71.Παναγιώτης Γλύκος

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

μια απο τα ιδια
οταν η μπαλα ειναι στον αερα πελαγωμενος...
δε γινεται να πορευτουμε παντως μ αυτον και του χρονου, καμια ασφαλεια πισω..
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Μπράβο σου, Γιάννη! Πολύ σωστός!
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

thanos-xanthi έγραψε:μια απο τα ιδια
οταν η μπαλα ειναι στον αερα πελαγωμενος...
δε γινεται να πορευτουμε παντως μ αυτον και του χρονου, καμια ασφαλεια πισω..

+1
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Δεν είναι μόνο το γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο δύο φορές άλλαξε γνώμη μέσα στη φάση και έκανε μπρος πίσω.
Τρελή ανασφάλεια.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Παναή μου, μονάχα του λόγου μου μάλλον είδα το επιθετικό φάουλ με το κεφάλι του Γιόχανσον στο δεξί σου χέρι μέσα στην μικρή περιοχή!!!

Μάλλον γιατί το έβλεπα στην (τζούλια) νόβα όμως που το έδειξε από 3 διαφορετικές μεριές κι όχι στην Π(λ)άολα!!!

Μια χαρά σε βρίσκω προσωπικά παλικάρι μου, συνέχισε έτσι στα υπόλοιπα 5 ματσάκια και θα βγούμε πρώτοι!!!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το γκολ που έφαγε είναι φάουλ του Γιόχανσον, γιατί υπάρχει επαφή, αλλά κάτι παρόμοιο υπέστη και ο δίμετρος Όλσεν στο Καυταντζόγλειο. Ο τερματάς πρέπει να είναι στιβαρός και όχι λεπτεπίλεπτος και εύθραυστος.
Οι έξοδοί του παραμένουν επικίνδυνοι για καρδιακούς. Το κακό είναι ότι ο Βελλίδης είναι χειρότερος. ΄
Στα συν του Παναγιώτη η καλή απόκρουση στο τέλος, στην κεφαλιά του Τζιμπούρ, που αμφιβάλλω αν θα το έσωζε ο Μάρκος.
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

Ο Γιοχανσον έκανε φάουλ με το κεφάλι στην αρχη,
μετα βρήκε η μπαλα και στο χέρι του
και στο τέλος πριν σκοράρει σπρώχνει και με τον κώλο του τον γλύκο...

That being said, επρεπε να ειχε διώξει με μπουνιές.
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Εννοειται πως εγινε φαουλ, τα ιδια κανανε και στον Ολσεν και τπν ξεσκιζατε...

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
και 1 επισκέπτης

Δημοσίευση από και 1 επισκέπτης »

κλασικος Γλυκος, ασταθης στο γκολ (ασχετα αν θα επρεπε να ακυρωθεί για χερι), εκπληκτικη επεμβαση στον Τζιμπουρ.
την φαση του γκολ επρεπε να την καθαρισει γιατι ουσιαστικο φαουλ δεν του κανει, τωρα αν τυπικα τον ακουμπάει λιγο είναι άλλη υποθεση.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

για να υπαρξει φαουλ στον τερματοφυλακα θα πρεπει ή ο επιτιθεμενος να εμποδιζει τον τερματοφυλακα στην εξοδο αντικανονικα ή να εχει μπλοκαρει τη μπαλα ο τερματοφυλακας...

ο γλυκος χανει τη μπαλα απο τα χερια χωρις να τον παρεμποδισει ο αντιπαλος παιχτης η οποια μπαλα γινεται διεκδικησημη και τελειωνει το παραμυθι...μην συγκρινουμε με ολσεν και γρια οπου δεχεται κρατημα με χερια απο δυο αντιπαλους παιχτες που δεν του επιτρεπουν να κανει εξοδο...

επισης φαουλ στο τζιολη δυσκολα θα το εδινα ειναι απο τα σπρωξιματακια που γινονται εντος περιοχης ειναι σαν να ζηταω πεναλτυ στον τζαβελα επειδη αγκαλιαζει τον τζιμπουρ στην ιδια φαση ας πουμε...βεβαια αν ο διαιτητης θελει να καθαρισει τη φαση πολλα μπορει να δωσει δηλαδη στο γαυρο η φαση θα ειχε σταματησει "εν τη γενεσει" της...

χερι ξεκαθαρο παντως υπαρχει στο κοντρολ του γιοχανσον καθως πριν τη στειλει στα διχτυα ουσιαστικα στρωνει τη μπαλα με το αριστερο χερι :ugeek:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

goran 64 έγραψε:Παναή μου, μονάχα του λόγου μου μάλλον είδα το επιθετικό φάουλ με το κεφάλι του Γιόχανσον στο δεξί σου χέρι μέσα στην μικρή περιοχή!!!

