Βόλλεϋ 2015-2016

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
alp920

Re: Βόλλεϋ 2015-2016

Δημοσίευση από alp920 »

cellophan έγραψε:
Marianov6 έγραψε:Ναι ρε Μαρλευ, απλα οπως εγραψα και προηγουμενος, την ζαρια του ο Καλμα την εριξε στο πρωτο σετ οταν επελεξε να παιζει συνεχεια με τον Σεπεδα. Πηγε να παρει το πρωτο σετ και να το τελειωσει απλα δεν του βγηκε, αυτο ομως θα εχει και συνεπεις μετα (εξτρα κουραση). Απο εκει και περα, δεν ειναι λαθος αν ειδε οτι δεν του βγαινει να επιλεξει να χτυπησει το επομενο παιχνιδι. Παιζαμε με τον δευτερο πασαδορο για αρκετη ωρα μετα αν ειδες, αυτο πρεπει να σου λεει κατι. Τεσπα δεν εχει σημασια, λεω καποια πραγματα επειδη εχω παιξει βολλει (οχι σε σχολικο επιπεδο :mrgreen: ) και ειναι καθαρα θεματα τακτικης. Γι'αυτο ελεγα και για τις πασες του Κουρνετα φετος που ηταν κακες, το ελεγα γιατι ξερω το αθλημα. Παρεπιπτοντως ο Παρις εκανε παρα πολλες λαθος πασες επισης, πολυ χαμηλες για τους παιχτες του, απορω γιατι τον θελετε. Ασχετα με αυτα, ακομα και το πρωτο που ειπα να ισχυει, εμενα δεν με χαλαει. Και ναι, εχουμε ομαδα να κερδισουμε την Συρο στο παλατακι οποτε θελουμε.
Συμφωνώ για Πάρις, 100%. Μια που από όσο σε διαβάζω φίλε μου, το ξέρεις το άθλημα και εγώ είμαι περιθωριακός και δεν γνωρίζω πολλά πράγματα, μπορείς να μου εξηγήσεις την περίπτωση του Καρασαββίδη; Είναι όντως καλός στην υποδοχή, τόσο ώστε να είναι η πρώτη αλλαγή της θέσης σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό; Δεν έχω τίποτα με το παιδί και μου είναι απίστευτα συμπαθής, φαίνεται άλλωστε ψυχούλα, αλλά κάθε φορά που μπαίνει εγώ σταυροκοπιέμαι ρε σύ φίλε μου. Είμαι άμπαλος και εμπαθής ή όντως υπάρχει θέμα;
να βοηθήσω και εγώ λίγο για τον καρασαββίδη.
το παιδί αυτό μπορεί να σταδιοδρομήσει ως λίμπερο.Ξεκίνησε από μικρός να παίζει ως ακραίος στον επίκουρο πολίχνης και ως ακραίος αγωνίστηκε στις μικρές εθνικές ομάδες,αλλά ενώ τα χτυπήματα του είναι μάλλον αδύναμα για ακραίο,από μικρός ξεχώρισε για το χάρισμα του στην υποδοχή.Αν δουλευτεί σωστά και βελτιώσει παράλληλα και την ταχύτητα του μπορεί να κάνει πολύ καλή καριέρα και να είναι πολύτιμος.
να μην ξεχνάμε ότι δεν είναι εύκολο να βρίσκεσαι ξαφνικά 19 ετών (τόσο ήταν όταν πρωτοήρθε)σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό από μικρότερες κατηγορίες.
Ανετα αυτή την στιγμή μπορεί να είναι αναπληρωματικός λίμπερο,για σταυροκόπημα δεν είναι πάντως το παιδί!
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

RoMaN έγραψε:Άμα δω παπα-Χρήστο στο Παλατάκι τη μεγάλη Πέμπτη, θα τρελαθώ!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Δεν θα είναι

