Συγγνώμη; Είναι αυτή Ελληνική λέξη; Φίλη; Πού είσαι Φίλη;pgetsos έγραψε:Οπότε όλοι όσοι βιάστηκαν, σήμερα θα ζητήσουν συγγνώμη, ε;
Κύπελλο επαγγελματικών ομάδων 2015-6
- ΑποστόληςΑ
Re: Κύπελλο επαγγελματικών ομάδων 2015-6
-
Αν φάς -3 στο κεφάλι για τα πλευ ωφ δεν θέλω κλαμματα μετά,κάποιος πήρε μια απόφαση και πρέπει να ζήσουμε με αυτήν .Μην με πει κανένας δεν γίνεται να φας -3 στα πλευ ωφ ,μάγκες στην Ελλάδα ζούμε ΟΛΑ γίνονται.
- ΑποστόληςΑ
Τόσα χρόνια που πας να σηκώσεις κεφάλι τους τρως του μείον βαθμούς και τις τιμωρίες της έδρας από τη διαιτησία.
- Sick Bastard
Δεν αναφέρεται πουθενά ότι μπορείς να φας -3 στα playoff.blackjack80 έγραψε:Αν φάς -3 στο κεφάλι για τα πλευ ωφ δεν θέλω κλαμματα μετά,κάποιος πήρε μια απόφαση και πρέπει να ζήσουμε με αυτήν .Μην με πει κανένας δεν γίνεται να φας -3 στα πλευ ωφ ,μάγκες στην Ελλάδα ζούμε ΟΛΑ γίνονται.
Ούτε και -12 όπως ηλιθιωδώς κυκλοφόρησε.
Αν συμβεί κάτι τέτοιο, μιλάμε σε άλλη βάση. Πολύ πιο διασκεδαστική.
Αυτό ακριβώς θα πουνRoMaN έγραψε:Συγγνώμη; Είσαι τρελός;
Θα πουν ότι πίεσαν τις καταστάσεις και είχαν δίκιο, διότι δικαιώθηκαν.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι έτρεμε ο ιβαν είχε πει ότι δεν θέλει να κατεβει πολύ πριν τις ανακοινώσεις. .....το κακό είναι ότι τώρα θα νομίζουν ότι με τις ανακοινώσεις θα καθορίζουν τις απαφασεις της παε ....obanebane έγραψε:Δηλαδη εχετε οντως αμφιβολια οτι η ανακοινωση πιεσε καταστασεις;
Ας μη κοροιδευομαστε και μεταξυ μας.
Οχι απλα 100% 1000%,αλλωστε αυτο ειχε διαρευσει και αμεσως μετα την ανακοινωση διερευσε το αντιθετο,το οποιο ακομα αν δεν κανω λαθος δεν ειναι επισημο.pgetsos έγραψε:]Δηλαδη εισαι σιγουρος 100% οτι αλλιως θα κατεβαιναμε για το παιχνιδι;
Εχει βγει καποιος απο την ΠΑΕ επισημα να δηλωσει οτι δεν κατεβαινουμε;
Ο Ιβαν εχει χασει τη μπαλα παλικαρια,ελπιζω να τη βρει συντομα.
- PAOK_Antarctica
Ισχύει ότι πρέπει να βγει ανακοίνωση, που θα εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δεν κατεβαίνουμε. Δεν αρκεί απλά να μην πάμε, πρέπει να το αιτιολογήσουμε κιόλας.
Αλλά αν ήταν να πάμε, θα είχε ήδη βγει αποστολή και θα ετοιμαζόταν το αεροπλάνο. Μια χαρά επίσημο είναι.
Αλλά αν ήταν να πάμε, θα είχε ήδη βγει αποστολή και θα ετοιμαζόταν το αεροπλάνο. Μια χαρά επίσημο είναι.
Πολύ πολύ προκατειλημενος εδώ και καιρόobanebane έγραψε:Οχι απλα 100% 1000%,αλλωστε αυτο ειχε διαρευσει και αμεσως μετα την ανακοινωση διερευσε το αντιθετο,το οποιο ακομα αν δεν κανω λαθος δεν ειναι επισημο.pgetsos έγραψε:]Δηλαδη εισαι σιγουρος 100% οτι αλλιως θα κατεβαιναμε για το παιχνιδι;
Εχει βγει καποιος απο την ΠΑΕ επισημα να δηλωσει οτι δεν κατεβαινουμε;
Ο Ιβαν εχει χασει τη μπαλα παλικαρια,ελπιζω να τη βρει συντομα.
Πλάκα έχει ακόμη αναριωτιομαστε αν θα κατέβουμε. ....αισθάνομαι ότι κάποιοι χαλάστηκαν γιατί δεν κατέβηκαμε και δεν εχουν αφορμή να κράξουν αυτό δεν αφορά εσένα αλλά άλλουςPAOK_Antarctica έγραψε:Ισχύει ότι πρέπει να βγει ανακοίνωση, που θα εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δεν κατεβαίνουμε. Δεν αρκεί απλά να μην πάμε, πρέπει να το αιτιολογήσουμε κιόλας.
eorptol έγραψε: Πολύ πολύ προκατειλημενος εδώ και καιρό
Απλα ρεαλιστης και κουρασμενος.
Γιατί να ξανά βγάλει ανακοίνωση;
Έβγαλε όταν έπρεπε.
Δεν άλλαξε κάτι
SM-G920F
Έβγαλε όταν έπρεπε.
Δεν άλλαξε κάτι
SM-G920F
Φίλε όλοι είμαστε κουρασμενοι αλλά σε αυτό το οικονομικό περιβάλλον είμαστε όαση και τα αποτελέσματα θα έρθουν το πιστεύω και θα γίνει
- ΑποστόληςΑ
Η ΑΕΚ πέρασε στον τελικό. Ισοφάρισε τον Ατρόμητο στο 88΄ 1-1.
- kataramenos5
Δε ξερω αν πιεσε αλλα σιγουρα μετρησε στην αποφαση του στυλ τι θελει ο λαος.eorptol έγραψε:Ναι έτρεμε ο ιβαν είχε πει ότι δεν θέλει να κατεβει πολύ πριν τις ανακοινώσεις. .....το κακό είναι ότι τώρα θα νομίζουν ότι με τις ανακοινώσεις θα καθορίζουν τις απαφασεις της παε ....obanebane έγραψε:Δηλαδη εχετε οντως αμφιβολια οτι η ανακοινωση πιεσε καταστασεις;
Ας μη κοροιδευομαστε και μεταξυ μας.
Ρε Πτολεμαιδα δε βγηκε ο Κυρ Κυρ κι ελεγε οτι το σκεφτομαστε πριν 2 βδομαδες ,δε ειπε ο Ιβαν οτι ηθελα αλλα μου πανε 50 να κατεβω και το σκεφτομαι?
Παγια τακτικη στην Ελλαδα των πολιτικαντηδων.Βγαζουμε μια διαρροη με το τι σκεφτομαστε να κανουμε, βλεπουμε αντιδρασεις του κοσμου κι αναλογα πρατουμε μιας και δεν ειναι δεσμευτικη(κατι επισημο) η διαρροη .Τοσα χρονια σ αυτη τη χωρα δε το χετε ξαναδει?