Και με το σκεπτικό αυτό, θεωρείται πιο καλός προπονητής π.χ. απ τον Αρσέν Βενγκέρ που δεν έχει κανένα;

Σε 10 χρόνια προπονητικής φίλε μου, όσα συμπληρώνει ο Σιμεόνε φέτος. Στην Πόρτο, όπως σωστά λέει ο Πέτρος το πήρε στη δεύτερη χρονιά του, 4 χρόνια μετά το ξεκίνημα της καριέρας του!goran 64 έγραψε:Σε πόσα περισσότερα προπονητικά χρόνια όμως φίλε μου Yupis;
Και με το σκεπτικό αυτό, θεωρείται πιο καλός προπονητής π.χ. απ τον Αρσέν Βενγκέρ που δεν έχει κανένα;
kataramenos5 έγραψε:Ιβαν σβησε και το Σιμεονε απ τη λιστα.Δε μπορει το παλικαρι...
gpaok έγραψε:Ντιέγκο Σιμεονε... ο προπονητης που - δικαιως- θα λατρευόταν στην Τούμπα.
Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό, απλά προσωπικά θεωρώ τον Βενγκέρ πολύ καινοτόμο προπονητή για την δεκαετία 1997-2007 αλλά νομίζω από κει έπειτα λίγο το κόλλημα του με τους νέους παίκτες που δεν του βγαίνουν πλέον και η άρνηση να ξοδέψει λεφτά, τον άφησαν πίσω.goran 64 έγραψε:Πολύ ωραία λοιπόν, σεβαστή η άποψη σου αν και διαφωνώ, μιας και ο Βενγκέρ έχει την μοναδικότητα ως προπονητής, η ομάδα του να είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ από ιδρύσεως του C.L. η οποία είναι κάθε χρονιά έως τώρα στους 16 του θεσμού κι αυτό προσωπικά το θεωρώ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΡΑΣΗΜΟ, πολύ σοβαρότερο από κάθε μεμονωμένο τίτλο!!!
Ούτε παρέλασηkataramenos5 έγραψε:Ιβαν σβησε και το Σιμεονε απ τη λιστα.Δε μπορει το παλικαρι...