SM-G920F
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

Cellophan αδερφε, λιγο πολυ το ειπανε τα παιδια και νομιζω ειναι το διαχρονικο προβλημα που εχουμε εδω, οτι ο 24χρονος ειναι ακομα "ταλεντο". Ο κοσμος εχει αλλαξει πολυ και ο 24χρονος θεωρειται πλεον βασικος σε ολα τα αθληματα. Ειδες απο τους μεταξυ μας αγωνες οτι ο πασαδορος της Τρεντινο ειναι 19 χρονων αν θυμαμαι καλα. Στο βολλει, εκτος απο το ταλεντο και καποια αλλα χαρακτηριστικα, η εμπειρια παιζει πολυ σημαντικο ρολο και οσο αυτη συνδεεται με υψηλο επιπεδο τοσο το καλυτερο. Ειναι μια βασικη διαφορα μεταξυ του Γκομεζ και του Σεπεδα. Εμμεσως το ειπε και ο Λι (νομιζω) καποια στιγμη οταν τον ρωτησαν για τον Σεπεδα και ειπε "ειναι ακομα 25 χρονων". Η δικια μας η ομαδα ειναι η ιδανικη περιπτωση για να παιξει ο Καρασαββιδης γιατι εχεις μια πληθωρα εμπειρων παικτων, δεν στηριζεσαι δηλαδη αποκλειστικα στον νεαρο, και απο την αλλη, ο νεαρος παιρνει εμπειρια ειτε απλα μιλωντας με τους αλλους ειτε παιζοντας σε τοπ επιπεδο. Το να ειναι πρωτη αλλαγη, απλα του δινει ο προπονητης περισσοτερες "ευθυνες" που ειναι κατι που απλα θα τον ωριμασει πιο γρηγορα, καλο ειναι ΚΑΙ αυτο για μενα στο βολλει και θα εξηγησω στην συνεχεια το γιατι. Θα πω μερικα πραγματα για το βολει για οσους ενδιαφερονται για να καταλαβουν το αθλημα καλυτερα, αν παλι σας φαινεται βαρετο, μπορειται να προσπερασετε τα κειμενα.

- Πολυ σημαντικο στο βολλει ειναι η πρωτοβουλια, ποιος δηλαδη θα αποφασισει να παει πρωτος στην μπαλλα. Ειναι ενας τομεας που νομιζω ο Γκαρας υστερει, ειδικα επειδη ειναι ο λιμπερο και ειναι η δουλεια του. Μεσα στο γηπεδο ο παιχτης φωναζει "εγω!" δηλωνοντας οτι θα παει αυτος στην μπαλλα. Λογικα θα εχετε προσεξει καποιες φορες ασυνενοησιας με αποτελεσμα ολοι να μενουν αγαλμα και η μπαλλα να πεφτει κατω. Η πρωτοβουλια ειναι θεμα χαρακτηρα και αυτο "ψηνεται" με τον καιρο και με το να μαθαινει ο παιχτης να αναλαμβανει τις ευθυνες του (ειναι και ο λογος που θελω να παιζει ο Καρασαββιδης απο τωρα πρωτη αλλαγη, μονο κερδος θα εχουμε απο αυτο).

- Η υποδοχη μπορει συνολικα να ειναι κακη γιατι ετσι λενε τα "νουμερα" αλλα ειναι λαθος να κρινεις παιχτη μονο και μονο επειδη το λεει η στατιστικη. Ακομα και ο προπονητης που θα κοιταξει την στατιστικη, εχει ο ιδιος εικονα απο το πως επαιξε ο παιχτης του, δεν θα σταθει μονο στην στατιστικη. Η υποδοχη ειναι αποτελεσμα καλης τοποθεσιας του σωματος, πρωτοβουλιας που ανεφερα πιο πριν και εξαρταται επισης απο το σερβις κατα μεγαλο ποσοστο μιας και δεν παιζει μια ομαδα μονη της ποτε :mrgreen: . Αν ενα καλο τεχνικα σερβις καταληξει αναμεσα σε δυο παιχτες, ειναι θεμα πρωτοβουλιας ποιος θα κανει υποδοχη (θεωρητικα, σε αυτον που παει πιο κοντα ανηκει η ευθυνη). Μπορει βεβαια να συμβει να πανε και οι δυο ταυτοχρονα με αποτελεσμα να μπουνε στραβα τα χερια και να χαθει η υποδοχη. Η στατιστικη θα το χρεωσει σε εναν παιχτη, αλλα καλο ειναι να γνωριζουμε γιατι η υποδοχη ηταν κακη. Τα περισσοτερα σερβις σε εναν αγωνα πανε στον λιμπερο γιατι ειναι δυνατα σερβις (αυτα που πηδανε) και ως εκ τουτου ειναι δυσκολο να σημαδεψεις καθε φορα που θα παει η μπαλλα, απλα την στελνεις μεσα που συνηθως ειναι στο κεντρο αρα ειναι και του λιμπερο ευθυνη γιατι εκει ειναι η θεση του. Σχετικα με τον Γκαρα που ειπα πριν, θα εχετε παρατηρησει επισης καποιες φορες οταν η μπαλλα παει πολυ πισω, ο Γκαρας να θεωρει οτι παει εξω και δεν την κυνηγαει με αποτελεσμα η μπαλλα να παει μεσα. Καταρχην να πω και να ξεκαθαρισω οτι αυτο ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ στο βολλει, δεν ειναι κατι τραγικο και εξωγηινο ουτε και λογος για να βρισουμε εναν παιχτη. Εκτιμηση κανει σε κλασματα δευτερολεπτου ο ανθρωπος. Απλα ολο αυτο ειναι θεμα εμπειριας σε τοπ επιπεδο και πρωτοβουλιας. Η υποδοχη απο μονη της δεν θα σου κερδισει κανενα παιχνιδι, χρειαζεσαι ποντους για να κερδισεις. Επειδη ισως καποιοι να παρασυρθουνε, ο Γκαρας ειναι ενας τοπ παιχτης για την Ελλαδα απλα για το βημα παραπανω θελεις εναν τοπ παιχτη σε πανευρωπαικο 'η παγκοσμιο επιπεδο. Επειδη στην Ελλαδα ειμαστε λιγο πολυ ασφαλεις σε μερικα θεματα, τιμωρια δεν υπαρχει και γενικα ευθυνη δεν παιρνει κανενας, αυτο εχει αντικτυπο και στον χαρακτηρα του ανθρωπου αρα και στον αθλητισμο κατα συνεπεια. Γι'αυτο θεωρω οτι ειναι καλο που εχει αυτο τον ρολο τωρα ο Καρασαββιδης και επισης για το βημα παραπανω του ΠΑΟΚ θα πρεπει να βρεθει παιχτης που να εχει αυτο το χαρακτηριστικο.

