Ταινίες - σειρές
Re: Ταινίες - σειρές
κοιτα απο οτι εχω δει δε μαρεσουν!εννοω αυτες που επεζαν και εδω που μπορει να εχω δει καποια λιγα επεισοδια. Γενικα αυτες οι κοινωνικες δεν ειναι καθολου του στυλ μου! προφανως ομως θα κανουν και καλες σειρες αναμεσα στις τοσες! τι να σε πω αν τυχον δω καμια θα σου πω!
Αν το άφησες πρώτη σεζόν, δώστου μια ευκαιρία. Πιστεύω θα αλλάξεις γνώμηsn0ufel4 έγραψε:Μονο εγω σταματησα το breaking bad γιατι δε μαρεσε?

- ΑποστόληςΑ
Το πρόβλημα με τις σειρές είναι ότι είναι πολλά τα επεισόδια. Οι Τούρκοι συνήθως γυρίζουν γύρω στα 70 με 80 επεισόδια, όπου κάθε ένα διαρκεί περίπου 90 λεπτά, είναι δηλαδή σαν μια ταινία.
Εγώ για πρώτη φορά άρχισα να βλέπω το πρώτο που πρόβαλε το Mega πριν από 11 χρόνια, αν θυμάμαι καλά, αλλά φαν έγινα μετά το 1001 νύχτες (γυρίστηκε μεταξύ 2007-2009). Αυτό που τότε με έκανε για να το δω ήταν η μουσική του. Λόγω μουσικής το παρακολούθησα στην αρχή και μετά "κόλλησα".
Εγώ για πρώτη φορά άρχισα να βλέπω το πρώτο που πρόβαλε το Mega πριν από 11 χρόνια, αν θυμάμαι καλά, αλλά φαν έγινα μετά το 1001 νύχτες (γυρίστηκε μεταξύ 2007-2009). Αυτό που τότε με έκανε για να το δω ήταν η μουσική του. Λόγω μουσικής το παρακολούθησα στην αρχή και μετά "κόλλησα".
ακριβως στη μεση το αφησα στις 3 μιση σεζον! δε ξερω ισως περιμενα υπερβολικα περισσοτερα και απογοητευτικα δε ξερω! λεω να το ξαναπιασω το καλοκαιρι θα δω!Mīngus έγραψε:Αν το άφησες πρώτη σεζόν, δώστου μια ευκαιρία. Πιστεύω θα αλλάξεις γνώμηsn0ufel4 έγραψε:Μονο εγω σταματησα το breaking bad γιατι δε μαρεσε?
παντως πρωτη φορα βλεπω τετοια ερωτηση.sn0ufel4 έγραψε:Μονο εγω σταματησα το breaking bad γιατι δε μαρεσε?

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ειδικά η 2η σεζόν και μετά να μην αρέσουν σε κάποιον. Εκτός αν πηγαίνει σχεδόν ανα εξάμηνο στη Τήνο να πούμε.

- PAOK_Antarctica
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
μεταξύ μας, θεωρώ ότι όντως είναι μια σειρά που οι άνω των -αντα, ή έστω πιο κοντά σε αυτά, θα την εκτιμήσουν περισσότερο...
δεν ξέρετε πως ειναι να έχεις μια οικογένεια και στόματα να ταϊσεις... 

Τον Απόστολο που του αρέσουν τα τούρκικα να τον στείλεις για...............ιαματικά και χαμάμ!!!K_geo έγραψε:αντε να αρχιζω να μαζευω ονοματα για μπανακια τωρα που καλοκαιριαζει...
Τήνος-Χίος-Έφεσος (με τα περίφημα λουτρά της) δυο φραπέδες (των 0.56 lt) δρόμος είναι όλο κι όλο...

απο όλα θα του έχω. και στο τέλος επιδόρπιο ταβουκ γιοκσου με παγωτό μαστίχα, ή καϊμάκι, ότι του αρέσει περισσότερο! 

- Μπαρκαρούτσος
- ΑποστόληςΑ
Μηλόπιτα με παγωτό και σεκέρ - παρέ. Άντε και ρεβανί Χοχλιούρου, που το έτρωγα μετά μανίας τη δεκαετία του '70.K_geo έγραψε:απο όλα θα του έχω. και στο τέλος επιδόρπιο ταβουκ γιοκσου με παγωτό μαστίχα, ή καϊμάκι, ότι του αρέσει περισσότερο!
ομοιοπαθης!sn0ufel4 έγραψε:Μονο εγω σταματησα το breaking bad γιατι δε μαρεσε?