29.Róbert Mak
Re: 11.Róbert Mak
Πφφφφφφφφ...........Λαλακίες..............Θα φανεί σύντομα τι θα γίνει με την πάρτη του...........
λευκη πετσετα??θα δειξει παντως μηδενικο παθος σημερα...και αυτο διαφερει αποτ ην ετοιμοτητα...
- abc_o_ karpouzas
ρε καθίστε ρε καλα
πω πω πω
τι ειναι αυτο ρε ετοιμοι ειμαστε να φαμε τον παικτη
δηλ. οντος να ηταν εκτος ρυθμου λογο του οτι δεν ειχε προπονησεις στα ποδια του δεν το βλεπουμε σαν πιθανότητα ε??
δηλ. το μονο που βλεπουμε ειναι το .....κατι τρεχει με αυτον???
πω πω πω
τι ειναι αυτο ρε ετοιμοι ειμαστε να φαμε τον παικτη
δηλ. οντος να ηταν εκτος ρυθμου λογο του οτι δεν ειχε προπονησεις στα ποδια του δεν το βλεπουμε σαν πιθανότητα ε??
δηλ. το μονο που βλεπουμε ειναι το .....κατι τρεχει με αυτον???
- back in black
-
paokpantou
Λες και παίζαμε με εννιά..τον έβρισα την ωρα του γκολ διότι δεν το πανηγυρισε καν.
Λυπαμαι που το λεω για παικτη μας αλλα πιο κρυοκωλο παρτακια παικτη δεν εχω ξαναδει...μονο οταν βαζςι αυτος γκολ χαιρεται..σημερα παλι στο γκολ του Χαριση ουτε το χερι του δεν σηκωσε..σαν να στενοχωρηθηκε εκανε...βριστε με αν θελςτε αλλα τετοιους παικτες εγω στον ΠΑΟΚ δεν θελω..
- desperando
- Επικοινωνία:
Το μόνο καλό που έκανε ο τουντορ είναι ότι θα βγάλουμε ένα καλό μεροκάματο απ αυτόν τον παίκτη
απογοήτευση σχέση με έπιασε ότι τον είδα μετά την γκολαρα του χαριση την αδιαφορία του
απογοήτευση σχέση με έπιασε ότι τον είδα μετά την γκολαρα του χαριση την αδιαφορία του
-
john4serres
Δεν ξερω γι αυτο που λετε, αλλα αν χαναμε σημερα θα ειχε μεριδιο ευθυνης.
Ανυπαρκτος.
Ανυπαρκτος.
- Aureliano Buendia
Για ότι ήταν ανύπαρκτος στο χορτάρι, δεν έχω να πω κάτι.
Είχε χάσει προπονήσεις, ήταν ανέτοιμος, είχε μία κακή μέρα, οτιδήποτε από τα παραπάνω ή όλα μαζί.
Η παγερή αδιαφορία όμως στο γκολ μας ήταν για σφαλιάρες.
Και ανησυχητική για τη συνέχεια.
Είχε χάσει προπονήσεις, ήταν ανέτοιμος, είχε μία κακή μέρα, οτιδήποτε από τα παραπάνω ή όλα μαζί.
Η παγερή αδιαφορία όμως στο γκολ μας ήταν για σφαλιάρες.
Και ανησυχητική για τη συνέχεια.
-
john4serres
Ειχε ενα μεγαλο χαμογελο μετα το γκολ,ειναι φυσιολογικο να φυλαγετε,εγω δεν ειδα αδιαφορια.
Απλα σκεφτειτε οτι το καλοκαιρι που ερχετε ειναι το πιο κρισιμο της καριερας του,σιγουρα θα εχει πολλα στο κεφαλι του.
Εμενα μου αρκει οτι ηταν με την ομαδα και επαιξε,γιατι η αληθεια ειναι οτι δεν μου αρεσαν οι δηλωσεις του πριν το ματς και το εγραψα.
Υ.Γ Ο μεγαλος βουλγαρος που ειναι ρε παιδια;με τον Μακ τα βαλαμε ολοι και πρωτος εγω.
Απλα σκεφτειτε οτι το καλοκαιρι που ερχετε ειναι το πιο κρισιμο της καριερας του,σιγουρα θα εχει πολλα στο κεφαλι του.
Εμενα μου αρκει οτι ηταν με την ομαδα και επαιξε,γιατι η αληθεια ειναι οτι δεν μου αρεσαν οι δηλωσεις του πριν το ματς και το εγραψα.
Υ.Γ Ο μεγαλος βουλγαρος που ειναι ρε παιδια;με τον Μακ τα βαλαμε ολοι και πρωτος εγω.
Φάνηκε μάλλον...Φεύγει σύμφωνα με όσα είδα (σήμερα)-άκουσα (όλη την εβδομάδα) και φυλάει τα πόδια του!!!Πφφφφφφφφ...........Λαλακίες..............Θα φανεί σύντομα τι θα γίνει με την πάρτη του...........
Προσωπική μου άποψη φυσικά δίχως καμία inside information!!!
Στο καλό με 3,5...παραπάνω δεν θα πιάσει ποτέ!!!
- ΑποστόληςΑ
Κανόνισε να σκοράρεις και στους δύο αγώνες με Πανιώνιο, γιατί αυτοί οι 6 βαθμοί θα μας δώσουν την πρωτιά.