Ωραια, επειδη βλεπω οτι βγαινει μεγαλο το κειμενο το σταματω εδω για να γραψω επομενο, νομιζω ειναι καλυτερα.
Marianov6

- Το σερβις που αναφεραμε πιο πριν, μπορει να ειναι ειτε δυνατο (αυτο που κανει ο Σεπεδα δηλαδη) το οποιο ειναι λιγοτερο τεχνικο αλλα δυσκολο να βγαλεις αμυνα λογο της ταχυτητας κυριως και τον χρονο αντιδρασης που εχεις, ειτε να ειναι τεχνικο (αυτο που κανει ο Κουρνετας και ο Λι για παραδειγμα) στο οποιο το χτυπημα στην μπαλλα ειναι τετοιο ωστε η μπαλλα να πηγαινει στην πισω γραμμη και να "φαλτσαρει" κατα την πορεια της. Στο τεχνικο χτυπημα για να καταλαβετε, ο παιχτης χτυπαει την μπαλλα εχοντας την παλαμη του καθετα με το εδαφος και το χτυπημα ειναι γρηγορο στην μπαλλα και κοφτο (δεν εχει συνεχεια δηλαδη η κινησης της παλαμης, μενει οπως ειναι). Το αποτελεσμα ενος τετοιου χτυπηματος ειναι η μπαλλα να κανει μικρα "ζιγκ-ζαγκ" στην πορεια της μεχρι το τελος, πραγμα που μπερδευει τον υποδοχεα και επισης στην τελικη της πορεια κατεβαινει πολυ γρηγορα (λογο αντιστασης αερα κτλ αλλα ειναι πολυ τεχνικα ολα αυτα :mrgreen: ). Μια υποδοχη δηλαδη μπορει να χαλασει αν το σερβις ειναι τεχνικα πολυ καλο, και απο εκει και περα παιζει ρολο η θεση που εχει ο παιχτης στην αμυνα. Στην περιπτωση του σερβις του Λι και του Κουρνετα δηλαδη που στελνουν την μπαλλα πισω, οι αντιπαλοι πλαινοι αμυνομενοι ειναι συνηθως περιπου στα 6 μετρα και οι κεντρικοι στα 7 (τα μετρα μιας περιοχης ειναι 9 ολα και ολα), η μπαλλα ομως να εχει "φαινομενικη" πορεια τα 8,5 μετρα. Λεω "φαινομενικη" γιατι η μπαλλα μπορει να κατεβει νωριτερα, δεν ειναι κατι που μπορει να ξερεις απο πριν εκτος και αν εχεις τονους (σοβαρης) εμπειρια Σε αυτη την περιπτωση συμβαινουν τα εξης: Η μπαλλα φαινεται οτι παει αουτ και ο αμυντικος την αφηνει (αυτο που ειπα πριν για τον Γκαρα) αλλα απο το χτυπημα του σερβις η μπαλλα καταληγει μεσα. Η μπαλλα να μην κατεβει τελικα πολυ γρηγορα με αποτελεσμα να του ερθει του αμυντικου πολυ ψηλα (στο στηθος περιπου) με αποτελεσμα να κανει κακη υποδοχη. Ξαναλεω, οτι δεν ειναι απλο πραγμα η υποδοχη οπως νομιζετε, υπαρχουν πολλοι παραγοντες που θα την επηρεασουν.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Marionov6, προσωπικά μου αρέσει να διαβάζω όλα σου τα σχόλια για το βόλεϋ, και έχω σχηματίσει την εντύπωση ότι γνωρίζεις καλά το άθλημα κι όχι περιστασιακά, απ την κερκίδα δηλαδή, όπως η αφεντιά μου κι άλλοι πολλοί εδώ μέσα που το παίζουμε και ειδήμονες ώρες ώρες!!!

