Προφανώς αντιδράς γιατί κάποιος δημοσιογράφος έγραψε ότι ο Μίχελ προσπαθεί να κάνει ό,τι γινόταν στη Σαχτάρ. Δεν είπε κανείς ότι θα διαθέσει το ίδιο ποσό χρημάτων, αλλά ότι πορεύεται εμπνεόμενος από εκείνο το πλάνο. Το αν θα πετύχει ή όχι θα το δούμε. Ως τότε, σαν ΠΑΟΚτσήδες ελπίζουμε. Αλλά μηδενιστικές δηλώσεις του τύπου: "Ο Μίχελ δεν είχε καμία σχέση με το αγωνιστικό" καλόν είναι να αποφεύγονται. Στο κάτω - κάτω σε ποδοσφαιρική ομάδα δούλευε.Mīngus έγραψε:O Μίχελ δεν είχε καμιά σχέση με το αγωνιστικό. Είναι η 1η φορά που ασχολείται με το συγκεκριμένο πόστο. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν υπονοώ ότι δεν μπορεί και να πετύχει.
Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16
- ΑποστόληςΑ
Re: Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16
Ήδη στο σημερινό "ρεπορτΑΡΔ" έχουν φωτό μόνο την (αγριοαλήτικη και μου αρέσει) φάτσα του...MANIAKOS έγραψε:goran 64 έγραψε:Αυτός ο Μπισεσβάρ (μάλλον ΑΡΔιά μου φαίνεται αλλά να χαμε να λέγαμε) που γράφτηκε ότι προτάθηκε στον Π.Α.Ο.Κ., εκτός από χοντροκώλης (που θα γουστάρει κι ο Maniac) έχει και μπυροκοίλι ή ιδέα μου είναι;;;
Σωστός

Διαπιστώστε το στα ΜΜΕ στα δεξιά της κεντρικής!!!

Αααα, μ αυτόν νομίζω ότι κλείνουμε επιτέλους έναν "κύκλο" αφού (αν τον πάρουμε φυσικά που δεν το βλέπω) θα έχουμε αποκτήσει πλέον και τον.......................................................Ντιέγκο των "φτωχών"...

