Βόλεϊ 2016/17

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Re: Βόλεϊ 2016/17

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Δεν υπαρχει κανενα σαιτ που να εχει ελευθερους πασαδορους;;;οπως στο ποδοσφαιρο για παραδειγμα που για καθε θεση εχει ολους τους ελευθερους...
Μαριανο περιμενουμε την ανταποκριση του φιλου σου απο τουρκια για αγκαμεζ ετσι για το χαβα...
nasos66

Δημοσίευση από nasos66 »

Η δικη μου ματια είναι η εξης.Ο ΠΑΟΚ πλεον τραβάει το volley προς τα πανω,ενω ο Ολυμπιακος κανει προσπαθεια για να διεκδικηση ξανα τη κορυφη από τον ΠΑΟΚ.
Από τις δηλωσεις Καλμα βλεπω ότι η ομαδα θελει καταρχήν να σταθεροποιηθει στη κορυφη σε μονιμη βαση.Δηλ να είναι μεσα στους τιτλους και τους τελικους κάθε χρονο.
Με 2-3000 διαρκειας από τη σεζον 17-18, πχ με ας πουμε 80 ευρο,και κοσμο στα πλει οφς,ευρωπη,και μερικα ντερμπη,
η ομαδα δεν εχει ανανγκη κανεναν.Δηλ ο κοσμος της ομαδας μπορει να στηριξη την ομαδα.
Αυτό που είναι δηλαδή για μενα το πιο βασικο για φετος,και νομιζω για αυτό και η δοιηκηση εβαλε το διαρκειας 50 ευρο φετος, με όλα τα ματς μεσα, είναι η δημιουργια της βασικης μαζας των φιλαθλων που θα στηριχθη σε μονιμη βαση η ομαδα.
Προφανως θα είναι δυνατο το πρωταθλημα και φετος,αλλα εχουμε πολύ καλυτερη εδρα,οπως και να εχει,και σε δυναμη και σε οικονομικη δυνατοτητα.

ΥΓ.Ιβαν δωρο 2 μεταγραφες στο γυναικειο volley,και 2 στο γυναικειο basket να γινει σοου.
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

Ναι Δημητρη, το εχω υποψιν μου. Επειδη εχουν τελειωσει καποια πρωταθληματα, δεν μπαινουν πολλοι αυτη την εποχη στο φορουμ. Αν δεν απαντησει μεχρι σημερα το βραδυ, θα στειλω ξανα μηνυμα σε εναν αλλο φιλο που τον εχω και στο φεισμπουκ και ειναι αθλητικος δημοσιογραφος εκει. Ασχολειται με το ποδοσφαιρο και οχι με το βολλει αλλα θα του ζητησω να μου το ψαξει το θεμα ρωτωντας αλλους σχετικους. Οπως και να'χει, θα μαθουμε σχετικα συντομα για τον Αγκαμεζ, no worries ;)
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Οκ φίλε...να εισαι καλα...επισης ενα παλικαρι ανεβασε βιντεακι με τον ενγκαπεθ...ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΕΛΟΣ;;;;
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Ρε παιδια?Ειναι δυνατον να γραφετε τετοια πραγματα?
Ακου λεει απο τα διαρκειας δεν υπαρχει σοβαρη ενισχυση γιατι υπαρχει μεγαλη φορολογια.
Αντι να ντρεπομαστε λιγο που περσι παιζαμε Τσαμπιονς Λιγκ με 1000 κι αν ατομα εμεις βρισκουμε "αλλοθι" ωστε να μην παρουμε και φετος διαρκειας.
Ο αλλος λεει 2000 διαρκειας καλα θα ηταν.Ε ναι τωρα με τοσο ακριβο διαρκειας να μην πω οτι θα ηταν και κατορθωμα τα 2000 διαρκειας.Μετα θελουμε να μας αποκαλουν "ο καλυτερος λαος" η ο πολυπληθεστερος λαος στην βορεια Ελλαδα ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.Σα δε ντρεπομαστε λεω γω?
Αλλα ναι ειπαμε:"ΠΑΟΚ ολε γαμω τα τουρνικε" αυτο ειναι το το μοτο του μεγαλου λαου μας.
Πανηγυρτζηδες ειμαστε ρε.αυτη ειναι η αληθεια κι ας τσουζει καποιους απο μας.Παιζαμε με την Τρεντινο με 1500 ατομα και ισως πολλα λεω?Και με γαβρο και φοινικα ειχαμε 6-7000. :lol: :lol: :lol:
Αλλα ακομη και σε ημιτελικους και τελικους ενα sold out δεν καταφεραμε να κανουμε.Ε ναι το πηραμε το μερακι μας περσι μωρε.Εξαλλου ηταν πανακριβο το εισιτηριο.Ακου 5 ευρω τωρα.

