Πιθανός νέος προπονητής 2016/2017

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Πιθανός νέος προπονητής 2016/2017

Δημοσίευση από obanebane »

ron ακριβως οπως τα γραφεις ειναι για τον Μαρκεβιτς οτι αφορα τον τροπο παιχνιδιου,ο ανθρωπος προσαρμοζεται αναλογα το ροστερ που διαθετει και αυτο ειναι πολυ μεγαλο προσον,οσο για τον Πετρωτο ο τυπος ειναι ανεκδοτο απορω πως τον αναφερεις.
Κατα τη γνωμη μου δεν ειναι δυσκολη η περιπτωση του Σερβου αρκει οντως να τον θελουμε.
Η ηλικια του σε συνδυασμο με την ελειψη γνωσης του ελληνικου πρωταθληματος δε νομιζω οτι βοηθαει στην προσαρμογη στα δεδομενα.
Για να κλεισω, ειμαι της αποψης οτι δεν τον θελουμε,αλλα πρεπει με καποιο τροπο να πουλησουν οι Πετρωτοι.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Success rate as coach:
56,6 % Wins
22,7 % Draw
20,6 % Losses

Preferred formation: 4-2-3-1
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Με δεδομένο όμως Μπάνε ότι ίσως μείνει βοηθός του ο Βλάντο, ο οποίος γνωρίζει και το ελληνικό Πρωτάθλημα και είναι Σέρβος όπως κι ο Μάρκεβιτς, είναι ιδιαίτερα ελκυστική η περίπτωση του εν λόγω!!!

Όσο για πειθαρχία που ανέφερε ο PAOKtzis, δεν νομίζω ότι κανένα απ τα υπάρχοντα παλικαράκια μπορεί να κάνει ούτε κιχ, αν μπει στα αποδυτήρια ο Ιβάν και τους πει μία και μοναδική φορά:

"Κοιτάξτε μαγκάκια, αυτός είναι για τα επόμενα τρία χρόνια τουλάχιστον!!! Δεν τον τρώτε, σας τρώει εκείνος παρέα με μένα για πρωινό κι οποτεδήποτε χρειαστεί, εμένα ξεχάστε με για τα επόμενα τρία χρόνια"!!! ;)

Ας τολμήσουν μετά να μην πειθαρχούν και να λουφάρουν... :shock:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δεν ειμαι αρνητικος ως προς τον Μαρκεβιτς,ειναι πολυ καλος προπονητης.
Απλα η γνωμη μου ειναι οτι δεν τον θελει ο ΠΑΟΚ.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Το ξερω οτι ειναι ανεκδοτο ο Πετρωτος απλα κοιτα να δεις τι εγινε και παιζει σημερα ο Μαρκεβιτς σε ολα τα σαιτ
Μπέρδεμα Ουκρανών με ΠΑΟΚ και Μάρκεβιτς
Οι συμπατριώτες του 65χρονου τεχνικού παρερμήνευσαν τις αποκλειστικές δηλώσεις του στη Metrosport - Θυμηθείτε τι είπε ακριβώς

Κώστας Πετρωτός

Δημοσίευμα στην Ουκρανία γράφει για συνύπαρξη Σαββίδη, Μίχελ και Μίρον Μάρκεβιτς στο γήπεδο της Σαχτάρ της Μ. Πέμπτη, ωστόσο φαίνεται πώς οι συμπατριώτες του Ουκρανού τεχνικού χάθηκαν στη μετάφραση.

Το όνομα του Μίρον Μάρκεβιτς είναι από εκείνα που συζητιούνται κάθε φορά που προκύπτει θέμα προπονητή τα δύο τελευταία χρόνια στον ΠΑΟΚ, ωστόσο, όπως είχαμε σημειώσει και σε ρεπορτάζ της «Μ» για τις αναζητήσεις του Δικεφάλου για τον νέο τεχνικό της ομάδας, τη δεδομένη χρονική περίοδο, δεν προκύπτει ότι έχουν γίνει επαφές.

Χθες,ο 65χρονος τεχνικός της Ντνίπρο έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα «Metrosport» με αφορμή την κοινή παρουσία του με τον Λούμπος Μίχελ σο γήπεδο της Σαχτάρ στον αγώνα της ουκρανικής ομάδας με τη Σεβίλλη την Μ. Πέμπτη. Ο κόουτς της Ντνίπρο σημείωσε: «Ήμασταν στο γήπεδο εγώ και ο Λούμπος Μίχελ, αλλά δεν μιλήσαμε καθόλου. Ούτε με τον Ιβάν Σαββίδη έχω μιλήσει».

Σημείωσε ακόμη ότι μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες θα γνωρίζει και τι θα γίνει με το μέλλον της συνεργασίας του με την Ντνίπρο.

