Game Of Thrones (TV series)

Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Re: Game Of Thrones (TV series)

Δημοσίευση από nikolasf »

sn0ufel4 έγραψε:νικολα λογικα το πρωι θα υπαρχει!
Γυρίζω πτώμα από τη δουλειά κατά τις 20:00 Μια καλή χαλάρωση μετά το φαγητό η παρακολούθησή του και μετά τις 23:00 σχολιασμός πρώτα ο θεός.... :)
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Το trailer του επομένου επεισοδίου (S6 E4)

[youtube]yDCGoVqKSjc[/youtube]

Το topic ανοίγει ξανά κατά τις 23:00..
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εγώ το είδα και σας λέω ότι πεθαίνει ο .,... και η .... αλλά δεν περίμενα ότι θα πεθάνει και η ....

Γιατί τώρα ρε K_geo; πω με ξενέρωσες, δεν το βλέπω τώρα...

Roman
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

:lol: :lol: :lol: :lol:

RoMaN έγραψε:Το trailer του επομένου επεισοδίου (S6 E4)

[youtube]yDCGoVqKSjc[/youtube]

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ

Εικόνα

ΓΙΑ ΤΟ 3ο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟΥ 6ου ΚΥΚΛΟΥ!!
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Καλα απο τον τιτλο του καταλαβαινες τι θα γινει με τον Τζον (oathbreaker). Να πω πως δεν χαρηκα με αυτους που κρεμαστηκαν; Χαρηκα, ειδικα με τον Αλλιστερ και τον πιτσιρικα. Κατα τ'αλλα μου λυθηκε η απορια με τον Ρηκον και wtf σκοτωνουν τους ανταρολυκους;

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Και κατι ακομα.Διαβαζοντας το plot και βλεποντας το trailer του επομενου επεισοδιου βλεπουμε πως καποιος κανει ενα δωρο στον Ραμσει το οποιο τον ενθουσιαζει πολυ.Πολυ φοβαμαι πως αυτος ειναι ο Ρικον,που ακομα δεν εχει παιξει καποιο σημαντικο ρολο στη σειρα
Δεν ετρωγα την γλωσσα μου,οταν το ελεγα την προηγουμενη Δευτερα?Ραμσει γαυρε σε ψαχνουμε.ΤΗΕ NORTH REMEMBERS
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ramsey μπινε π**τανας γιε !!

Οταν το πρωτο αλογο φτασει στο Winterfell , το τελευταίο θα ξεκινάει απο το Castle Black.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Πάμε για scene-by-scene...

Εικόνα FOLLOWING

Όταν ο Jon βγαίνει από το δωματιάκι με τον Davos, στα πρώτα 2-3 πλάνα χιονίζει και ασπρίζουν τα μαλλιά τους, μετά, στα επόμενα πλάνα, σταματάει η χιονόπτωση...
Γενικά και στο Winterfell έχουμε δει να εισπνέουν χιόνι και μετά να είναι έτοιμοι να βγουν με κοντομάνικο την άλλη μέρα.. Ή στο Winterfell πολύ χιόνι και στο Castle Black χαλαρά...

Πολύ γέλιο η ατάκα του Tormund στον Jon "I saw your pecker... What kind of god would have a pecker that small?" :lol:
Και ακολουθεί ίσως η πρώτη αγκαλιά wildling και crow...

Ακολουθεί filler σκηνή ίσα ίσα για να σιγουρευτούμε ότι ο Sam ακόμη ζει.

Και ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ μάχη Eddard Stark & Co. VS Ser Arthur Dayne & some knight! Περίεργο που ο πιτσιρικάς Eddard δεν είχε το Ice, το ξίφος των Starks... Και γιατί ο Eddard αργότερα έλεγε ψέματα για την κατάληξη της μάχης; Μήπως ήθελε να προστατέψει την τιμή του Howland Reed και να δώσει πιο ένδοξο τέλος στον Ser Arthur Dayne;

Εδώ να σημειωθεί ότι ο Ser Arthur Dayne είχε 5 Ser Barristan για πρωινό, 10 Oberyn Martell για μεσημεριανό και 100 Bronn για δεκατιανό... Είχε αποκτήσει θρυλική φήμη..

