Π.Α.Ο.Κ-Α.Ε.Κ,11/05,20:30,Novasports1,laola1.tv
Re: Π.Α.Ο.Κ-Α.Ε.Κ,11/05,20:30,Novasports1
Tον Μάνταλο (Καβάλας) όρισε η ΚΕΔ να διευθύνει την εντός έδρας αναμέτρηση του Δικεφάλου απέναντι στην ΑΕΚ στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των playoffs...
Bοηθοί του οι Καραισαρίδης (Πιερίας) και Καραβασίλης (Καβάλας). Τέταρτος ο Βοσκάκης και παρατηρητής του αγώνα ο Ντάκος.
Bοηθοί του οι Καραισαρίδης (Πιερίας) και Καραβασίλης (Καβάλας). Τέταρτος ο Βοσκάκης και παρατηρητής του αγώνα ο Ντάκος.
- Aureliano Buendia
Πολύ πολύ άνετη νίκη. Σπανίως έχω υπάρξει τόσο αισιόδοξος για ένα αγώνα.
- Μπαρκαρούτσος
Link laola για τους αρχιδάτους που θα το δουν/δούμε αύριο...
μπα οχι για αυριο απο οτι λενε! κυριακη με βαζελο πιο πιθανο!
- PAOK_Antarctica
Θεωρώ ότι θα έπρεπε να οργανωθούμε και να μαζευτούμε έξω από το γηπεδο να στηρίξουμε...
Δεν πειράζει, και ξενέρωτα από την τιβι καλα ειναι
Δεν πειράζει, και ξενέρωτα από την τιβι καλα ειναι

Το σχολιαζω εδω γιατι λεει για τον διαιτητη ο κυρ κυρ
"Για τον ορισμό του Μάνταλου: «Δεν υπάρχει λόγος να σχολιάζουμε τους διαιτητές. Το πρόβλημα μας δεν είναι ότι έχουμε κακούς διαιτητές. Όταν προσπαθούν να κάνουν πολιτική τότε βγάζουν το κακό τους πρόσωπο. Ελπίζουμε τα λάθη που θα γίνουν να είναι ανθρώπινα, καλή επιτυχία στις ομάδες και στους διαιτητές. Εμείς στοχεύουμε στο καλύτερο δυνατό σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα. Οι παίκτες μας έχουν μοχθήσει εδώ και ένα χρόνο»."
Δεν καταλαβαινω γιατι να πει κατι τετοιο μια μερα πριν τον αγωνα (τα μπολντ), εκτος και αν ειναι τυπογραφικο λαθος. Τι παει να πει "τα λαθη που ΘΑ γινουν"? Γιατι προεξοφλει κατι τετοιο? Γιατι να δωσει αλλοθι στο να γινουν λαθη? Μας περιμενει κατι και δεν το ξερουμε? Μερικες φορες απλα αναρωτιεμαι "WTF" με αυτα που δαβαζω και ακουω απο εμας τους ιδιους...
"Για τον ορισμό του Μάνταλου: «Δεν υπάρχει λόγος να σχολιάζουμε τους διαιτητές. Το πρόβλημα μας δεν είναι ότι έχουμε κακούς διαιτητές. Όταν προσπαθούν να κάνουν πολιτική τότε βγάζουν το κακό τους πρόσωπο. Ελπίζουμε τα λάθη που θα γίνουν να είναι ανθρώπινα, καλή επιτυχία στις ομάδες και στους διαιτητές. Εμείς στοχεύουμε στο καλύτερο δυνατό σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα. Οι παίκτες μας έχουν μοχθήσει εδώ και ένα χρόνο»."
Δεν καταλαβαινω γιατι να πει κατι τετοιο μια μερα πριν τον αγωνα (τα μπολντ), εκτος και αν ειναι τυπογραφικο λαθος. Τι παει να πει "τα λαθη που ΘΑ γινουν"? Γιατι προεξοφλει κατι τετοιο? Γιατι να δωσει αλλοθι στο να γινουν λαθη? Μας περιμενει κατι και δεν το ξερουμε? Μερικες φορες απλα αναρωτιεμαι "WTF" με αυτα που δαβαζω και ακουω απο εμας τους ιδιους...
- ace79grpaok
νικη εστω με μισο-ο για να παρουμε τα πανω μας,προβλεπω νικη ζελας με σπρωξιμο απο το κορακι
- thanos-xanthi
παιχνιδια σκοπιμοτητας ολα
κανενας δε θ ανοιχτει
νικη οπωσδηποτε για να μπουμε καλα στα πλευοφ
κανενας δε θ ανοιχτει
νικη οπωσδηποτε για να μπουμε καλα στα πλευοφ
- Duke_Rolson
- ilovegame27
Re: Π.Α.Ο.Κ-Α.Ε.Κ,11/05,20:30,Novasports1,laola1.tv
Αύριο πιστεύω θα νικήσουμε όχι εύκολα όμως(ήδη θα το έχω στα παρολί μου για το στοίχημα)!
Γενικά δεν είμαι αισιόδοξος πολύ για τα πλέι οφ άλλα είμαι αίσιοδοξος για την επόμενη χρονιά με το υπάρχον ρόστερ που υπάρχει και με την ενίσχυση σε κομβικές θέσεις!
Μου βγάζει αυτήν την αισιοδοξία ο Λούμπος με την εγρήγορση του και πιστεύω θα επιλέξει ίβηρα προπονητή (θέλω πορτογάλο εκτός αν είναι ο Βαλβέρδε)!
Γενικά δεν είμαι αισιόδοξος πολύ για τα πλέι οφ άλλα είμαι αίσιοδοξος για την επόμενη χρονιά με το υπάρχον ρόστερ που υπάρχει και με την ενίσχυση σε κομβικές θέσεις!
Μου βγάζει αυτήν την αισιοδοξία ο Λούμπος με την εγρήγορση του και πιστεύω θα επιλέξει ίβηρα προπονητή (θέλω πορτογάλο εκτός αν είναι ο Βαλβέρδε)!
- Μπαρκαρούτσος
Marianov6 έγραψε:Το σχολιαζω εδω γιατι λεει για τον διαιτητη ο κυρ κυρ
Άρα τελικά θα έχει Μάνταλο το χανούμι..

Ο ΚυρΚυρ το λέει αυτό γιατί πολλά έχουν δει τα μάτια μας...κι αυτό δεν μας φέρνει πια τρόμο!
Alastor έγραψε:3-0 ειναι το ματσακι.
Μην αρχίζουμε πάλι ετσι ... Η ομαδα δεν ...μακαρι βεβαια αλλα μονο νικη εστω κ αυτογκολ αλλιως πλέι-οφ τελος
Re: Π.Α.Ο.Κ-Α.Ε.Κ,11/05,20:30,Novasports1,laola1.tv
Ελπιζω σε τριαδα στα χαφ Τζιολης Τσιμιροτ Κατσε με τον Τσιμιροτ σε πιο επιθετικο ρολο.
Λυπαμαι που το λεω και ελπιζω να μην δικαιωθω αλλα νομιζω ο Πελκας δεν μπορει. Εχει καιρο που μοιαζει σκασμενος.
Λυπαμαι που το λεω και ελπιζω να μην δικαιωθω αλλα νομιζω ο Πελκας δεν μπορει. Εχει καιρο που μοιαζει σκασμενος.