να βοηθήσω και εγώ λίγο για τον καρασαββίδη.cellophan έγραψε:Συμφωνώ για Πάρις, 100%. Μια που από όσο σε διαβάζω φίλε μου, το ξέρεις το άθλημα και εγώ είμαι περιθωριακός και δεν γνωρίζω πολλά πράγματα, μπορείς να μου εξηγήσεις την περίπτωση του Καρασαββίδη; Είναι όντως καλός στην υποδοχή, τόσο ώστε να είναι η πρώτη αλλαγή της θέσης σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό; Δεν έχω τίποτα με το παιδί και μου είναι απίστευτα συμπαθής, φαίνεται άλλωστε ψυχούλα, αλλά κάθε φορά που μπαίνει εγώ σταυροκοπιέμαι ρε σύ φίλε μου. Είμαι άμπαλος και εμπαθής ή όντως υπάρχει θέμα;Marianov6 έγραψε:Ναι ρε Μαρλευ, απλα οπως εγραψα και προηγουμενος, την ζαρια του ο Καλμα την εριξε στο πρωτο σετ οταν επελεξε να παιζει συνεχεια με τον Σεπεδα. Πηγε να παρει το πρωτο σετ και να το τελειωσει απλα δεν του βγηκε, αυτο ομως θα εχει και συνεπεις μετα (εξτρα κουραση). Απο εκει και περα, δεν ειναι λαθος αν ειδε οτι δεν του βγαινει να επιλεξει να χτυπησει το επομενο παιχνιδι. Παιζαμε με τον δευτερο πασαδορο για αρκετη ωρα μετα αν ειδες, αυτο πρεπει να σου λεει κατι. Τεσπα δεν εχει σημασια, λεω καποια πραγματα επειδη εχω παιξει βολλει (οχι σε σχολικο επιπεδο) και ειναι καθαρα θεματα τακτικης. Γι'αυτο ελεγα και για τις πασες του Κουρνετα φετος που ηταν κακες, το ελεγα γιατι ξερω το αθλημα. Παρεπιπτοντως ο Παρις εκανε παρα πολλες λαθος πασες επισης, πολυ χαμηλες για τους παιχτες του, απορω γιατι τον θελετε. Ασχετα με αυτα, ακομα και το πρωτο που ειπα να ισχυει, εμενα δεν με χαλαει. Και ναι, εχουμε ομαδα να κερδισουμε την Συρο στο παλατακι οποτε θελουμε.
το παιδί αυτό μπορεί να σταδιοδρομήσει ως λίμπερο.Ξεκίνησε από μικρός να παίζει ως ακραίος στον επίκουρο πολίχνης και ως ακραίος αγωνίστηκε στις μικρές εθνικές ομάδες,αλλά ενώ τα χτυπήματα του είναι μάλλον αδύναμα για ακραίο,από μικρός ξεχώρισε για το χάρισμα του στην υποδοχή.Αν δουλευτεί σωστά και βελτιώσει παράλληλα και την ταχύτητα του μπορεί να κάνει πολύ καλή καριέρα και να είναι πολύτιμος.
να μην ξεχνάμε ότι δεν είναι εύκολο να βρίσκεσαι ξαφνικά 19 ετών (τόσο ήταν όταν πρωτοήρθε)σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό από μικρότερες κατηγορίες.
Ανετα αυτή την στιγμή μπορεί να είναι αναπληρωματικός λίμπερο,για σταυροκόπημα δεν είναι πάντως το παιδί!