Ρε συ Μπανεobanebane έγραψε:Ρε συ κατ πλάκα κανεις;kataramenos5 έγραψε:Λειπει το μυαλο.
Το παιδί αυτό δεν ξέρει να κοντρολαρει δεν ξέρει να σεντραρει δεν ξέρει να αμύνεται.
Δεν ξέρει τίποτα.
Μας έβγαλε τα μάτια τόσα χρόνια,νισάφι.
70.Στέλιος Κίτσιου
- kataramenos5
Re: 70.Στέλιος Κίτσιου
Σύνελθε ρε συ Στελλάκη...Σίγουρα κάτι παραπάνω έχεις να δώσεις γ@μώ τον μπελά μου μέσα γ@μώ!!! :ugeek:
Ρε φίλε μου ακόμα στο σύνελθε είμαστε? Ακόμα περιμένουμε να "συνέλθει"??
Δεν κάνει κ πάμε παρακάτω, πόσο πιο απλό μπορεί να γίνει.
Δεν κάνει κ πάμε παρακάτω, πόσο πιο απλό μπορεί να γίνει.
- ΑποστόληςΑ
- Παλαιολόγος
το καλοκαιρι αγοραστε το κουτι του κλοπ
να το εχουν και τα πιτσιρικια και οι μεγαλοι να βελτιωσουν πασα και σεντρα
μην την ριχουν στα πουλια
- Sick Bastard
Ευχαριστούμε κι αντίο.
Πρόσφερες όσο μπορούσες 3 χρόνια, δυστυχώς αυτό που μπορείς να προσφέρεις είναι λίγο για τον ΠΑΟΚ.
Κι όχι για καναν ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή, εδώ που τα λέμε, για τον ΠΑΟΚ που βλέπουμε τα 2-3 αυτά χρόνια.
Θα θυμάμαι ότι έσωσες το κόρνερ με τον γαύρο στο κύπελλο που σήμαινε αποκλεισμό.
Πρόσφερες όσο μπορούσες 3 χρόνια, δυστυχώς αυτό που μπορείς να προσφέρεις είναι λίγο για τον ΠΑΟΚ.
Κι όχι για καναν ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή, εδώ που τα λέμε, για τον ΠΑΟΚ που βλέπουμε τα 2-3 αυτά χρόνια.
Θα θυμάμαι ότι έσωσες το κόρνερ με τον γαύρο στο κύπελλο που σήμαινε αποκλεισμό.
μακαρι να ηταν μονο η πασα και η σεντρα του το θεμα...δεν υπαρχει αντιπαλος εξτρεμ στην σουπερ λιγκ που να μην τον εχει κουδουνιασει τουλαχιστον 3 φορες κατα τη διαρκεια του ματς...Παλαιολόγος έγραψε:το καλοκαιρι αγοραστε το κουτι του κλοπ
-
Dimg4
Γκοραν οταν λες συνελθε τι εννοεις? Να συνελθει απο τι?goran 64 έγραψε:Σύνελθε ρε συ Στελλάκη...Σίγουρα κάτι παραπάνω έχεις να δώσεις γ@μώ τον μπελά μου μέσα γ@μώ!!! :ugeek:
Το παιδι ουτε μπαλα ξερει ουτε υψηλο iq εχει. Βασιζεται στο μετριο επιπεδο του ροστερ και στην ελλειψη αλλου παικτη στην θεση του.
Ρε παιδιά, ακόμα 5 αγώνες απομένουν και πιθανά δεν έχουμε κάποιον καλύτερο να παίξει εκεί, σύμφωνα απ όσα φαίνονται κατά την γνώμη του Βλάντο!!!
Δηλαδή δεν τον έχετε δει ποτέ τον Κίτσιου να κάνει καλύτερες εμφανίσεις από της Τετάρτης που ήταν χώμα;;;
Προσωπικά τον έχω δει και μέχρι εκεί λέω να συνέλθει, όχι να γίνει ξαφνικά ο Μαϊκόν...
Μετά ας τον κρίνουν οι υπεύθυνοι, οι οποίοι μάλλον το έχουν ήδη κάνει, ειδικά αν ισχύει όντως και η μεταγραφή του Μάτος που ακούγεται ότι υπογράφει μέσα στο Σαββατοκύριακο...
Δηλαδή δεν τον έχετε δει ποτέ τον Κίτσιου να κάνει καλύτερες εμφανίσεις από της Τετάρτης που ήταν χώμα;;;
Προσωπικά τον έχω δει και μέχρι εκεί λέω να συνέλθει, όχι να γίνει ξαφνικά ο Μαϊκόν...
Μετά ας τον κρίνουν οι υπεύθυνοι, οι οποίοι μάλλον το έχουν ήδη κάνει, ειδικά αν ισχύει όντως και η μεταγραφή του Μάτος που ακούγεται ότι υπογράφει μέσα στο Σαββατοκύριακο...
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
-
Μπαρκαρούτσος
Δεν είναι καλός, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος.. Ποιος Σκόνδρας, καλύτερα Σιαμπάνης...
- ΑποστόληςΑ
Μπράβο Στέλιο! Νομίζω ότι με ΠΑΟ έπαιξε ένα από τα καλύτερά του παιχνίδια στον ΠΑΟΚ.