Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Re: Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Αν δεν εισαι κακοπροαιρετος αδερφε μου μανι καταλαβΙνεις οτι αυτο εννοω. Οτι στο αγωνιστικο ευθυνη εχει μονο ο σαββιδης.

Τον ευχαριστησαμε κ τον ευχαριστουμε για τα χρεη αλλα το να παλευεις με πλατανια κ πας για να μπεις πο ειναι καταντημα.

Ο σαββιδης αυτος ειναι κ αυτος θα ειναι. Δεν αλλαζει ο ανθρωπος σε τετοια ηλικια. Ειναι και πολιτικος εχει μια παραπανω κλιση στα θα. Γι αυτο κ εχω γραψει πως με το σαββιδη προεδρο ομαδα θα κανουμε μονο κατα τυχη. Γιατι στο ποδοσφαιρο, συμβολαιο με την αμεση επιτυχια δεν εχει κανεις. Οσο τους αλλαζει ολους σαν τα υποκαμισα ασπρη μερα δε θα βλεπουμε.

Αλλα ειπαμε. Πληρωσε πληρωνει οποτε μπορει να κανει οτι γουσταρει. Μπορουμε ομως να τα συζητησουμε αυτα με καφε στην αιθουσα του μακ παλλας που εχει διαμορφωθει για το κυπελλο του τσουλου.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

MANIAKOS έγραψε:

Αλλα παρουσία κπου ηγέτη δεν χουμε δυστυχως διοικητικά κπ μέγεθος να τον βοηθήσει εχουμε πολλούς πεινασμένους
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

buffalobill4 έγραψε:Αν δεν εισαι κακοπροαιρετος αδερφε μου μανι καταλαβΙνεις οτι αυτο εννοω. Οτι στο αγωνιστικο ευθυνη εχει μονο ο σαββιδης.

Τον ευχαριστησαμε κ τον ευχαριστουμε για τα χρεη αλλα το να παλευεις με πλατανια κ πας για να μπεις πο ειναι καταντημα.

Ο σαββιδης αυτος ειναι κ αυτος θα ειναι. Δεν αλλαζει ο ανθρωπος σε τετοια ηλικια. Ειναι και πολιτικος εχει μια παραπανω κλιση στα θα. Γι αυτο κ εχω γραψει πως με το σαββιδη προεδρο ομαδα θα κανουμε μονο κατα τυχη. Γιατι στο ποδοσφαιρο, συμβολαιο με την αμεση επιτυχια δεν εχει κανεις. Οσο τους αλλαζει ολους σαν τα υποκαμισα ασπρη μερα δε θα βλεπουμε.

Αλλα ειπαμε. Πληρωσε πληρωνει οποτε μπορει να κανει οτι γουσταρει. Μπορουμε ομως να τα συζητησουμε αυτα με καφε στην αιθουσα του μακ παλλας που εχει διαμορφωθει για το κυπελλο του τσουλου.
Eσυ καλα τα λες,αλλά ο Π.Α.Ο.Κ. εχει πλεον ιδιοκτητη.
Και αφου πληρωνει ο ιδιοκτητης κανει οτι θελει κι οπως θελει,
λογαριασμο δεν δινει σε κανενα αφου αυτος πληρωνει τα "σπασμενα".
Εμεις το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να λεμε την γνωμη μας για το αν πραττει καλως ή οχι.
Ειτε το θελουμε ειτε οχι,πλεον ειμαστε "πελατες",γι αυτο και ειναι αδεια η ΤΟΥΜΠΑ
ακομη κι αν παει καλα η ομαδα.
Με τε λεγομενα του και τις πραξεις του δεν σου δινει το ερεισμα να "συμμετεχεις".
Με τα ναι μεν ...αλλά και τις συνεχεις, 180 μοιρων αλλαγες "πλευσης" δεν εχει προκοπη.
Οι περισσοτεροι ναι μεν ειμαστε ευγνωμονες για την αποπληρωμη των χρεων,
αλλά "φως' δεν βλεπουμε.
Καθε χρονια ελπιζουμε για κατι καλο και στην διαρκεια διαψευδομαστε.
Τωρα πως γινεται να κανει συνεχως ενα "κουβα γαλα" και να τον δινει μια κλωτσια στο τελος
δεν μπορω να το καταλαβω.
Ελπιζω καποια στιγμη να του "κατσει" αυτο που εχει στο μυαλο και να γουσταρουμε
να πηγαινουμε στο γηπεδο.

