Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16
Re: Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16
Πιο πιθανον ειναι ο Κλαους να ειναι εξτρεμ παρα φορ ο Μπακασετας και ο Μυστακιδης!!
Φορ και πιο πολυ δεξι εξτρεμ ο Μπακασετας επαιζε μεχρι τα 21 του στον ρουλη και στην τριπολη. Απο την στιγμη που ο Ουζουνιδης τον εκανε επιθετικο μεσο ειναι αλλος ποδοσφαιριστης με εξαιρετικα νουμερα. Αυτη νομιζω ειναι η πιο ενδιαφερον τακτικη παρεμβαςη σε ταλεντο φετος στην λιγκα. Η θεση λοιπον που δειχνει στοιχεια ειναι AM/SS σε 4-2-3-1. Και ο τροπος με τον οποιο επιδρα πιο πολυ στο παιχνιδι του Πανιωνιου ειναι οι βοηθειες που δινει στο pressing στο κεντρο.Αν κατι μου εκανε περισσοτερο κλικ στο παιχνιδι του ηταν αυτο, η τακτικη προσηλωση του και το πως ειχε σκασει τον Τζιολη στα μεταξυ μας παιχνιδια. Πολυ σημαντικο να εχει σκληραδα και αθλητικοτητα ο AM,πηξαμε τα τελευταια χρονια σε νανακια τυπου Φακουντο, Πελκα και Νινη. Θα ηταν καλη προσθηκη.
Φορ και πιο πολυ δεξι εξτρεμ ο Μπακασετας επαιζε μεχρι τα 21 του στον ρουλη και στην τριπολη. Απο την στιγμη που ο Ουζουνιδης τον εκανε επιθετικο μεσο ειναι αλλος ποδοσφαιριστης με εξαιρετικα νουμερα. Αυτη νομιζω ειναι η πιο ενδιαφερον τακτικη παρεμβαςη σε ταλεντο φετος στην λιγκα. Η θεση λοιπον που δειχνει στοιχεια ειναι AM/SS σε 4-2-3-1. Και ο τροπος με τον οποιο επιδρα πιο πολυ στο παιχνιδι του Πανιωνιου ειναι οι βοηθειες που δινει στο pressing στο κεντρο.Αν κατι μου εκανε περισσοτερο κλικ στο παιχνιδι του ηταν αυτο, η τακτικη προσηλωση του και το πως ειχε σκασει τον Τζιολη στα μεταξυ μας παιχνιδια. Πολυ σημαντικο να εχει σκληραδα και αθλητικοτητα ο AM,πηξαμε τα τελευταια χρονια σε νανακια τυπου Φακουντο, Πελκα και Νινη. Θα ηταν καλη προσθηκη.
- και 1 επισκέπτης
οκ μαζι σου. αλλα μια που το αναφέρεις ποια είναι η θεση του Μυστακιδη???? τον εχουμε δει σε πολλες αλλα ακριβως ποια είναι???aoratos έγραψε:Πιο πιθανον ειναι ο Κλαους να ειναι εξτρεμ παρα φορ ο Μπακασετας και ο Μυστακιδης!!
ο Μπακασετας θα μπορουσε σιγουρα να παιξει σαν δευτερος περιφερειακος επιθετικος αν και η θεση του οντως είναι AMC.
Με τα κυάλια θα τους βλέπουμε και πάλι, αν στραφούμε σε υπερεκτιμημένα γατιά τύπου Μπακασέτα.
Παιχταρά είχαμε στη θέση αυτή, ονόματι ΛΟΥΚΑΣ.
Βάσει αυτού πρέπει να συγκρίνουμε τον επόμενο μας στόχο.
Και από πίσω ο Μυστακίδης, αξίζει το παλικάρι. Εν αντιθέσει με τον Πέλκα, που του ταιριάζουν καλύτερα τα ασπρόμαυρα του Πιερικού.
Παιχταρά είχαμε στη θέση αυτή, ονόματι ΛΟΥΚΑΣ.
Βάσει αυτού πρέπει να συγκρίνουμε τον επόμενο μας στόχο.
Και από πίσω ο Μυστακίδης, αξίζει το παλικάρι. Εν αντιθέσει με τον Πέλκα, που του ταιριάζουν καλύτερα τα ασπρόμαυρα του Πιερικού.
o Mπακασέτας δεν είναι υπερτιμημένος
... αυτό λένε τουλάχιστον τα νούμερα
όπως είπε φίλος πιο πάνω ο Ουζουνίζης του βρήκε θέση μέσα στο παιχνίδι της ομάδας του και έβγαλε αξία
Λούκας δεν βρίσκεις κάθε μέρα κι αυτό θα φανεί και όταν κάνει τη μεγάλη του μεταγραφή, άρα δύσκολα βρίσκεις ισάξιο καθώς η αντικειμενική του (και χρηματιστηριακή) αξία είναι αρκετά μεγάλη
μακάρι και οι άλλοι παίχτες (βλ. Σάμπο) που λιμπιστήκαμε από αντιπάλους να έβγαιναν σαν κι αυτόν αλλά ....