Η επιλογή ηθοποιού για Eddard Stark σας άρεσε;; Η φωνή του μοιάζει με του Robb Stark πάρα πολύ, αλλά το physique του...δεν πείθει για έναν σπουδαίο πολεμιστή επί Επανάστασης του Robert...
Όταν ο Bran φωνάζει και ο Ned γυρνάει, κόπηκε η ανάσα μου σχεδόν!! Α ρε Starks...
Ενδιαφέρων ο διάλογος μεταξύ Bran & Raven μετά...

Ωραία επίδειξη δύναμης από τον Varys στη πόρνη, που επιτέλους μας δείχνει και μια άλλη πτυχή του χαρακτήρα και των δυνατοτήτων του.. Γενικά στο Meereen γελάσαμε αρκετά με 14 και Varys πάλι...

Τα πουλιά του Varys (sorry Varys!) στο Westeros αλλαξοπιστούν...δεν είναι καλό αυτό για τον μουνούχο φίλο μας... Ωραίος ο Mountain που αγριοκοίταξε τον Jaime όταν αυτός τον ψιλοκορόιδεψε! Θα ήθελα να τον δω χωρίς την περικεφαλαία...
Η Cersei έχει χάσει πάααααααααααααααρα πολλή δύναμη...και ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩ!! Ακόμη και ο θείος της την κάνει ό,τι θέλει... Πλέον οι έμπιστοί της είναι ο Qyburn, ο αδερφός/γκόμενός της και ο Mountain...ακόμη και ο Pycelle δεν φαίνεται να γλύφει τον κώλο της πια...
Ω Queen Margaery, ετοιμάσου να τη γαμήσεις τη καριόλα...

Έχω περιέργεια να δω ποιον θα καλέσουν οι sevenόκαυλοι να πολεμήσει τον Mountain...έχω μια υποψία, δεν το έχω διαβάσει πουθενά ούτε καν σαν σκέψη.. Τον Ser Loras! Είναι ο μόνος πολεμιστής που έχουν στα χέρια τους και από τις καλύτερες επιλογές που θα μπορούσαν να έχουν στα χέρια τους... Και ο Bronn θα μπορούσε, αλλά είναι..ακριβός.

Fart joke στο Game Of Thrones δεν περίμενα να δω ΠΟΤΕ!! :o

Ναι οκ κι άλλη filler σκηνή με τον χλεχλέ τον Tommen...

Η Arya τελείωσε τη προπόνησή της, δέχτηκε τόσα χτυπήματα, είναι έτοιμη και δεν έχει πάθει ούτε μια θλάση...ίσα ίσα, ξετυφλώθηκε κιόλας! Ήπιε και από εκείνο το fountain που όποιος πίνει, λέει το ποίημα...

Ωραίος ο Lord Smalljon (Jon) Umber, αν και μουνόπανο που παρέδωσε τον Rickon και την Osha στον μαλάκα τον Ramsay!! Έχει χαρακτήρα, αντίθετα με τον παιδόφιλο τον Karstark...

ΣΚΟΤΩΣΑΝΕ ΤΟΝ SHAGGYDOG ΓΑ*@!#$ ΤΟ *#!@$**#%!!!!!!!!!!!!!

Έμειναν ο Ghost (Jon Snow), o Summer (Brandon Stark), η Nymeria (της Arya Stark που έφυγε στο δάσος, αφού δάγκωσε το χέρι του Joffrey)..
Η Lady της Sansa εκτελέσθηκε από τον Eddard Stark με εντολή του King Robert (παντόφλα από τη Cersei), ο Greywind εκτελέστηκε από τους Boltons στο Red Wedding (και έραψαν το κεφάλι του στο σώμα του King Robb Stark)...

Πάντως ο Rickon και η Osha ήταν αρκετά ήρεμοι όταν παρουσιάστηκαν στον Ramsay...και ο Smalljon Umber πολύ υφάκι... Μήπως είναι στημένο...;; Μακάρι! Αν και η δολοφονία του Shaggydog περιπλέκει το πράγμα... Εκτός κι αν το κεφάλι εκείνο δεν είναι του Shaggydog...!! :o
Δεν θα ήταν δύσκολο να τους κοροϊδέψουν με σκυλίσιο πχ κεφάλι...