Αυτο που με τρελαινει πιο πολυ ειναι αυτο που συμβαινει συνεχως εδω μεσα.
Οτι ψαχνουμε συνεχως να βρουμε "κακοπροαιρετους" και να τους την "πουμε",
ακομη κι αν αποδεδειγμενα προκειται για Π.Α.Ο.Κ.τσακια.
Ρε παιδια,ο καθενας βλεπει τα πραγματα απο την δικια του οπτικη γωνια
και εχει διαφορετικες απαιτησεις.
Λογικο κι επομενο ειναι να γραφονται και αποψεις που διαφωνουμε,
τι να κανουμε δηλαδη?
Ακομη κι εμεις οι μαλακες,γραφικοι,ρομαντικοι,βαρεμενοι,εχουμε αποψη και την γραφουμε,
αν δεν σας αρεσει απλα...........προσπεραστε μας.
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Ότι παίχτες και να έρθουν, όποιος προπονητής και να έρθει, όποιος γυμναστής- γιατρός- φυσιοθεραπευτής- φροντιστής κλπ, η κατάσταση δεν πρόκειται να αλλάξει όσο δεν ξεκαθαρίζει το τοπίο στο διοικητικό. Και η διοίκηση οφείλει να είναι ασπίδα στην ομάδα (και κυρίως στους προπονητές) και να την προστατεύει από κάθε τι που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα, τόσο στα αποδυτήρια, όσο και στις κερκίδες. Μετά από 6 χρόνια στο ίδιο έργο θεατής, αυτά είναι τα συμπεράσματα μου
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εγω δεν καταννοω παρολα ταυτα τουτη την αγανακτιση απο τη στιγμη που ολα οσα εχουν ειπωθει, ολα για οσα τον εχουν προτρεψει, ολα οσα και εδω και αλλου εχουν γραφτει, σχεδον τα εχει τολμησει. και παντα βεβαια το αποτελεσμα ηταν το ιδιο. γκρινια απο τον Ιανουαριο, γκρεμισμα τον Μαρτιο. τιποτα δεν αντεχε πανω απο δυο μηνες. και δνα μπηκαν και τεχνοκρατες και ονοματα προπονητες και παραδοσιακες... δυναμεις και απο ολα. αυτη τη στιγμη φαινεται οτι ειναι ενας, ο λουμπος και έχει κανα δίμηνο που είναι ¨ενεργός" μην το ξεχνάμε... Ε, ας δουμε πως θα παει το πραμα... (;) και αυτό επειδή οι πιθανοί προορισμοί είναι πολλοί αυτή τη στιγμή, τα δεδομένα διάφορα και ίσως είναι πολύ νωρίς για...αφορισμούς... :roll:

επίσης, κατ5, παρερμήνευσα :) . βλέπεις τα...4 χρόνια Σαββίδη έχουν γίνει ...κλισε και σκέφτηκα πότε κατάφερες και τα έκανες...5 :lol:

τέλος, αυτό που βλέπω και ξέρω, είναι ότι ήδη για τον Μίχελ, που ανάθεμα αν κανείς ¨ρεπορτερ" ξέρει τι πραγματικά έκανε στη σαχταρ, έχουν αρχίσει τα μα και μου.

αυτά./
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Πριςτ δε νομιζω οτι διαφωνουμε καπου.

Οσον αφορα τους χαρακτηρισμους αν με διαβαζεις ξερεις οτι δεν εχω χαρακτηρισει κανεναν εδω μεσα. Γιατι εγω σεβομαι οτι ο καθενας εχει διαφορετικη γνωμη και ολοι μαζι θελουμε να δουμε τον ΠΑΟΚ οσο ψηλοτερα γινεται.

