Βόλεϊ 2016/17

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Re: Βόλεϊ 2016/17

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

makispaspartou έγραψε:
HOOL4IGAN έγραψε:Πάντως μόλις κάνουμε το ΜΠΑΜ ΜΠΟΥΜ με τον πασαδόρο θα ξεχάσετε τον Αγκάμεζ γι'αυτό Υ Π Ο Μ Ο Ν Η!!!

Saeid Marouf??????
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
https://www.youtube.com/watch?v=Am1nC1-a3g0 :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Paoktzi με έβαλες σε περιέργεια και είδα βιντεάκια για το τι εστί Wilfredo Leon και απλά δεν υπάρχει ο Κουβανός!
Στην Ζενίτ παίζει ακόμα?
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

Πάντως ο Μαρινάκης ήταν στο Βόλεϊ δεν χώθηκε φέτος. Απλά τώρα που έτσουξε το πράμα έπρεπε να ακουστεί ο Φαταούλ περισσότερο. Και ο Σαββίδης που έδωσε χρήματα την Δευτέρα από ότι λέγεται για τα εισιτήρια του τελικού και αυτό είναι μία έξτρα μεταγραφή λέω εγώ. Εγώ πάντως γουστάρω και ο γαύρος ας κάνει υπερομάδα να κάνουμε και εμείς να βλέπουμε και να χαιρόμαστε. Απλά έτσι όπως έγινε το πράγμα πιστεύω θα μείνουν πίσω οι άλλες ομάδες με αυτή την κόντρα ανάμεσα σε γαύρο και εμάς.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

τωρα πας και παιρνεις τον μιλικοβιτς και τους αφηνεις να νιωθουν χρησιμοποιημενοι
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Και τον Γκομεζ τι τον κανεις,βοηθο προπονητη;
Η δικη μας απαντηση θα ειναι ο πασαδορος αποτι φαινεται.
Suleymanoglu

Δημοσίευση από Suleymanoglu »

Odi έγραψε: Μόνο εμένα δεν μου αρέσει αυτά τα "Ιβάν χώσε", "Ιβάν τρέλανε μας" κλπ; Πολύ γαύρικη νοοτροπία σε στυλ "τρέλανε μας πρόεδρα".Άσχημο μου φαίνεται προσωπικά.
Τι θέλεις να πούμε δηλαδή? Χαμηλά τη μπάλα και ότι βγει? Τη φάγαμε στη μάπα αυτή τη νοοτροπία εδώ και δεκαετίες.

ΝΑΙ ΧΩΣΕ λεφτά να κυριαρχισουμε για πολλά χρόνια στο Βολλευ και από τις επιτυχίες και την αλλαγή νοοτροποίας θα ευεργετιθουν όλα τα τμήματα του Συλλόγου ΠΑΟΚ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Suleymanoglu την Πέμ 12 Μάιος 2016, 23:33, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

obanebane έγραψε:Και τον Γκομεζ τι τον κανεις,βοηθο προπονητη;
Η δικη μας απαντηση θα ειναι ο πασαδορος αποτι φαινεται.
βαλτους και τους δυο να μην ξερουν απο ποιον να φυλαχτουν
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Suleymanoglu έγραψε: και από την αλλαγή νοοτροποίας θα ευεργετιθουν όλα τα τμήματα.
συμφωνω πως θελει αλλαγη η νοοτροπια μας, αλλα αν ειναι να γινουμε γαυροι -μαγκες με δανεικα @@ και να αρχισουμε τα προεδρε γαμα τους αντι τα "παμε να τους γαμησουμε" τα δικα μας- να μου λειπουν οι αυτοκρατοριες. καλυτερα 2 πρωταθληματα
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Πρέπει να επιστρέψουμε και αυτά που έδωσε για τα εισητηρια με 8000 διάρκειας δεν έχουμε κανέναν ανάγκη ομαδαρα κάνουμε ...μπορούμε? Όχι βέβαια

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

buffalobill4 έγραψε: συμφωνω πως θελει αλλαγη η νοοτροπια μας, αλλα αν ειναι να γινουμε γαυροι -μαγκες με δανεικα @@ και να αρχισουμε τα προεδρε γαμα τους αντι τα "παμε να τους γαμησουμε" τα δικα μας- να μου λειπουν οι αυτοκρατοριες. καλυτερα 2 πρωταθληματα

τους οποιους δεν θα ειχες χωρις εστω εμμεση χρηματοδοτηση σαββιδη βεβαια :lol:
δεν καταλαβα τι εννοειτε; μηπως θελετε να την κανει ο σαββιδης και να βραζουμε στο ζουμι μας για αλλες τοσες δεκαετιες για να ειμαστε πιο...ΠΑΟΚ ; τι σημαινει ΠΑΟΚτσιδικη νοοτροπια;

εμεις θελουμε πενηνταρισια πρωταθληματα,να στηριζουμε την ομαδα μας χωρις αποδοκιμασιες μεσα στο γηπεδο και αν εχουμε και εναν σωστο ανθρωπο(και οπως φαινεται τον εχουμε) και μπορει να σπρωξει χρημα,ακομα καλυτερα!
αυτο ειναι ΠΑΟΚτσιδικη σωστη νοοτροπια
κακα τα ψεμματα χωρις χρηματοδοτη θα βολοδερνουμε οπως στο μπασκετ(το οποιο ακομα και ετσι υπαρχει ελεω σαββιδη,καθως μας διαβεβαιωνει η διοικηση πρωτοδικειου)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Πέμ 12 Μάιος 2016, 23:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Suleymanoglu

