Βόλεϊ 2016/17
- Metagrafakias
Re: Βόλεϊ 2016/17
Νομιζω οτι με 50 ευρω ρε παιδια δεν ειναι τπτ να εχουμε 5.000 διαρκειας....νομιζω υπαρχουν 5.000 ΠΑΟΚτσηδες που μπορουν να δωσουν ενα 50ευρω,εγω παντως αν και περυσι δεν πηρα φετος θα το παρω και ας μην παω σε ολα τα παιχνιδια.....250.000 ευρω στο βολλει ειναι 2 παικταραδες τυπου σεπεδα και αυτα μονο απο τα διαρκειας!!!!!παιδια σκεφτειτε το αξιζει το κοπο!!!!!!
Ταπουτος, αγγελιδης, σιγαλας κλπ κλπpaoktzis έγραψε:σιγα μην σε ρωτησω για να πω την αποψη μου για τον τακη τσουκαλα του βολει αν εσενα δεν σε πειραζε κακο του κεφαλιου σου μαλλον σε θαμπωσαν τα πρωταθληματα και ξεχασες τι πρεσβευει ο ΠΑΟΚthanos-xanthi έγραψε:παοκτση χαλαρωσε λιγο με τον Φιλιποφ
τις τελευταιες 40 σελιδες ειπες το ιδιο πραγμα 10 φορες, οκ το καταλαβαμε, δεν τον ηθελες
ο καλυτερος πασαδορος και χωρις να παιρνει θεση ξενου
εδω ελεγες θα βαλουν λιμπερο τον Κοκκινακη!!!!! και τελικα πηραν Στεφανου
ασε τις προφητειες, ακομα μαιο εχουμε, μια χαρα ομαδα θα κανει ο Καλμαζιδης
ο φιλιποφ δεν διαφερει απολυτως σε τιποτα απο του πουστοτσουκαλα ειτε σε αρεσει ειτε οχι ΤΕΛΟΣ
Booooom!BlackBlockAttack έγραψε:
p.s Μιας και ανεφερες τον τσουκαλα να θυμησω οτι στην εκπομπη του με το ουφακι εξυμνουσαν την πολυσυζητημενη ανακοινωση των συνδεσμων κατα Ιβαν...
πριν απο λιγο ο προεδρος του γαυρου και προεδρος της λιγκα στο φιλε ειπε οτι θα ανακοινωθουν μπαμ και μπουμ και θα ειναι πολυ καλυτερος του χρονου για να τα παρει ολα, ειπε επισης οτι μαλλον του χρονου παμε για πλει οφ 1-8 και οχι 1-4
ενω η μετροσπορτ λεει οτι ειναι ψηλα στην λιστα μας ο κορυφαιος ακραιος του πρωταθληματος για φετος ουγκο γκιμαραες του βαζελου
ενω η μετροσπορτ λεει οτι ειναι ψηλα στην λιστα μας ο κορυφαιος ακραιος του πρωταθληματος για φετος ουγκο γκιμαραες του βαζελου
35.83 ειχε στην υποδοχη παρα πολυ καλ ποσοστο, ο γκαρας που ειναι λιμπερο ειχε 31,01 και ο χιμενες μολις 19,38DimitrisS έγραψε:Παικταρα ο Hugo! Mακαρι να ισχυει ειναι και σχετικα καλος υπδοχεας.
μπλοκ ειχε 25 καλο ποσοστο πρωτος του ΠΑΟΚ ο τακουριδης με 50 δευτερος ο σεπεδα με 32 μετα το χαος. καλυερος ακραιος μπλκερ χριστοφιδελης με 41 και τσουκ με 40
τελος επιθετικα ηταν 8ος με 358 ποντους με χιμενες να εχει 235
- BlackBlockAttack
Ηταν και ο καλυτερος στο σερβις με δευτερο τον Ντοκιτς
http://www.volleyleague.gr/index.php/se ... vers-14-15
http://www.volleyleague.gr/index.php/se ... vers-14-15
Δεν αξίζει απλά τον κόπο. Είναι επιβεβλημένο.Metagrafakias έγραψε:Νομιζω οτι με 50 ευρω ρε παιδια δεν ειναι τπτ να εχουμε 5.000 διαρκειας....νομιζω υπαρχουν 5.000 ΠΑΟΚτσηδες που μπορουν να δωσουν ενα 50ευρω,εγω παντως αν και περυσι δεν πηρα φετος θα το παρω και ας μην παω σε ολα τα παιχνιδια.....250.000 ευρω στο βολλει ειναι 2 παικταραδες τυπου σεπεδα και αυτα μονο απο τα διαρκειας!!!!!παιδια σκεφτειτε το αξιζει το κοπο!!!!!!