Χαρακτηρισμους οπως "δε φορας παντελονια" "εισαι ψευτης" "εισαι λαχανο" "εχεις προσωπικη ατζεντα να διωξεις το σαββιδη" αλλοι κανουν εδω μεσα. Οι ιδιοι που ειναι μαλωμενοι με τη συγνωμη.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

buffalobill4 έγραψε:Προσωπικο οφελος φιλε μου δεν εχω ουτε αν μεινει ουτε αν φυγει ο σαββιδης. Για σενα δεν ξερω.φυσικά και έχω όφελος. Αναγνωρίζω ότι είναι ο μόνος που έχει την δυνατότητα να πάει τον ΠΑΟΚ εκεί που τον ονειρεύομαι

Αν εμενα μου εχει εμποτιστει η πειραιωτικη προπαγανδα αλλο τοσο κ εσενα σου εχει κολλησει η γραμμη απο το ροστοφ.

Τον βρυζα και τον ζαγορακη γιατι τους ηθελε ακριβως; για να πινουν καφε; ο πρωτος ως τεχνικος διευθυντης αφηνε να διαρρρευσει μεσω των μεσων που προσκεινται σ αυτον οτι ειχε κλεισει τον σαντος αλλα ο σαββιδης εφερε τον αγγελο. Και ετσι φτασαμε σε μια χρονια να συμβουλευεται 3 και στο τελος της οι 2 να ειναι εκτος ομαδας. Ο αγγελος πως ακριβως τον επεισε για να τον παρει στον ΠΑΟΚ; του μιλησε πιστευεις τεχνοκρατικα για το φολς9 και τον επεισε κ μετα αρχισε τα παμε παλικαρια κ η παναγια μαζι μας; παντως σε μια συνεντευξη του σαββιδη μετα την απομακρυνση του αγγελου τον λοιδωρουσε γι αυτο.ενώ έχεις καλή ευχαιρια λόγου δεν μου λες από που προκύπτει το ότι ο Σαββίδης ακούει τους γύρο του.ίσα ίσα με αυτά που εσύ γράφεις περισσότερο τονίζει ότι ο Σαββίδης δεν ακούει κανέναν.Μήπως τα έχεις λίγο μπερδεμένα στο κεφάλι σου?

Τους 19 τους ακουσε στην αρχη, αλλαξε την αποφαση του δημοσιως και στην συνεχεια τους αμελησε ξαναλλαζοντας αποφαση.αν δεν μπορείς να αντιληφθείς ότι σε μια δημόσια τοποθέτηση του κάποιος σαν τον σαββιδη δεν μπορεί να πει ούτε το 10%όσων συζητάει και με ποιους δεν μπορώ να κάνω τίποτα.
Αλλά ακόμα και έτσι να ήταν όπως τα περιγράφεις είναι άλλο ένα παράδειγμα που δείχνει ότι τελικά μάλλον δεν κάνει ότι του λένε οι γύρο του.Αλλά προφανώς είσαι απ αυτούς που πιστεύουν ότι του άλλαξε γνώμη Τελευταία στιγμή η ανακοίνωση των συνδέσμων

Διαρκως κραζουμε τους γυρω του γιατι του λενε ναι αλλα μαλλον του αρεσει το ντα κ σιχαινεται το νιετ.

