Ταινίες - σειρές

Άβαταρ μέλους
Josey Wales

Re: Ταινίες - σειρές

Δημοσίευση από Josey Wales »

nikolasf έγραψε:Vikings και άγιος ο Θεός :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Η τέταρτη σεζόν έχει ολοκληρωθεί, οπότε όταν βρεις χρόνο μπορείς να την δεις σερί. Το ίδιο και το Black Sails που νομίζω σου αρέσει.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Mid Season φινάλε ήταν στην 4η σεζόν στο vikings..Συνολικά θα έχει 20 επεισόδια!
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Josey Wales έγραψε:
nikolasf έγραψε:Vikings και άγιος ο Θεός :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Η τέταρτη σεζόν έχει ολοκληρωθεί, οπότε όταν βρεις χρόνο μπορείς να την δεις σερί. Το ίδιο και το Black Sails που νομίζω σου αρέσει.
Josey το τελευταίο επεισόδιο του 4ου κύκλου μου φαίνεται δεν τελειώνει .... Πεθαίνει τελικά ο Ράγκναρ, ή όχι;;;
Άβαταρ μέλους
Josey Wales

Δημοσίευση από Josey Wales »

nikolasf έγραψε:
Josey Wales έγραψε:
Josey το τελευταίο επεισόδιο του 4ου κύκλου μου φαίνεται δεν τελειώνει .... Πεθαίνει τελικά ο Ράγκναρ, ή όχι;;;
Ε δεν θα σου πω κάτι τέτοιο. Δες το καλύτερα μόνος σου. Πάντως λέω ότι ολοκληρώθηκε η σεζόν γιατί έχει ήδη φτάσει στα δέκα επεισόδια, όσα είχε και κάθε προηγούμενη.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Φέτος θα έχει 20 επεισόδια..Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη πότε θα δούμε τα άλλα 10,αλλά θα είναι μέσα στο 2016.

http://screenrant.com/vikings-season-4- ... -premiere/
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Josey εννοώ ότι τελειώνει απότομα,,,,
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

nikolasf έγραψε:
Josey Wales έγραψε:
Spoiler alert!

Ρε Νικολα μην λες στοιχεια και για εμας που περιμενουμε το τελος της σεζον για να τη δουμε....

Μπλε καντε μια επεξεργασια!

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ξαναγράφω: Η 4η σεζόν του vikings δεν έχει τελειώσει!Το 10ο επεισόδιο είναι φέτος το Mid season φινάλε!!

Θα υπάρξουν άλλα 10 επεισόδια μέσα στο 2016,οπότε Kostomanolis δεν είναι spoiler Κάτι που έγινε εβδομάδες πριν..Αν περιμένουμε να σχολιάσουμε όταν τελειώσει η σεζόν θα σχολιάσουμε το..2017!!

Αν περιμένεις τόσο πολύ γιατί θέλεις να δεις ολοκληρωμένη την σεζόν,καλό είναι να μην διαβάζεις τέτοια topic..
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δεν το περιμενα οτι θα διαβασω κατι τετοιο... Το Βικινγκς εχω δει 2 σεζον και επειδη δεν ειχα χρονο δεν εχω δει μετα απο αυτες. Περιμενω λοιπον να μαζευτει ενας ικανοποιητικοας αριθμος επεισοδιων ωστε να τα δω backtoback που λενε και στο χωριο μου...

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Οι σειρες που βλεπω εγω ειναι οι εξης (τις προτεινω παραλληλα): Homeland, Black Sails, the Americans, lucifer, better call Saul και εννοειται το Got.

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Μάγκες όποιος θέλει να δει ποιοτική σειρά και να τον καθηλώσει από το πρώτο λεπτό , του προτείνω ...
1) Six Feet Under
2) Twin Peaks
3) The Sopranos
4) Breaking Bad
5) Band Of Brothers
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Τώρα βλέπω Sherlock (επόμενο επεισόδιο τον Δεκέμβρη...), Walking Dead, Office, Modern Family (το άφησα και θα το ξαναπιάσω), Big Bang Theory (το άφησα και θα το ξαναπιάσω), Supernatural (όταν βαριέμαι, έχω ψιλομείνει πίσω), Homeland (έμεινα 3η σεζόν, θα ξανασχοληθώ επίσης), είδα πρώτη σεζόν True Detective.. Έχω δει από παιδικά Spongebob Squarepants και Simpsons.. Α ναι, βλέπω και ένα Game Of κάτι...ένα με βυζγιά και αίματα...

Στο παρελθόν έχω δει LOST τον καιρό που παιζόταν, είδα το Breaking Bad σε 1.5 εβδομάδα στο καράβι και το Fargo μέσα σε λίγες μέρες..
Άβαταρ μέλους
teo4giannitsa

Δημοσίευση από teo4giannitsa »

Αυτή τη στιγμή θα έλεγα πως η αγαπημένη μου σειρά είναι το The Walking Dead μιας και το GOT έχει πάρει την κατιούσα. Εξαιρετικές Vikings και Banshee, Marcos, Marco Polo, Sails.
Breaking bad, Penny Dreadful, Orange is the new black, Lucifer, The Fall, X-Files, House και πολλές άλλες που ξεχνώ. Και φιλαράκια το ΣΚ στο Σταρ [GRINNING FACE WITH SMILING EYES].
Υπάρχουν και άλλες που δεν έχω δει ακόμη αλλά μιας και πλησιάζει η εξεταστική αποφεύγουμε τα Netflix και άλλα γ@ματα site.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Futurama όποιος δεν έχει δει, να το κάνει. Εξαιρετικό και ψαγμένο χιούμορ
Άβαταρ μέλους
AbdelSattarSabry

Δημοσίευση από AbdelSattarSabry »

Boardwalk Empire για τους θαυμαστες του "Νονου". ;)

Στάλθηκε από το Lenovo K50-t5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κινηματογράφος-βίντεος”