Συμφωνώaoratos έγραψε:Τσαλοπουλε, βγαλε τα διαρκειας πρωτα και μετα κανε μεταγγραφες
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Dimitris_L4
Σιγα σιγα να πουμε καποια πραγματα...υποτιμουμε πολυ τον γκαρα και δεν πρεπει..ας μην ξεχναμε οτι πηραμε δυο πρωταθληματα με αυτον λιμπερο..επισης ας μην ξεχναμε οτι περυσι τα ποσοστα του γκαρα με τον σαφρα διπλα του ηταν τελειως διαφορετικα..οποτε ας μην τον κατακρινουμε..και στην τελικη περυσι ο στεφανου στον γκει δν ηταν...τι καταφερε..;;;το μονο που σηκωσε ηταν το οργανο του χαρι...οποτε ας δουμε πρωτα τα ολοκληρωμενα ροστερ κ μετα θα κρινουμε αν δυναμωνει ο γκει...επισης τι εθνικοτητας ειναι αυτος ο γκουζντα;ξερει κανενας...
Όπως ειπε καποιος παιδι πιο πανω τον φιλιποβ τον θέλαμε για να εξοικονομησουμε μια θεση ξενου για το υπολοιπο ροστερ..προφανως και υπαρχουν καλυτεροι πασαδοροι και μαλιστα ξενοι..
Επισης μν βιαζεστε να κρινετε..εχουν ψωμι ακομα οι μεταγραφές και είμαι σιγουρος οτι θα περιμενουμε και τον λι οσο πεισσοτερο γινεται...
Χαλαρώστε και εμπιστευτειτε τους ανθρωπους που ηγουνται αυτο το τμημα διαμαντι της οικογενειας μας...
Όπως ειπε καποιος παιδι πιο πανω τον φιλιποβ τον θέλαμε για να εξοικονομησουμε μια θεση ξενου για το υπολοιπο ροστερ..προφανως και υπαρχουν καλυτεροι πασαδοροι και μαλιστα ξενοι..
Επισης μν βιαζεστε να κρινετε..εχουν ψωμι ακομα οι μεταγραφές και είμαι σιγουρος οτι θα περιμενουμε και τον λι οσο πεισσοτερο γινεται...
Χαλαρώστε και εμπιστευτειτε τους ανθρωπους που ηγουνται αυτο το τμημα διαμαντι της οικογενειας μας...
- painkiller4
Παρόλο που ήρθε ο εξίσου τεράστιος Γκομεζ στην θέση του αυτός μου έγινε ο πλέον αγαπημένος μου παίκτης μεγάλο πουλέν, σε περιμένουμε να ξαναγυρίσεις πάλι αφού μια φορά ΠΑΟΚ για πάντα ΠΑΟΚ.
Στο μέλλον θα επιστρέψω!»

Από inpaok.com: Ο Ρολάντο Σεπέδα αναδείχθηκε MVP των τελικών και του πρωταθλήματος, έχοντας καθοριστική συμβολή στην κατάκτηση του 2ου συνεχόμενου τίτλου του ΠΑΟΚ στο βόλεϊ.
Ο Κουβανός μίλησε στη Nova για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και παρότι έχει ήδη φύγει για την Κορέα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο στο μέλλον να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ!
Μεταξύ άλλων τόνισε:
«Έχω εκτιμήσει πάρα πολύ την πόλη, τους παίκτες και γενικά την ομάδα του ΠΑΟΚ.
Είμαι πολύ χαρούμενος για την πρώτη μου συμμετοχή σε επαγγελματική λίγκα.
