Να είσαι καλά ρε Απόστολε που δεν μας ξεχνάς κι εμάς!!! Βοήθεια μας λοιπόν και δική σου φυσικά!!!ΑποστόληςΑ έγραψε:Το κεράκι το άναψα!goran 64 έγραψε: Ελπίζω να μην ξέχασες το κεράκι στην Παναγιά την Μεγαλόχαρη της Τήνου για χάρη του παρόντος forum, για το οποίο σε ευχαριστούμε τα μάλα, ζητώντας παράλληλα την ευλογία της!!!
Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Χριστος Ανεστη έστω και καθυστερημένα.
Πέντε χιλιάδες έλληνες περίμεναν έξω απ την Άγ.Σοφία του Bayswater για να ακούσουν το Χριστος Ανεστη φέτος. Μετά την αυριανή τσαπου προβλεπω διπλασιους του χρόνου.
Στάλθηκε από το Lenovo A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πέντε χιλιάδες έλληνες περίμεναν έξω απ την Άγ.Σοφία του Bayswater για να ακούσουν το Χριστος Ανεστη φέτος. Μετά την αυριανή τσαπου προβλεπω διπλασιους του χρόνου.
Στάλθηκε από το Lenovo A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αληθώς ανέστη Γιώργο...Έχεις καμιά ιδιαίτερη πληροφόρηση από Αγγλία μεριά για την Δευτεριάτικη τσαπού που λές ότι μας περιμένει ή απλά εικάζεις ότι θα γίνει έτσι;
Χριστός ανέστη σε όλους τους αδερφούς Π.Α.Ο.Κ.τσήδες!!!
Καλή Κυριακή με χαλαρό καφεδάκι και σε λίγο προσωπικά ξεκινάω για την διαδήλωση της Θεσσαλονίκης...
Φωνή λαού οργή Θεού βλέπετε...
Να δούμε πότε θα το καταλάβουμε όλοι αντιλαμβανόμενοι παράλληλα την τεράστια δύναμη μας σαν λαός!!!
Χριστός ανέστη σε όλους τους αδερφούς Π.Α.Ο.Κ.τσήδες!!!
Καλή Κυριακή με χαλαρό καφεδάκι και σε λίγο προσωπικά ξεκινάω για την διαδήλωση της Θεσσαλονίκης...
Να δούμε πότε θα το καταλάβουμε όλοι αντιλαμβανόμενοι παράλληλα την τεράστια δύναμη μας σαν λαός!!!
-
john4serres
-
Μπαρκαρούτσος
Καλημερα σε ολους αν και δε προβλεπεται τετοια!
Ο georgedoulk μαλλον για τα σημερινα στη βουλη μιλαει....
Ο georgedoulk μαλλον για τα σημερινα στη βουλη μιλαει....
- ΑποστόληςΑ
Αληθώς Ανέστη ο Κύριος!
Ο παγωμένος χτυπητός (φραπέ) νεσκαφέ των 0,58 lit μας τελείωσε. Μαζί και η γραβιέρα Νάξου που συνόδευε το - εργασιακό - πρωινό.
Ο παγωμένος χτυπητός (φραπέ) νεσκαφέ των 0,58 lit μας τελείωσε. Μαζί και η γραβιέρα Νάξου που συνόδευε το - εργασιακό - πρωινό.
- kataramenos5
Αληθεια που χαθηκε ο Stephanos ?Μηπως εβαλε αβαταρ τη δικια του φωτο κατα λαθος ?
- ΑποστόληςΑ
Καλή μέρα να έχουμε και σήμερα!
Ο χτυπητός παγωμένος νες είναι ό, τι πρέπει: 0,58 lit, 4 κοφτές νες, 5 κοφτές ζάχαρη, παγάκια και μπόλικη κανέλα.
Ο χτυπητός παγωμένος νες είναι ό, τι πρέπει: 0,58 lit, 4 κοφτές νες, 5 κοφτές ζάχαρη, παγάκια και μπόλικη κανέλα.
Καλημερα σε ολους! Αποστολη βαλε και λιγο ζαχαρη μεσα πολυ πικρο τον πινεις! (ειρωνια)
- Dinos_Liverpool
- ΑποστόληςΑ
Η ομοιοπαθητική δεν συμβαδίζει με τον χριστιανισμό αδελφέ Κωνσταντίνε. Το λέω εγώ παρ' όλο που ένας θείος μου ήταν εκ των ιδρυτών της ομοιοπαθητικής στην Ελλάδα.
Dinos_Liverpool έγραψε:Έχει ζάχαρο και κάνει θεραπεία (ομοιοπαθητική).
μαιστα!,...
γιατι?!ΑποστόληςΑ έγραψε:Η ομοιοπαθητική δεν συμβαδίζει με τον χριστιανισμό αδελφέ Κωνσταντίνε. Το λέω εγώ παρ' όλο που ένας θείος μου ήταν εκ των ιδρυτών της ομοιοπαθητικής στην Ελλάδα.
- ΑποστόληςΑ