Γι αυτό σε ευχαριστώ προσωπικά που, μέσω της ανάγνωσης μου των σχολίων σου, για τα οποία χαλαλίζεις τον χρόνο σου για να γράψεις, μαθαίνω όλο και περισσότερα πράγματα γι αυτό το πανέμορφο άθλημα!!! Να είσαι καλά αδερφέ, μακάρι να συνεχίσεις να μας ενημερώνεις τακτικά!!! ;)
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Γκοραν εμείς φωνάζουμε γκολ σε κάθε πόντο εσύ αν το ξεπέρασες αυτό μπράβο :):) ευτυχώς υπάρχουν κάποια παιδιά που γνωρίζουν και μας κάνουν δωρεάν μαθήματα :):)

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Marianov6

- Για το καρφι ειχα μιλησει καποια στιγμη οποτε παμε σε ενα τελευταιο κεφαλαιο που ειναι το τι προσφερει το καθενα (γιατι δεν γινεται να γραψω τα παντα ετσι και αλλιως :mrgreen: απλα μερικα πραγματα να κατανοησετε το αθλημα καλυτερα). Σε ενα παιχνιδι ποδοσφαιρου, το να παιζεις αμυνα συνεχεια δεν θα σου φερει την νικη. Καλη ειναι η αμυνα αλλα χρειαζεσαι αλλα πραγματα για να κερδισεις (το γκολ προφανως χαχα). Στο βολλει πανω κατω ειναι το ιδιο, επειδη καλο ειναι να εχεις καλη υποδοχη αλλα οπως ειδαμε η καλη υποδοχη εξαρταται απο πολλα πραγματα και οχι μονο απο τον ιδιο τον παιχτη, για να κερδισεις ομως χρειαζεσαι τους ποντους και οι ποντοι αμεσα ερχονται με δυο τροπους, με την επιθεση (καρφι 'η πλασε) και με το μπλοκ. Το σερβις ειναι ενας ακομα τροπος να παρεις ποντο αλλα μιας και δεν ειναι σιγουρο, δεν θεωρειται αμεσος τροπος. Η επιθεση ειναι τροπος λοιπον για να παρεις ποντο, το μπλοκ ειναι τροπος για να παρεις ποντο αλλα ΚΑΙ για να κοψεις ποντο απο τον αντιπαλο σου (γι'αυτο ειχα πει καποια στιγμη οτι δεν δουλευει το μπλοκ μας). Και επειδη οι παιχτες που εχουμε στο κεντρο ειδικα της επιθεσης ειναι τοπ τοπ, οι απαιτησης για καλο μπλοκ ανεβαινουν. Το μπλοκ ειναι αλλο κεφαλαιο αλλα πολυ μεγαλο για να το αναλυσω. Για το σερβις λογικα καταλαβαινουμε (διαβαζωντας και τα προηγουμενα) οτι ειναι θεμα συγκυριων το αν θα παρεις ποντο. Η υποδοχη τελος, ειναι ο τροπος που θα δεν θα επιτρεψει στον αντιπαλο να παρει ποντο και ταυτοχρονα θα δωσει την ευκαιρια στην ομαδα σου να παρει ποντο, αμεσα ομως η υποδοχη δεν δινει ποντο. Μια κακη υποδοχη δεν συμαινει ταυτοχρονα μια κακη επιθεση μιας και ειναι θεμα πασαδορου μετα και κατοπιν επιθετικου για να παρεις τον ποντο. Η τελεια υποδοχη (η μπαλλα να παει στο κεντρο στο φιλε που ειναι η θεση του πασαδορου) απλα θα σου δωσει την δυνατοτητα να επιτεθεις με πολλους παιχτες κατι που θα μπερδεψει τον αντιπαλο με αποτελεσμα ο επιθετικος μας να βγαινει απεναντι σε μονο 'η και καθολου μπλοκ. Η τελεια υποδοχη απλα κανει μια ομαδα απροβλεπτη στην επιθεση της. Επειδη ομως η τελεια υποδοχη ειναι ενα πραγμα αδυνατο να συμβει συνεχεια σε εναν αγωνα (οποιοι αθλητες και να παιξουν απο οποια ομαδα), εσενα σε ενδιαφερει να τελειωσει την φαση με τον καλυτερο δυνατο τροπο ωστε να παρεις τον ποντο (το μυαλο που ελεγα καποια στιγμη).