Ο Jon Snow στο τέλος με εξέπληξε λίγο...χάρηκα που τους ξαπόστειλε τους 4 (νομίζω η πρώτη φορά ever που βλέπουμε θάνατο από κρεμάλα)! Για να δούμε τώρα τι θα κάνει...
Άβαταρ μέλους
keeper4

Δημοσίευση από keeper4 »

Να πω και γω μερικά σκόρπια λόγια που μου έρχονται αφού είδα το επεισόδιο. Ξεκινώντας από το τέλος, ο τρόπος που παρουσίασαν τον Ρίκον με έκανε να πιστέψω ότι δεν είναι αυτος στα αλήθεια. Σε ότι αφορά το βουνό αν και δεν ξέρω ποιον θα διαλέξουν τα σπουργίτια, νομίζω ότι θα γίνει η έκπληξη και θα τον ξεκάνουν,( δε ξέρω και τι ρόλο μπορεί να παίξει η άρυα σε αυτό, αφου ανέφερε το ονομά του όταν την ρώτησε η άλλη για τη λίστα της). Ακόμα δε μπορώ να καταλάβω τι έχει στο μυαλό του ο τζον αφού ξέρει καλύτερα από οτν καθένα ότι οι νεκροί έρχονται και είναι η μεγαλύτερη απειλή από οτιδήποτε άλλο. Αυτά τα λίγα...
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

RoMaN έγραψε:Πάμε για scene-by-scene...

Εικόνα FOLLOWING

Όταν ο Jon βγαίνει από το δωματιάκι με τον Davos, στα πρώτα 2-3 πλάνα χιονίζει και ασπρίζουν τα μαλλιά τους, μετά, στα επόμενα πλάνα, σταματάει η χιονόπτωση...
Γενικά και στο Winterfell έχουμε δει να εισπνέουν χιόνι και μετά να είναι έτοιμοι να βγουν με κοντομάνικο την άλλη μέρα.. Ή στο Winterfell πολύ χιόνι και στο Castle Black χαλαρά...

Πολύ γέλιο η ατάκα του Tormund στον Jon "I saw your pecker... What kind of god would have a pecker that small?" :lol: φοβερό!!! Έριξα το γέλιο :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Και ακολουθεί ίσως η πρώτη αγκαλιά wildling και crow...

Ακολουθεί filler σκηνή ίσα ίσα για να σιγουρευτούμε ότι ο Sam ακόμη ζει.

Και ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ μάχη Eddard Stark & Co. VS Ser Arthur Dayne & some knight! Περίεργο που ο πιτσιρικάς Eddard δεν είχε το Ice, το ξίφος των Starks... Και γιατί ο Eddard αργότερα έλεγε ψέματα για την κατάληξη της μάχης; Μήπως ήθελε να προστατέψει την τιμή του Howland Reed και να δώσει πιο ένδοξο τέλος στον Ser Arthur Dayne;
Δεν είχε το ξίφος γιατί το απέκτησε από τη μονομαχία μάλλον
Εδώ να σημειωθεί ότι ο Ser Arthur Dayne είχε 5 Ser Barristan για πρωινό, 10 Oberyn Martell για μεσημεριανό και 100 Bronn για δεκατιανό... Είχε αποκτήσει θρυλική φήμη..

Η επιλογή ηθοποιού για Eddard Stark σας άρεσε;; Η φωνή του μοιάζει με του Robb Stark πάρα πολύ, αλλά το physique του...δεν πείθει για έναν σπουδαίο πολεμιστή επί Επανάστασης του Robert...
Όταν ο Bran φωνάζει και ο Ned γυρνάει, κόπηκε η ανάσα μου σχεδόν!! Α ρε Starks...
Ενδιαφέρων ο διάλογος μεταξύ Bran & Raven μετά...

Ωραία επίδειξη δύναμης από τον Varys στη πόρνη, που επιτέλους μας δείχνει και μια άλλη πτυχή του χαρακτήρα και των δυνατοτήτων του.. Γενικά στο Meereen γελάσαμε αρκετά με 14 και Varys πάλι...