Δημοσίευση από Suleymanoglu »

buffalobill4 έγραψε:
Suleymanoglu έγραψε: και από την αλλαγή νοοτροποίας θα ευεργετιθουν όλα τα τμήματα.
συμφωνω πως θελει αλλαγη η νοοτροπια μας, αλλα αν ειναι να γινουμε γαυροι -μαγκες με δανεικα @@ και να αρχισουμε τα προεδρε γαμα τους αντι τα "παμε να τους γαμησουμε" τα δικα μας- να μου λειπουν οι αυτοκρατοριες. καλυτερα 2 πρωταθληματα
Αυτό είναι άποψη σου, δεν μπορείς να την επιβάλλεις σε όλους. Βαρέθηκα να ακούω τα ίδια κλισέ σε όλα τα αθλήματα. Μήπως παθαμε κραμπες απο το να σηκώνουμε πρωταθλήματα και θέλεις να πάμε πάσο. Με δύο Πρωτάθληματα μόλις ισοφαρισαμε το ρεκόρ του Μιλωνα. Τι θα πει δανεικά αρχ..δια? Ο Σαββίδης και ο Τσαλοπουλος δεν είναι στον ΠΑΟΚ? Και ποια είναι τα δικά μας αρχ..δια δηλαδή για να τους γάμ..σεις? Μόνον, τα εισητήρια? Το έγραψα και πριν μέρες πάρτε το χαμπάρι τα εισητήρια είναι πλέον συμπληρωματικα έσοδα σε όλα τα αθλήματα. Βγάλε το ΦΠΑ και δες ποσα μένουν. Δεν είμαστε πια στο 1970.

Ο ΠΑΟΚ στο βολλευ είναι Πρωταθλητής και πρέπει να έχει το καλύτερο ρόστερ.
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

HOOL4IGAN έγραψε:ΑΔΕΡΦΕ Ettien αν δεν είμαι το φαβορί στην αρχή της σεζόν δεν χαλιέμαι γιατί θα ξαναγίνω φαβορί το Γενάρη!!! :opaokara:
Τι να σου πω, κόλλησα με το ρωσσικο θηριο των 2.18 (να τον βαζουμε και σεντερ στο μπασκετ εν ανάγκη), να φερουμε παλι τον Σαφρα και κανά Κουβανό για πασαδορο τωρα που ανοιξαμε πόρτα απο κει.
Πόσο δλδ να κάνουν, πάνω από το 10% της μεταγραφής Λούκας ? :D
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Εντυπωσιακοτατη απαντηση απο τον γαβρο!!!!ο αγκαμεζ ειναι παικταρας!!!!!ασταματητος στη κυριολεξια!!!!τωρα για εμας περιμενω απαντηση αμεσα κιολας!!!!marouf πασαδορο παιζει σε μια ιρανικη ομαδα και ειναι ο καλυτερος πασαδορος στον κοσμο!!!παιρνεις γκιμαραες ουγκο λεον απο τον παο,βγηκε ο καλυτερος ακραιος στο πρωταθλημα!!!κουμεντακη και ρουμελιωτακη για ροτεισον!!!!παιρνεις παπαδημητριου λιμπερο,ισως καλυτερος και απο στεφανου!!!και τελος κρατας παντακιδη,σμαραγδη και πας για το μεγαλο ΜΠΑΑΑΑΑΜΜΜΜΜ με κεντρικο οδοστρωτηρα Simon Aties!!!!!!!ζηταω πολλλα????
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

ποπο μπριζες.

ειπα εγω ποτε οτι δεν βοηοησε ο σαββιδης το βολλει? απο τη στιγμη που το λεει ο προεδρος του τμηματος γιατι να μην τον πιστεψω? αν ο σαββιδης θελει να βαλει χρηματα ας βαλει. ουτε θα τον παρακαλεσω γονυπετως ουτε και θα του το επιβαλλω. αν θελετε να κανετε κατι απο τα δυο νομιζω ειναι ακομη στην ελλαδα.

αν δεν καταλαβαινετε τι εννοω μην αμολατε το μακρυ σας και το κοντο σας. εγω δεν θελω να γαυροποιηθουμε σαν οπαδοι ουτε και σαν ομαδα. αν εσεις θελετε με γεια σας με χαρα σας. οταν μιλαω για δανεικα @@ ξερετε πολυ καλα τι εννοω. και να δεν ξερετε να σας εξηγησω.

αποψη μου φυσικα και δεν μπορω να την επιβαλω σε κανεναν.

και φυσικα ο ΠΑΟΚ σαν πρωταθλητης πρεπει να εχει το καλυτερο ροστερ. αν δεν το χει οταν αυτα ολοκληρωθουν θα τους παρει και θα τους σηκωσει εναν εναν εκει μεσα. ακουστε μονο τι λετε ουτε ενα μηνα μετα την μπακ του μπακ κατακτηση τιτλου.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

λιγο μπαστα με το υφακι , γιατι και εγω ξερω αν θελω να αρχιζω τις ειρωνειες

ελληνικα ξερεις,αν διαβαζεις το μηνυμα και διαφωνεις ακουστηκες,δικαιωμα σου.

δεν εγραψα κατι τρομερο ωστοσο,ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ λεγεται
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Παρ 13 Μάιος 2016, 00:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”