Τσαλοπουλος- Καλμα.....we trust.....και ολα θα πανε καλα....
.Υ.Γ..ααααιντεε. .....να σε.χαρω. ΙΒΑΝΕ.....κανε την κινηση σου τωρα και ..γ@ μησε τον πρεζεμπορα
Πω ρε τι παικταρας ειναι τούτος, δεν τον κοβουν ουτε με τριπλό μπλοκ...Ιβαν κάνει το θαύμα σου !cellophan έγραψε:Βγαίνει και σε 2.18 βολλευμπολίστας....μαμά μου.
https://www.youtube.com/watch?v=ppzbzVnFgXk
obanebane έγραψε:Μαρλει εχεις εικονα του Aγκαμεζ μετα την φυγη του απο τον βαζελο;
Εγω τον θυμαμε απο τοτε και θεωρω τον Γκομεζ καλυτερο,αν εχει εξελιχθει τοσο πολυ απο τοτε δεν ξερω.
Επισης κατι ακομα που θελω να γραψω,η στατιστικη στην κανονικη περιοδο εμενα δε μου λεει τιποτα οι μεγαλοι παιχτες δειχνουν ποιοι ειναι στα μεγαλα παιχνιδια,ειδικα σε αθληματα οπως το βολει και το μπασκετ που τα παντα κρινονται σε play-offs.
εισαι λαθος σε ολαaoratos έγραψε:Αςφαλη συμπερασματα για το ποια ομαδα ειναι φαβορι θα μπορουμε να βγαλουμε μονο οταν δουμε τα τελικα ροστερ των δυο ομαδων. Σε μεγαλο βαθμο το πως θα διαμορφωθει το δικο μας ροςτερ θα εξαρτηθει απο το ποσο θα στηριξουμε με τα διαρκειας. Και δεν ειναι μονο οτι με τα χρηματα των διαρκειας φερνεις δυο Αγκαμεζ αλλα στελνεις και τα καταλληλα μηνυματα σε Τσαλο, χορηγους και Σαββιδη.
στην ερα σπορ το ακουσα αδερφεaoratos έγραψε:Paoktzis που διαβασες για 300χιλ για Αγκαμεζ???? To sport-fm γραφει οτι θα ειναι λιγο πανω απο 200χιλ..