Το μοντέλο Σαχτάρ με καμιά 70 εκατομμύρια λιγότερα, δεν είναι μοντέλο Σαχτάρ. Με την ίδια λογική το έκανε και ο Απόλλων Καλαμαριάς απλά με μερικές χιλιάδες ευρώ.eorptol έγραψε:Κατσε να το δούμε πρώτα και μετά να κρίνουμε. ....τα εκατοντάδες εκατομμύρια εκεί μπορεί να είναι δεκάδες εδώ τηρουμένων των αναλογιών ......ας μην γινόμαστε μετά Χριστόν προφήτες όλα στην πράξη θα κριθούνMīngus έγραψε:O Μίχελ δεν είχε καμιά σχέση με το αγωνιστικό. Είναι η 1η φορά που ασχολείται με το συγκεκριμένο πόστο. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν υπονοώ ότι δεν μπορεί και να πετύχει.
Αλλά δεν μπορώ να διαβάζω τον κάθε ΑΡΔ να πουλάει όνειρα. Όποιος θέλει ας αγοράσει, αλλά μετά ας μην τους βρίζει.
Το μοντέλο Σαχτάρ είναι ένα μοντέλο που κοστίζει εκατοντάδες εκατομμύρια κάθε χρόνο. Ας είμαστε ρεαλιστές, ας καταλάβουμε πού πατάμε κι ας αφήσουμε τις συγκρίσεις με ανόμοια μεγέθη.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό που έχω καταλάβει πλέον είναι ότι όταν οι ΑΡΔ γράφουν κάτι που δε σας αρέσει, του στυλ ''Ο Σαββίδης τελειώνει τον Άρνεσεν'', μέχρι να δείτε ανακοίνωση είναι ψέματα, εικασίες και τρύπημα, αλλά αν γράψουν κανένα ευχολόγιο και τίποτα πιασάρικο, αμέσως το αποδέχεστε.
Για σένα είναι μηδενιστικό, για μένα γεγονός.ΑποστόληςΑ έγραψε: Προφανώς αντιδράς γιατί κάποιος δημοσιογράφος έγραψε ότι ο Μίχελ προσπαθεί να κάνει ό,τι γινόταν στη Σαχτάρ. Δεν είπε κανείς ότι θα διαθέσει το ίδιο ποσό χρημάτων, αλλά ότι πορεύεται εμπνεόμενος από εκείνο το πλάνο. Το αν θα πετύχει ή όχι θα το δούμε. Ως τότε, σαν ΠΑΟΚτσήδες ελπίζουμε. Αλλά μηδενιστικές δηλώσεις του τύπου: "Ο Μίχελ δεν είχε καμία σχέση με το αγωνιστικό" καλόν είναι να αποφεύγονται. Στο κάτω - κάτω σε ποδοσφαιρική ομάδα δούλευε.
Και για να μην παρεξηγηθώ, το τόνισα ότι αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να πετύχει. Όλοι από κάπου ξεκινάνε.
Απλά το έθεσα σαν fact, γιατί γράφτηκε ότι συνέλαβε στο θαύμα Σαχτάρ. Και πιθανώς να συνέλαβε αλλά με διαφορετικό τρόπο και από διαφορετικό πόστο.
- ΑποστόληςΑ
Δεν είναι γεγονός. Είναι ερμηνεία γεγονότος.
Εσύ το ερμηνεύεις ότι ο άνθρωπος είναι άσχετος με το πόστο που έχει στον ΠΑΟΚ, επομένως μας δουλεύουν οι ΑΡΔ που γράφουν ότι ακολουθεί το πλάνο της Σαχτάρ, εγώ το ερμηνεύω ότι μπορεί να δούλευε σε άλλο πόστο, αλλά πάλι σε ποδοσφαιρικό σύλλογο δούλευε, επομένως δεν είναι τόσο άσχετος και ότι ο χρόνος θα δείξει.
Εσύ το ερμηνεύεις ότι ο άνθρωπος είναι άσχετος με το πόστο που έχει στον ΠΑΟΚ, επομένως μας δουλεύουν οι ΑΡΔ που γράφουν ότι ακολουθεί το πλάνο της Σαχτάρ, εγώ το ερμηνεύω ότι μπορεί να δούλευε σε άλλο πόστο, αλλά πάλι σε ποδοσφαιρικό σύλλογο δούλευε, επομένως δεν είναι τόσο άσχετος και ότι ο χρόνος θα δείξει.
Ρε συ Αποστόλη, χρησιμοποίησα τη λέξη άσχετος; Θεωρητικά μπορεί να ξέρει πιο πολλή από μπάλα από τον οποιονδήποτε.
Γράφω ακριβώς ''O Μίχελ δεν είχε καμιά σχέση με το αγωνιστικό''. Είχε. Αόριστος. Όσο βρισκόταν στη Σαχτάρ, άλλος ήταν ο ρόλος του. Και σου είπα που ακριβώς αναφερόμουν.
Το τι αποκόμισε γενικότερα και το τι θα κάνει στον ΠΑΟΚ, δεν το ξέρω ούτε και το προδικάζω.
Γράφω ακριβώς ''O Μίχελ δεν είχε καμιά σχέση με το αγωνιστικό''. Είχε. Αόριστος. Όσο βρισκόταν στη Σαχτάρ, άλλος ήταν ο ρόλος του. Και σου είπα που ακριβώς αναφερόμουν.
Το τι αποκόμισε γενικότερα και το τι θα κάνει στον ΠΑΟΚ, δεν το ξέρω ούτε και το προδικάζω.
- kataramenos5
Τζαμπα μαλώνετε.
Οπως και ναχει αν δεν αποτυχει ο Μιχελ θα τον..αποτυχουν μεχρι Δεκεμβρη.
- desperando
- Επικοινωνία:
Εγώ επειδή είμαι άσχετος και δεν ξέρω όσα εσείς
Ο μιχελς τι πόστο είχε στη σαχτιορ ?
Ο μιχελς τι πόστο είχε στη σαχτιορ ?
- kataramenos5
Ρε Ζηση θα λεμε και θα κλαιμε το Δεκεμβρη.Ποιος Μιχελς ,ποια Αμστελ....
Ξέχασες να συμπληρώσεις: "Το μαγαζάκι να δουλεύει" για να βγάζουν και μεροκάματο κάτι βλακωτοί, "μαφιόζοι", καραφλοκόρακες και λοιποί τεθλιμμένοι συγγενείς!!!kataramenos5 έγραψε:Τζαμπα μαλώνετε.

