https://www.youtube.com/watch?v=Am1nC1-a3g0makispaspartou έγραψε:HOOL4IGAN έγραψε:Πάντως μόλις κάνουμε το ΜΠΑΜ ΜΠΟΥΜ με τον πασαδόρο θα ξεχάσετε τον Αγκάμεζ γι'αυτό Υ Π Ο Μ Ο Ν Η!!!
Saeid Marouf??????
![]()
![]()

https://www.youtube.com/watch?v=Am1nC1-a3g0makispaspartou έγραψε:HOOL4IGAN έγραψε:Πάντως μόλις κάνουμε το ΜΠΑΜ ΜΠΟΥΜ με τον πασαδόρο θα ξεχάσετε τον Αγκάμεζ γι'αυτό Υ Π Ο Μ Ο Ν Η!!!
Saeid Marouf??????
![]()
![]()
Τι θέλεις να πούμε δηλαδή? Χαμηλά τη μπάλα και ότι βγει? Τη φάγαμε στη μάπα αυτή τη νοοτροπία εδώ και δεκαετίες.Odi έγραψε: Μόνο εμένα δεν μου αρέσει αυτά τα "Ιβάν χώσε", "Ιβάν τρέλανε μας" κλπ; Πολύ γαύρικη νοοτροπία σε στυλ "τρέλανε μας πρόεδρα".Άσχημο μου φαίνεται προσωπικά.
βαλτους και τους δυο να μην ξερουν απο ποιον να φυλαχτουνobanebane έγραψε:Και τον Γκομεζ τι τον κανεις,βοηθο προπονητη;
Η δικη μας απαντηση θα ειναι ο πασαδορος αποτι φαινεται.
συμφωνω πως θελει αλλαγη η νοοτροπια μας, αλλα αν ειναι να γινουμε γαυροι -μαγκες με δανεικα @@ και να αρχισουμε τα προεδρε γαμα τους αντι τα "παμε να τους γαμησουμε" τα δικα μας- να μου λειπουν οι αυτοκρατοριες. καλυτερα 2 πρωταθληματαSuleymanoglu έγραψε: και από την αλλαγή νοοτροποίας θα ευεργετιθουν όλα τα τμήματα.
buffalobill4 έγραψε: συμφωνω πως θελει αλλαγη η νοοτροπια μας, αλλα αν ειναι να γινουμε γαυροι -μαγκες με δανεικα @@ και να αρχισουμε τα προεδρε γαμα τους αντι τα "παμε να τους γαμησουμε" τα δικα μας- να μου λειπουν οι αυτοκρατοριες. καλυτερα 2 πρωταθληματα
Αυτό είναι άποψη σου, δεν μπορείς να την επιβάλλεις σε όλους. Βαρέθηκα να ακούω τα ίδια κλισέ σε όλα τα αθλήματα. Μήπως παθαμε κραμπες απο το να σηκώνουμε πρωταθλήματα και θέλεις να πάμε πάσο. Με δύο Πρωτάθληματα μόλις ισοφαρισαμε το ρεκόρ του Μιλωνα. Τι θα πει δανεικά αρχ..δια? Ο Σαββίδης και ο Τσαλοπουλος δεν είναι στον ΠΑΟΚ? Και ποια είναι τα δικά μας αρχ..δια δηλαδή για να τους γάμ..σεις? Μόνον, τα εισητήρια? Το έγραψα και πριν μέρες πάρτε το χαμπάρι τα εισητήρια είναι πλέον συμπληρωματικα έσοδα σε όλα τα αθλήματα. Βγάλε το ΦΠΑ και δες ποσα μένουν. Δεν είμαστε πια στο 1970.buffalobill4 έγραψε:συμφωνω πως θελει αλλαγη η νοοτροπια μας, αλλα αν ειναι να γινουμε γαυροι -μαγκες με δανεικα @@ και να αρχισουμε τα προεδρε γαμα τους αντι τα "παμε να τους γαμησουμε" τα δικα μας- να μου λειπουν οι αυτοκρατοριες. καλυτερα 2 πρωταθληματαSuleymanoglu έγραψε: και από την αλλαγή νοοτροποίας θα ευεργετιθουν όλα τα τμήματα.
Τι να σου πω, κόλλησα με το ρωσσικο θηριο των 2.18 (να τον βαζουμε και σεντερ στο μπασκετ εν ανάγκη), να φερουμε παλι τον Σαφρα και κανά Κουβανό για πασαδορο τωρα που ανοιξαμε πόρτα απο κει.HOOL4IGAN έγραψε:ΑΔΕΡΦΕ Ettien αν δεν είμαι το φαβορί στην αρχή της σεζόν δεν χαλιέμαι γιατί θα ξαναγίνω φαβορί το Γενάρη!!!