Καταλαβετε και ενα πραγμα:Ειμαστε η μοναδικη ομαδα στο βολει που χρησιμοποιει τοσο μεγαλο γηπεδο.Που μπορει ειτε με τα εισιτηρια αλλα ειτε και κατ επεκταση με την παρουσια και τον παλμο του κοσμου να δωσει τεραστια ωθηση στην ομαδα.
Οπως ειπε και καποιος αλλος ειναι τραγικο να υποτιματε ετσι τον Γκομεζ σε σχεση με τον Αγκαμεζ.Το ποιος θα ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ περισσοτερα θα φανει στο γηπεδο(μην εκπλαγειτε αν ξανατραυματιστει ο Αγκαμεζ και τραβαν τα βυζια τους οι γαβροι).
Απο κει και περα ομως διαφορα στην κλαση δεν υπαρχει αναμεσα τους.Θα το δειτε στην πορεια.Ο Αγκαμεζ θα παρει 150 για ενα χρονο.ο Γκομεζ 150 για 2.Κλαιν...Δεν κανουν τα χρηματα που θα παρουν τη διαφορα αδερφε Paoktzi.
Τελος το ποιος θα ειναι φαβορι για το πρωταθλημα δεν εχει ξεκαθαρισει ακομη επειδη ο γαβρος κρατησε Φιλιποφ και πηρε Αγκαμεζ.Ημαρτον δηλαδη... :lol:
Ας δουμε ολοκληρωμενα τα ροστερ και το ξανασυζηταμε.
Αρχισατε καποιοι να προτεινετε τρελα ονοματα ,πιθανον ως "προχθες" να μην τους ξερατε κιολας,που ειναι αδυνατον να ερθουν μια και εχουν τρελα κασε.
Εχουμε ομως ενα πλεονεκτημα σε σχεση με τον Ολυμπιακο ανεξαρτητως ροστερ.Εχουμε Καλμαζιδη.Τον οποιο προσωπικα θεωρω (φανταζομαι οχι μονο εγω) γατο και καλυτερο προπονητη.Αν του δωσει ο Τσαλοπουλος το δικαιωμα να διαχειριστει το μπατζετ και να επιλεξει αυτος τους παικτες ολα θα πανε καλα.

Εμεις απο την πλευρα μας μπορουμε να κανουμε το αυτονοητο:
5000 μινιμουμ διαρκειας για να δωσουμε ωθηση σε διοικηση και τεχνικο τιμ να χτισουν αυτοκρατορια.
Για να κανουμε το παραπανω βημα στο Τσαμπιονς Λιγκ.Για να ενισχυσουμε το Ευρωπαικο μας πρεστιζ!
Τα θελετε αυτα?Δειξτε το.Εγω ειμαι απο την μαρινη επαρχια και ενα διαρκειας θα το παρω παντως

ΥΓ:
Ραφααααα Κουμεντακηηηηης,Αλεεεεξ Σαφρανοβιιιιτς,(Ρουμελιωτακης, Εφραιμιδης)
Ερναντοοοο Γκομεεεεεζ,(Σακογλου πχ)
Ντειβιντ Λιιιιιι,Νικοοοος Σμαραγδηηηης,(Παντακιδης,Παπαγγελοπουλος η Τακουριδης)
Γκαρας,Παπαδημητριου η Ζησης η Κωνσταντινιδης
και τελος το απατηλο ονειρο που ανεφερε ο Σερα.Ε να μην προτεινω κι εγω ενα τρελο ονομα?Αν και δεν εχει βγει ακομη εκτος Αμερικης αλλα ειναι περιζητητος:
Μικαααααα Κριστενσοοοον (Τερζης η Προυσαλης). :opaokara:

