Παναθηναικός-Π.Α.Ο.Κ 1-1 Σχόλια, MVP, παραλειπόμενα αγώνα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Γλύκος
9
8%
Κίτσιου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μαλεζάς
2
2%
Τζαβέλλας
72
65%
Λέοβατς
1
1%
Τσίμιροτ
1
1%
Τζιόλης
2
2%
Χαρίσης
16
14%
Ροντρίγκες
3
3%
Αθανασιάδης
2
2%
Μακ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ζάιρο
1
1%
Σκόνδρας
1
1%
Μυστακίδης
1
1%

Σύνολο ψήφων: 111

Άβαταρ μέλους
pgetsos

Re: Παναθηναικός-Π.Α.Ο.Κ 1-1 Σχόλια, MVP, παραλειπόμενα αγών

Δημοσίευση από pgetsos »

DC έγραψε: Sorry ρε φίλε .... αλλά αυτό το ποστ θα το δεχόμουν από απλό μέλος. Και έχουν γραφτεί παρόμοια κατά καιρούς, πολλά. Σε μορφές διαπίστωσης ή διαμαρτυρίας.
Εσύ όμως είσαι μπλε. Εσύ όταν βλέπεις την "αρρώστια" που γράφεις, θα πρέπει να την θεραπεύεις. Και όχι να την αφήνεις να μεταδίδεται και να εξαπλώνεται.
Είμαι λάθος;
Τι ακριβώς να κάνουμε; Παρατηρήσεις και σχόλια κάνουμε συνέχεια περί αυτών.

Να αρχίσουμε να διώχνουμε; Κανένα πρόβλημα, μα θα φύγει το περισσότερο φόρουμ, οι περισσότεροι όλο και κάποιο κόλλημα έχουν, όλο με κάποιον είναι αρνητικοί, όλο και κάποιο ευφάνταστο σενάριο θα σκεφτούν. Και δεν είναι ότι καλύτερο νομίζω να διώξεις κάποιον γιατί γράφει "Άσε μας ρε Τζαβέλα με τις γιομες σου"

Και το πρόβλημα δεν περιορίζεται εδώ μέσα, στο γήπεδο δύο φορές το χρόνο πάω και σιχτιριζω όταν ακούω από την αρχή κάποια πράγματα για κάποιους παίχτες μας... Είναι γενικό θέμα πιστεύω

Επίσης
RoMaN έγραψε:[Ο Πέτρος μίλησε σαν Πέτρος και όχι σαν μοδεράτωρ...
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Δηλαδή είμαι λάθος; Όλα είναι μια χαρά;
Τι θα πει "τι ακριβώς να κάνουμε"; Ρε συ Πέτρο .... από την μια δεν θα μπω στο τριπάκι να σε πω τι να κάνεις και από την άλλη κάνεις μια ερώτηση που ήδη ξέρεις και την απάντηση αλλά και τι θα απαντούσα εγώ.
Εσύ, με αυτά που γράφεις, αποδέχεσαι συμπεριφορές, τις παγιώνεις και τις καθιστάς σαν κάτι φυσιολογικό ενώ δεν είναι.
Αφού λοιπόν σε χαλάει αυτό που γίνεται στο γήπεδο, γιατί το επιτρέπεις εδώ μέσα;
Δηλαδή .... γράφει ο άλλος για "μαλλάκες πιτσιρικάδες" στο τόπικ της Κ17, μία μέρα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και εσύ επιτρέπεις την συνύπαρξη την δικιά μου και την δικιά σου με αυτόν που το έγραψε; Ή με τον άλλον που έλεγε γκόμενες του γάβρου τους παίκτες που πήραν αργότερα το πρωτάθλημα στο βόλει; Φοβάσαι μη σε κόψουν την καλημέρα; (ένα μικρό παράδειγμα έφερα και νομίζω ότι απέχουν σε ήθος (γάμα το ύφος) από τις γιόμες του Τζαβέλα)
Τι να πω ρε φίλε .... μάλλον κάτι δεν καταλαβαίνω. Το περισσότερο φόρουμ έχει ήδη φύγει. Έχετε αντιληφθεί ποιοι έχουν φύγει και ποιοι έχουν μείνει; Δηλαδή, τι σκατά φόρουμ θέλετε; Ένα φόρουμ που να αγαπάει και να σέβεται την ομάδα ή ένα φόρουμ που ανάλογα με τα "δοκάρια" να βρίζει και να πανηγυρίζει και ενίοτε να τρυπάει σκόπιμα;