Ειμαι πολυ τυχερος που ειχα "Δασκαλο" για προπονητη (κατι σαν τον Σαντος :mrgreen: ), ανθρωπο που στα 57 του εκανε πασα με το ενα δαχτυλο (ναι δαχτυλο, οχι χερι) και ξεγελουσε τους αντιπαλους του με το αναποδο καρφι του. Ενω ολοι περιμεναν οτι θα κανει πασα, εκεινος εκανε καρφι με αναποδη παλαμη (οσοι εχουν παιξει βολλει, σιγουρα μπορουν να φανταστουν πιο πολυ την εικονα για την πασα με το ενα δαχτυλο και καρφι με αναποδη παλαμη). Ηταν παλιος πασαδορος της Εθνικης, οι παλαμες του ηταν ξερες σαν ξυλο γιατι εκανε και ιστιοοπλοια σαν 20χρονος στα 57 του, κα ηξερε μυστικα για το αθλημα που δεν τα βλεπεις σημερα. Το ονομα του δεν εχει σημασια, απλα τα γραφω αυτα για αυτον τον ανθρωπο για να τον ευχαριστησω και γιατι προφανως ενας ανθρωπος σαν και αυτον εχει παιξει τον ρολο του στον χαρακτηρα μου.

Αυτα απο μενα οσο αφορα το βολλει, προφανως εχω κουρασει με τα τοσα πολλα (γιατι παντα κουραζουν τα σεντονια, το ξερω) οπως προφανως υπαρχουν και χιλιαδες αλλα τεχνικα πραγματα που θα μπορουσε να γραψει καποιος. Νομιζω αυτα ειναι αρκετα για να κατανοησει καποιος το αθλημα.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Πτολεμαίε, επειδή για πρότυπο μου έχω τους Άγγλους οπαδούς εδώ και 40 χρόνια, προσωπικά και στα γκολ και στα καλάθια και στους πόντους και παντού φωνάζω ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...Έτσι δεν μπερδεύομαι κιόλας...ΟΛΑ Π.Α.Ο.Κ.!!!
Marianov6

goran 64 έγραψε:Marionov6, προσωπικά μου αρέσει να διαβάζω όλα σου τα σχόλια για το βόλεϋ, και έχω σχηματίσει την εντύπωση ότι γνωρίζεις καλά το άθλημα κι όχι περιστασιακά, απ την κερκίδα δηλαδή, όπως η αφεντιά μου κι άλλοι πολλοί εδώ μέσα που το παίζουμε και ειδήμονες ώρες ώρες!!!

Γι αυτό σε ευχαριστώ προσωπικά που, μέσω της ανάγνωσης μου των σχολίων σου, για τα οποία χαλαλίζεις τον χρόνο σου για να γράψεις, μαθαίνω όλο και περισσότερα πράγματα γι αυτό το πανέμορφο άθλημα!!! Να είσαι καλά αδερφέ, μακάρι να συνεχίσεις να μας ενημερώνεις τακτικά!!! ;)
Σε ευχαριστω Γρηγορη, να εισαι καλα! Και οσο αυτο που λες για το αθλημα, εαν ξαναγεννιομουν, παλι βολλει θα επαιζα ;) τοση ντοπα αδρεναλινης ολη την ωρα, τοση ενταση ΧΩΡΙΣ να ερθεις σε επαφη με αντιπαλο, τοσα ξεσπασματα μετα απο καθε ποντο.. ειναι πραγματικα για "ψυχακιδες" το αθλημα σαν τον Σεπεδα χαχαχα αλλα αμα το σεβαστεις σου διαμορφωνει πολυ μα παρα πολυ χαρακτηρα.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Πραγματικά η ανυπαρξία επαφής με τον αντίπαλο που κάποιοι ποδοσφαιρολάγνοι και μόνο την κάνουν να το θεωρούν εντελώς λανθασμένα και υποτιμητικά "άθλημα για γυναίκες", είναι που κάνει αυτό το τόσο εντυπωσιακό άθλημα τελείως ξεχωριστό από όλα τα άλλα ομαδικά, πλην της σκυταλοδρομίας θαρρώ!!!

