Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
Πλάκα κάνω χρόνια πολλά και καλά σε όλους, υγεία να γουστάρουμε ΠΑΟΚ όσα περισσότερα χρόνια μπορούμε
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πάω να βγάλω την μαγειρίτσα που έφαγα.spyretto έγραψε:Αλλη μια επικοινωνιακή ήττα του ΠΑΟΚ με τον Ιβάν Σαββίδη.
ΘΑ εκανε αγώνα ο ΠΑΟΚ να φτιάξει το ποδόσφαιρο.
ΘΑ σταματούσε το κύπελλο.
ΘΑ μαζεύονταν όλοι μαζί να πέσει η ΕΠΟ και να έρθουν οι ασπιλοι.
ΘΑ απειλούσαν με αποχή από το πρωτάθλημα αν δεν έστρωναν τα πράγματα και δεν επεφτε το στέκι του καραχονδρού.
Θα υπήρχε αμνηστία στις ομάδες δεδομένης της μακροχρόνιας αδικίας.
ΔΕΝ ΘΑ μσσούσε ο Κοντονής μπροστά στην περίπτωση grexit.
Τι έγινε τελικά από όλα αυτά; O ΠΑΟΚ έφαγε την τιμωρία του και ξεκινά σαν ΠΕΜΠΤΟΣ στα πλέι-οφ, η τιμωρία μεταφέρεται και για του χρόνου για το -3 αφού ο Ιβάν ήταν ο μόνος που δεν έκανε πίσω σ'αυτα που είχε πει.
Η παράγκα χαίρει και βασιλέυει, σε λίγο θα ξαναγυρίσει και ο Πλατινί αλλά και ο Ιφαντίνο να μείνει καλός ειναι.
Εχουμε όμως πολλά ΘΑ ΘΑ ΘΑ Θα και διαβεβαιώσεις ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν γιατί τώρα έχουμε λέει συμμαχίες.
Και στο τέλος το κορόιδο είναι πάντα ο ΠΑΟΚ. Μπαίνει και ο 5ος χρόνος του ευεργέτη χωρίς η ομάδα να ξέρει ποιον προπονητή θα έχει του χρόνου μετα την νιοστή αλλαγή προπονητή, ποιοι παίκτες θα συνεχίσουν μετά την 5ο-6η αλλαγή πλάνου και, τι ποδοσφαιρική ταυτότητα θα έχει αυτή η κατακαιμένη ομάδα έτσι όπως την καταντήσανε
Εχω Μίχελ όμως και δεν μασάω.
Προσοχή όμως, όχι κριτική γιατί πέφτει μπαν.
Ο δευτερος χρονος μπαινει. Τα 4 χρονια ειχες χρεη ησουν αιχμαλωτος. οτι και να εκανες υπηρχε η απειλη. Τωρα δεν υπαρχει.
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
Μέχρι και το προπονητικό στη Σουρωτή γράφουν ότι θα αγοράσει.
Τι να πει κανείς για αυτά τα ''πεφωτισμένα'' μυαλά που έφτιαξαν τη Μεσήμβρια και σε 'κεινα που τον βάζανε και πλήρωνε για βελτιωτικές εργασίες...
Α ρε Ιβάν που έμπλεξες....
Τι να πει κανείς για αυτά τα ''πεφωτισμένα'' μυαλά που έφτιαξαν τη Μεσήμβρια και σε 'κεινα που τον βάζανε και πλήρωνε για βελτιωτικές εργασίες...
Α ρε Ιβάν που έμπλεξες....
Ευτυχως σε φωτισε ο Θεος και δεν κατεβασες την ομαδα
στο καρναβαλι.
Οποτε και "κακαλατος" και "παντελονατος" και επαναστατης.
Και προπαντων "δικαιωμενος",οχι οτι ηθελε και πολυ για
να καταλαβει κανεις πως η παραγκα εκανε "τακτικη υποχωρηση"
μεχρι να νομισει οτι μπορει να ξαναβγει στην επιθεση.
στο καρναβαλι.
- Παλαιολόγος
εδω καπου να πουμε πως ο γαλατσοπουλος σε συνεντευξη του σημερα δηλωσε πως ο σαββιδης ενισχυει την ομαδα μπασκετ ΠΑΟΚ με 600/ 700 χιλ ευρω καθε χρονο!
μιλαμε για ομαδα που δεν ειναι δικια του καν!
καπως ετσι στηνουμε ομαδα και πληρωνουμε και τα χρεη!