... αυτό λένε τουλάχιστον τα νούμερα
όπως είπε φίλος πιο πάνω ο Ουζουνίζης του βρήκε θέση μέσα στο παιχνίδι της ομάδας του και έβγαλε αξία
Λούκας δεν βρίσκεις κάθε μέρα κι αυτό θα φανεί και όταν κάνει τη μεγάλη του μεταγραφή, άρα δύσκολα βρίσκεις ισάξιο καθώς η αντικειμενική του (και χρηματιστηριακή) αξία είναι αρκετά μεγάλη
μακάρι και οι άλλοι παίχτες (βλ. Σάμπο) που λιμπιστήκαμε από αντιπάλους να έβγαιναν σαν κι αυτόν αλλά ....
- Kostomanolis
Αν ειναι να φυγει ο Ολσεν, ο Λαστουβκα ειναι μεγαλη ευκαιρια!Ettien έγραψε:Αφου παίρνουμε τον Μάτος καλό θα είναι να κοιτάξουμε και για άλλους παίκτες από την Ντιπρο που έχει οικονομικά προβλήματα. Δυο παίκτες που λήγουν τα συμβολαια τους είναι ο Λαστουβκα (τερμας, φέτος στα 12 παιχνίδια που έπαιξε κρατησε το μηδεν στα 8 !) και ο Μπρούνο Γκαμα, γρηγορο εξτρεμ που Βιερινίζει αρκετά.
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
τη στιγμη που εμεις εδω καταστρωνουμε τα σχεδια μας για τη νεα σεζον, στο μοναχο η μπαγερν εχει ηδη κλεισει προπονητη απο το δεκεμβρη (αντσελοτι), εδεσε παιχτες κλειδια οπως μαρτινεζ, μποατενγκ, μιλερ, νοιερ, αλαμπα μεχρι το 2021 και τον τιαγκο μεχρι το 2019, ενω πριν καν μπει ο ιουνης ανακοινωνουν εναν απο του καλυτερους αμυντικους στον κοσμο (χουμελς) και ενα απο τα μεγαλυτερα ταλεντα στην ευρωπη (ρενατο σαντσες) επισης μεχρι το 2021...
τελικα νομιζω οι επισκεψεις του μακη στο μοναχο θα πρεπει να γινουν πιο τακτικες και σε πιο ευρυ πλαισιο
τελικα νομιζω οι επισκεψεις του μακη στο μοναχο θα πρεπει να γινουν πιο τακτικες και σε πιο ευρυ πλαισιο

- john4serres
Εμείς απο την άλλη είμαστε σε φάση τοπικού ποδοσφαίρου.
Θα παίξουμε τον τελευταίο αγώνα τάδε Μαίου , θα πιούμε τον κωλο μας και θα πουμε:
1η αυγούστου ξεκιναει η προετοιμασια, τα λεμε τοτε.
Αν βγουμε τελευταιοι (
) τοτε 1η ιουλιου.
Θα παίξουμε τον τελευταίο αγώνα τάδε Μαίου , θα πιούμε τον κωλο μας και θα πουμε:
1η αυγούστου ξεκιναει η προετοιμασια, τα λεμε τοτε.
Αν βγουμε τελευταιοι (

- ace79grpaok
ο μπακασετας οπως και η λεστερ ειναι αυτο που λενε οι αγγλοι "one season wonders" ,του χρονου η λεστερ θα παλευει παλι για την παραμονη της και ο μπακασετας θα ξαναγινει αυτο που ηταν παντα,ενας μετριος παικτης me καλο σουτ.Εγω θα πουλουσα μακ ,κλαους σε καμμια κινα ,σκονδρα και τζαβελλα σε καμμια αταλαντα και με τα λεφτα + τα 6 χαρτια απο λουκας θα επαιρνα 4 παικταραδες ολκης και τελος οι μεταγραφες .Η ομαδα χρειαζεται ενεσεις ποιοτητας και οχι αλλα στοιχηματα και ταλεντα αν θες να πας για κατι καλο αλλιως στο ιδιο εργο θεατες θα ειμαστε
- john4serres
Εγω σε λεω πως και στα δυο θα πεσεις εξω θριαμβευτικα.
