Ενώ ο Σαντέας των 100 τίτλων...και...νιάτο...
Πιθανός νέος προπονητής 2016/2017
Re: Πιθανός νέος προπονητής 2016/2017
o santos δεν εχει πολλους τιτλους αλλα παιζει αμυναρα η ντνιπρο του μαρκεβιτς τους εχω παιξει απειρες φορες στοιχημα και ετσι τους εβλεπα live streaming μονο αμυνα δεν παιζει ο τυπος παροτι παιζει 4-2-3-1goran 64 έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
Ενώ ο Σαντέας με τους 1.000 τίτλους...
αν ερθει θα γινει νεος στεφενς και μαρτιο θα εχεις ιβιτς
επισης ο σαντος εχει κανει σε πορτο σε μπενφικα σε εθνικη πορτογαλιας
ο μαρκεβιτς εχει κανει μονο στην ουκρανια σε karpaty,metalurk,anzi,dnipro
Παιδιά καλημέρα από Σέφιλντ
Και εγώ την ίδια άποψη έχω. Γενικά πιστεύω ότι το βέλτιστο είναι ένας προπονητής που παίζει άμυνα πάρα πολύ καλή και σιγά σιγά να βελτιώνει μπορστά την επίθεση, κατί στο οποίο πιστεύω παίζει ρόλο η ταχύτητα και οι προσωπικές ενέργειες των ποδοσφαιριστών. Επίσης πρέπει να υπάρχει στα στημένα πολύ καλή δουλειά.
Πιστεύω ότι επί πολλά χρόνια το μεγάλο ατόπημα στη σκέψη των ΠΑΟΚτσίδων είναι ότι θέλουν έναν ΠΑΟΚ να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και να πιέζει. Θεωρώ ότι αυτό από μόνο του έχει μπερδέψει πάρα πολύ τον ΠΑΟΚ σαν γραμμή τακτικής παιχνιδιού. Δυστυχώς περάσαν σχεδόν 40 χρόνια που το έκανε ο ΠΑΟΚ με επιτυχια.
Θεωρώ τον Σάντος ενδεδειγμένη λύση σε αυτό το σημείο, αλλά επίσης ευελπιστώ και σε φτιάξιμο του Ίβιτς. Τον Πάμπλο τον φοβάμε, γιατί μου φαίνεται ότι δεν έχει υπομονή σε αυτό το σημείο, χρειάζεται όντως να ψηθεί. Για τον Μάρκεβιτς δε ξέρω πολλά. Μου φάνηκε μόνο ότι κάνει συμπαγής ομάδες, με καλή φυσική κατάσταση, τώρα οι τίτλοι είναι θέμα συγκυριών. Και ο Σεγκούρα έχει κυπελλο και πρωτάθλημα στην καριέρα του, αλλά δεν προπόνησε άλλη ομάδα.
Και εγώ την ίδια άποψη έχω. Γενικά πιστεύω ότι το βέλτιστο είναι ένας προπονητής που παίζει άμυνα πάρα πολύ καλή και σιγά σιγά να βελτιώνει μπορστά την επίθεση, κατί στο οποίο πιστεύω παίζει ρόλο η ταχύτητα και οι προσωπικές ενέργειες των ποδοσφαιριστών. Επίσης πρέπει να υπάρχει στα στημένα πολύ καλή δουλειά.
Πιστεύω ότι επί πολλά χρόνια το μεγάλο ατόπημα στη σκέψη των ΠΑΟΚτσίδων είναι ότι θέλουν έναν ΠΑΟΚ να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και να πιέζει. Θεωρώ ότι αυτό από μόνο του έχει μπερδέψει πάρα πολύ τον ΠΑΟΚ σαν γραμμή τακτικής παιχνιδιού. Δυστυχώς περάσαν σχεδόν 40 χρόνια που το έκανε ο ΠΑΟΚ με επιτυχια.
Θεωρώ τον Σάντος ενδεδειγμένη λύση σε αυτό το σημείο, αλλά επίσης ευελπιστώ και σε φτιάξιμο του Ίβιτς. Τον Πάμπλο τον φοβάμε, γιατί μου φαίνεται ότι δεν έχει υπομονή σε αυτό το σημείο, χρειάζεται όντως να ψηθεί. Για τον Μάρκεβιτς δε ξέρω πολλά. Μου φάνηκε μόνο ότι κάνει συμπαγής ομάδες, με καλή φυσική κατάσταση, τώρα οι τίτλοι είναι θέμα συγκυριών. Και ο Σεγκούρα έχει κυπελλο και πρωτάθλημα στην καριέρα του, αλλά δεν προπόνησε άλλη ομάδα.