Τα τρομερά αθλητικά και νοητικά προσόντα που απαιτούνται, όπως και η δύναμη του χαρακτήρα του ατόμου που ασχολείται με το βόλεϋ σε top επίπεδο, φαίνονται καθαρά τόσο μέσα από τις φάσεις ενός αγώνα (τρομερά επιτόπια ή με ένα μόνο βήμα σχεδόν πάντα άλματα, φοβερή δύναμη σε σερβίς και καρφιά, παλικαριά και διορατικότητα συνάμα στο μπλοκ, μυαλό στις "ανάποδες" πάσες του πασαδόρου και στα "πονηρά" καρφιά του αντί για πάσες, αλλά και στους κερδισμένους πόντους από προμελετημένο σε κλάσματα δευτερολέπτου μπλοκ άουτ) όσο κι απ τις ανατροπές αγώνων λόγω καλής ή κακής ψυχολογίας κάποιων παικτών και της δύναμης της θέλησης που βγάζουν ή χάνουν κατά την διάρκεια τους!!!

Πραγματικά το βόλεϋ είναι ένα μαγικό άθλημα!!! Τα δε σημερινά σου σχόλια επί αυτού τα θεωρώ προσωπικά επιμορφωτικό σεμινάριο και σ ευχαριστώ και πάλι γι αυτά!!!

Όσο για την διάπλαση του χαρακτήρα του ανθρώπου μέσα απ τον αθλητισμό αδερφέ μου Marionov6, αυτό είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί σε όλους τους νέους ανθρώπους που ασχολούνται με αυτόν, με την προϋπόθεση όμως, όπως παραδέχτηκες ήδη κι εσύ, να βρουν μπροστά τους και τους κατάλληλους "δασκάλους", ασχέτως αθλήματος, όπως προσωπικά πιστεύω!!!
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ευχαριστούμε marianov

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Πραγματικα ενα τεραστιο μπραβο στον μαριανοβ και γενικα στα παιδια που ακουμπανε πιο λεπτομερως τα του βολευ..να ειστε καλα παιδες..

Φιλε μαριανοβ κατα τη γνωμη σου ποιο ειναι το καλυτερο λιμπερο στην ελλαδα;;κ κατι ακομα αν ξες..πριν τρια τεσσερα χρονια ο γκει ειχε ενα πολυ καλο ακραιο ελληνα τον ΑΝΤΡΕΑ ΦΡΑΓΓΟ..ξες που παιζει και αν θα ηταν εφικτο να τον καπαρωσουμε;;
Marianov6

Εγινα Βουλγαρος με το ετσιιιιι, με το θελωωωω :opaokara: Μαριανο σκετο ειναι το ονομα παιδια, απλα ειναι Ισπανικο. Και οχι, φυσικα και δεν τρεχει κατι για τετοιο λαθος.

