Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
- ΑποστόληςΑ
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Καλησπέρα σε όλους τους ευτυχισμένους αλλά και σε πολλούς προβληματισμένους Π.Α.Ο.Κ.τσήδες!!!
Ο πρωινός καφές ανήκει πλέον στην Ιστορία και σε κάνα δίωρο είναι η ώρα του απογευματινού φρέντο εσπρέσσο, σκέτου κι αυτού, όπως ο πρωινός παγωμένος και αχτύπητος νες-καφέ της αρεσκείας μου!!!
Υ.Γ. Σημειώνω ότι τους απολαμβάνω αμφότερους δίχως καλαμάκι ή "που 'ρφουν", όπως άκουσα να λένε το Σαλονικιό καλαμάκι κάποιοι πρωτευουσιάνοι προ πολλών ετών!!! Μάρτυς μου ο Νικόλας...
Ο πρωινός καφές ανήκει πλέον στην Ιστορία και σε κάνα δίωρο είναι η ώρα του απογευματινού φρέντο εσπρέσσο, σκέτου κι αυτού, όπως ο πρωινός παγωμένος και αχτύπητος νες-καφέ της αρεσκείας μου!!!
Υ.Γ. Σημειώνω ότι τους απολαμβάνω αμφότερους δίχως καλαμάκι ή "που 'ρφουν", όπως άκουσα να λένε το Σαλονικιό καλαμάκι κάποιοι πρωτευουσιάνοι προ πολλών ετών!!! Μάρτυς μου ο Νικόλας...
Καλημερα!!!
Αν και με τη δευτερη ευτχως περασαμε τα σηματα και πλεον ειμαστε στην αναζητηση αμαξιου!!!

Αν και με τη δευτερη ευτχως περασαμε τα σηματα και πλεον ειμαστε στην αναζητηση αμαξιου!!!
- ΑποστόληςΑ
Έλα ρε! Πέρασες τα σήματα; Την οδήγηση δηλαδή την είχες περάσει πιο πριν;
ΥΓ1: Καλημέρα!
ΥΓ2: Αν υπάρχει η δυνατότητα πάρε ένα μεταχειρισμένο, 10ετίας, από επίσημη αντιπροσωπεία, που θα έχει και την εγγύησή της. Πχ ένα Toyota που αντέχει στο χρόνο.
ΥΓ1: Καλημέρα!
ΥΓ2: Αν υπάρχει η δυνατότητα πάρε ένα μεταχειρισμένο, 10ετίας, από επίσημη αντιπροσωπεία, που θα έχει και την εγγύησή της. Πχ ένα Toyota που αντέχει στο χρόνο.
- ΑποστόληςΑ
οχι στις μερες μας πρωτα δεινεις σηματα και μετα οδηγηση!
Το αμαξι θελω και πρεπει να ειναι καινουργιο οχι μεταχειρισμενο και να ειναι και για πολη και για εξω μεσαιου μεγεθους!
- ΑποστόληςΑ
Εμένα το Corolla μου είναι 13 ετών (Μάρτιος του 2003) και είναι σαν καινούριο. Μηχανικά τουλάχιστον. 1600cc 110HP που έχουν να κινήσουν 1130 κιλά. 0-100: 10,2 (καινούριο) και ρεπρίζ πολύ καλές, όπως και η οικονομία και η ελαστικότητα του κινητήρα. Δεν ξέρω πόσο τιμάται αυτή τη στιγμή, αλλά σίγουρα κάτω από 5 χιλιάρικα. Ίσως 3. Αν θα πάρεις καινούριο, ένα 1.100 (με φυσική αναπνοή) θα κοστίζει 11 χιλιάρικα. Θα το κρατήσεις μεν περισσότερο, αλλά δεν θα έχεις ούτε τους χώρους, ούτε τις επιδόσεις του δικού μου. Έτσι κι αλλιώς σε 10 χρόνια θα το αλλάξεις.
- ΑποστόληςΑ
Τι μεγάλο ρε! 4,20 είναι! Άντε 4,23 (5d)! Καθόλου μεγάλο δεν είναι και πάει παντού, απροβλημάτιστα: Εντός πόλης, εκτός πόλης, εκτός συνόρων και εκτός ηπείρου. Μόνο πλανήτη δεν αλλάζει.
- ΑποστόληςΑ
Το Clio και το Corsa είναι κατηγορίας B (ως προς τις διαστάσεις) ενώ το i30 και το cee'd είναι κατηγορίας C, όπως και το Corolla, A3, Golf, Astra, Pulsar, Megane κλπ.
Πραγματικά θα σου προτείνω μεταχειρισμένο
Νέος οδηγός είσαι. Μια γρατζουνιά κάπου θα την κάνεις κάποια στιγμή, και στο νέο αμάξι θα πονέσει
Εγώ έχω κλέψει το γκολφακι της μάνας μου πάντως
Νέος οδηγός είσαι. Μια γρατζουνιά κάπου θα την κάνεις κάποια στιγμή, και στο νέο αμάξι θα πονέσει
Εγώ έχω κλέψει το γκολφακι της μάνας μου πάντως
-
Μπαρκαρούτσος
Re: Καφενείο
pgetsos έγραψε:Χοπ χοπ τεμετερον χιπ χοπΑποστόληςΑ έγραψε:Αν ήμουν Υπουργός θα είχα απαγορέψει στην ΕΡΤ να συμμετέχει σ' αυτό τον γελοίο θεσμό που, εκτός των άλλων λαμογιών, υποβιβάζει και την κουλτούρα του κάθε λαού.
Στις ειδήσεις πήρε το μάτι μου ότι οι στίχοι ήταν αγγλικοί και ότι το τραγούδι ήταν ποντιακό!!
Όχι, ρε! Δεν θα γίνουμε σαν τα μούτρα σας!
Περαμε εισιτήρια και πάμε στο αεροπορτ
Οι στίχοι είναι...
1000 φορές Ημισκούμπρια!!!
Snoufel, ποιο είναι ρε το νιμού στο avatar; Θα σε βλέπω με άλλο μάτι αν το κρατήσεις για πολύ...