-
ron-swanson
Ο Μαρκεβιτς απο την Μεταλιστ που επαιζε ενα πολυ θεαματικο αλλα αναρχο επιθετικο παιχνιδι, εφτιαξε την Ντνιπρο που περσι στο Γιουροπα ηταν πολυ σφιχτη ομαδα και επαιζε μονο για το αποτελεσμα. Αρα ο ανθρωπος ξερει να προσαρμοζεται και δεν παιζει μονο ενα στυλ ποδοσφαιρου. Παντως δεν υπαρχει θεμα Μαρκεβιτς το εγραψε και ο Πετρωτος στο sport24 απο τον οποιο ξεκινησε το θεμα. Οι Ουκρανοι εγραφαν οτι τον θελει η Σαχταρ, οποτε δυσκολο να ερθει εδω.
To marca-sl.gr γραφει σημερα για Μπιελσα οτι
To marca-sl.gr γραφει σημερα για Μπιελσα οτι
Προσωπικα βλεπω πολυ δυσκολο να ερθει ο Σαντος. Και αποψη μου ειναι οτι πρεπει να κλεισουμε οσο το δυνατον πιο γρηγορα προπονητη και ας μην βγει στην δημοσιοτητα. Απλα καποιος πρεπει να σχεδιασει την ομαδα απο τωρα. Δεν γινεται για 4η χρονια να ζουμε τα ιδια. Δεν γινεται να κανει συνεχεια το ιδιο λαθος ο Σαββιδης. Απλα δεν γινεται. Ελπιζω να εχουν κλεισει καποιον και απλα αυτος να δουλευει ηδη σε αλλη ομαδα γι αυτο να μην το λενε.ο ατζέντης του έχει εξουσιοδοτήσει ελληνικό γραφείο μάνατζερ να διερευνήσει την προοπτική συνεργασίας του Μπιέλσα με σουπερλιγκάτες ομάδες και συγκεκριμένα την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ που ψάχνονται για νέο «λοχαγό» εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με ότι ασφαλώς μπορεί να συνεπάγεται αυτή η εξουσιοδότηση.
paoktzis,εισαι ο ορισμος της παραπληροφορησης,λυπαμαι που το γραφω αυτο αλλα δεν ξερεις τι σου γινεται.
Αδερφέ PAOKtzis, εμένα με ενδιαφέρει να δω κάτι καινούριο στον Π.Α.Ο.Κ., κάτι να αλλάζει, πως να σου το εξηγήσω;
Σοβαρότητα, επαγγελματισμό και παράλληλα πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα από ταλαντούχους παίχτες, όχι τσίκι τσίκι, μιζέρια, καφέ δερμάτινο και πιθανολογούμενους τίτλους που δεν έρχονται ποτέ γιατί η μετέπειτα εργοδότης και "κολλητή" του βραβευμένου μάλιστα απ την ίδια προπονητή μας με στέλνει καρφωτό στο "σπαθί του σπάθα"!!!
Όχι ξαναζεσταμένες σούπες με φουλ άμυνα και 2-3 τελικές ανά αγώνα, κι αυτές από στημένα κι άμα μπει η μία να πανηγυρίζω που κέρδισα την Βέροια 1-0 στην Τούμπα κι απ το 60' και μετά ταμπουρώνομαι πίσω να μην φάω το 1-1!!!
Ομάδες με αμυντική διάταξη του στυλ Σαντέα απεχθάνομαι να τις παρακολουθήσω όσο την Λιμόζ του Μάλκοβιτς στο μπάσκετ που μας έκανε να σταματήσουμε να παρακολουθούμε το αγαπημένο αυτό άθλημα πριν 20 και βάλε χρόνια με τα τελικά σκορ τύπου 52-51 και 59-58 όταν ήταν στην μέρα τους οι σουτέρ τους...
Επίσης με ενδιαφέρει ο νέος προπονητής να "μιλάει την ίδια γλώσσα με τον Σαββίδη" μήπως τελικά συνεννοηθούν τι ακριβώς θέλουν κι οι δύο απ τον ποδοσφαιρικό Π.Α.Ο.Κ., μπας και τελικά το πετύχουμε επιτέλους!!!
Σοβαρότητα, επαγγελματισμό και παράλληλα πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα από ταλαντούχους παίχτες, όχι τσίκι τσίκι, μιζέρια, καφέ δερμάτινο και πιθανολογούμενους τίτλους που δεν έρχονται ποτέ γιατί η μετέπειτα εργοδότης και "κολλητή" του βραβευμένου μάλιστα απ την ίδια προπονητή μας με στέλνει καρφωτό στο "σπαθί του σπάθα"!!!
Όχι ξαναζεσταμένες σούπες με φουλ άμυνα και 2-3 τελικές ανά αγώνα, κι αυτές από στημένα κι άμα μπει η μία να πανηγυρίζω που κέρδισα την Βέροια 1-0 στην Τούμπα κι απ το 60' και μετά ταμπουρώνομαι πίσω να μην φάω το 1-1!!!
