19.Jairo De Macedo da Silva
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: 9.Jairo De Macedo da Silva
Βλέποντας το σημερινό βίντεο της προπονήσεις σε κάνει να απορείς πως καταφέραμε από αυτόν τον παίκτη να μην έχουμε πάρει τίποτα
Πραγματικά ο προπονητής αυτό θα πρέπει να το βάλει στο βιογραφικό του
Βέβαια εδώ δεν κατάφερε να πάρει τιποτα από παίκτη επιπέδου μπερμπατοφ από τον ασιμο ζαιρο έχω απαιτήσεις να πάρει
Πραγματικά ο προπονητής αυτό θα πρέπει να το βάλει στο βιογραφικό του
Βέβαια εδώ δεν κατάφερε να πάρει τιποτα από παίκτη επιπέδου μπερμπατοφ από τον ασιμο ζαιρο έχω απαιτήσεις να πάρει
- Aureliano Buendia
θα κάνει όργια η πουλενάρα στα πλέι οφ, το πιστεύω
ο πιο αδικημένος παίκτης όλου του ρόστερ, κατ' εμέ
ο πιο αδικημένος παίκτης όλου του ρόστερ, κατ' εμέ
-
- Mr Ξερόλας 2019
Το ΠΟΥΛΕΝ μου,ξερει 100 κιλα μπαλα και μου το εδειξε απο το πρωτο φιλικο.Δεν πεφτει με τιποτα κατω.
Το μονο που χρειαζεται,ειναι να δουλεψει πολυ(και τακτικα) και να εγκλιματιστει με την ομαδα(να μαθει το παιχνιδι των συμπαικτων του οπως και αυτοι το δικο του),μα το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ απο ολα,μακρια απο μακροχρονιους τραυματισμους
(θλασεις).
Με την προσθηκη ποιοτικων παικτων και ενος εμπειρου προπονητη που θα τον δουλεψει περισσοτερο(βλεπε Βιερινια στη Βολφσπουργκ),θα αναδειξει περισσοτερο τα προσοντα του,που σαφως κατ εμε τα εχει.
Υ.Γ. Γκοραν εδω ειμαι,οπως ειπα και στις λυσεις του φορουμ,επειδη πεφτει πολλη γκρινια απεχω και επανερχομαι οταν νομιζω οτι πρεπει,αλλα παρακολουθω τα τεκταινομενα εδω μεσα για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας.
Οφ τοπικ.Συγχαρητηρια και στο Βολει το χαρηκαμε με την ψυχη μας το 2ο συνεχομενο πρωταθλημα,νομιζω εκτος απο γυναικειο ποδοσφαιρο,δεν εχουμε συνεχομενο πρωταθλημα σε αλλο αθλημα.
Το μονο που χρειαζεται,ειναι να δουλεψει πολυ(και τακτικα) και να εγκλιματιστει με την ομαδα(να μαθει το παιχνιδι των συμπαικτων του οπως και αυτοι το δικο του),μα το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ απο ολα,μακρια απο μακροχρονιους τραυματισμους
(θλασεις).
Με την προσθηκη ποιοτικων παικτων και ενος εμπειρου προπονητη που θα τον δουλεψει περισσοτερο(βλεπε Βιερινια στη Βολφσπουργκ),θα αναδειξει περισσοτερο τα προσοντα του,που σαφως κατ εμε τα εχει.
Υ.Γ. Γκοραν εδω ειμαι,οπως ειπα και στις λυσεις του φορουμ,επειδη πεφτει πολλη γκρινια απεχω και επανερχομαι οταν νομιζω οτι πρεπει,αλλα παρακολουθω τα τεκταινομενα εδω μεσα για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας.
Οφ τοπικ.Συγχαρητηρια και στο Βολει το χαρηκαμε με την ψυχη μας το 2ο συνεχομενο πρωταθλημα,νομιζω εκτος απο γυναικειο ποδοσφαιρο,δεν εχουμε συνεχομενο πρωταθλημα σε αλλο αθλημα.
- Kostomanolis
Συνεχεια του οφ τοπικ...
Καποιος ειπε οτι εχουμε και στο χαντμπολ 2008-2010 νομιζω
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Καποιος ειπε οτι εχουμε και στο χαντμπολ 2008-2010 νομιζω
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Και δικό μου (επιθετικά, γιατί στα χαφ έχω Τσίμιροτ)) πουλέν ο Βραζιλιάνος Jairo!!! Τον περιμένω 8 μήνες τώρα γιατί τον πιστεύω πάρα πολύ, ειδικά στο 1 vs 1 που είναι κατ εμένα ένα σκαλί κάτω απ την πεμπτουσία του ποδοσφαίρου, η οποία είναι το γκολ!!!
Τέο χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση!!! Χάρηκα που σε ξαναδιάβασα φίλος...Μην "χάνεσαι"...
Υ.Γ. Το αντρικό handball έχει πάρει το 2009 και το 2010 αλλά σαν "ερασιτεχνικό" τμήμα υπό τον Α.Σ.!!!
Τέο χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση!!! Χάρηκα που σε ξαναδιάβασα φίλος...Μην "χάνεσαι"...
Υ.Γ. Το αντρικό handball έχει πάρει το 2009 και το 2010 αλλά σαν "ερασιτεχνικό" τμήμα υπό τον Α.Σ.!!!
Χρόνια Πολλά και καλά
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χρόνια πολλά Βραζιλιάνε!!!
Να είσαι γερός και να μας δώσεις στα play off αυτό που όλοι βλέπουμε ότι μπορείς!!!
Να είσαι γερός και να μας δώσεις στα play off αυτό που όλοι βλέπουμε ότι μπορείς!!!
-
- Mr Ξερόλας 2019
Xρονια πολλα ΠΟΥΛΕΝΑΡΑ με υγεια προπαντως χωρις αλλους τραυματισμους,ευελπιστουμε απο εδω και μπρος να μας δειξεις τα πλουσιοπαροχο ταλεντο σου και στα πλει οφ και ειδικα του χρονου στο πρωταθλημα,μαζι με τον αλλο εταιρο Βραζιλιανο(που οπως ολα δειχνουν θα ερθει),να αλωνιζετε την δεξια πλευρα.
- ΑποστόληςΑ
Χρόνια πολλά, έστω και με ολιγοήμερη καθυστέρηση, 24χρονε Βραζιλιάνε! Εύχομαι καλύτερη συνέχεια.
- buffalobill4
αυτος ρε παιδια και χωρις δοση ειρωνιας...τι καλο εχει?
ποιο ειναι το δυνατο του χαρτι? γιατι οσες φορες τον βέπω ουτε γρηγορος ειναι ουτε τεχνικος ουτε της τακτικης ουτε καν του ποδοσφαιρικου μυαλου. μονο κατι φορες παιρνει και κανει κατι τρακους πανω σε αντιπαλους.
ποιο ειναι το δυνατο του χαρτι? γιατι οσες φορες τον βέπω ουτε γρηγορος ειναι ουτε τεχνικος ουτε της τακτικης ουτε καν του ποδοσφαιρικου μυαλου. μονο κατι φορες παιρνει και κανει κατι τρακους πανω σε αντιπαλους.