Εν κατακλειδι αν εσυ δεν καταλαβαινεις οτι με τον τροπο που διοικειται ο ΠΑΟΚ θα πηγαινουμε με μαθηματικη ακριβεια καθε χρονο κ χειροτερα δεν μπορω να μπω μεσα στο κεφαλι σου και να στο βαλω. Σε προκαλλω παντως να μου βρεις τον τελευταιο προεδρο με τον οποιο ο ΠΑΟΚ βγηκε δυο συναπτα ετη 5ος.Σου αρέσει να πετάς ψέματα...μάλλον περισσότερο για να πεισεις τον ίδιο σου τον εαυτό. Ο ΠΑΟΚ πέρσι τερμάτισε τρίτος και φέτος τέταρτος.
Και αν μιλάς για τα πλέι οφ όπου πέρσι τερματισαμε τελευταιοι, Τότε μην προτρέχεις τουλάχιστον για την φετινή χρονιά γιατί μπορεί η ''ομάδα σου'' να σε διαψεύσει και να βγει πολύ πιο ψηλά από εκεί που πιστευεις-θέλεις.
Επίσης μια ερώτηση
Για το φετινό φιάσκο σεζόν μέχρι να φύγει ο τουντορ ο σαββιδης που ευθύνεται?
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Ακόμη κι έτσι όπως είναι η ομάδα, με έναν καλό προπονητη που αφενός θα δίνει προσοχή στην αμυντικη λειτουργία της ομάδας και αφετέρου θα ρίξει βάρος στις στημένες φάσεις της ομάδας θα δούμε έναν ΠΑΟΚ τουλάχιστον κατά 30% βελτιωμένο σε σχεση με αυτά που είδαμε φέτος. Συν βέβαια δύο προσθήκες πολυ ποιοτικές. Τερματοφύλακα και εναν μεσοεπιθετικό που θα κάνει τα πάντα στο κέντρο και βεβαια θα σκοράρει. Καλή ώρα σαν τον Φαν Ρόι που είχαμε κάποτε. Είναι παντως παράξενο που η ομάδα τόσα χρόνια δεν μπορεί να βρει ένα 10αρι της προκοπής.

Για το κάτι παραπάνω όμως χρειάζονται πολλά περισσότερα...τουλάχιστον 6-7 μεταγραφές σε παίκτες πρωτης γραμμής..
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

desperando έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:ακουει κατα τυχη τους συνομιλητες του.

θα σου φερω ενα παραδειγμα. ξεκιναει και εμπιστευεται το βρυζα. μετα δεν τον εμπιστευεται και τοσο. μετα τον διωχνει ή τον παραιτει τελοσπαντων. μετα ομως και ενω ειναι τεχνικος διευθυντης αλλης ομαδας κανει ραντεβου μαζι του στη σουιτα του. ή είσαι ψεύτης ή τα θυμάσαι όπως θες
Ο Βρυζας παραιτήθηκε 3 φορές μέχρι Τελικά να κάνει δε τη την παραίτηση του.Ο Ιβάν τον ηθελε

σχεδον ιδια και με τον στρατηγικο του συμβουλο το ζαγορακη.
καλά εδώ και αν τα λες όπως θες αλλά δυστυχώς καμία σχέση με την πραγματική αλήθεια
τα ιδια και με τον αγγελο. τον ακουει ενω εχει αλλον προπονητη, τον προσλαμβανει, τον διωχνει, τον λοιδωρει κιολας.Ποια είναι τα ιδια;

τα ιδια και με τον βεζυρτζη. τον ακουει οσο ειναι εκτος ομαδας, τον βαζει στην ομαδα, τον παραιτει ή τελοσπαντων τον εξαναγκαζει να παραιτηθει αφου προφανως τον ειχε για γλαστρα.
[color=#BF0000όλα αυτά που γράφεις είναι υποθέσεις που κανείς εσύ δεν έχεις κανένα πραγματικό γεγονος[/color]
καλα ας μην αναφερθω οτι ακουει τους 19 προεδρους επς που του συνιστουσαν να κατεβει στον τελικο και αυτος ακουγοντας τους, οπως ο ιδιος ειπε, δεν κατεβηκε. Τελικά ακούει τους άλλους ή Όχι γιατί με μπερδεψες

δεν κρινω αν κανει σωστα η λαθος που τους ακουει ολους τους προαναφερθεντες η οχι. κρινω οτι τους ακουει α λα καρτ. οσο του λενε ναι (εικαζω παλι).
Συγγνώμη αλλά τα περισσότερα απ αυτά που έγραψες απέχουν πολύ από την αλήθεια και πολύ περισσότερο απέχουν από το να χαρακτηριστούν γεγονότα ετσι ωστε να μπορεί κάποιος να πει ότι κρίνει βάση γεγονότων