Κοιτα Δημητρη, μην νομιζεις οτι κυνηγαω σαν τρελλος την πορεια καθε αθλητη :mrgreen: Για τον Αντρεα που λες, αυτος πηγε σε μια ιταλικη για τρια χρονια οταν εφυγε απο Ελλαδα, οταν τον ρωτησαν σε μια συνεντευξη για το αν συνεχισει στην ιδια ομαδα, απαντησε "δεν ξερω αν συνεχισω, δεν εχουν γινει συζητησεις ακομα, αλλα ακομα και να μην συνεχισω, σιγουρα θα παω σε αλλη Ιταλικη". Οταν λοιπον τελειωσε το συμβολαιο του, πηγε στο Ιραν να παιξει (λολ). Ενταξει, δεν εχει σχεση το αν ειναι καλο επιπεδο 'η οχι, απλα δεν γινεται να δηλωνεις τετοια πραγματα και μετα να κανεις αλλα που πιο εξτριμ. Απο εκει βρεθηκε στην Μοντενα το 15' αν θυμαμαι καλα, εμεινε 4 μηνες, πηγε στην Τουλουζ οπου και απο εκει εφυγε και πλεον παιζει σε μια αλλη Γαλλικη (δεν θυμαμαι το ονομα της). Μπορει να εχει φυγει και απο εκει πλεον, δεν το γνωριζω αυτο. Οσο καλος και να ειναι, ενας αθλητης που δηλωνει οτι θα μεινει στην Ιταλια και παει στο Ιραν και απο εκει αλλαζει ομαδα καθε τρεις και λιγο...δεν ξερω τι ζωη κανει και τι χαρακτηρας ειναι, αλλα δεν νομιζω να τον ηθελα σε εμας.

Απο εκει και περα για λιμπερο που ρωτας, ειναι αυτο που ειπα προηγουμενος το οτι εχουμε θεμα με τις ηλικιες στην χωρα. 'Η θα ειναι "μεγαλοι" (ο Γκαρας ειναι 31 πχ) 'η μετα θα ειναι μικροι, μιλαω για αυτους που αξιζουν κατι. Το μεγαλοι το βαζω σε " " γιατι στο βολλει δεν ειναι και τοσο σοβαρο, ειδικα σε αυτη την θεση, αλλα το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχουν μεγαλα περιθωρια εξελιξεις για αυτους σε αυτη την ηλικια και οπως και να εχει, καποια στιγμη θα ερθει και το τελος τους. Ανεκαθεν μεγαλες σχολες βολλει στην Ελλαδα ηταν η Ορεστιαδα και η Αλεξανδρουπολη. Για μενα, ο Καρασαββιδης δεν εχει πολλα περιθωρια εξελιξης, δεν μου γεμιζει το ματι. Αντιθετα, δεν θα ελεγα οχι στο να παρω δευτερο τον Κωνσταντινιδη της Ορεστιαδας, ειναι 23 χρονων αυτος, εχει αρκετα περιθωρια να εξελιχθει. Με Γκαρα και με Κωνσταντινιδη θα ημουν καλα για την ωρα εγω, αρκει βεβαια να μεινει ο Καλμα και να χτισει αυτο που θελει. Νουμερο ενα προτεραιοτητα για μενα ειναι ο πασαδορος, μικρος σε ηλικια αλλα με εμπειρια, να βλεπει πολυ γηπεδο και γενικα να εχει "μυαλο". Θεωρω οτι με ενα τετοιο πασαδορο (επιμενω για τον πιτσιρικα της Τρεντινο), θα αλλαξουμε επιπεδο σε μεγαλο βαθμο. Απο εκει και περα πινελιες, οπως τον νεο Σαφρανοβιτς πχ στην θεση του Γιαμπλονσκι.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Marianov6 έγραψε:Εγινα Βουλγαρος με το ετσιιιιι, με το θελωωωω :opaokara: Μαριανο σκετο ειναι το ονομα παιδια, απλα ειναι Ισπανικο. Και οχι, φυσικα και δεν τρεχει κατι για τετοιο λαθος.

Κοιτα Δημητρη, μην νομιζεις οτι κυνηγαω σαν τρελλος την πορεια καθε αθλητη :mrgreen: Για τον Αντρεα που λες, αυτος πηγε σε μια ιταλικη για τρια χρονια οταν εφυγε απο Ελλαδα, οταν τον ρωτησαν σε μια συνεντευξη για το αν συνεχισει στην ιδια ομαδα, απαντησε "δεν ξερω αν συνεχισω, δεν εχουν γινει συζητησεις ακομα, αλλα ακομα και να μην συνεχισω, σιγουρα θα παω σε αλλη Ιταλικη". Οταν λοιπον τελειωσε το συμβολαιο του, πηγε στο Ιραν να παιξει (λολ). Ενταξει, δεν εχει σχεση το αν ειναι καλο επιπεδο 'η οχι, απλα δεν γινεται να δηλωνεις τετοια πραγματα και μετα να κανεις αλλα που πιο εξτριμ. Απο εκει βρεθηκε στην Μοντενα το 15' αν θυμαμαι καλα, εμεινε 4 μηνες, πηγε στην Τουλουζ οπου και απο εκει εφυγε και πλεον παιζει σε μια αλλη Γαλλικη (δεν θυμαμαι το ονομα της). Μπορει να εχει φυγει και απο εκει πλεον, δεν το γνωριζω αυτο. Οσο καλος και να ειναι, ενας αθλητης που δηλωνει οτι θα μεινει στην Ιταλια και παει στο Ιραν και απο εκει αλλαζει ομαδα καθε τρεις και λιγο...δεν ξερω τι ζωη κανει και τι χαρακτηρας ειναι, αλλα δεν νομιζω να τον ηθελα σε εμας.