Αυτές οι δηλώσεις έφεραν δημοσίευμα στην Ουκρανία και συγκεκριμένα στην σελίδα "ua-football.com", στο οποίο ο συντάκτης χάθηκε στη μετάφραση και μετέφερε δηλώσεις του Μάρκεβιτς ως εξής: «Ήμουν στο γήπεδο μαζί με τον Μίχελ και τον Σαββίδη, εγώ μίλησα περισσότερο με τον Σαββίδη».

Κάπως έτσι δημιουργήθηκε θέμα, όπως φαίνεται, εκ του μη όντος.
Μπραβο παντως στον Πετρωτο που ενω ειναι τεραστιος παπατζης, εδω ξεκαθαρισε τι εγινε.
Δηλαδη χθες το βραδυ ειχε δηλωσεις του Μαρκεβιτς στο metrosport.gr που ελεγε οτι δεν μιλησα με Μιχελ, δεν μιλησα με Σαββιδη, τις ειδαν οι Ουκρανοι, τις μεταφρασαν σαν "ειδα Μιχελ, μιλησα με Σαββιδη" (αλλα εγραφαν ξεκαθαρα οτι το διαβασαν στο μετροσπορ) , το ειδαν απο το ΠΑΟΚ24 σε ουκρανικα σαιτ και εγραψαν "Μιλησε ο Μαρκεβιτς με Μιχελ, Σαββιδη" αλλα δεν εγραψαν τιποτα για μετροσπορ (ενω το ανεφεραν ξεκαθαρα οι Ουκρανοι), το εγραψε και το inpaok, και μετα το εγραψαν ολοι. Δηλαδη σπασμενο τηλεφωνο και επιπεδο δημοσιογραφων που κανουν ρεπορταζ απο το twitter εφερε ολο αυτο το μπερδεμα.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Και μολις τωρα ανεβασαν στο ΠΑΟΚ24
«Δεν με ενδιαφέρει ο ΠΑΟΚ!»
Ο Μίρον Μάρκεβιτς μιλάει στο PAOK24 και ξεκαθαρίζει την κατάσταση!

Μέσω του PAOK24 ο Μίρον Μάρκεβιτς πήρε θέση στα διάφορα μεταγραφικά σενάρια που τον θέλουν να αναλαμβάνει τα ηνία του ΠΑΟΚ...
Από το πρωί, ο Τύπος της Ουκρανίας έχει πάρει "φωτιά", κάνοντας λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον 65χρονο τεχνικό της Ντνίπρο. Μάλιστα, διάφορες -ασαφείς- πληροφορίες έκαναν λόγο για συνάντησή του Μάρκεβιτς με τον Ιβάν Σαββίδη και τον Λούμπος Μίχελ στο πλαίσιο της αναμέτρησης Σαχτάρ - Σεβίλλη, γεγονός που "πυροδότησε" τις φήμες.

Ο ίδιος μίλησε στο PAOK24 και ξεκαθάρισε πως δεν ισχύει τίποτα απ΄όλα αυτά καθώς στην παρούσα φάση δεν τον ενδιαφέρει η προοπτική της Ελλάδας.

"Γνωρίζω τι κυκλοφορεί. Δεν ισχύει τίποτα απ΄όσα γράφονται και ακούγονται για εμένα και τον ΠΑΟΚ. Όπως δεν ισχύει και η συζήτηση με τον Μίχελ και τον Σαββίδη", ανέφερε αρχικά ενώ δεν απέφυγε να μιλήσει και για το μέλλον του:

"Σε δύο ή τρεις εβδομάδες θα είμαι σε θέση να σας ενημερώσω για το μέλλον μου. Είναι κάπως θολή... επικίνδυνη ακόμη η κατάσταση και δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι".

Όσο για τον αν θα τον ενδιέφερε η προοπτικη να δουλέψει στην Ελλάδα και πάνω στο πρότζεκτ του ΠΑΟΚ, τόνισε: "Και πριν από ένα ή δύο χρόνια το συζητήσαμε αλλά δεν ενδιαφέρομαι στην παρούσα φάση. Δεν βλέπω τον εαυτό μου εκεί..."
Δηλαδη μας απορριπτει ενας προπονητης για τον οποιο δεν ενδιαφερθηκαμε. :lol: Μονο στον ΠΑΟΚ αυτα με τους μπουφους ΑΡΔ που εχουμε. Βαζω στοιχημα οτι σε λιγο καιρο θα εχει μεινει σαν εντυπωση οτι μας απερριψε ο Μαρκεβιτς.