Όποιος θέλει μπορεί να με βρει...
Μου άρεσε η εμπειρία που έζησα με τον ΠΑΟΚ.
Μπορούν να με καλέσουν να επιστρέψω σε ένα, δύο ή τρία χρόνια!
Έχω δουλέψει πάρα πολύ έχω κάνει θυσίες και για πρώτη φορά έπαιξα σε επαγγελματική λίγκα.
Αναδείχτηκα πρωταθλητής και MVP και ήταν η καλύτερη στιγμή της ζωής μου.
Καλύτερη στιγμή ήταν ο τελευταίος πόντος του τελικού με τον Φοίνικα Σύρου που κερδίσαμε και πήραμε τον τίτλο, ενώ πιο έντονη στιγμή ήταν εκείνη του αποκλεισμού στο Κύπελλο από τον Ολυμπιακό, αλλά χάρις σε αυτόν βρήκαμε τη δύναμη και πήραμε τελικά τον τίτλο του πρωταθλήματος».
ελληνας δηλωνει δεν πιανει θεση ξενουDimitris_L4 έγραψε:Σιγα σιγα να πουμε καποια πραγματα...υποτιμουμε πολυ τον γκαρα και δεν πρεπει..ας μην ξεχναμε οτι πηραμε δυο πρωταθληματα με αυτον λιμπερο..επισης ας μην ξεχναμε οτι περυσι τα ποσοστα του γκαρα με τον σαφρα διπλα του ηταν τελειως διαφορετικα..οποτε ας μην τον κατακρινουμε..και στην τελικη περυσι ο στεφανου στον γκει δν ηταν...τι καταφερε..;;;το μονο που σηκωσε ηταν το οργανο του χαρι...οποτε ας δουμε πρωτα τα ολοκληρωμενα ροστερ κ μετα θα κρινουμε αν δυναμωνει ο γκει...επισης τι εθνικοτητας ειναι αυτος ο γκουζντα;ξερει κανενας...
Οι δύο πρώτες θητείες του στον ΠΑΟΚ ξεκίνησαν από τα μισά της σεζόν, παρόλα αυτά κατάφερε να τον οδηγήσει με επιτυχία στις εγχώριες διοργανώσεις, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση τριών τίτλων, πέρσι (νταμπλ) και φέτος (πρωτάθλημα).
Ο λόγος για τον Γιάννη Καλμαζίδη, αρχιτέκτονα των επιτυχιών του Δικεφάλου του Βορρά αυτά τα τελευταία χρόνια. Ο έμπειρος προπονητής ανοίγει την καρδιά του τρεις μέρες μετά την συμφωνία με την διοίκηση του ΠΑΟΚ και μιλάει στην εφημερίδα «ArenaPress» για τους νέους στόχους αλλά και για το πότε θα είναι έτοιμη η… νέα ομάδα!
«Είναι πολύ ευχάριστη η αίσθηση να μένεις εκεί που έχεις καταφέρει να κάνεις κάτι αρκετά καλό και ειδικά αυτά τα δυο γεμάτα χρόνια. Νομίζω ότι την αξίζαμε αυτή την ανανέωση, όλο το τεχνικό τιμ. Ήταν μια δικαίωση για όλους μας. Τώρα πρέπει αυτό που δημιουργήσαμε όλοι μαζί με την διοίκηση, να το σταθεροποιήσουμε» ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Καλμαζίδης για να συμπληρώσει πως: «Η απόφαση για να παραμείνω στην ομάδα ήταν εύκολη για μένα. Είχα όλη την διάθεση να μείνω και τώρα αλλά και όταν με απομάκρυναν από την ομάδα. Απλά κάποια κομμάτια τα οποία θεωρώ εγώ σημαντικά, έπρεπε να αλλάξουνε. Καταλαβαίνω ότι δεν μπορείς να τα αλλάξεις όλα με την μια, αλλά όταν βλέπεις ότι υπάρχει διάθεση τότε γίνεται πιο εύκολο. Υπάρχει διάθεση από όλες τις πλευρές και αυτό είναι το ζητούμενο για μένα, καθώς με αυτό έχεις πάντα την όρεξη να ξεπερνάς κάποια πράγματα».