Η ουσία είναι ότι κανένας μας δεν έχει ιδέα πως σκέφτεται ο Ιβάν και γιατί.
Ο καθένας κάνει τις εικασίες του με βάση πως θέλει να βλέπει τα πράγματα
Δυστυχώς κάποιοι όμως είναι τόσο κακοπροαίρετοι απέναντι του που ή ειναι κουνουπιδια καιτρώνε πειραιωτικο πρόλογο ή έχουν προσωπικό συμφέρον στο να δημιουργείται αρνητικό κλήμα απέναντι στον σαββιδη ή στην καλύτερη οι ιδεολογικές τους θέσεις δεν τους αφήνουν να δεχτούν ως δικό τους άνθρωπο κάποιον σαν τον ιβαν
Συμφωνώ ειδικά με την τελευταία πρόταση που έγραψες μπερδεύουμε τα ιδεολογικά-πολιτικά μας πιστεύω με τα του ΠΑΟΚ

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Toν Μάτος ούτε τον έχω ακούσει, ούτε τον έχω δει, οπότε δεν έχω και άποψη.
Ελπίζω πάντως γενικά να υπάρξει μια στροφή σε Λατινοαμερικάνους.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

buffalobill4 έγραψε:Πριςτ δε νομιζω οτι διαφωνουμε καπου.

Οσον αφορα τους χαρακτηρισμους αν με διαβαζεις ξερεις οτι δεν εχω χαρακτηρισει κανεναν εδω μεσα. Γιατι εγω σεβομαι οτι ο καθενας εχει διαφορετικη γνωμη και ολοι μαζι θελουμε να δουμε τον ΠΑΟΚ οσο ψηλοτερα γινεται.

Χαρακτηρισμους οπως "δε φορας παντελονια" "εισαι ψευτης" "εισαι λαχανο" "εχεις προσωπικη ατζεντα να διωξεις το σαββιδη" αλλοι κανουν εδω μεσα. Οι ιδιοι που ειναι μαλωμενοι με τη συγνωμη.
Δεν αναφερθηκα σε καποιον συγκεκριμενα.
Διαβαζω σχεδον ολα τα ποστς στο φορουμ,σε καποια συμφωνω σε άλλα οχι,
μπορει να σχολιασω καποιο ή να συζητησω με καποιον,αλλά μεχρι εκει.

Για τον Ματος τωρα,ελπιζω να κλεισει την τρυπα που εχουμε στην δεξια πλευρα.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

desperando έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:ακουει κατα τυχη τους συνομιλητες του.

θα σου φερω ενα παραδειγμα. ξεκιναει και εμπιστευεται το βρυζα. μετα δεν τον εμπιστευεται και τοσο. μετα τον διωχνει ή τον παραιτει τελοσπαντων. μετα ομως και ενω ειναι τεχνικος διευθυντης αλλης ομαδας κανει ραντεβου μαζι του στη σουιτα του. ή είσαι ψεύτης ή τα θυμάσαι όπως θες
Ο Βρυζας παραιτήθηκε 3 φορές μέχρι Τελικά να κάνει δε τη την παραίτηση του.Ο Ιβάν τον ηθελε

σχεδον ιδια και με τον στρατηγικο του συμβουλο το ζαγορακη.
καλά εδώ και αν τα λες όπως θες αλλά δυστυχώς καμία σχέση με την πραγματική αλήθεια
τα ιδια και με τον αγγελο. τον ακουει ενω εχει αλλον προπονητη, τον προσλαμβανει, τον διωχνει, τον λοιδωρει κιολας.Ποια είναι τα ιδια;

τα ιδια και με τον βεζυρτζη. τον ακουει οσο ειναι εκτος ομαδας, τον βαζει στην ομαδα, τον παραιτει ή τελοσπαντων τον εξαναγκαζει να παραιτηθει αφου προφανως τον ειχε για γλαστρα.
[color=#BF0000όλα αυτά που γράφεις είναι υποθέσεις που κανείς εσύ δεν έχεις κανένα πραγματικό γεγονος[/color]
καλα ας μην αναφερθω οτι ακουει τους 19 προεδρους επς που του συνιστουσαν να κατεβει στον τελικο και αυτος ακουγοντας τους, οπως ο ιδιος ειπε, δεν κατεβηκε. Τελικά ακούει τους άλλους ή Όχι γιατί με μπερδεψες