ΥΓ2:Δωστε μια δυνατη σπρωξια στην διοικηση και το τεχνικο τιμ.Και αν δεν θελετε να την θεωρησετε οικονομικη δειτε την ως ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ.Γιατι πανω απ ολα αυτο θα ειναι τα πανω απο 5000 διαρκειας.Εξαλλου ειμαστε η δεν ειμαστε η επι μια διετια πρωταθλητες?
Ελπιζω να μην παρεξηγηθω... :pano:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Παρ 13 Μάιος 2016, 19:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Παρακαλω την Admin Team να μου εξηγησει για ποιο λογο δεν ανεβηκε το ποστ μου.
Ευχαριστω εκ των προτερων...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Δεν το είδαμε αρκετά γρήγορα.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

οκ θενκς Roman
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Η μετροσπορτ γραφει σημερα για πασαδορο αυτον της Κουβας Ρικαρντο Καλβο
http://poland2014.fivb.org/en/competiti ... o?id=40449
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Ettien έγραψε: Τι να σου πω, κόλλησα με το ρωσσικο θηριο των 2.18 (να τον βαζουμε και σεντερ στο μπασκετ εν ανάγκη), να φερουμε παλι τον Σαφρα και κανά Κουβανό για πασαδορο τωρα που ανοιξαμε πόρτα απο κει.
Πόσο δλδ να κάνουν, πάνω από το 10% της μεταγραφής Λούκας ? :D
painkiller4 έγραψε:Η μετροσπορτ γραφει σημερα για πασαδορο αυτον της Κουβας Ρικαρντο Καλβο
http://poland2014.fivb.org/en/competiti ... o?id=40449
Να ετοιμαζονται Σάφρα και θερίο :opaokara:
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

Την περίπτωση του Ρικάρντο Κάλβο κοιτάει σοβαρά ο ΠΑΟΚ, για να καλύψει την θέση του πασαδόρου.

Ο λόγος για… το παιδί θαύμα του κουβανέζικου βόλει, αφού μόλις στα 20 του χρόνια είναι ο βασικός πασαδόρος της εθνικής ομάδας.

Ο Κάλβο ειναι 1.93μ., συμπαίκτης των Σεπέδα μαι Χιμένες στην Κούβα.

Συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 και θα παίξει και στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

ΑΔΕΡΦΙΑ αν βρείτε στοιχεία για τον παίκτη ή κανένα video να πάρουμε μια γεύση τι εστί αυτός εγώ δεν τον γνωρίζω καθόλου. Είμαι στην δουλειά και δεν έχω χρόνο να ψάξω με μια πρόχειρη αναζήτηση για κανά video του δεν βρήκα τίποτα.

Δεν έκλεισε φυσικά μια φήμη είναι. Εγώ πίστευα και πιστεύω πως για πασαδόρο θα πάνε σε μη ρίσκου επιλογή. Όπως και να το κάνουμε αν κλείσει αυτός μόνο και την ηλικία του να βάλεις ρίσκο είναι... Ποιος ξέρει...
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Υπαρχει κανενα βιντεακι με τον καλβο...κανενα σκαουτινγκ ριπορτ απο τους γνωστες;;;

Καλμα ξεκολα...παλι κουβανο μπαμπα θα εχουν...θα γεμισουμε κουβανεζικα παιδακια στον πειραια..
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ισως να ειναι παικταρας ο νεαρος , αλλα εχω μια απορια.
Πως η Κούβα επεσε τοσο χαμηλα ;
15η θεση στην καταταξη των εθνικων ομαδων

http://www.fivb.org/en/volleyball/VB_Ra ... 015-10.asp
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Σίγουρα δεν θα φταιει ο μικρός γιαυτό :):)

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”