Vladan Ivic
- buffalobill4
Re: Vladan Ivic
Που τα διαβασατε αυτα να τα διαβασω κι εγω; ποιος λεει οτι οταν θες να πιεσεις βαζεις επιθετικο σωνει κ ντε;
Η αλλαγη του ανουσιου πελκα με τον κατσε μας εδωσε το ματς.
Το εγραψα κ αλλου πως το λαθος με τους υπεραριθμους εοιθετικους το εκαναν κατα κορον ο ιγκορ κ ο αγγελος με σποτελεσμα ο μεν πρωτος να κανει τα ματς ροντεο ο δε δευτερος να τρωει τριμπαλα και τεσσαρες. Φυσικα κ οταν θελεις νσ οιεσεις θα βαλεις και επιθετικους αλλα θα κοιταξεις νσ μην ειναι ασυνδετοι απο την υπολοιπη ομαδα
Το εγραψα κ αλλου πως το λαθος με τους υπεραριθμους εοιθετικους το εκαναν κατα κορον ο ιγκορ κ ο αγγελος με σποτελεσμα ο μεν πρωτος να κανει τα ματς ροντεο ο δε δευτερος να τρωει τριμπαλα και τεσσαρες. Φυσικα κ οταν θελεις νσ οιεσεις θα βαλεις και επιθετικους αλλα θα κοιταξεις νσ μην ειναι ασυνδετοι απο την υπολοιπη ομαδα
- navigator11
Κάτι το οποίο είναι πέρα για πέρα αληθές. Μπορεί να παίζεις χωρίς επιθετικό επιθετικό και να ματωνουν τα δίχτυα. Όχι πως βιώνουμε κάτι τέτοιο αυτό το διάστημα βέβαια ...

- Kostas_Peraia4
Ενταξει σιγουρα αυτος ειναι ο προπονητης και ξερει καλυτερα το υλικο του.Αλλα η λογικη λεει πως οταν καιγεσαι να παρεις το ματς,φορτωνεις την περιοχη.Το θεμα ειναι οτι δεν γινεται να φορτωσεις αν δεν υπαρχουν παικτες μεσα στο κουτι.Απο την αλλη ομως,ειδε σωστα πως με ενα παραπανω χαφ,αντι για εναν επιτελικο,μπορει να παρει το κεντρο και να ελευθερωσει τις πτερυγες του δινοντας τους μεγαλυτερο πλανο.Οντως ομως μοιαζει,τουλαχιστον στην νοοτροπια,τον Σαντος.Μακαρι να εχει και το προπονητικο μυαλο του Σαντος.Παντως μεχρι στιγμης μου εχει δειξει και με τον Λεβαδειακο και με τον Πλατανια πως δεν παιρνει ρισκα στην επιθεση και πως κανει τα παντα για να μην χασει ακομα και οταν το ματς ειναι ισοπαλο με μικροτερης δυναμικης ομαδαbuffalobill4 έγραψε:Που τα διαβασατε αυτα να τα διαβασω κι εγω; ποιος λεει οτι οταν θες να πιεσεις βαζεις επιθετικο σωνει κ ντε;
- Aureliano Buendia
Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ αλλοπρόσαλλες τις αλλαγές του.
Γενικά, φαίνεται όντως να μην ρισκάρει, αλλά ιδίως στα πλέι οφ και με βάση το πώς έχει εξελιχθεί η χρονιά, δεν το βρίσκω περίεργο.
Τον Μαλεζά δεν θα τον ξεκινήσει ξανά νομίζω, αλλά να το να μετατρέπουμε στο μυαλό μας τον Χάτζη σε Μαλντίνι, είναι επίσης άστοχο.
Γενικά, φαίνεται όντως να μην ρισκάρει, αλλά ιδίως στα πλέι οφ και με βάση το πώς έχει εξελιχθεί η χρονιά, δεν το βρίσκω περίεργο.
Τον Μαλεζά δεν θα τον ξεκινήσει ξανά νομίζω, αλλά να το να μετατρέπουμε στο μυαλό μας τον Χάτζη σε Μαλντίνι, είναι επίσης άστοχο.
Αδερφέ μου, Μάλε, Τζίο, Ζάι έξω άμεσα και Χατζή, Χαρούλης και Μακ μέσα για να δούμε κάνα χαΐρι με Τσίμι καθαρό 6άρι για να ξέρει που ακριβώς πατάει και τι να κάνει και να μην χαραμίζεται κι αυτός ΚΑΙ ο Πέλκας!!!
Μην σου πω και Γκάρυ δεξί μπακ δηλαδή και Μύστα στα εξτρέμια για τα άλλα δύο εντός έδρας!!!
Βέβαια εσύ ξέρεις καλύτερα αλλά έχω και του λόγου μου την προσωπική μου άποψη...
Μην σου πω και Γκάρυ δεξί μπακ δηλαδή και Μύστα στα εξτρέμια για τα άλλα δύο εντός έδρας!!!
Βέβαια εσύ ξέρεις καλύτερα αλλά έχω και του λόγου μου την προσωπική μου άποψη...