δεν κρινω αν κανει σωστα η λαθος που τους ακουει ολους τους προαναφερθεντες η οχι. κρινω οτι τους ακουει α λα καρτ. οσο του λενε ναι (εικαζω παλι).
Συγγνώμη αλλά τα περισσότερα απ αυτά που έγραψες απέχουν πολύ από την αλήθεια και πολύ περισσότερο απέχουν από το να χαρακτηριστούν γεγονότα ετσι ωστε να μπορεί κάποιος να πει ότι κρίνει βάση γεγονότων

Η ουσία είναι ότι κανένας μας δεν έχει ιδέα πως σκέφτεται ο Ιβάν και γιατί.
Ο καθένας κάνει τις εικασίες του με βάση πως θέλει να βλέπει τα πράγματα
Δυστυχώς κάποιοι όμως είναι τόσο κακοπροαίρετοι απέναντι του που ή ειναι κουνουπιδια καιτρώνε πειραιωτικο πρόλογο ή έχουν προσωπικό συμφέρον στο να δημιουργείται αρνητικό κλήμα απέναντι στον σαββιδη ή στην καλύτερη οι ιδεολογικές τους θέσεις δεν τους αφήνουν να δεχτούν ως δικό τους άνθρωπο κάποιον σαν τον ιβαν
+++++++++++++ Despe.
Δυστυχως η μεγαλυτερη δυναμη αλλα και η μεγαλυτερη ΑΔΥΝΑΜΙΑ του ΠΑΟΚ ειναι ο λαος του.
Ειναι θεμα χρονου να φυγει κυνηγημενος ο Ιβαν αλλα και ο καθε Ιβαν που θα τολμησει να γινει μεγαλομετοχος του ΠΑΟΚ και δεν καταφερει κοντρα σε παραγκες προπαγανδες και πολεμο με καθε ειδους μεσο εκ των Αθηνων,να παρει πρωταθλημα σε 3 χρονια.
Γιατι?Γιατι πολυ απλα ο ΠΑΟΚ "ανηκει" στον "λαο" του.Τωρα ποιος ειναι ο λαος του ειναι αλλο θεμα.Ειναι ισως αυτοι που μπαινουν 2-2 απο τα τουρνικε με ενα μπουκαλι μαλαματινα στο χερι φωναζοντας "ΠΑΟΚ ολε...γαμω τα τουρνικε"?
Ειναι ισως ολοι αυτοι που απειρες φορες στερησαν λογω επεισοδιων και τιμωριας που προκαλεσαν πολλα παιχνιδια απο τα διαρκειας συνοπαδων τους?
Ειναι ισως αυτοι που θεωρησαν οτι ειναι καλυτερο να κατσουν σε ενα καφε να παρακολουθησουν τα ματς των ημιτελικων και τελικων βολει απο το να δωσουν ενα ταλιρο για εισιτηριο?
Η μηπως ειναι αυτοι που περιμενουν ενα ματς οπως το ΠΑΟΚ-Ντορτμουντ για να γεμισουν την Τουμπα?
Ειμαι ενας ΠΑΟΚτσης απο την μακρινη επαρχια και πραγματικα λυπαμαι για την καταντια του λαου μας.Για το ποσο ευκολα τρωμε την προπαγανδα και τον πολεμο της Αθηνας.Καθε φορα που παμε να φτιαξουμε κατι καλο και να δυναμωσουμε,να ενωθουμε...καταφερνουν να απαξιωσουν την προσπαθεια και να σπειρουν τη διχονοια.Και τα καταφερνουν πολυ καλα.

Εγω σαν παιδι εγινα ΠΑΟΚ για τον λαο μας και ντρεπομαι που το λεω εχω φτασει στο σημειο να λυπαμαι για τον λαο μας.