Τα πουλιά του Varys (sorry Varys!) στο Westeros αλλαξοπιστούν...δεν είναι καλό αυτό για τον μουνούχο φίλο μας... Ωραίος ο Mountain που αγριοκοίταξε τον Jaime όταν αυτός τον ψιλοκορόιδεψε! Θα ήθελα να τον δω χωρίς την περικεφαλαία...και εγώ :? :? :?
Η Cersei έχει χάσει πάααααααααααααααρα πολλή δύναμη...και ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩ!! Ακόμη και ο θείος της την κάνει ό,τι θέλει... Πλέον οι έμπιστοί της είναι ο Qyburn, ο αδερφός/γκόμενός της και ο Mountain...ακόμη και ο Pycelle δεν φαίνεται να γλύφει τον κώλο της πια...
Ω Queen Margaery, ετοιμάσου να τη γαμήσεις τη καριόλα...από το trailer όμως δεν προκύπτει αυτό :cry:

Έχω περιέργεια να δω ποιον θα καλέσουν οι sevenόκαυλοι να πολεμήσει τον Mountain...έχω μια υποψία, δεν το έχω διαβάσει πουθενά ούτε καν σαν σκέψη.. Τον Ser Loras! Είναι ο μόνος πολεμιστής που έχουν στα χέρια τους και από τις καλύτερες επιλογές που θα μπορούσαν να έχουν στα χέρια τους... Και ο Bronn θα μπορούσε, αλλά είναι..ακριβός.

Fart joke στο Game Of Thrones δεν περίμενα να δω ΠΟΤΕ!! :o

Ναι οκ κι άλλη filler σκηνή με τον χλεχλέ τον Tommen...

Η Arya τελείωσε τη προπόνησή της, δέχτηκε τόσα χτυπήματα, είναι έτοιμη και δεν έχει πάθει ούτε μια θλάση.ενόψη μεταηραφικής περιόδου να την έχουμε υπόψη :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ..ίσα ίσα, ξετυφλώθηκε κιόλας! Ήπιε και από εκείνο το fountain που όποιος πίνει, λέει το ποίημα...

Ωραίος ο Lord Smalljon (Jon) Umber, αν και μουνόπανο που παρέδωσε τον Rickon και την Osha στον μαλάκα τον Ramsay!! Έχει χαρακτήρα, αντίθετα με τον παιδόφιλο τον Karstark...κρίμα που έχει Ιρλανδέζικη προφορά ειλικρινά κρίμα :cry: :cry: :cry:

ΣΚΟΤΩΣΑΝΕ ΤΟΝ SHAGGYDOG ΓΑ*@!#$ ΤΟ *#!@$**#%!!!!!!!!!!!!!

Έμειναν ο Ghost (Jon Snow), o Summer (Brandon Stark), η Nymeria (της Arya Stark που έφυγε στο δάσος, αφού δάγκωσε το χέρι του Joffrey)..
Η Lady της Sansa εκτελέσθηκε από τον Eddard Stark με εντολή του King Robert (παντόφλα από τη Cersei), ο Greywind εκτελέστηκε από τους Boltons στο Red Wedding (και έραψαν το κεφάλι του στο σώμα του King Robb Stark)...

Πάντως ο Rickon και η Osha ήταν αρκετά ήρεμοι όταν παρουσιάστηκαν στον Ramsay...και ο Smalljon Umber πολύ υφάκι... Μήπως είναι στημένο...;; Μακάρι! Αν και η δολοφονία του Shaggydog περιπλέκει το πράγμα... Εκτός κι αν το κεφάλι εκείνο δεν είναι του Shaggydog...!! :o Μακάρι όντως :roll: :roll:
Δεν θα ήταν δύσκολο να τους κοροϊδέψουν με σκυλίσιο πχ κεφάλι...