Σορρυ για το διπλο ποστ.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Με το ως τώρα σκεπτικό του Ιβάν, με το Ποντιακό του πείσμα και τον τελείως οπαδικό χαρακτήρα που έχει δείξει και τα οποία δεν προβλέπω να αλλάζουν, αυτό στο οποίο δίνω μεγαλύτερη βάση απ το όνομα του προπονητή είναι το να αποτελεί αυτός ένα προσωπικό πιστεύω-θέλω του Σαββίδη, παρά μία πρόταση του οποιουδήποτε γύρω του, η οποία μετά τα πρώτα αρνητικά αποτελέσματα θα αρχίσει να τρίζει μέχρι να καταρρεύσει με πάταγο κιόλας σαν τους προηγούμενους!!!

Σκέφτομαι λοιπόν ότι φέτος καλύτερα είναι να πάει σε προσωπική του επιλογή, κατά πάσα πιθανότητα απ το Ρώσικο Πρωτάθλημα που γνωρίζει καλύτερα μήπως και επιμείνει τελικά στην επιλογή του για μεγάλο χρονικό διάστημα, ασχέτως αποτελεσμάτων, τουλάχιστον για δύο χρόνια δηλαδή!!!

Δεν λέω φυσικά να ξευτιλιζόμαστε και να επιμένει, αλλά να μην απογοητεύεται και αρχίζει τις συσκέψεις με την πρώτη ήττα απ τους πουστόγ@υρους μέσα στην Τούμπα, όπως ακριβώς συνέβη πέρυσι, "πνίγοντας" κατ αυτόν τον τρόπο από εκείνη την ημέρα Τούντορ και Άρνεσεν για άμεσα καλά αποτελέσματα και μεταφέροντας τους ολοκληρωτικά την ευθύνη για όσα αρνητικά έρθουν, αφήνοντας εντελώς στο απυρόβλητο, τόσο τους παίχτες μας, όσο και το ιατρικό team που φέτος ειδικά τα παρασκάτωσε με τις αποκαταστάσεις!!!

Αν έχει λοιπόν προσωπική εμπιστοσύνη στον "καπετάνιο" της ομάδας, τότε δύσκολα να μην αποδίδονται ευθύνες και σε ναυτάκια και μούτσους για κάθε αρνητική κατάσταση που τυχόν θα προκύπτει!!!

Στο κάτω κάτω το ξέρει σίγουρα πολύ καλά ότι, αν θέλει και άμεσα αποτελέσματα, πρέπει να "τα χώσει χοντρά" για 3-4 παίχτες που θα κάνουν την διαφορά το καλοκαίρι, οπότε στο χέρι του είναι να τους φέρει (με την απόλυτα σύμφωνη γνώμη του προπονητή όμως κι όχι σαν "Kinder έκπληξη" :D ), έστω και πληρώνοντας υπεραξίες λόγω της οικονομικής κατάστασης της χώρας και της κακής φήμης του Πρωκταθλήματος μας!!! :?

Υ.Γ. Κάτι στο πίσω μέρος του μυαλού μου μου λέει ότι "γοητεύεται" επικίνδυνα απ το σενάριο να "κλέψει" τον προπονητή της Κράσνονταρ που μας απέκλεισε απ τους ομίλους του E.L.!!! ;)

Υ.Γ. 2...Ο Βλάντο προσωπικά δεν θέλω να "καεί" γιατί πιστεύω ότι αποτελεί κεφάλαιο για τον Π.Α.Ο.Κ., απ το οποίο στο μέλλον έχουμε να κερδίσουμε πολλά!!!
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Ουκρανος ειναι ο Μαρκεβιτς,τι Σερβος λετε?? :lol:
Άβαταρ μέλους
obanebane

:oops:
Σωστος ο σπορος,μηπως ειναι ουκρανοποιημενος ρε; 8-)
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Ο... ΓΑΜΟΣ ΠΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ
Ο... παρ’ ολίγον γάμος ΠΑΟΚ - Σιμεόνε