Δυστυχως Ιβαν θα εχεις συντομα την τυχη αλλων προεδρων που παρα την προσφορα τους εφυγαν κυνηγημενοι.

ΥΓ:Πραγματικα ειναι τρομακτικο το ποσο εχει αλλαξει ο λαος του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Αν είμασταν ενωμένοι δεν θα φοβομασταν κανέναν .....έχεις πολύ δίκαιο σε αυτά που λες

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

desperando έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:Προσωπικο οφελος φιλε μου δεν εχω ουτε αν μεινει ουτε αν φυγει ο σαββιδης. Για σενα δεν ξερω.φυσικά και έχω όφελος. Αναγνωρίζω ότι είναι ο μόνος που έχει την δυνατότητα να πάει τον ΠΑΟΚ εκεί που τον ονειρεύομαι

Αν εμενα μου εχει εμποτιστει η πειραιωτικη προπαγανδα αλλο τοσο κ εσενα σου εχει κολλησει η γραμμη απο το ροστοφ.

Τον βρυζα και τον ζαγορακη γιατι τους ηθελε ακριβως; για να πινουν καφε; ο πρωτος ως τεχνικος διευθυντης αφηνε να διαρρρευσει μεσω των μεσων που προσκεινται σ αυτον οτι ειχε κλεισει τον σαντος αλλα ο σαββιδης εφερε τον αγγελο. Και ετσι φτασαμε σε μια χρονια να συμβουλευεται 3 και στο τελος της οι 2 να ειναι εκτος ομαδας. Ο αγγελος πως ακριβως τον επεισε για να τον παρει στον ΠΑΟΚ; του μιλησε πιστευεις τεχνοκρατικα για το φολς9 και τον επεισε κ μετα αρχισε τα παμε παλικαρια κ η παναγια μαζι μας; παντως σε μια συνεντευξη του σαββιδη μετα την απομακρυνση του αγγελου τον λοιδωρουσε γι αυτο.ενώ έχεις καλή ευχαιρια λόγου δεν μου λες από που προκύπτει το ότι ο Σαββίδης ακούει τους γύρο του.ίσα ίσα με αυτά που εσύ γράφεις περισσότερο τονίζει ότι ο Σαββίδης δεν ακούει κανέναν.Μήπως τα έχεις λίγο μπερδεμένα στο κεφάλι σου?

Τους 19 τους ακουσε στην αρχη, αλλαξε την αποφαση του δημοσιως και στην συνεχεια τους αμελησε ξαναλλαζοντας αποφαση.αν δεν μπορείς να αντιληφθείς ότι σε μια δημόσια τοποθέτηση του κάποιος σαν τον σαββιδη δεν μπορεί να πει ούτε το 10%όσων συζητάει και με ποιους δεν μπορώ να κάνω τίποτα.
Αλλά ακόμα και έτσι να ήταν όπως τα περιγράφεις είναι άλλο ένα παράδειγμα που δείχνει ότι τελικά μάλλον δεν κάνει ότι του λένε οι γύρο του.Αλλά προφανώς είσαι απ αυτούς που πιστεύουν ότι του άλλαξε γνώμη Τελευταία στιγμή η ανακοίνωση των συνδέσμων

Διαρκως κραζουμε τους γυρω του γιατι του λενε ναι αλλα μαλλον του αρεσει το ντα κ σιχαινεται το νιετ.