Ο Jon Snow στο τέλος με εξέπληξε λίγο...χάρηκα που τους ξαπόστειλε τους 4 (νομίζω η πρώτη φορά ever που βλέπουμε θάνατο από κρεμάλα)! Για να δούμε τώρα τι θα κάνει...
Θα κατέβει στο winderfeld αλλά μάλλον στα τελευταία επεισόδια του κύκλου...I guess.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Kαι γω πιστευω πως μπλοφαρε ο Umber.
Φανηκε πολυ alitiz παντως.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

keeper4 έγραψε:Να πω και γω μερικά σκόρπια λόγια που μου έρχονται αφού είδα το επεισόδιο. Ξεκινώντας από το τέλος, ο τρόπος που παρουσίασαν τον Ρίκον με έκανε να πιστέψω ότι δεν είναι αυτος στα αλήθεια. Σε ότι αφορά το βουνό αν και δεν ξέρω ποιον θα διαλέξουν τα σπουργίτια, νομίζω ότι θα γίνει η έκπληξη και θα τον ξεκάνουν,( δε ξέρω και τι ρόλο μπορεί να παίξει η άρυα σε αυτό, αφου ανέφερε το ονομά του όταν την ρώτησε η άλλη για τη λίστα της). Ακόμα δε μπορώ να καταλάβω τι έχει στο μυαλό του ο τζον αφού ξέρει καλύτερα από οτν καθένα ότι οι νεκροί έρχονται και είναι η μεγαλύτερη απειλή από οτιδήποτε άλλο. Αυτά τα λίγα...

Ο Rickon αυτός ήταν! Γιατί το αμφισβητείς; Απλά τώρα έχει τρίχες στη μασχάλη.. :mrgreen:

Η Arya ανέφερε τον Hound, όχι τον Mountain..

Όντως, αν ούτε ο Jon σταματήσει να ασχολείται με τους White Walkers, τότε ποιος θα ασχοληθεί;;; O Robin Arryn;;;

nikolasf έγραψε:
RoMaN έγραψε: Και ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ μάχη Eddard Stark & Co. VS Ser Arthur Dayne & some knight! Περίεργο που ο πιτσιρικάς Eddard δεν είχε το Ice, το ξίφος των Starks...
Δεν είχε το ξίφος γιατί το απέκτησε από τη μονομαχία μάλλον

Το Ice πήγαινε από πάππου προς πάππου, δεν το απέκτησε εκείνη τη μέρα..
Θα κατέβει στο winderfeld αλλά μάλλον στα τελευταία επεισόδια του κύκλου...I guess.

Τον έχουν δει και στα γυρίσματα αλλά υπάρχει και σε κάποιο pre-season trailer κάπου στο βάθος.. Σίγουρα θα πάει, αλλά πώς θα φτάσουν εκεί; Θα πει στον Tormund "Φέρε τα παιδιά να πάμε για ξύλο";;
Άβαταρ μέλους
keeper4

Δημοσίευση από keeper4 »

Ξαναέιδα τη σκηνή Ρόμαν και η άρυα λέει γκρέγκορ κλεγκειν δηλαδή το βουνό και όχι το σκύλο τον οποίο λέει ότι έβγαλε από τη λίστα της!
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

keeper4 έγραψε:Ξαναέιδα τη σκηνή Ρόμαν και η άρυα λέει γκρέγκορ κλεγκειν δηλαδή το βουνό και όχι το σκύλο τον οποίο λέει ότι έβγαλε από τη λίστα της!
Συμφωνώ!

Ρομανέ, το ICE είναι από βαλυριανό ατσάλι, έτσι;;; Πώς πάει από πα που σε πα που;;; Και αν είναι έτσι μήπως υπήρχε αρχαιότερος Σταρκ εκείνη την εποχή και το κατείχε;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikolasf την Τρί 10 Μάιος 2016, 00:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
keeper4

Δημοσίευση από keeper4 »

nikolasf έγραψε:
keeper4 έγραψε:Ξαναέιδα τη σκηνή Ρόμαν και η άρυα λέει γκρέγκορ κλεγκειν δηλαδή το βουνό και όχι το σκύλο τον οποίο λέει ότι έβγαλε από τη λίστα της!
Συμφωνώ!
Πάμε μία εξεγερσούλα κατά του λορντ Ρόμαν???
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κινηματογράφος-βίντεος”