- kataramenos5
- ΑποστόληςΑ
Αδελφέ mingus όλα ξεκινάνε από το γιατί γράφεις ένα κείμενο. Βγαίνει κάποιος και λέει ότι στον ΠΑΟΚ ο Μίχελ ακολουθεί το πλάνο της Σαχτάρ και εσύ γράφεις ότι αυτά είναι ΑΡΔιες και να μην τις πιστεύουμε γιατί ο Μίχελ δεν είχε καμία σχέση με το αγωνιστικό στη Σαχτάρ που όντως έκανε ανέλπιστη πορεία για Ουκρανική ομάδα.
Τι συμπέρασμα να βγάλουμε από όλα αυτά;
Το ότι είναι η πρώτη φορά που έχει τέτοιο πόστο στην ΠΑΕ είναι γνωστό, επομένως δεν το έγραψες γι' αυτό. Το έγραψες με αφορμή το άρθρο του ινπαοκ που εξυμνούσε τη στρατηγική της Σαχτάρ.
Με άλλα λόγια, αυτό που καταλαβαίνω εγώ, από αυτά που γράφεις είναι: Το ότι η Σαχτάρ έκανε μια πολύ καλή πολιτική στο θέμα επιλογής παικτών με αντίστοιχη καλή Ευρωπαϊκή πορεία, δεν σημαίνει ότι και ο ΠΑΟΚ θα κάνει κάτι ανάλογο, γιατί το κοινό στοιχείο και των δύο, ο Μίχελ, εκεί ήταν σε άλλο πόστο.
ΟΚ. Μπορεί να γίνει έτσι. Κανείς δεν ξέρει το μέλλον.
Αλλά το να γράφουμε ότι ήταν σε θέση άσχετη με το αγωνιστικό είναι σαν να προδικάζουμε την αποτυχία του Μίχελ. Εγώ πάντως θεωρώ επιτυχία το ότι φέρνει το Μάτος ως ελεύθερο.
Τι συμπέρασμα να βγάλουμε από όλα αυτά;
Το ότι είναι η πρώτη φορά που έχει τέτοιο πόστο στην ΠΑΕ είναι γνωστό, επομένως δεν το έγραψες γι' αυτό. Το έγραψες με αφορμή το άρθρο του ινπαοκ που εξυμνούσε τη στρατηγική της Σαχτάρ.
Με άλλα λόγια, αυτό που καταλαβαίνω εγώ, από αυτά που γράφεις είναι: Το ότι η Σαχτάρ έκανε μια πολύ καλή πολιτική στο θέμα επιλογής παικτών με αντίστοιχη καλή Ευρωπαϊκή πορεία, δεν σημαίνει ότι και ο ΠΑΟΚ θα κάνει κάτι ανάλογο, γιατί το κοινό στοιχείο και των δύο, ο Μίχελ, εκεί ήταν σε άλλο πόστο.
ΟΚ. Μπορεί να γίνει έτσι. Κανείς δεν ξέρει το μέλλον.
Αλλά το να γράφουμε ότι ήταν σε θέση άσχετη με το αγωνιστικό είναι σαν να προδικάζουμε την αποτυχία του Μίχελ. Εγώ πάντως θεωρώ επιτυχία το ότι φέρνει το Μάτος ως ελεύθερο.
1 Σεπτεμβρίου και πολύ του είναι του κυρίου.kataramenos5 έγραψε:Τζαμπα μαλώνετε.
Ήδη σε χθεσινή του αναφορά το επίσημο site της Fiorentina για παλιό ματς της με την Παλέρμο που κέρδισε με νικητήριο γκολ του Ζήση, τον αποκαλεί "σημερινός αθλητικός διευθυντής του Π.Α.Ο.Κ."!!!kataramenos5 έγραψε:Ρε Ζηση θα λεμε και θα κλαιμε το Δεκεμβρη.Ποιος Μιχελς ,ποια Αμστελ....

Τυπογραφικό λάθος λέτε (όπως ήδη δικαιολογήθηκε απ τους ΑΡΔ μας) ή ίσως inside information;;;

Ούτε και του λόγου μου.......kataramenos5 έγραψε:Δε ηθελα να γινω(κι αλλο) γραφικος γκοραν.