Ερωτηθείς για το τι προσδοκάει ο ίδιος από αυτή την ανανέωση, τόνισε πως: «Θέλω να σταθεροποιήσουμε τον ΠΑΟΚ. Το βήμα που κάναμε φέτος είναι ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι εκεί που του αρμόζει σαν σύλλογος. Έχει τεράστια δυναμική με τον κόσμο και θεωρώ πως τα προηγούμενα χρόνια αδίκησε τον εαυτό του. Πλέον είμαστε στο πιο υψηλό σκαλί, δεν σημαίνει βέβαια πως η χρονιά θα είναι εύκολη αλλά πρέπει να δημιουργήσουμε μια σταθερή πορεία στο τμήμα».
Σχετικά με το αν ξεχωρίζει τους στόχους της νέας χρονιάς, ανέφερε πως: «Αυτό που έχει μεγαλύτερη αξία είναι πάντα το πρωτάθλημα. Σίγουρα δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε κανένα στόχο, ειδικά το κύπελλο που είναι σημαντικός θεσμός, ωστόσο το πρωτάθλημα δείχνει πάντα ποιος είναι ο καλύτερος».
Μέχρι τα μέσα του Ιουνίου!
Η μεγάλη κουβέντα που γίνεται πλέον στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι μόνο, είναι το πότε θα είναι έτοιμη η νέα ομάδα. Όπως σημειώνει ο έμπειρος κόουτς στην «Α»: «Η Ευρώπη κινείται αρκετά γρήγορα, ειδικά αυτούς τους μήνες. Εγώ θέλω στα μέσα του Ιουνίου να έχουμε καταλήξει στο ρόστερ, ίσως ακόμα και πιο νωρίς. Είμαστε σε μια φάση τώρα που “σβήνουμε-γράφουμε” γιατί η αγορά είναι ανοικτή. Γίνεται ένα μεγάλο παζάρεμα στις θέσεις, τα πρόσωπα και αναμένεται να είναι δύσκολο το ενώσουμε το φετινό παζλ».
«Να είμαστε ενωμένοι»
Ο Γιάννης Καλμαζίδης μίλησε για όλα στην «Α» και δεν θα μπορούσε να μην στείλει το μήνυμα του στον κόσμο, τονίζοντας πως: «Θέλω να τους πω ότι πρέπει να είμαστε ενωμένοι και ότι αξίζει κανείς να στηρίξει αυτή την προσπάθεια. Ο κόσμος πάντα βοηθάει με τον τρόπο του και δίνει την ώθηση ώστε να ολοκληρώσουμε τους στόχους μας. Πρέπει να είμαστε όλοι ένα σε αυτό».
**Τα μανίκια έχουν σηκώσει άπαντες μέσα στην διοίκηση ώστε να τρέξουν όλες τις μεταγραφικές υποθέσεις, καθώς ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει δώσει την σχετική λίστα με τα ονόματα που ενδιαφέρουν.
*Μαζί στον πάγκο του ΠΑΟΚ με τον Γιάννη Καλμαζίδη, θα είναι κανονικά και ο βοηθός του, Κώστας Παπαδόπουλος.
Ο λόγος για τον Γιάννη Καλμαζίδη, αρχιτέκτονα των επιτυχιών του Δικεφάλου του Βορρά αυτά τα τελευταία χρόνια. Ο έμπειρος προπονητής ανοίγει την καρδιά του τρεις μέρες μετά την συμφωνία με την διοίκηση του ΠΑΟΚ και μιλάει στην εφημερίδα «ArenaPress» για τους νέους στόχους αλλά και για το πότε θα είναι έτοιμη η… νέα ομάδα!
