Κύπελλο επαγγελματικών ομάδων 2015-6
Re: Κύπελλο επαγγελματικών ομάδων 2015-6
Αν (όπως λένε) αναβληθεί ο τελικός Κυπέλλου, όχι για την Κυριακή φυσικά αλλά για καμιά βδομαδίτσα, τότε θα πρέπει να αναβληθεί κι η έναρξη των play off ή είναι η ιδέα μου; 

Φουρνελο στον πάτο του βρυκολακα γκιρτζικη έβαλε ο ΠΑΟΚ τελικά
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- kataramenos5
Μόνο με φουρνέλο γκρεμίζονται τα θεμέλια από κοπρόλιθο που είναι χτισμένη αυτή η "σουλτάνα" η επο!!!
Μακάρι να το βάλαμε λοιπόν και να εκραγεί σύντομα για να αλλάξουν τα πράγματα επιτέλους μετά από 50 και πλέον χρόνια δυναστείας αυτών των εγκληματιών!!!
Μακάρι να το βάλαμε λοιπόν και να εκραγεί σύντομα για να αλλάξουν τα πράγματα επιτέλους μετά από 50 και πλέον χρόνια δυναστείας αυτών των εγκληματιών!!!
Αφού εκτροχιαστηκα και εγώ ....δεν με αναγνωριζω ο γκιρτζικης βγάζει τον κακό εαυτό μαςkataramenos5 έγραψε:![]()
![]()
![]()
Ρε Πτολεμαιδα ημαρτον.
![]()
Ελα ντε..............Sera4 έγραψε:γιατι ρε παιδια μεχρι πριν κανενα διβδομαδο ξημερωνε καινουργια ημερα στο ελληνικο ποδοσφαιρο...εγω απορω παντως που δεν κατεβηκαμε να παιξουμε να γλεντησει λιγο παραπανω ο βαγγελας :ugeek:
Τελικά για την 10ήμερη αναβολή του τελικού της ξεφτίλας του Κυπέλλου, με το πινγκ πονγκ των ευθυνών που παίζεται ανάμεσα σε ΕΠΟ και ΓΓΑ, πολύ φοβάμαι ότι θα επέμβει κανένας αθλητικός εισ@γγελέ@ς και θα τιμωρήσει τον
...... Π.Α.Ο.Κ.
, γιατί "έβαλε το χεράκι του" σε όλο αυτό, έτσι ώστε να προλάβει τα play off ο τραυματίας Μπερμπάτοφ!!! 
Υ.Γ. Τόσος καιρός αγωνιστικής απραξίας δεν παλεύεται αν δεν το καταλάβατε, οπότε.....................
"Και είμαστε όλοι καμμέέέένννοοοοοιιιιιιιιι"..................

Υ.Γ. Τόσος καιρός αγωνιστικής απραξίας δεν παλεύεται αν δεν το καταλάβατε, οπότε.....................
"Και είμαστε όλοι καμμέέέένννοοοοοιιιιιιιιι"..................

και την ουεφα την "πειραξε" που δεν θα γινοταν το κυπελλο αλλα οκ με τα πλευ οφφ αν δεν γινουν, αφου "δεν προλαβαινουν" ;
εμεις παντως, στα @@ μας, ουτως ή αλλος, κοσμο δεν θα έχει με τα χανούμια αν γίνει, τα φιλικά μας τα κάναμε, κομπλέ...

εμεις παντως, στα @@ μας, ουτως ή αλλος, κοσμο δεν θα έχει με τα χανούμια αν γίνει, τα φιλικά μας τα κάναμε, κομπλέ...

Το πουλόβερ έχει αρχίσει και ξηλώνεται (ακόμα και διεθνώς θα έλεγα με την άμεση παρέμβαση ουέφα και φίφα για το ελληνικό ποδόσφαιρο) και πολύ σύντομα το βλέπω να μένει...μπουστάκι και να μην καταφέρνει να κρύβει και πολλά...απόκρυφα!!!
Εμάς πάντως, "κιμ σικέριμ" (αν το προφέρω σωστά) που λένε κι οι γείτονες μας οι Τούρκοι...
Εμάς πάντως, "κιμ σικέριμ" (αν το προφέρω σωστά) που λένε κι οι γείτονες μας οι Τούρκοι...

- Kostomanolis
Τι εγινε τελικα; Εχουμε καποια εξελιξη;
Υ.Γ.Εγω Γρηγορη μονο την Κιμ Μπασινγκερ ξερω, τωρα αυτη την τουρκαλα την Σικεριμ δεν την ξερω
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Υ.Γ.Εγω Γρηγορη μονο την Κιμ Μπασινγκερ ξερω, τωρα αυτη την τουρκαλα την Σικεριμ δεν την ξερω
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
- PAOK_Antarctica
Kostomanolis έγραψε: Υ.Γ.Εγω Γρηγορη μονο την Κιμ Μπασινγκερ ξερω, τωρα αυτη την τουρκαλα την Σικεριμ δεν την ξερω...![]()
![]()
![]()
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ

"Στα παπάκια μας" σημαίνει στα τούρκικα αδερφέ Κωστομανώλη!!! Πολίτες παπούδες είχα βλέπεις...

- john4serres
κλαιγονται οι γαυροι επειδη θα ειναι αρκετες μερες χωρις επισημο παιχνιδι στα ποδια τους.
κλαιγονται τα χανουμια γιατι θα εχουν πολλους αγωνες μεσα στον Μάιο
στα τετοια μας.
κλαιγονται τα χανουμια γιατι θα εχουν πολλους αγωνες μεσα στον Μάιο
στα τετοια μας.

- Μπαρκαρούτσος
Τα χανούμια τι έχουν, προολυμπιακό τουρνουά;
Εμείς γιατί δεν κλαιγόμαστε που θα παίξουμε ποδόσφαιρο και δεν έχουμε χρόνο για Χαλκιδική;
Εμείς γιατί δεν κλαιγόμαστε που θα παίξουμε ποδόσφαιρο και δεν έχουμε χρόνο για Χαλκιδική;
τραγελαφικα πραγματα με το κυπελλο,το οτι δεν κατεβηκαμε να παιξουμε σε αυτο το θεατρο του παραλογου τελικα ηταν το πιο φρονιμο.