Οχι παπα αΛομη δεν ηρθανprist64 έγραψε:Ακομη με στυλο γραφετε στην Πτολεμαιδα?eorptol έγραψε:Ανακοίνωση στήριξης έχουμε η τελείωσαν τα στυλό;
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk![]()
Δεν ηρθαν αλομη οι εκτυπωτες?![]()
Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
Είμαστε old schoolprist64 έγραψε:Ακομη με στυλο γραφετε στην Πτολεμαιδα?eorptol έγραψε:Ανακοίνωση στήριξης έχουμε η τελείωσαν τα στυλό;

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωχ ωχ ωχ...Ξεκινάνε πάλι οι δυνατοί βοριάδες μετά την νηνεμία προβλέπω!!!
Έρχεται στις ειδήσεις στα δεξιά της κεντρικής: "Ο ένας απ τους δύο που έπεισαν με την τοποθέτηση τους και την επιμονή τους τον Ιβάν Σαββίδη να μην κατέβει η ομάδα στον δεύτερο ημιτελικό με τους πουστόγ@υρους ήταν ο .............. Μάκης Γκαγκάτσης"!!!
Σύντομα λοιπόν στα "πισιά" σας!!! Προσωπικά πήρα και ποπ κορν οικογενειακού μεγέθους...

Έρχεται στις ειδήσεις στα δεξιά της κεντρικής: "Ο ένας απ τους δύο που έπεισαν με την τοποθέτηση τους και την επιμονή τους τον Ιβάν Σαββίδη να μην κατέβει η ομάδα στον δεύτερο ημιτελικό με τους πουστόγ@υρους ήταν ο .............. Μάκης Γκαγκάτσης"!!!

Σύντομα λοιπόν στα "πισιά" σας!!! Προσωπικά πήρα και ποπ κορν οικογενειακού μεγέθους...

- kataramenos5
+++++Rizla έγραψε:Ο Σαββιδης αποφασισε εστω και την υστατη στιγμη ορθα και εκανε αυτο που περιμεναμε ολοι.
Τωρα τι σημασια εχει να "την λεμε" σε συνοπαδους,οι οποιοι σωστα επισημαιναν το λαθος στην αποφαση του Ιβαν να κατεβει στο κυπελλο δεν το καταλαβαινω.
Η ουσια ειναι οτι παρθηκε εν τελει μια αποφαση που αρμοζει στον συλλογο.
Να λεμε οτι ΠΑΟΚτσηδες δεν θελουν τον Σαββιδη στην ΠΑΕ,νομιζω οτι ειναι εκτος πραγματικοτητας.
-
Ο σωκράτης, ο πράκτορας Στάζι πληρωνε τον σάββα τον κερατά, για να πηδαει τη γυναίκα του η οποία κάποτε παράτησε τον σάββα, τον επαγγελματία κερατά, και την οποία παντρεύτηκε τελικά, ο πράκτορας της Στάζι.
Ο γιος του σάββα τώρα λέει παντρεύεται τη νομικου. να βγάλουμε τις τσόντες με την πρέζα που γυρίζε η μανταμ?
Ο γιος του σάββα τώρα λέει παντρεύεται τη νομικου. να βγάλουμε τις τσόντες με την πρέζα που γυρίζε η μανταμ?
Dimg4 έγραψε:Στρατηγος υπαρχει, χρημα υπαρχει, στρατος υπαρχει.
Τι σκατα φοβομαστε?
Ενοτητα στο στρατο δεν υπαρχει και πιστη σε εναν κοινο στοχο....
- Μπαρκαρούτσος
Αν πετύχει ο ιβαν όλοι θα μαζευτούν για να διεκδικήσουν κομμάτι της επιτυχίας όλοι αυτοί που τον αφήνουν μόνο τώρα
Εισαι μεγαλη...........Dimg4 έγραψε:Οχι παπα αΛομη δεν ηρθανprist64 έγραψε:Ακομη με στυλο γραφετε στην Πτολεμαιδα?eorptol έγραψε:Ανακοίνωση στήριξης έχουμε η τελείωσαν τα στυλό;
Ο σαββιδης αν δεν κανει ομαδα για να στηριχτεί απο τον κοσμο θα φαγωθεί πιστευω
Ευτυχώς η δυστυχως απο την ομαδα θα εξαρτηθεί
Ευτυχώς η δυστυχως απο την ομαδα θα εξαρτηθεί