τι να πει κανεις,ευεργετης
την ωρα που εμεις ουτε διαρκειας δεν παιρνουμε(ή δεν μπορουμε να παρουμε πιο σωστα για να μην ειμαστε αδικοι με ολους)

την ωρα που εμεις ουτε διαρκειας δεν παιρνουμε(ή δεν μπορουμε να παρουμε πιο σωστα για να μην ειμαστε αδικοι με ολους)
Παρά την αντίθετη μου άποψη, εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται , ότι καλώς έπραξε.prist64 έγραψε:Ευτυχως σε φωτισε ο Θεος και δεν κατεβασες την ομαδα
στο καρναβαλι.
-
Kάπου πήρε το μάτι μου σήμερα μια δήλωση του επαναστάτη από τις Βρυξέλλες, ότι "πρέπει να καθησουμε όλοι σε ένα τραπέζι να τα βρούμε για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου ". Αυτός που στις απομαγνητοφωνημενες συνομιλίες με τον Πολντο αποκαλούσε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ(που την έπεσαν στον χοντρό στην Τούμπα) μου**πανα. Κάνε μας τη χάρη ρε....
Ας μην ήταν το κράξιμο που έφαγε μετά τη δήλωση, "δεν ξέρω αν θα κατεβάσω την ομάδα" και μια χαρά θα την κατέβαζε.prist64 έγραψε:Ευτυχως σε φωτισε ο Θεος και δεν κατεβασες την ομαδα
στο καρναβαλι.
- Παλαιολόγος
αλλιως ηταν η απομαγνητοφωνημενη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Τρί 10 Μάιος 2016, 11:06, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Για τον σουλειμανογλου το σχόλιο που ανακάλυψε και βρισιές ζαγορακη στους οπαδούς
Που το ξέρεις εσύ ότι φοβήθηκε και δεν κατέβασε την ομαδα ; αυτος δεν δήλωσε από την αρχή ότι δεν θα την κατεβάσει; δεν του το επέβαλε καμμια ανακοίνωση τότε που δεν υπήρχε καν .....εξοκολουθουμε να θεωρούμε τον ιβαν ένα χαζό παιδάκι που περιμένει με αγωνία ανακοινώσεις για να πράξη ανάλογα πραγματικά είμαστε πολύ αφελεις αν πιστευουμε κάτι τέτοιο
Που το ξέρεις εσύ ότι φοβήθηκε και δεν κατέβασε την ομαδα ; αυτος δεν δήλωσε από την αρχή ότι δεν θα την κατεβάσει; δεν του το επέβαλε καμμια ανακοίνωση τότε που δεν υπήρχε καν .....εξοκολουθουμε να θεωρούμε τον ιβαν ένα χαζό παιδάκι που περιμένει με αγωνία ανακοινώσεις για να πράξη ανάλογα πραγματικά είμαστε πολύ αφελεις αν πιστευουμε κάτι τέτοιο
Ναι διάρκειας (αυτοι που μπορούμε ) δεν παίρνουμε γήπεδο δεν πατάμε αλλά κριτική κάνουμε αυστηροτατηΠαλαιολόγος έγραψε:εδω καπου να πουμε πως ο γαλατσοπουλος σε συνεντευξη του σημερα δηλωσε πως ο σαββιδης ενισχυει την ομαδα μπασκετ ΠΑΟΚ με 600/ 700 χιλ ευρω καθε χρονο!μιλαμε για ομαδα που δεν ειναι δικια του καν!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Τρί 10 Μάιος 2016, 11:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μα τι λες δεν διαβάζεις εδώ ;φοβήθηκε το κράξιμο και δεν κατέβασε την ομαδαKOSTAS54 έγραψε:Παρά την αντίθετη μου άποψη, εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται , ότι καλώς έπραξε.prist64 έγραψε:Ευτυχως σε φωτισε ο Θεος και δεν κατεβασες την ομαδα
στο καρναβαλι.

- buffalobill4
Ειναι η περιοδος του χρονου που ο σαββιδης ειναι ο γαμαω. Τον σεπτεμβριο αρχιζει η μουρμουρα γιατι δεν ειχε οριοθετησει μπατζετ. Τον μαρτη που στελνει τον προπονητη η μουρμουρα γινεται γκρινια και τον μαη φτου κ απ την αρχη.
Ειμαστε καταδικασμενοι να ζούμε σε μια διαρκη μερα της μαρμοτας
Ειμαστε καταδικασμενοι να ζούμε σε μια διαρκη μερα της μαρμοτας
- ΑποστόληςΑ