Και ένα τελευταίο και δεν θα πλατιάσω άλλο και συγνώμη για το θέμα που έθιξα σε λάθος τόπικ αλλά τσιτώθηκα από το ποστ σου: είσαι μπλε ρε φίλε. ΜΠΛΕ. Όχι απλός χρήστης. Δεν μπορεί να διαπιστώνεις ότι το φόρουμ έχει γίνει μπουρδέλο και να το γράφεις, όταν εσύ πρέπει να το αποτρέπεις. Άστο, μην το γράφεις καλύτερα. Κράτα το μέσα σου. Αυτή είναι η μόνη υπόδειξη που σε κάνω. Φιλικά και χωρίς ειρωνία.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

obanebane έγραψε:
K_geo έγραψε:στημένος όχι, προκατειλημένος υπερ της ζέλας ναι. οι λόγοι ειχαν γραφτει και πριν το ματς.

Ενταξει επαιξε εδρα οι εποπτες ομως προσπαθησαν να κανουν τη δουλεια για λογαριασμο του βαζελου και οχι ο διαιτητης,ευτυχως δεν τα καταφεραν.
σωστότατος, μια %#$%%@ φορά δεν είδαν να σηκώνουν το %#$@#σημαιάκι τους σε φάσεις που γινόντουσαν μπροστά στα μάτια τους. κοπούκια.
DC έγραψε:ΙΣΩΣ (και το τονίζω το ίσως) ή μη χρησιμοποίηση του Χάτζι να έχει να κάνει και με τους εκάστοτε αντιπάλους. Θεώρησε δηλαδή ο Βλάνταν, ότι με αντιπάλους λέτο και μπεργκ θα ταίριαζε περισσότερο ο Μάλε.
πιστεύω σε αυτό θα συμφωνήσει και ο ομπανεμπανε, αλλά στα 4-5 ματς που είχα δει τον χατζηψηλέα με τη φανέλα του νιονιου, το χειρότερο του ήταν μεσα στη λεωφλώρο με αντίπαλο τον μπεργ... :roll:

υγ: ΠΟΙΟΣ είπε αυτό για τα πιτσιρίκια; :twisted: :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αυτό που έχω στο μυαλό μου για τη μη χρησιμοποίηση Χατζηισαια είναι η έλλειψη εμπειρίας σε σχέση με τον Μαλεζα.
Τίποτα άλλο δεν δικαιολογεί στο δικό μου σκεπτικό την προτίμηση Μαλεζα και στα δύο μέχρι τώρα παιχνίδια.
Αυτό που με πειράζει περισσότερο είναι η έλλειψη εμπιστοσύνης στον Μυστακιδη.
Αυτός πρέπει κατά τη γνώμη μου να ξεκινάει 11αδα,η τουλάχιστον να είναι η πρώτη αλλαγή.
Τίποτα από τα 2 δεν γίνεται.
Αυτή είναι η γνώμη μου χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι σωστή.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Aκυρωθηκε το Πανιωνιος - ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