- ace79grpaok
αποψη σου ,απλα με θυμηζει πολυ κοτσιαλικουλης φαση ο μπακασετας,παικτης που εκανε το μπαμ στα 23 του ανυπαρκτος στην τριπολη ,οκ θα δειξει αλλα δεν ειναι ο παικτης που θα κανει την διαφορα.Οσο για την λεστερ ιδη θα πουλησει την μιση ομαδα αρα επιστροφη στην μετριοτητα.john4serres έγραψε:Εγω σε λεω πως και στα δυο θα πεσεις εξω θριαμβευτικα.
Για την Λέστερ δεν θα πέσει έξω φωτοβολίδα είναι για τον μπακασεττα δεν έχω άποψη θα δείξειjohn4serres έγραψε:Εγω σε λεω πως και στα δυο θα πεσεις εξω θριαμβευτικα.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2016 - 17
Οι ποδοσφαιριστές που έχει αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ, είναι οι εξής:
- Τερματοφύλακες: 1) Markos Vellidis, 2) Panagiotis Glykos, 3) Nikos Melissas και 4) Marios Siampanis.
Γνώμη μου: Πρέπει να αποχωρήσει ο Βελλίδης στου οποίου τη θέση να αποκτηθεί ένας μεγάλης κλάσης γκολκίπερ (πχ ο …?...) και να δοθεί η ελευθέρας στον Μελίσσα, ο οποίος θα μπορούσε πχ να αντικατασταθεί με τον Panagiotis Tsintotas.
- Δεξιοί μπακ - χαφ: 1) Giannis Skondras, 2) Dimitris Konstantinidis και 3) Stelios Kitsiou.
Γνώμη μου: Οπωσδήποτε χρειάζεσαι παίκτη! Γι’ αυτό άλλωστε έρχεται κι ο Léo Matos. Από κει και πέρα, επειδή θεωρώ ταλεντάρα αλλά με γυάλινα πόδια τον Κωνσταντινίδη, θα του ‘δινα μια ακόμη χρονιά. Οπότε τι μένει? Ο ένας (Σκόνδρας) ταχύς μεν που βοηθάει και ως στόπερ αλλά επιρρεπής στα λάθη, ο άλλος (Κίτσιου) θεωρεί ότι αν βγάλει μια σωστή σέντρα μπορεί να τον αφορίσει ο Αμβρόσιος! Παρότι είναι ΠΑΟΚτσάκι, δεν θα κρατούσα τον Στελλάκη...
- Κεντρικοί αμυντικοί: 1) Dimitris Chatziisaias, 2) Stelios Malezas, 3) Miguel Vítor, 4) Georgios Tzavellas και 5) Achilleas Poungouras (που αναμένεται να επιστρέψει απ’ το δανεισμό του στη Βέροια).
Γνώμη μου: Αν δεν πείσεις κάποιον ‘Κοντρέρας’ να έρθει στα 30 του, μια χαρά πεντάδα έχουμε…
- Αριστεροί μπακ - χαφ: 1) Marin Leovac και 2) Dimitris Giannoulis (ο οποίος κι αυτός αναμένεται να επιστρέψει απ’ το δανεισμό του στη Βέροια).
Γνώμη μου: Ο Λέοβατς βρήκε τα ‘πατήματά του’. Τη θέση μπορούν να την παίξουν κι οι Τζαβέλλας, Μάτος, Κοροβέσης, οπότε είμαστε κι εδώ κομπλέ.
- Ανασταλτικοί μέσοι: 1) Alexandros Tziolis, 2) Gojko Cimirot, 3) Charis Charisis, 4) Ergys Kaçe, 5) Erik Sabo, 6) Terry Antonis και 7) Eyal Golasa.
Γνώμη μου: Χρειάζομαι έξι παίκτες στα χαφ. Από τη στιγμή που αναμένεται να αποκτηθούν στα χαφ δύο (2) ακόμη παίκτες (το ‘παλεύουν’ -?- για Luíz Carlos, αλλά κι για τον ‘παιχταρά' "N.V." που παίζει σ’ αυτές τις θέσεις και θυμίζει Τζιόλη αλλά σε πολύ πιο γρήγορο και πιο ποιοτικό…!), θα πρέπει να αποχωρήσουν και τρεις απ’ τους υπάρχοντες. Ο σίγουρος είναι ο Γκολάσα. Ο δεύτερος θα είναι ο Κάτσε ο οποίος ελπίζω να πουληθεί σε καλή τιμή στο Καμπιονάτο. Ο άλλος θα ήθελα να είναι ο Τζιόλης, αλλά βλέπω να δανείζουν (ελπίζω σ’ αυτό τουλάχιστον) τον Σάμπο. Τόσα προσόντα αυτό το παιδί…!
- Δεξιοί χαφ - εξτρέμ: 1) Jairo, 2) Garry Rodrigues και 3) Giannis Mystakidis.