Μάλλον γιατί το έβλεπα στην (τζούλια) νόβα όμως που το έδειξε από 3 διαφορετικές μεριές κι όχι στην Π(λ)άολα!!!
Γρηγορη 6-7 φορες το ειδα στη ..τζουλια :mrgreen: και δν ειμαι σιγουρος.Εχω την αισθηση οτι ο ..κουλης δε κανει φαουλ στον Γλυκο αλλα οπως κατεβαζει τη μπαλα ο Πναγιωτης τη ριχνει στο κεφαλι του.Δυσκολη φαση μπορει να κανουμε και λαθος.Το γκολ παντως δεν επρεπε να μετρησει(χερι,φαουλ σε Τζιολη)
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Αποψη μου. Γενικα σε τετοιες φασεις ακομα κι αν με το γραμμα του νομου καθε παρεμποδιση μεσα στην μικρη περιοχη ειναι φαουλ για τον τερματοφυλακα, οταν κανεις εξοδο οπως ο Γλυκος "δινεις το δικαιωμα" στον διαιτητη να μην δωσει φαουλ. Γιατι οταν κανει εξοδο ο τερματοφυλακας πρεπει ολοι γυρω του να τελειωνουν Γλυκο, οχι να τρεμουν τα χερια σου. Να βγαζει το γονατο του να δωσει και καμια αν καποιος παει να τον εμποδισει. Με αλλα λογια....

Φερτε επιτελους εναν κανονικο τερματοφυλακα στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Αυτο
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

DimitrisS έγραψε:Αποψη μου. Γενικα σε τετοιες φασεις ακομα κι αν με το γραμμα του νομου καθε παρεμποδιση μεσα στην μικρη περιοχη ειναι φαουλ για τον τερματοφυλακα, οταν κανεις εξοδο οπως ο Γλυκος "δινεις το δικαιωμα" στον διαιτητη να μην δωσει φαουλ. .....
Αυτό είναι καινούργια ερμηνεία του κανονισμού; Δηλαδή ο διαιτητής θα τιμωρεί την κακή (κατά την άποψή σου) έξοδο του τερματοφύλακα αν και το "γράμμα του νόμου μπλα μπλα μπλα ....";
Μάλιστα .....

Edit:
kataramenos5 έγραψε:....
Γρηγορη 6-7 φορες το ειδα στη ..τζουλια :mrgreen: και δν ειμαι σιγουρος.Εχω την αισθηση οτι ο ..κουλης δε κανει φαουλ στον Γλυκο αλλα οπως κατεβαζει τη μπαλα ο Πναγιωτης τη ριχνει στο κεφαλι του.Δυσκολη φαση μπορει να κανουμε και λαθος.Το γκολ παντως δεν επρεπε να μετρησει(χερι,φαουλ σε Τζιολη)
Συμφωνώ απόλυτα για το χέρι. Το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει.
Να πω την αλήθεια, δεν την ξαναείδα την φάση ακόμα και δεν έχω προσέξει το φάουλ στον Τζιόλη.
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Στο μυαλο του ηλιθιου ελληνα διαιτητη: "Στη αρχη του ματς εδωσα πεναλτυ στην αεκ που δεν ηταν πεναλτυ γιατι ηταν χερι ακουσιο οποτε σφυριξα επιθετικο φαουλ για να καλυψω τη μαλακια μου. Ο ΠΑΟΚ νοιωθει αδικημενος γιατι εδωσα πεναλτυ που δεν ηταν πεναλτυ αλλα και η αεκ νοιωθει αδικημενη που τελικα δεν εδωσα το πεναλτυ που στην αρχη το εδωσα αλλα τελικα δεν ηταν. Οποτε πιο αδικημενη η αεκ. Τωρα εγινε φαουλ στον τερματοφυλακα αλλα και η δυο ειναι αδικημενοι. Αν ηταν πιο αδικημενος ο ΠΑΟΚ θα εδινα επιθετικο φαουλ αλλα επειδη νοιωθει πιο αδικημενη η αεκ δεν θα δωσω φαουλ οποτε μετραει το γκολ. Τωρα ειναι και οι δυο το ιδιο αδικημενοι και ας εκανα ενα σκασμο μαλακιες. Πατσι ημαστε. Ολα καλα" Αυτο και μονο, τιποτα αλλο...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”