obanebane έγραψε:Αυτό που έχω στο μυαλό μου για τη μη χρησιμοποίηση Χατζηισαια είναι η έλλειψη εμπειρίας σε σχέση με τον Μαλεζα.
Τίποτα άλλο δεν δικαιολογεί στο δικό μου σκεπτικό την προτίμηση Μαλεζα και στα δύο μέχρι τώρα παιχνίδια.
Αυτό που με πειράζει περισσότερο είναι η έλλειψη εμπιστοσύνης στον Μυστακιδη.
Αυτός πρέπει κατά τη γνώμη μου να ξεκινάει 11αδα,η τουλάχιστον να είναι η πρώτη αλλαγή.
Τίποτα από τα 2 δεν γίνεται.
Αυτή είναι η γνώμη μου χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι σωστή.
Mπανε για το πρωτο που λες. Οι δυο κεντρικοι αμυντικοι ειναι διδυμο. Δεν φτανει να ειναι ο καθενας καλος ποδοσφαιριστης. Πρεπει να εχουν χημεια να συνενουνται συνεχως μεσα στο παιχνιδι. Ισως σαν διδυμο το Τζαβε-Μαλε ταιριαζει καλυτερα. Το βλεπει λογικα ο Ιβιτς αυτο. Και γω ατομικα τον Χατζη τον θεωρω ενα κλικ καλυτερο απο τον Μαλε αλλα οπως λες κι εσυ η εμπειρια ειδικα σε τετοιους αγωνες παιζει σημαντικο ρολο νομιζω στην επιλογη ενος κοουτς.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

DC ενώ συμφωνώ σε πολλά που λες, δε θα ήθελα να το συνεχίσω και να απαντήσω εδώ ή τώρα...

Πάντως κάποια από αυτά που λες μα τω Θεό δε τα έχω δει, πίστεψε με θα είχαν φύγει άμεσα οι συγγραφείς...
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

pgetsos έγραψε:DC ενώ συμφωνώ σε πολλά που λες, δε θα ήθελα να το συνεχίσω και να απαντήσω εδώ ή τώρα...

Πάντως κάποια από αυτά που λες μα τω Θεό δε τα έχω δει, πίστεψε με θα είχαν φύγει άμεσα οι συγγραφείς...
Γάμησέ το ....
Εδώ ρε Πέτρο (και σόρι που θα αναφερθώ σε μπαναρισμένο) ο άλλος λιδορεί πεισματικά και συστηματικά τον προπονητή που ήρθε από την Κ20 και σε έχει μέχρι στιγμής πρώτο στα p.o.. Και πετάει και ένα "εκ του αποτελέσματος". Μα το αποτέλεσμα σε δείχνει πρώτο .... :shock: Τι διάολο;;;;
Βάλε μέσα σε όλα και το τόπικ με τα ανέκδοτα .....
Κάπου τα παίζει η λογική μου.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Συγγνωμη αλλα τι εχει το τοπικ με τα ανεκδοτα?
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Έχει...........................ΚΑΙ..................................ανέκδοτα.......................................ενίοτε!!! :P
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Έχει ανέβει κάπου το παιχνίδι αδέρφια;;;
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Και για αυτό έφυγε ο συγκεκριμένος για μήνα, αρχικώς. Συμφωνώ απόλυτα. Και εννοείται θα ακολουθήσει όποιος έχει την ίδια προκλητική συμπεριφορά...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

paok87 έγραψε:Έχει ανέβει κάπου το παιχνίδι αδέρφια;;;
ανέβηκε σε έναν πριβέ tracker, είναι μεγάλο κοντά στα 4gb, αν είχα καλό vdsl, θα στο ανέβαζα κάπου, αλλά δυστυχώς τώρα θα χρειαστώ πολύ χρόνο. Αν το θες να το κάνω
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Ωχ... κριμα γιατί έχω δυνατό upload/download εδώ..
Αστο Πιλότε τότε, θα περιμένω τον free :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

ρώτα κανάν mod, και στείλε μου μαιλ, να σου δώσω τα στοιχεία μου να μπεις να το κατεβάσεις και να ξαναβγείς
;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”