Γνώμη μου: Πλήρης σ’ αυτή την πλευρά. Και οι τρεις παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά ο καθένας που μπορούν να παίξουν και σε άλλη-ες θέση-εις…
- Επιτελικοί χαφ: 1) (ο εξής ένας) Dimitris Pelkas.
Γνώμη μου: Εδώ κι αν δεν χρειάζεσαι ενίσχυση! Οπωσδήποτε ένα επιτελικό μέσο (…?...) με εμπειρία που να σηκώνει την ομάδα στις πλάτες του, αλλά δεν θα ήταν κακό να κλείσουμε και τον Petros Orfanidis κι ας τον αφήναμε δανεικό ένα χρόνο στην Ξάνθη.
- Αριστεροί χαφ - εξτρέμ: 1) Róbert Mak, 2) Nikos Korovesis και 3) Stelios Pozoglou.
Γνώμη μου: Εφόσον υπάρχει ειλημμένη απόφαση να πουληθεί ο Μακ, θα πρέπει να αποκτηθεί ένας καλύτερός του που να ‘ρθει και να δώσει ποιότητα και ταχύτητα με το παιχνίδι του. Κατά τα’ άλλα είμαστε οκ σ’ αυτή τη θέση…
- Επιθετικοί: 1) Dimitar Berbatov, 2) Stefanos Athanasiadis και 3) Efthimis Koulouris (που αναμένεται να επιστρέψει απ’ το δανεισμό του στην Ανόρθωση).
Γνώμη μου: Ο Βούλγαρος κούρασε! Κλάους, ψάξε να βρεις ομάδα στην Κίνα γιατί για εκεί σε βλέπω…! Κουλούρη, βάλε το κεφάλι κάτω να δουλέψεις, αλλιώς βλέπω να ξαναπηγαίνεις στην Κύπρο…! Θέλουμε, επιβάλλεται να αποκτήσουμε δύο (2) επιθετικούς. Ο δεύτερος θα ήθελα να ‘ναι ο Anastasios Bakasetas. Ο πρώτος όμως θα ήθελα να είναι ένας μαύρος! Θηρίο ανήμερο! Ο Dieumerci Mbokani ας πούμε…! Τώρα μάλιστα που πέφτει η Νόριτς, είναι ευκαιρία!
Όσους ποδοσφαιριστές τους οποίους δεν ανέφερα (πχ Ρ. Όλσεν, Φακ. Περέιρα, Κυρ. Σαββίδης, Παν. Δεληγιαννίδης, κλπ), θεωρώ ότι δεν έχουν ‘μέλλον’ στον ΠΑΟΚ που ονειρεύομαι, οπότε ας πάνε στην ευχή της Παναγίας. Εκτός αν δημιουργηθούν «Ομάδες ‘Β’» οπότε πολλοί εξ αυτών θα βρίσκονται και πάλι ‘κοντά μας’…!
Για όλα αυτά βέβαια θα αποφασίσει ο νέος μας προπονητής 'P.F.' που τελειώνει τις υποχρεώσεις με τη νυν του ομάδα στις 22 Μαΐου…!
Άντε για προπονητή λες για τον Fonseca της Braga.
Για παιχταρά N.V. δεν πάει το μυαλό μου..μόνο Nuno Valente έρχεται!! χαχαχα

Οταν ο μπακασετας και ο κλαους θα ειναι καλες λυσεις παγκου, τοτε θα εχουμε πραγματικα ανεβει επιπεδο αγωνιστικο
- buffalobill4
Η λεστερ θα παρει πολυ φραγκο. Χωρια πιυ παιζει κ τσουλου κ πλ. Οποιον παικτη θελει παιρνει. Δεν λεω οτι θα ξανακανει πορεια οπως η φετινη αλλα την ευρωπη την εχει πιστευω. Στο τσουλου θα δειξει.
Ο μπακασετας ειναι μια χαρα παικτης κ αν τον ειχαμε απο φετος στο νερο ειχε 8 γκολ και αλλες τοσες ασιστ.
Ο μπακασετας ειναι μια χαρα παικτης κ αν τον ειχαμε απο φετος στο νερο ειχε 8 γκολ και αλλες τοσες ασιστ.
- ace79grpaok
με εξαιρεσεις βεβαια ,ελληνας παικτης που εκανε το μπαμ μια χρονια εγω δεν θελω στην ομαδα μου ,οπως δεν θελω παικτες που δεν τους ηξερε ουτε η μανα τους και μετα απο ενα καλο ευρω η μουντιαλ παιρνουν μεγαλη μεταγραφη.Ειναι ο ασφαλεστερος δρομος προς την αποτυχια αν κανεις ετσι τις μεταγραφες σου.Ασχετο κανενας αλλος απο ουκρανια που θελει να φυγει?κατα προτιμηση εξτρεμακι η δεκαρρρρρρρρ??