Εν κατακλειδι αν εσυ δεν καταλαβαινεις οτι με τον τροπο που διοικειται ο ΠΑΟΚ θα πηγαινουμε με μαθηματικη ακριβεια καθε χρονο κ χειροτερα δεν μπορω να μπω μεσα στο κεφαλι σου και να στο βαλω. Σε προκαλλω παντως να μου βρεις τον τελευταιο προεδρο με τον οποιο ο ΠΑΟΚ βγηκε δυο συναπτα ετη 5ος.Σου αρέσει να πετάς ψέματα...μάλλον περισσότερο για να πεισεις τον ίδιο σου τον εαυτό. Ο ΠΑΟΚ πέρσι τερμάτισε τρίτος και φέτος τέταρτος.
Και αν μιλάς για τα πλέι οφ όπου πέρσι τερματισαμε τελευταιοι, Τότε μην προτρέχεις τουλάχιστον για την φετινή χρονιά γιατί μπορεί η ''ομάδα σου'' να σε διαψεύσει και να βγει πολύ πιο ψηλά από εκεί που πιστευεις-θέλεις.
Επίσης μια ερώτηση
Για το φετινό φιάσκο σεζόν μέχρι να φύγει ο τουντορ ο σαββιδης που ευθύνεται?
Προσωπικο οφελος σημαινει αποκομιζω κατι προσωπικα. Ως εκ τουτου προσωπικα δεν αποκομιζω κατι με τον σαββιδη προεδρο. Για να μη σου πω οτι δεν εχω δει ουτε μια χαρα στο αγωνιστικο περα απο το ματς με το γαυρο κ αυτο με τη ντορτμουντ. Τωρα αν εσυ πιστευεις οτι με το σαββιδη θα γινουν τα ονειρα σου πραγματικοτητα δικαιωμα σου. Απο που πηγαζει αυτη η αισιοδοξια δεν ξερω.

Οσον αφορα το αν ακουει τιυς γυρω του το γραφω για 4η φορα οτι τους ακουει στην τυχη κ α λα καρτ. Πως να στο γραψω. Τους ακουει μεχρι να κανει του κεφαλιου του κ ειναι αποριας αξιον γιατι δεν κανει του κεφαλιου του απο την αρχη. Που κ αυτο το χει κανει δλδ με τον αγγελο.

Οταν κανω εικασιες για το τι σκεφτεται ο σαββιδης αναρωτιεσαι απο που ορμωμενος τις κανω. Οταν παραθετω δηλωσεις του ιδιου μου λες οτι δεν λεει ουτε το 10% οσων εχει προηγουμενως συζητησει. Ε τι να κανω δλδ. Να τον αναγω σε ιερη αγελαδα του ΠΑΟΚ. και να τον κοιταω με δεος;

Οσον αφορά στο "ομαδα σου" τι να σου πω ρε φιλε. Οσοι δεν ειναι χειροκροτητες του σαββιδη δεν ειναι ΠΑΟΚ για σενα. Περσι βγηκαμε οντως 3οι-5οι και φετος 4οι-αγνωστο σε πρωταθληματα πιυ μεχρι κ πριν 4 χρονια θα τα κόντρα ρε (τη δευτερη θεση τουλαχιστον)και η λαρισα του γδ. Μακαρι να βγουμε 2οι ομως δεν θα εχει αλλαξει κατι περα απο την ημερομηνια που θα παιξουμε ευρωπη κ την ιστορια. Η ομαδα τριμπουρδελο θα συνεχισει να ειναι και μη σου πω κ χειροτερα θα ειμαστε καθως θα πιστεψει κ ο ιδιος οτι αυτος ειναι ο τροπος να βγουμε 2οι. Και μετα αντε να του αλλαξεις γνωμη.

Στη φετινη σεζον ο σαββιδης φταιει οσο και στην περσινη οσο και στην προπερσινη και παει λεγοντας. Ας βγουμε δευτεροι φετος. Μακαρι κ το ευχομαι αν και δεν πιστευω πως παμε πανω απο 4οι το πολυ. Θα ηθελα να δω τι κοκομπλοκο θα φαει στο κεφαλι κ με ποια αιτιολογια θα παρει αλλον προπονητη οπως αφηνεται να εννοηθει στα μμε.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Πολύ σωστά τα λέει και μάλλον σοφά τα προβλέπει ο Unpsofable78!!!

Κάποια στιγμή όλοι οι τζάμπα μάγκες πρέπει να νιώσουν τι σημαίνει πραγματικά Π.Α.Ο.Κ. κι όχι "εγώ" για να ξαναγίνουμε μεγάλη ομάδα με μεγάλο λαό!!!

Αλλιώς καμιά μεταγραφή, κανένας προπονητής και κανένα ρόστερ δεν μας αλλάζει προς το καλύτερο..... δυστυχώς!!! :(
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”