Vladan Ivic
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Vladan Ivic
Είσασταν και τυχεροί σήμερα αλλά σε γενικές γραμμές ο βλανταν το παει καλά το καράβι
Όσο για τον μαλεζα ο Ίβιτς ποντάρει στον μαλεζα που είχε συμπαίκτη αλλά δυστυχώς ο στελακης δεν τον δικαιώνεισΣήμερα μαλώνανε ο μπεργκ με τον Λέτο Ποιος θα πέσει πάνω του.
είχαν και τον αλλον τον τρελό από την άλλη που βαρουσε και δεν καταλαβαινε τιποτα και εγινε ο στελακης μήλο της έριδος
Όσο για τον μαλεζα ο Ίβιτς ποντάρει στον μαλεζα που είχε συμπαίκτη αλλά δυστυχώς ο στελακης δεν τον δικαιώνεισΣήμερα μαλώνανε ο μπεργκ με τον Λέτο Ποιος θα πέσει πάνω του.
είχαν και τον αλλον τον τρελό από την άλλη που βαρουσε και δεν καταλαβαινε τιποτα και εγινε ο στελακης μήλο της έριδος
Ωραίος, ναι...άψογος!!!
Αλλά ρε συ Βλάντο...γκούχου, γκούχου...ο Χατζηψηλέας σου έχει κάνει κάτι;;;
Γκούχου, γκούχου, γ@μώ τον βήχα μου μέσα γ@μώ...γκούχου...

Αλλά ρε συ Βλάντο...γκούχου, γκούχου...ο Χατζηψηλέας σου έχει κάνει κάτι;;;

desperando έγραψε:Είσασταν και τυχεροί σήμερα αλλά σε γενικές γραμμές ο βλανταν το παει καλά το καράβι
Σωστο ειδικα για τζαβε που τους έπαιξε όπως παιζουν κι αυτοι
Δεν πρεπει να φυγει. Να πλαισιωσει εναν εμπειρο καταξιωμενο προπονητη πρεπει.Alastor έγραψε:Οπως ειχα πει παλαιοτερα ο Ιβιτς ειναι η καλυτερη επιλογη που θα μπορουσαμε να κανουμε για υπηρεσιακο προπονητη αυτη την στιγμη.Πηρε ενα τσιρκο με σφραγιδα Τουντορ και παρουσιαζει μια ομαδα με καποιες τουλαχιστον δυνατοτητες.
Απο κει και περα οποιος λεει για παραμονη του χρονου στην ομαδα λεει γελοιοτητες.Ο Ιβιτς μπορει να ειναι ο επομενος Γκουαρντιολα η μπορει και οχι,αλλα το πειραμα αυτο δεν θα γινει στην πλατη του ΠΑΟΚ.Ο Ιβιτς του χρονου θα παει σε καποιον Πανιωνιο,Παναιτωλικο μετα Παρτιζαν και μολις δειξει δειγματα γραφης θα μπορεσει να επιστρεψει σαν μονιμος προπονητης στον ΠΑΟΚ,αλλα μονον τοτε...
Οποτε τα περι μονιμου μην τα λετε ΟΥΤΕ για αστειο
Θεμα απο το πουθενα γκοραν?goran 64 έγραψε:Ωραίος, ναι...άψογος!!!![]()
Αλλά ρε συ Βλάντο...γκούχου, γκούχου...ο Χατζηψηλέας σου έχει κάνει κάτι;;;![]()
-
Και μένα η μονη ένσταση μου για τον βλανταν.γιατι να μην παίζει χατζηψηλεας??αραγεεεε.....Dimg4 έγραψε:Θεμα απο το πουθενα γκοραν?goran 64 έγραψε:Ωραίος, ναι...άψογος!!!![]()
Αλλά ρε συ Βλάντο...γκούχου, γκούχου...ο Χατζηψηλέας σου έχει κάνει κάτι;;;![]()
K_geo έγραψε:δεν θεωρω οτι η ομαδα εχει μονο μετριους,βλάκες κτλ.
κατα τα άλλα,
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΤΑΤΟΣ σήμερα.
Μα δεν είπα οτι η ομάδα έχει ΜΟΝΟ τέτοιους.
Αλλά ειδικά μέτριους, έχει πολλούς.
Άμυαλους κάποιους λίγους.
- john4serres
Απλά γιατί τους δείχνει ότι ξέρει τι θέλει από αυτούς...κάτι που ο Τούντορ δεν μπόρεσε ποτέ να μεταδώσει αποτελεσματικά.
Ελπίζω να πετύχουμε τον στόχο και να μείνει σαν πρώτος προπονητής του χρόνου, μήπως και τα λεφτά που θα έδινε ο Ιβάν για να φέρει κάποιο γυαλιστερό όνομα πάνε στην ενίσχυση του ρόστερ.
Ελπίζω να πετύχουμε τον στόχο και να μείνει σαν πρώτος προπονητής του χρόνου, μήπως και τα λεφτά που θα έδινε ο Ιβάν για να φέρει κάποιο γυαλιστερό όνομα πάνε στην ενίσχυση του ρόστερ.
- HeartOfDarkness
Οχι κατι σπουδαιο ως τωρα και ασφαλώς δικαιολογημενα αφου ανελαβες υπηρεσιακος λιγο πριν τα πλει οφ αλλά παρουσιάζεις στα κρισιμα παιχνιδια ως τωρα μια ομάδα συγκεντρωμενη, προσυλωμενη στο σχέδιο και με ξεκάθαρο στοχο.
Καλη η διαχειριση ως τωρα και στις αλλαγές παρολο που υπάρχουν τα γνωστα προβληματα (θλάσεις, ανετοιμοι παικτες, τραυματισμοι μεσα στον αγωνα, απουσίες).
Βεβαια ακομα ειναι πολυ νωρίς και τα δυσκολα ειναι μπροστά μας αλλά ως τωρα έχεις περάσει το τέστ. Θυμιζει κατι απο ομάδα Σαντος - προσέχει για το μηδεν πισω, σφιχτή και με ξεκάθαρο στοχο τοσο για το 90λεπτο οσο και στα πλει οφ.
Καλη η διαχειριση ως τωρα και στις αλλαγές παρολο που υπάρχουν τα γνωστα προβληματα (θλάσεις, ανετοιμοι παικτες, τραυματισμοι μεσα στον αγωνα, απουσίες).
Βεβαια ακομα ειναι πολυ νωρίς και τα δυσκολα ειναι μπροστά μας αλλά ως τωρα έχεις περάσει το τέστ. Θυμιζει κατι απο ομάδα Σαντος - προσέχει για το μηδεν πισω, σφιχτή και με ξεκάθαρο στοχο τοσο για το 90λεπτο οσο και στα πλει οφ.
- ilovegame27
Δεν ξέρω αν το σχολίασε άλλος αδερφός αλλά μου θύμισε πολύ η αλληλοκάλυψη στο κέντρο κυρίως στο πρώτο εικοσάλεπτο ομάδα Σάντος!!Πολύ πρέσινγκ στο κέντρο μαρκάρισμα 2 παιχτών σε ένα αντίπαλο
Που διαφωνεις ακριβως;abg12d34 έγραψε:gpaok έγραψε:Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ από μενα για σημερα. Είσαι ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ προπονητής...δεν ξερω εάν πρέπει να μείνεις για πρώτος ή όχι, αλλά είσαι κανονικος...
πατα λιγο φρενο μεγαλε