Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Ουδείς αλανθαστος χαλαρά θα το σηκώσεις την επόμενη φοράsn0ufel4 έγραψε:Σημερα εδινα πρωτη φορα εξετασεις για σηματα! κοπηκα με 2 λαθη!![]()
η συνεχεια την αλλη παρασκευη!
Αρχιζουμε και το διαβασμα για την εξεταστικη! Αιντα![]()
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απο κατι βλακειες κοπηκα οχι απο δυσκολα που δεν ειχα διαβασει! οποτε πιστευω κατι θα κανουμε!
οπως με ειπε και ο πατερας μου πριν μπω να δωσω..ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΤΙΠΟΤΑ Π.Α.Ο.Κ. ΕΙΣΑΙ!goran 64 έγραψε:"Γερά με τσαμπουκά" Γιώργο...μην μασάς τ άντερα σου...Σκίστους λέμε!!!![]()
Έτσι ακριβώς!!! Σωστότατος ο πατέρας σου Γιώργο, συγχαρητήρια, να τον χαίρεσαι!!!
Και η αποτυχία πάντως μέσα στο πρόγραμμα είναι, να ξέρεις!!! Μόνο που κι αυτή τον Π.Α.Ο.Κ.τσή τον πεισμώνει και τον δυναμώνει ακόμα περισσότερο!!!
Και η αποτυχία πάντως μέσα στο πρόγραμμα είναι, να ξέρεις!!! Μόνο που κι αυτή τον Π.Α.Ο.Κ.τσή τον πεισμώνει και τον δυναμώνει ακόμα περισσότερο!!!
Ευχαριστω πολυ γρηγορη! Δε ξερω τι σημαινει αποτυχια! ξερω απλως οτι μπορει και να σκονταψω! 
Αν θέλεις σου το εξηγώ Γιώργο γιατί το έχω βιώσει πολλές φορές!!!
Μία αποτυχία λοιπόν, για μένα προσωπικά, δεν είναι τίποτε άλλο παρά μόνο η αναβολή μίας επιτυχίας!!!
Αρκεί να συνεχίσεις να προσπαθείς...
Υ.Γ. Το signature σου μου έχει διδάξει πολλά, μιας και την "Ασκητική" του Καζαντζάκη την έχω διαβάσει ξανά και ξανά πάνω από 20 φορές απ τα 19 μου χρόνια έως σήμερα!!!
Μία αποτυχία λοιπόν, για μένα προσωπικά, δεν είναι τίποτε άλλο παρά μόνο η αναβολή μίας επιτυχίας!!!
Αρκεί να συνεχίσεις να προσπαθείς...
Υ.Γ. Το signature σου μου έχει διδάξει πολλά, μιας και την "Ασκητική" του Καζαντζάκη την έχω διαβάσει ξανά και ξανά πάνω από 20 φορές απ τα 19 μου χρόνια έως σήμερα!!!
Δε καταλαβες τι σου εγραψα και το εγραψες ξανα με δικα σου λογια!
την ασκητικη δεν την εχω διαβασει θα προσπαθησω το καλοκαιρι!
την ασκητικη δεν την εχω διαβασει θα προσπαθησω το καλοκαιρι!
Κατάλαβα ρε συ Γιώργο..."επιτρέπεται να πέσεις (αφού σκοντάψεις φυσικά
) επιβάλλεται να σηκωθείς"...
Όντως θέλησα να σου το ξαναπώ με δικά μου λόγια όμως για να το εμπεδώσεις!!!
Υ.Γ. Να τον πετύχεις τον καλοκαιρινό σου στόχο με την "Ασκητική"...Όσο νωρίτερα, τόσο καλύτερα...
Όντως θέλησα να σου το ξαναπώ με δικά μου λόγια όμως για να το εμπεδώσεις!!!
Υ.Γ. Να τον πετύχεις τον καλοκαιρινό σου στόχο με την "Ασκητική"...Όσο νωρίτερα, τόσο καλύτερα...
Καλημερα σε ολους.
Για τα βιβλια υπαρχει αντιστοιχο τοπικ
μην "μολυνετε" το πλεον σοβαρο τοπικ του φορουμ.
Για τα βιβλια υπαρχει αντιστοιχο τοπικ
μην "μολυνετε" το πλεον σοβαρο τοπικ του φορουμ.
Χριστός Ανέστη σε όλους!!!
Πάτερ μου, ξέρεις καφέ(νειο) είναι και η πασίγνωστη "Ζώγια" με την "ρεκλάμα" που την ακολουθεί να λέει: "βιβλίο, τσάι και συμπάθεια", οπότε ουδεμία μόλυνσις υπάρχει στο topic...θαρρώ!!!
Πάτερ μου, ξέρεις καφέ(νειο) είναι και η πασίγνωστη "Ζώγια" με την "ρεκλάμα" που την ακολουθεί να λέει: "βιβλίο, τσάι και συμπάθεια", οπότε ουδεμία μόλυνσις υπάρχει στο topic...θαρρώ!!!
-
Μπαρκαρούτσος
Snoufel, εγώ είμαι ο άσχημος που σε addαρε Facebook και λες "ποιος στον τσοπού είναι αυτός τώρα" 
Αν ψαχνεις "βιβλιο τσάι και συμπαθεια" σε λαθος Καφενειο μπηκες.goran 64 έγραψε:Χριστός Ανέστη σε όλους!!!
Αντε γυρνα ρε Αποστολη να αποκαταστησεις την ταξη με τον 560ml φραπε σου.