Ομάδες με αμυντική διάταξη του στυλ Σαντέα απεχθάνομαι να τις παρακολουθήσω όσο την Λιμόζ του Μάλκοβιτς στο μπάσκετ που μας έκανε να σταματήσουμε να παρακολουθούμε το αγαπημένο αυτό άθλημα πριν 20 και βάλε χρόνια με τα τελικά σκορ τύπου 52-51 και 59-58 όταν ήταν στην μέρα τους οι σουτέρ τους...
Επίσης με ενδιαφέρει ο νέος προπονητής να "μιλάει την ίδια γλώσσα με τον Σαββίδη" μήπως τελικά συνεννοηθούν τι ακριβώς θέλουν κι οι δύο απ τον ποδοσφαιρικό Π.Α.Ο.Κ., μπας και τελικά το πετύχουμε επιτέλους!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 05 Μάιος 2016, 11:15, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Έχω να προτείνω προπονητάρα που έχει πάρει πέντε πρωταθλήματα ένα κύπελλο και δυο σούπερ καπ.
Τάκης Λεμονής
Τάκης Λεμονής
- Dimitris_L4
Οι τρεις ιδανικοι για μενα χωρις με σειρα προτεραιοτητας ειναι Μπιελσα Σαντος Μαρκεβιτς...και μακαρι ένας απο τους τρεις αυτους να κλειο σει..τωρα αμ ειναι να παμε σε λύση νεου ελπιδοφορου και αλλα τέτοια ας κρατησει καλυτερα τον ΒΛΑΝΤΑΝ...
Προσωπικά εμενα ο Santos δε με τρελαίνει. Ποτε δε μου άρεσε το ποδόσφαιρο που παίζει. Αλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι απλά η καλύτερη λύση. Μάλλον είναι η μονη λύση. Μας ξέρει και τον ξέρουμε. Είναι ο μονος που θα τον αντέξουμε και θα μας αντέξει. Δηλαδή παίζει αυτή τη στιγμή αν με ρωτήσει κάποιος Santos η Guardiola να του πω Santos
Ο Μάρκεβιτς είναι καλός προπονητής πάντως. Αλλα αυτό που θα βγει πρώτη φορα από ουκρανορωσσια στα 65 του με προβληματίζει λίγο. Είναι προπονητής που θα κάνει ομάδα με ταυτότητα. Κι αυτό είναι κάτι που χρειαζόμαστε πιο πολύ απ όλα. Άσχετα με το ποιος προπονητής θα έρθει πρεπει η ομάδα να αποκτήσει επιτέλους μια ταυτότητα!!!
Ο Μάρκεβιτς είναι καλός προπονητής πάντως. Αλλα αυτό που θα βγει πρώτη φορα από ουκρανορωσσια στα 65 του με προβληματίζει λίγο. Είναι προπονητής που θα κάνει ομάδα με ταυτότητα. Κι αυτό είναι κάτι που χρειαζόμαστε πιο πολύ απ όλα. Άσχετα με το ποιος προπονητής θα έρθει πρεπει η ομάδα να αποκτήσει επιτέλους μια ταυτότητα!!!
Και ο κολιας το σήκωσε αλεφαντο να μην πάρουμε γιατί είναι ατιτλος σαν τον μαρκεβιτς
:)
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μάλλον γι αυτό ο Σαββίδης αν μπορεί να κλείσει τον Μάρκεβιτς θα τον κλείσει χωρίς δεύτερη σκέψη!!!goran 64 έγραψε:
Όταν τον έστειλαν πακετάκι απ την Μπενφίκα (όπως κι απ τον πουστοβ@ζελο μετά το θρυλικό 4 στα 4 στις πρώτες αγωνιστικές του Πρωταθλήματος) όλοι έλεγαν ότι για καιρό μετά τα αποδυτήρια της ομάδας μύριζαν ακόμα ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ !!!paoktzis έγραψε:επισης ο σαντος εχει κανει σε πορτο σε μπενφικα σε εθνικη πορτογαλιας
Η προσωποποίηση του (λίγο πιο σύγχρονου) ΚΑΤΕΝΑΤΣΙΟ, του πιο καταστροφικού ποδοσφαιρικού συστήματος του μακαρίτη Ιταλού Βαλκαρέζ!!!
Θέαμα 0 και φουλ πονό-μυαλό-ματος!!!
kai επισης θελω ο προπονητης να ειναι αφεντικο ολων να κανουν ολοι τουμπεκι μπροστα του
αυτος οταν ηταν στην ανζι ειχε τον ετο μονο την ενδεκαδα δεν εκανε. εκεινος εκανε οτι ηθελε και αυτος εκανε τουμπεκι
αυτος οταν ηταν στην ανζι ειχε τον ετο μονο την ενδεκαδα δεν εκανε. εκεινος εκανε οτι ηθελε και αυτος εκανε τουμπεκι
με εσενα δεν ασχολουμε ρε γιατι αν πω τι εισαι εσυ θα φαω μπαν για παντα.obanebane έγραψε:paoktzis,εισαι ο ορισμος της παραπληροφορησης,λυπαμαι που το γραφω αυτο αλλα δεν ξερεις τι σου γινεται.