«Είναι πολύ ευχάριστη η αίσθηση να μένεις εκεί που έχεις καταφέρει να κάνεις κάτι αρκετά καλό και ειδικά αυτά τα δυο γεμάτα χρόνια. Νομίζω ότι την αξίζαμε αυτή την ανανέωση, όλο το τεχνικό τιμ. Ήταν μια δικαίωση για όλους μας. Τώρα πρέπει αυτό που δημιουργήσαμε όλοι μαζί με την διοίκηση, να το σταθεροποιήσουμε» ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Καλμαζίδης για να συμπληρώσει πως: «Η απόφαση για να παραμείνω στην ομάδα ήταν εύκολη για μένα. Είχα όλη την διάθεση να μείνω και τώρα αλλά και όταν με απομάκρυναν από την ομάδα. Απλά κάποια κομμάτια τα οποία θεωρώ εγώ σημαντικά, έπρεπε να αλλάξουνε. Καταλαβαίνω ότι δεν μπορείς να τα αλλάξεις όλα με την μια, αλλά όταν βλέπεις ότι υπάρχει διάθεση τότε γίνεται πιο εύκολο. Υπάρχει διάθεση από όλες τις πλευρές και αυτό είναι το ζητούμενο για μένα, καθώς με αυτό έχεις πάντα την όρεξη να ξεπερνάς κάποια πράγματα».
Ερωτηθείς για το τι προσδοκάει ο ίδιος από αυτή την ανανέωση, τόνισε πως: «Θέλω να σταθεροποιήσουμε τον ΠΑΟΚ. Το βήμα που κάναμε φέτος είναι ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι εκεί που του αρμόζει σαν σύλλογος. Έχει τεράστια δυναμική με τον κόσμο και θεωρώ πως τα προηγούμενα χρόνια αδίκησε τον εαυτό του. Πλέον είμαστε στο πιο υψηλό σκαλί, δεν σημαίνει βέβαια πως η χρονιά θα είναι εύκολη αλλά πρέπει να δημιουργήσουμε μια σταθερή πορεία στο τμήμα».
Σχετικά με το αν ξεχωρίζει τους στόχους της νέας χρονιάς, ανέφερε πως: «Αυτό που έχει μεγαλύτερη αξία είναι πάντα το πρωτάθλημα. Σίγουρα δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε κανένα στόχο, ειδικά το κύπελλο που είναι σημαντικός θεσμός, ωστόσο το πρωτάθλημα δείχνει πάντα ποιος είναι ο καλύτερος».
Μέχρι τα μέσα του Ιουνίου!
Η μεγάλη κουβέντα που γίνεται πλέον στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι μόνο, είναι το πότε θα είναι έτοιμη η νέα ομάδα. Όπως σημειώνει ο έμπειρος κόουτς στην «Α»: «Η Ευρώπη κινείται αρκετά γρήγορα, ειδικά αυτούς τους μήνες. Εγώ θέλω στα μέσα του Ιουνίου να έχουμε καταλήξει στο ρόστερ, ίσως ακόμα και πιο νωρίς. Είμαστε σε μια φάση τώρα που “σβήνουμε-γράφουμε” γιατί η αγορά είναι ανοικτή. Γίνεται ένα μεγάλο παζάρεμα στις θέσεις, τα πρόσωπα και αναμένεται να είναι δύσκολο το ενώσουμε το φετινό παζλ».
«Να είμαστε ενωμένοι»
Ο Γιάννης Καλμαζίδης μίλησε για όλα στην «Α» και δεν θα μπορούσε να μην στείλει το μήνυμα του στον κόσμο, τονίζοντας πως: «Θέλω να τους πω ότι πρέπει να είμαστε ενωμένοι και ότι αξίζει κανείς να στηρίξει αυτή την προσπάθεια. Ο κόσμος πάντα βοηθάει με τον τρόπο του και δίνει την ώθηση ώστε να ολοκληρώσουμε τους στόχους μας. Πρέπει να είμαστε όλοι ένα σε αυτό».
**Τα μανίκια έχουν σηκώσει άπαντες μέσα στην διοίκηση ώστε να τρέξουν όλες τις μεταγραφικές υποθέσεις, καθώς ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει δώσει την σχετική λίστα με τα ονόματα που ενδιαφέρουν.
*Μαζί στον πάγκο του ΠΑΟΚ με τον Γιάννη Καλμαζίδη, θα είναι κανονικά και ο βοηθός του, Κώστας Παπαδόπουλος.