Απο εκει και περα για λιμπερο που ρωτας, ειναι αυτο που ειπα προηγουμενος το οτι εχουμε θεμα με τις ηλικιες στην χωρα. 'Η θα ειναι "μεγαλοι" (ο Γκαρας ειναι 31 πχ) 'η μετα θα ειναι μικροι, μιλαω για αυτους που αξιζουν κατι. Το μεγαλοι το βαζω σε " " γιατι στο βολλει δεν ειναι και τοσο σοβαρο, ειδικα σε αυτη την θεση, αλλα το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχουν μεγαλα περιθωρια εξελιξεις για αυτους σε αυτη την ηλικια και οπως και να εχει, καποια στιγμη θα ερθει και το τελος τους. Ανεκαθεν μεγαλες σχολες βολλει στην Ελλαδα ηταν η Ορεστιαδα και η Αλεξανδρουπολη. Για μενα, ο Καρασαββιδης δεν εχει πολλα περιθωρια εξελιξης, δεν μου γεμιζει το ματι. Αντιθετα, δεν θα ελεγα οχι στο να παρω δευτερο τον Κωνσταντινιδη της Ορεστιαδας, ειναι 23 χρονων αυτος, εχει αρκετα περιθωρια να εξελιχθει. Με Γκαρα και με Κωνσταντινιδη θα ημουν καλα για την ωρα εγω, αρκει βεβαια να μεινει ο Καλμα και να χτισει αυτο που θελει. Νουμερο ενα προτεραιοτητα για μενα ειναι ο πασαδορος, μικρος σε ηλικια αλλα με εμπειρια, να βλεπει πολυ γηπεδο και γενικα να εχει "μυαλο". Θεωρω οτι με ενα τετοιο πασαδορο (επιμενω για τον πιτσιρικα της Τρεντινο), θα αλλαξουμε επιπεδο σε μεγαλο βαθμο. Απο εκει και περα πινελιες, οπως τον νεο Σαφρανοβιτς πχ στην θεση του Γιαμπλονσκι.
Ισπανε λοιπον :mrgreen: σε ρωτησα για τν φραγγο επειδη ασχολεισαι με το βολλευ κ με δικαιωσες.. Δν ηξερα οτι ηταν τοσο πτωτικη η καριερα του..αν ι
Θυμαμαι καλα ειχε ξεκινησει με πολλες προοπτικες..επισης ενα αλλο παιχτακι νομιζω απο πανω ειναι τον ειχα δει με την εθνικη κ μ αρεσε πολυ αλλα δν θυμαμαι ονομα..
Για πασαδορο συμφωνω μαζι σου..ευχαριστω παντως για τις πληροφορίες σου...να εισαι καλα..
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

!!!!

Ο Σαφράνοβוτς θέλει να γυρίσει!

Ο Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς είναι ο πετοσφαιριστής, που έλειψε όσο κανένας άλλος, στον φετινό Δικέφαλο.

Ο Ισραηλινός που είχε πέρσι την καλύτερη υποδοχή στο πρωτάθλημα, το καλοκαίρι έφυγε απόλυτα πετυχημένος και με το νταμπλ στην βαλίτσα του. Οι λόγοι της αποχώρησης του, ήταν κυρίως προσωπικοί, όμως να, που τώρα ρίχνει γέφυρες, για την επιστροφή του.

Ο ύψους 1.95 παίκτης της πολωνικής Γιαστρέμπσκι, όλη την χρονιά είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και μάλιστα τους ευχήθηκε και καλή επιτυχία πριν τους ημιτελικούς με τον Ολυμπιακό.

Πλέον όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του INPAOK, o Σαφράνοβιτς έχει την επιθυμία να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ και αναμένεται να υπάρξει ραντεβού του Δικεφάλου με τον έμπειρο πετοσφαιριστή μετά την ολοκλήρωση της σειράς του τελικού του πρωταθλήματος, ώστε να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για πιθανή επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”