Του ΣΑΒΒΑ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ
Η ποδοσφαιρική Ευρώπη παραμιλά με τα επιτεύγματα της Ατλέτικο Μαδρίτης του Ντιέγκο Σιμεόνε. Αυτό που δεν είναι ευρέως γνωστό είναι ότι ο ΠΑΟΚ ήταν από τις πρώτες ομάδες που ενδιαφέρθηκαν να φέρουν τον 46χρονο τεχνικό στην Ευρώπη, αλλά τελικά το φλερτ που αναπτύχθηκε δεν κατέληξε σε γάμο.
Ηταν το καλοκαίρι του 2010 ο ΠΑΟΚ είχε ξεκινήσει προετοιμασία με τον Μάριο Μπερέτα να διαδέχεται τον Φερνάντο Σάντος. Ο Ιταλός απολύθηκε κακήν κακώς και ο Θόδωρος Ζαγοράκης αναζητούσε απεγνωσμένα προπονητή για να του παραδώσει τα ηνία της ομάδας του. Το γραφείο που εκπροσωπεί τον Πάμπλο Γκαρσία είχε δίαυλο επικοινωνίας με τους εκπροσώπους του Ντιέγκο Σιμεόνε και έκανε τις πρώτες διερευνητικές επαφές μαζί του.
Ο «Τσόλο» Σιμεόνε είχε ήδη ξεκινήσει δυναμικά την προπονητική του καριέρα στην πατρίδα του και ήδη είχε κατακτήσει δύο πρωταθλήματα με τη Ράσινγκ και τη Ρίβερ Πλέιτ. Την περίοδο εκείνη πάντως ήταν ελεύθερος, καθώς τον Απρίλιο είχε απολυθεί από τη Σαν Λορέντζο εξαιτίας των άσχημων αποτελεσμάτων.
Οπως ήταν φυσικό έψαχνε και ο ίδιος μια ευκαιρία να δουλέψει στην Ευρώπη και στην πρώτη επαφή που έγινε δεν ήταν καθόλου αρνητικός να δουλέψει στον ΠΑΟΚ, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά με τις απαιτήσεις του να μην πέφτουν πάντως κάτω από τα 1.500.000 δολάρια. Το υψηλό κασέ του ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα και η αιτία που ο Σιμεόνε δεν ήρθε ποτέ στην Τούμπα.
Ο Ζαγοράκης όταν του προτάθηκε ο Αργεντινός ενθουσιάστηκε τουλάχιστον αρχικά και έδωσε τη συγκατάθεση να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις. Η χαρά του όμως δεν κράτησε πολύ. Μόλις ενημερώθηκε για τις απαιτήσεις του Σιμεόνε άναψε το κόκκινο φως καθώς τα οικονομικά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν μπορούσαν να σηκώσουν ένα τόσο υψηλό συμβόλαιο για προπονητή. Ετσι έληξε και άδοξα το φλερτ του Δικεφάλου με τον προπονητή που λίγους μήνες αργότερα έκανε το πρώτο βήμα στην Ευρώπη αναλαμβάνοντας την Κατάνια.
Από τότε μέχρι σήμερα ο Σιμεόνε έχει κατακτήσει πρωτάθλημα και Κύπελλο Ισπανίας, το Γιουρόπα Λιγκ, το ευρωπαϊκό και το ισπανικό Σούπερ Καπ και θα παίξει φέτος και το δεύτερο του τελικό Τσάμπιονς Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ στα έξι χρόνια που μεσολάβησαν έλυσε τα οικονομικά του προβλήματα, που του στέρησαν την ευκαιρία να συνεργαστεί με τον Αργεντινό τεχνικό, με τον ερχομό του Ιβάν Σαββίδη, όμως ακόμη δεν έχει βρει τον προπονητή που θα καταφέρει να στεριώσει στον πάγκο του. Από την τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου πέρασαν οκτώ μόνιμοι προπονητές και δύο υπηρεσιακοί, από τους οποίους μόλις ένας, ο Μπόλονι, κατάφερε να ολοκληρώσει μια σεζόν.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

obanebane έγραψε::oops:
Λιγικα ναι στυλ ντεβιτς
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Πάντως έχουμε πλακα σαχταρ γαλατα για μαρκεβιτς αλλά για μας δεν κάνει δεν έχει τίτλους

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μακρια απο προπονητες κοντα στην συνταξη εκτος και αν υπαρχει συνδετικος κρικος που θα εξασφαλισει την προσηλωση του στην ομαδα και οχι στην αμοιβη.Αυτοι κανουν μονο για ετοιμα προτζεκτ που χρειαζονται καπετανιο και οχι για ομαδες που θα χτιστουν σχεδον απο το μηδεν.
Άβαταρ μέλους
goran 64

MANIAKOS έγραψε:
obanebane έγραψε::oops:
Λιγικα ναι στυλ ντεβιτς
Γεννημένος στην Ουκρανία είναι αλλά το όνομα του είναι καθαρά σέρβικο...

Αν έχει σέρβικη καταγωγή δεν αναφέρεται κάπου πάντως... :oops:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

painkiller4 έγραψε:
Ο... ΓΑΜΟΣ ΠΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ
Ο... παρ’ ολίγον γάμος ΠΑΟΚ - Σιμεόνε

Φιλομένους και λοιπές μαλακίες ήξερε να μας φορτώσει ο ευρωβουλευτής, 1.500.000$ δεν μπορούσε να βρει.. Στο εργοτάξιο της Μεσήμβριας μας είχε και προπονούμασταν...άντε μωρέ από 'κεί, δεν μπορώ να διαβάζω ούτε το όνομά του!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”