τι νταμπλας ηταν αυτος που θα παθαιναμε,θα γελουσε η πλαση μαζι μας,απιστευτη καζουρα θα ηταν

ευτυχως τελος καλο ολα καλα
τωρα ο σαββιδης να βαλει ενα προστιμο 20% στου ςκαλομαθημενους του ποδοσφαιρου και να το δωσει ως πριμ στο βολευ
palok έγραψε:το πρώτο back to back στην ιστορία μας απέναντι στο κατεστημένο. Respect.
για όποιον ξέρει (επειδή το έχω χάσει το βόλλευ από τότε που άρχιζε να παίρνει τα ευρωπαικά η πολωνία), πόσο καλοί είναι οι ξένοι μας σε επίπεδο CL? δλδ ο Σεπέδα σε σχέση με τον Κουβανό MVP του final4 ξερω γω? είμαστε μίλια μακριά? ο Ηρακλής θυμάμαι όταν έπαιξε τελικό είχε αυτό τον Ιταλό (δε θυμάμαι όνομα τώρα) που ήταν σίγουρα μέσα στους 5 καλύτερους παίκτες στη θέση του στον κόσμο εύκολα. Οι δικοί μας απέχουν πολύ? ή το πρόβλημά μας είναι καθαρά οι ΕΛΛΗΝΕΣ παίκτες? thanks in advance for any feedback.
Κάνα μπράβο ρε Π.Α.Ο.Κ.άρα κοίτα να μην σου ξεφύγει...Παλαιολόγος έγραψε:μας λυπηθηκε ο Θεος εκει στο 0-2
τι νταμπλας ηταν αυτος που θα παθαιναμε,θα γελουσε η πλαση μαζι μας,απιστευτη καζουρα θα ηταν![]()
ευτυχως τελος καλο ολα καλα
τωρα ο σαββιδης να βαλει ενα προστιμο 20% στου ςκαλομαθημενους του ποδοσφαιρου και να το δωσει ως πριμ στο βολευ
Άμα θα πάρω καμιά βρεμένη σανίδα μαζί μου στην Τούμπα, μια χαρούλα θα πηγαίνουμε κι εκεί μετά...pilotos έγραψε:goran αν είναι έτσι ρε φίλε, πήγαινε χαντμπολ, βόλει, πόλο ξέρω γω και άσε την Τούμπα ήσυχη μπας και σηκώσει κεφάλι
![]()
![]()
Τι χαρισμα ρε, αυτος ειναι που τα στηνει.Τον βρηκαμε επιτελους.goran 64 έγραψε:Κληρονομικό χάρισμα ο αδελφός Απόστολος, καλή του ώρα!!!nikolasf έγραψε:ΡΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!ΑποστόληςΑ έγραψε:Όταν ο Φοίνικας, που αναγεννάται από τις στάχτες του, προηγηθεί 2-0 σετ στο Παλατάκι να δω ποιοι πραγματικοί ΠΑΟΚτσήδες θα εξακολουθούν να πιστεύουν ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα...
(κάτι που θα γίνει, τελικά).![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σε ολο το ματς τον Αποστολη θυμομουν...kataramenos5 έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΟΚΑΡΑ
Ανατροπη απο 0-2 ?Κριμα το Dna σας ρε, δε νοιωθετε.![]()
Τι χαρισμα ρε, αυτος ειναι που τα στηνει.Τον βρηκαμε επιτελους.goran 64 έγραψε:Κληρονομικό χάρισμα ο αδελφός Απόστολος, καλή του ώρα!!!nikolasf έγραψε: ΡΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σωστο αυτο το ειχα ξεχασει!obanebane έγραψε:Οι κουβανοι δεν εχουν κασε,το που θα παιξουν το οριζει η κουβανικη ομοσπονδια.