Για....................ΑποστόληςΑ έγραψε:Αν ο Τσιντώτας είναι συγγενής του συμμαθητή μου τον θέλω διακαώς στον ΠΑΟΚ

Για....................ΑποστόληςΑ έγραψε:Αν ο Τσιντώτας είναι συγγενής του συμμαθητή μου τον θέλω διακαώς στον ΠΑΟΚ
Πάει για «μπαμ» με Ντοντό ο ΠΑΟΚ!
Σύμφωνα με ιστοσελίδα της Βραζιλίας, ο ΠΑΟΚ εξετάζει την περίπτωση του 24χρονου Βραζιλιάνου αριστερού μπακ της Ίντερ Ντοντό, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στην Σαμπντόρια.
Mια περίπτωση που αν τελικά ευοδωθεί θα προκαλέσει αίσθηση, φέρεται να εξετάζει ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Βραζιλία. Όπως αναφέρουν πηγές από την χώρα του καφέ, ο Δικέφαλος του Βορρά εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του 24χρονου αριστερού μπακ Ντοντό, ο οποίος ανήκει στην Ίντερ, όμως αγωνίζεται ως δανεικός στην Σαμπντόρια!
Ο Ντοντό, ο οποίος έχει αγωνιστεί 35 φορές με την φανέλα των «τζιαλορόσι» την διετία 2012-2014, αγωνίστηκε πέρυσι ως δανεικός στην Ίντερ (28 συμμετοχές, 2 γκολ) και φέτος παίζει ξανά με την μορφή δανεισμού στην Σαμπντόρια, όπου όμως δεν έχει πάρει πολλές ευκαιρίες (14 παιχνίδια φέτος στην Σέριε Α). Ο παίκτης ανήκει στην Ίντερ, η οποία το καλοκαίρι του 2014 έδωσε στην Ρόμα 1,2 εκατομμύριο ευρώ και άλλα 7,8 εκατομμύρια ως υποχρεωτική οψιόν αγοράς που τέθηκε σε ισχύ με το που φόρεσε για πρώτη φορά την φανέλα των νερατζούρι.
Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι άνθρωπος του ΠΑΟΚ βρέθηκε στην Γένοβα και παρακολούθησε την περασμένη Κυριακή τον Ντοντό στον αγώνα απέναντι στην Λάτσιο και πως στις αρχές Μαΐου είναι πιθανό να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με την Ίντερ, ενώ καταλήγει πως καθοριστικό ρόλο παίζει και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος αγωνίζεται στην Σαμπντόρια και έδωσε στον Ντοντό όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον ΠΑΟΚ!
Μία υπόθεση παίκτη από το πάνω ράφι, που εφόσον προχωρήσει, δεδομένα μπορεί να ενισχύσει τον Δικέφαλο του Βορρά, ο οποίος ψάχνει ήδη την αγορά για να ενισχυθεί ενόψει της νέας περιόδου.
3 του χρονου θα εχεις και τον γιαννουλη ο οποιος εκανε πολυ καλη χρονιαzarathustra79 έγραψε:Προσωπικά πιστεύω πολύ στον λέοβατς. Από τη στιγμή που έφυγε ο τούντορ και γυρίσαμε σε διάταξη με τέσσερις στην άμυνα ήταν ίσως ο καλύτερος. Βέβαια έχει ένα ζήτημα με τους συχνούς τραυματισμούς, αλλά νομίζω οτι προτεραιότητα έχουν άλλες θέσεις για να γεμίσει το ροστερ, από το να έχουμε δυο τόσο καλά αριστερά μπακ.
Ε ναι, ποιος εισηγηθηκε δηλαδη?paok87 έγραψε:Αυτές είναι μεταγραφάρες, αλλα μάλλον απίθανο
Θέλει ταλέντο της Ρίβερ;
Ραδιοφωνικός σταθμός στο Μπουένος Άιρες, φέρνει τον ΠΑΟΚ ενδιαφερόμενο, για τον 19χρονο ποδοσφαιριστή της Ρίβερ Πλέιτ, Τόμας Αντράντε.
Ο Αντράντε έκανε την πρώτη του συμμετοχή, με την φανέλα της Ρίβερ το Σάββατο, απέναντι στην Βελέζ, όπου μπήκε στο 59΄της αναμέτρησης στον αγωνιστικό χώρο. Παίζει ως κλασικό δεκάρι αλλά και ως αριστερό εξτρέμ ενώ ήταν μέχρι και πρόπερσι διεθνής με την Κ17 της Εθνικής Αργεντινής.
Ο νεαρός μεσοεπιθετικός όταν ήταν 10 ετών πέρασε από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα και της Ατλέτικό αλλά για οικογενειακού λόγους γύρισε πίσω στην Αργεντινή και από την ηλικία μόλις των 11 χρόνων, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την Λανούς. Στα 16 του πήγε στην Ρίβερ Πλέιτ και μαζί της κέρδισε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη, του μουντιάλ συλλόγων K17 όπου συμμετέχουν οι μεγαλύτερες ομάδες της Ισπανίας και της Νοτίου Αμερικής.
Πέρσι σε ηλικία 18 ετών δοκιμάστηκε στην Έβερτον αλλά τελευταία στιγμή πήγε με μορφή δανεισμού στην στην Μπόρνμουθ. Στην αγγλική ομάδα πήρε συμμετοχές και επέστρεψε στην Ρίβερ Πλέιτ όπου μόλις χθες έκανε το όνειρο του πραγματικότητα.
[youtube]RgBeX5qEdtw[/youtube][youtube]uqAzlX9T-8Y[/youtube]