- Παλαιολόγος
- paoki_sweden
Afou ine m@lakas o Albanian. Kerdizis tin koula kai benis sto paixnidi tous meta tin itta kai tros kokkini gia kokkoromaxia? Poli xamilo IQ.....
- ΑποστόληςΑ
Ξεκίνησες πολύ συντηρητικά, κάτι αναμενόμενο όταν από την Κ-20 καλείσαι να βγάλεις την ομάδα πρώτη στα play-off. Σ' αυτό το πλάνο και μόνο μπορώ να κατανοήσω την επιλογή Μαλεζά. Η αντικατάσταση του Πέλκα πολύ σωστή, όπως και αυτή του Jairo. Θα προτιμούσα όμως Κοροβέση αντί του επικίνδυνα αργού Σκόνδρα.
Ειλικρινά σε χάρηκα στις δηλώσεις μετά το παιχνίδι που είπες χύμα ¨είμασταν καλύτεροι, κερδίσαμε δίκαια και λήξις¨ ακριβώς όπως κάνουν οι ΠΟΚίτες.
ΠΑΟΚ είσαι αφού.
In Vladan I trust
ΠΑΟΚ είσαι αφού.
In Vladan I trust
- kataramenos5
Aureliano Buendia έγραψε:Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ αλλοπρόσαλλες τις αλλαγές του.
Κι ενα κομματακι απο καποιο παλιοφιλο που καποτε ...δαγκωνε κι εδω μεσα
Οσα κολακευτικα σχολια κι αν γραφτουν για το Βλαντο αμα αρχισουν οι στραβες ,αμπαλο θα τον βγαλουμε κι αυτον κι ολα τα καλα που γραφουμε πολυ γρηγορα θα τα ξεχασουμε.Και πρωτοι πρωτοι θα ναι αυτοι που ξεσπαθωνουν τωρα υπερ του.Αδυνατο να το χωνεψω. Πως γινεται να κανουμε καθε φορα το ιδιο λαθος,να ακολουθουμε το ιδιο μονοπατι κι αφου πεσουμε στο γκρεμο ,να ξαναρχιζουμε την ιδια πορεια αλαλαζοντας "Στηριξη,Στηριξη" και φτου κι απ την αρχη.Αβυσσος...Και ξερεις ποιο θα ειναι το πιο ωραιο ? Να μεινει ο Ιβιτς και σε 8 μηνες να ζητας να φυγει....Ναι...Εσυ ο ιδιος που ζεις στον μικροκοσμο του νεοπλουτισμου σου πασαλειμμενο με τη χρυσοσκονη του ασπρομαυρου DNA....
Ευτυχως που εφυγε ο Τουντορ και ο αλλος ο αχρηστος ο Δανος....
Στησου τωρα να απολαυσεις τις μεταγραφες που γινονται ή που θα γινουν χωρις να υπαρχει προπονητης και κατα το Μαρτιο εδω θα ειμαστε παλι....
Μεχρι τοτε να σκεπαζεσαι μην κρυωσει το DNA σου....Τα βραδια εχει ψυχρα..... 8)
ΥΓ Ο βανιας ειναι σιγουρα ενας απο μας.
βρε βλανταν μου τον στελιο τον εκανε γιογιο ο τζιμπουρ που ειναι 3 φορες πιο αργος απο τον μπεργκ και εσυ τον βαζεις πανω του??
ο θεος μαζι σου μακαρι να σου βγει :ugeek:
ο θεος μαζι σου μακαρι να σου βγει :ugeek:
Η 11αδα ειναι για ταμπουρωμα και ο Στελιος μονο σε αυτο ειναι καλος πλεον.
Για να δουμε ρε Σεραφειμ,μου μυριζει σφυροκοπημα απο τη βαζελα και θα ειναι κριμα για αλλη μια χρονια να μεινουμε πισω απο αυτους.
Για να δουμε ρε Σεραφειμ,μου μυριζει σφυροκοπημα απο τη βαζελα και θα ειναι κριμα για αλλη μια χρονια να μεινουμε πισω απο αυτους.
μπανε μου να σου πω την αληθεια και με 25 αμυντικους να παιξουμε πολυ δυσκολα μας φανταζομαι να μην τρωμε γκολ με αυτα που βλεπουμε φετος
μακαρι παντως να γινει το θαυμα γιατι ειναι πολυ καταραμενη εδρα αυτη η πουστολεωφορος...

μακαρι παντως να γινει το θαυμα γιατι ειναι πολυ καταραμενη εδρα αυτη η πουστολεωφορος...