Παναθηναικός-Π.Α.Ο.Κ,15/05,20:30,Novasports2
- Kostas_Peraia4
Re: Παναθηναικός-Π.Α.Ο.Κ,15/05,20:30,Novasports2
Tρελα πουλησε ο Μπερμπα.Ηρθε,δεν επαιξε,πηρε τα φραγκα και γεια σας.
Βρε άιντε γ@μήστε τους π@υστολαγούς οι υπόλοιποι!!!
Αν περιμένουμε απ τον Μίτκο...................φέξε μου και γλίστρησα!!!
Πάμε με Γκάρυ, Μακ, Κλάους, Πέλκα, Τσίμι, Χατζηψηλέα, Λέοβατς και όλα τα άλλα παλικάρια!!!
Γ@μήστε τους λλλέέέμμμεεε!!!
είστε ρε...
Αν περιμένουμε απ τον Μίτκο...................φέξε μου και γλίστρησα!!!
Πάμε με Γκάρυ, Μακ, Κλάους, Πέλκα, Τσίμι, Χατζηψηλέα, Λέοβατς και όλα τα άλλα παλικάρια!!!
Γ@μήστε τους λλλέέέμμμεεε!!!

- navigator11
Απλά αυτό με τον Βούλγαρο να προσπαθήσουμε να μας γίνει μάθημα! Όπως και στον καθ'ύλην ... χαμένο οικονομικά. Το επίπεδο του ντόπιου ποδοσφαίρου δεν ξέρω σε τι βαθμό θα γίνουμε ικανοί να το επηρεάζουμε αλλά ως προς τα του οίκου μας πρέπει να δίνουμε πλέον εικόνα ΟΜΑΔΑΣ και ΕΤΑΙΡΙΑΣ σε κάθε επίπεδο.
Στα του αγώνα τώρα μια πολλή προσεκτική εμφάνιση μεσοαμυντικά και, χωρίς τπτ ρίσκα ιδιαίτερα, ένα γκολ, λέω γω, το βάζουμε. Έτσι πως έχει γίνει το πράγμα, δεδομένων των αδυναμιών μας στο κλωτσοσκούφι στους αιθέρες, θα πέσει πολύ στήσιμο με ελεύθερα εκτός της περιοχής μας. Λογικά θα το έχει διαβάσει ο Σέρβος και θα παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι σε σχέση με την πρεμιέρα. Ένα παστέλι από τον Ζάιρο θα το ήθελα.
Στα του αγώνα τώρα μια πολλή προσεκτική εμφάνιση μεσοαμυντικά και, χωρίς τπτ ρίσκα ιδιαίτερα, ένα γκολ, λέω γω, το βάζουμε. Έτσι πως έχει γίνει το πράγμα, δεδομένων των αδυναμιών μας στο κλωτσοσκούφι στους αιθέρες, θα πέσει πολύ στήσιμο με ελεύθερα εκτός της περιοχής μας. Λογικά θα το έχει διαβάσει ο Σέρβος και θα παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι σε σχέση με την πρεμιέρα. Ένα παστέλι από τον Ζάιρο θα το ήθελα.
- john4serres
Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και στην οποία βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Νάνο, Κουτρουμπής, Ζέκα, Λαγός, Μπεργκ, Ταυλαρίδης, Μαρινάκης, Λουντ, Καλτσάς, Βλαχοδήμος Π., Μέστο, Μπουμάλ, Εβαντζελίστα, Αμπέντ, Μολέδο, Λέτο, Βιγιαφάνιες.
Απόντες: Εσιέν, Σάντσεθ, Μαμούτε, Κλωναρίδης, Τελάντερ, Πέτριτς, Πράνιτς
Απόντες: Εσιέν, Σάντσεθ, Μαμούτε, Κλωναρίδης, Τελάντερ, Πέτριτς, Πράνιτς
Μέχρι κι ο Κλάους θα παστελώσει αύριο!!! Προσωπικά το βλέπω over, για να μην πω 4-6 γκολ!!!
2-2 ή 2-3 νομίζω...Πείτε το και προαίσθημα...
2-2 ή 2-3 νομίζω...Πείτε το και προαίσθημα...

Τον ´περιμενω απο το επόμενο με νιονιο.
Γιατί να φυγει αφού θα παίξει με εμάς cl!
Γιατί να φυγει αφού θα παίξει με εμάς cl!
- ΑποστόληςΑ
O berg θα σκοράρει σίγουρα, ελπίζω όχι ο Λέτο. Εκτός και αν κατέβουμε σοβαροί, που δεν το πολυπιστεύω και δεν φάμε γκολ. Δεν έχουν όμως καμιά ιδιαίτερα καλή άμυνα, επομένως μπορούμε (και πρέπει) να σκοράρουμε.
Όλοι σε εμάς τρέλα πουλάνε..Και ο Λούκας και ο Μπερμπάτοφ και ο Στοχ και ο Νομπόα..Kostas_Peraia4 έγραψε:Tρελα πουλησε ο Μπερμπα.Ηρθε,δεν επαιξε,πηρε τα φραγκα και γεια σας.
Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε θα πω εγώ.
Αύριο διπλό.
Οχι παικταρας και σε τελεια κατασταση ηταν ο βουλγαρος και απλα δεν τον εβαζε και δεν τον διαχειριζωτανε καλα ο κακος Τουντορ. 

- Aureliano Buendia
Και πάλι είμαι αισιόδοξος, όπως στο πρώτο ματς.
Ευελπιστώ ότι θα χαμογελάσουμε την κατάλληλη στιγμή, μετά από μία μουντή χρονιά.
Κανένας φόβος, αύριο πάμε να τους πατήσουμε.
Έξυπνα, προσεκτικά και στοχευεμένα σαν κόμπρες.
Γκολ ο Χαρίσης
Ευελπιστώ ότι θα χαμογελάσουμε την κατάλληλη στιγμή, μετά από μία μουντή χρονιά.
Κανένας φόβος, αύριο πάμε να τους πατήσουμε.
Έξυπνα, προσεκτικά και στοχευεμένα σαν κόμπρες.
Γκολ ο Χαρίσης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aureliano Buendia την Κυρ 15 Μάιος 2016, 03:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
- Aureliano Buendia
Σαν κόνδορες; μην πω αετοί τώρα, παραείναι αυτό-αναφορικό 

Αυτό κατάλαβες;CCCP έγραψε:Οχι παικταρας και σε τελεια κατασταση ηταν ο βουλγαρος και απλα δεν τον εβαζε και δεν τον διαχειριζωτανε καλα ο κακος Τουντορ.
Τέλος πάντων βαρέθηκα να το συζητάω.Παλτό ο Μπερμπάτοφ,ήρθε για τα ένσημα,με το ένα πόδι στον τάφο και μας κορόιδεψε.Το λένε και τα ράδια άλλωστε.
1-3 σήμερα.