27.Γιάννης Μυστακίδης
- pisakaipoupoula
Re: 27.Γιάννης Μυστακίδης
Παλιά ο Σωτηρακόπουλος νομίζω είχε πει ότι όταν οι παίκτες χαμογελάνε μετά από μια γκολάρα τους, είναι δείγμα ότι το κατέχουν το άθλημα, σε αντίθεση με όσους ξεσπάνε, κατεδαφίζουν σημαιάκια, βγάζουν φανέλες κλπ.
Δηλαδή ο μουσλι αμπαλος?
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο μουσλι κατεδαφισε το σημαιάκι στην πόλη
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο ορισμος του αυθεντικου ταλεντου..
Συνεχισε να δουλευεις πασα μου.. και θα δουμε ωραια πραγματα απο εσενα και στο μελλον.
Συνεχισε να δουλευεις πασα μου.. και θα δουμε ωραια πραγματα απο εσενα και στο μελλον.
- sourmenetes
- Moderator
Το θυμαμαι αλλα την αποδοση δες.οποτε ο μυστακ μπηκε αλλαγη απο την αρχη της χρονιας η ασσιστ η γκολ με πολυ καλες εμφανισεις...ΑποστόληςΑ έγραψε:Το γκολάκι του το είχε βάλει όμως.sourmenetes έγραψε: Δεν ειναι τυχαιο.οποτε μπηκε σαν αλλαγη εκανε διαφορα.σαν βασικος μια φορα τον θυμαμαι στην Ξανθη,που δεν ηταν τοσο δυνατος.
Τσαμπουκας,με τεχνικη,βαζει τα ποδια του...οπως θα θελαμε να παιζουν ολοι οι παιχτες μας.
- ΑποστόληςΑ
- kataramenos5
Ο Σολσκιερ των φτωχων.
Και μιας και το φερε η κουβεντα ας δουμε μια μικρη λεπτομερεια απ αυτες που ξεχωριζουν τους μεγαλους παικτες απ τους υπολοιπους.
"Πως όμως κατάφερνε να «σημαδεύει» την εξέλιξη ενός αγώνα, δίχως να χρειάζεται χρόνο να συνηθίσει; Ο Φέργκιουσον εξυμνούσε τη συγκέντρωση του, λέγοντας πως πρόσεχε με ακρίβεια όλες τις κινήσεις των αντιπάλων απ’ τον πάγκο και ήταν έτοιμος να κάτι αυτό που έπρεπε μόλις έμπαινε μέσα. Ο ίδιος ο Σόλσκιερ έλεγε επ’ αυτού: «Σκεφτόμουν τον τρόπο με τον οποίο θα κατάφερνα να κάνω ζημιά στον αντίπαλο απ’ το πρώτο δευτερόλεπτο που θα έμπαινα μέσα. Έτσι, παρακολουθούσα αγώνες συνέχεια, ακόμα και εκτός προπόνησης. Δεν παρατηρούσα όμως τι έκαναν οι επιθετικοί και πως κινούνταν. Αντίθετα, παρατηρούσα και κατέγραφα τα λάθη των αμυντικων. Έτσι, ήμουν προετοιμασμένος να τα εκμεταλλευτώ»!
πηγη gazzetta.gr

Και μιας και το φερε η κουβεντα ας δουμε μια μικρη λεπτομερεια απ αυτες που ξεχωριζουν τους μεγαλους παικτες απ τους υπολοιπους.
"Πως όμως κατάφερνε να «σημαδεύει» την εξέλιξη ενός αγώνα, δίχως να χρειάζεται χρόνο να συνηθίσει; Ο Φέργκιουσον εξυμνούσε τη συγκέντρωση του, λέγοντας πως πρόσεχε με ακρίβεια όλες τις κινήσεις των αντιπάλων απ’ τον πάγκο και ήταν έτοιμος να κάτι αυτό που έπρεπε μόλις έμπαινε μέσα. Ο ίδιος ο Σόλσκιερ έλεγε επ’ αυτού: «Σκεφτόμουν τον τρόπο με τον οποίο θα κατάφερνα να κάνω ζημιά στον αντίπαλο απ’ το πρώτο δευτερόλεπτο που θα έμπαινα μέσα. Έτσι, παρακολουθούσα αγώνες συνέχεια, ακόμα και εκτός προπόνησης. Δεν παρατηρούσα όμως τι έκαναν οι επιθετικοί και πως κινούνταν. Αντίθετα, παρατηρούσα και κατέγραφα τα λάθη των αμυντικων. Έτσι, ήμουν προετοιμασμένος να τα εκμεταλλευτώ»!
πηγη gazzetta.gr
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- john4serres