Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16
Re: Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16
Για κάτι τέτοιους αραίωσα απ το φόρουμ. Ότι και να του πεις θα βρει 124876483 στραβά να σου πει.
- ΑποστόληςΑ
Ναι, αλλά στο φόρουμ υπάρχουν ένα σωρό μέλη. Δεν μπορεί οι λίγοι να απομακρύνουν τους πολλούς.
- και 1 επισκέπτης
Mīngus έγραψε:Άκυρο με την κουβέντα αλλά διάβασα τα ονόματα και με έπιασε κατάθλιψη. Ούτε στα όνειρα δεν τους βλέπαμε στον ΠΑΟΚ κι όμως ήρθαν και δεν αξιοποιήσαμε κανέναν. Μόνο τυχαίο δεν το λες.Kostas_Peraia4 έγραψε:Ε ναι ρε συ,ο Γουμενος και ο Μπατμαν εφεραν Noboa,Natkho,Stoch,Lucas,Necid,Berbatov κτλ.Ποιος Σαββιδης τωρα?blackjack80 έγραψε:Πανδεσια ονομάτων,ο ένας ποιο άχρηστος και ασχετος απο τον άλλον,με αυτούς θα κάνετε την υπέρβαση κύριε Σαββίδη?απο την μπουχεσασπορ και τον κομποτιακο ?άστο μην μας δουλεύεις και εσύ .Καλη η επανάσταση ,βάζεις και την αγωνιστική σου ανυπαρξία κάτω απο το χαλάκι και όλα καλά.
διαβαζοντας τα ονόματα έτσι στην σειρά, το μόνο που περνάει από το μυαλό μου είναι πως θα ηταν η ομάδα με ολους αυτους ταυτόχρονα!!! μεγάλη καταθλιψη

Υ.Γ. το αν αποδωσανε ολοι αυτοι είναι άλλη υποθεση. τα εσκασε χοντρα ο Σαββιδης αλλα δεν φροντισε να βρει αυτον ή αυτους που θα τους πέρνανε το 100%. (εννοώ και προπονητικο τιμ αλλά και συμπαίκτες)
blackjack80, αντί να πετας ειρωνίες προσπάθησε να έχεις την στοιχειώδη ενημέρωση γύρω από τον ΠΑΟΚ στα βασικά ζητήματα και μετά τα ξαναλέμε.
Υπάρχουν ένα τόνο sites με ρεπορταζ, υπάρχει και το paokfc που αναρτεί κάθε χρόνο τον ισολογισμό όπου μπορείς να βρεις τα επίσημα νούμερα. Την περσινή χρονιά που ήταν και χρονιά λιτότητας μόνο τα έξοδα του αγωνιστικού ήταν 17.8εκ. http://www.paokfc.gr/wp-content/uploads ... S30.06.jpg
Υπάρχουν ένα τόνο sites με ρεπορταζ, υπάρχει και το paokfc που αναρτεί κάθε χρόνο τον ισολογισμό όπου μπορείς να βρεις τα επίσημα νούμερα. Την περσινή χρονιά που ήταν και χρονιά λιτότητας μόνο τα έξοδα του αγωνιστικού ήταν 17.8εκ. http://www.paokfc.gr/wp-content/uploads ... S30.06.jpg
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aoratos την Τρί 26 Απρ 2016, 13:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Aorate το μπατζετ είναι 82828383828382 εκατομμύρια,ευχαριστημένος τώρα?τι μπατζετ έχει ο νιωνιος η κουλά και η ζελα θα με πεις ?γιατί την σκόνη τους έφαγες
- και 1 επισκέπτης
δεν μπορω να καταλαβω ποιο είναι ακριβως το πρόβλημα σου, γιατι από τη μια κραζεις τα ονόματα των παικτων με τα οποια θεωρεις ότι δεν γινεται υπερβαση και ότι το μπατζετ δεν είναι αρκετα μεγαλο κι από την άλλη θεωρεις ότι δεν χρειαζεται μπατζετ για να περασεις την αεκ και τον πανιωνιο. τελικα τι δεν σ αρεσει?blackjack80 έγραψε:Aorate το μπατζετ είναι 82828383828382 εκατομμύρια,ευχαριστημένος τώρα?τι μπατζετ έχει ο νιωνιος η κουλά και η ζελα θα με πεις ?γιατί την σκόνη τους έφαγες

Η κριτική στον σχεδιασμο του αγωνιστικού έχει λογική και έχουν γραφτεί απο όλους μας απειρες σελίδες πάνω σε αυτό, αν διαβάζεις το φορουμ. Αλλού είναι το point μου στο σχολιο σου και ελπιζω να το καταλαβες.
blackjack80 έγραψε:...άστο μην μας δουλεύεις και εσύ .Καλη η επανάσταση ,βάζεις και την αγωνιστική σου ανυπαρξία κάτω απο το χαλάκι και όλα καλά.
Λοιπόν, μόλις δω με τα ματάκια μου τον Ιβάν με στραβοφορεμένο μπερέ, κατακόκκινη σημαία στα χέρια του να την ανεμίζει πέρα δώθε σε συγκέντρωση του Ε.Κ.Κ.Ε. και ταυτόχρονα να κάνει κοντρόλ με το καλάμι σκεπασμένος από κάνα μπουχάρα της Πέρσικα, τότε ναι,

- Kostas_Peraia4
Mε κατι τετοιες αποψεις σαν του blackjack ευχομαι να υπογραψουν οι πολιτικοι μας ακομα 230 μνημονια...Αυτοι ειμαστε.
Θα υπογράψουν τα μνημονια
:(
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

-
Αφού τα καλά ονόματα(εκτός κι αν δεν τα θεωρείς) κάνανε τουρισμό και δεν προσφέραν τίποτα,τα υπόλοιπα ονόματα που ακούγονται είναι χαμηλού επιπέδου και οι ήδη υπάρχοντες παίκτες σαπάκια αφού με το ζόρι μπήκαμε στα play off,πες μου αλήθεια εσύ πώς φανταζεσαι ότι μπορεί ο ΠΑΟΚ να μεγαλώσει?Και εννοώ να μου δώσεις παραδείγματα παικτών που θεωρείς ικανούς να φοράνε τι φανέλα,αν υπάρχουν για σένα παίκτες του σημερινού roster που αξίζουν κτλ.Εκτός κι αν ούτως ή άλλως δεν εμπιστεύεσαι τους ήδη υπάρχοντες για σχεδιασμό ομάδος και ειδικά τον Ιβάν οπότε ότι και να κάνουν σε επίπεδο προγραμματισμού θα το αποδοκιμάσεις απριόρι.blackjack80 έγραψε:Νομποα έκανε 6 μήνες τουρισμό και μετά ξανά ρωσσια,στοχ ο καλύτερος πελάτης του μαρκιζ και τώρα θαμενος στην μπουρσασπορ,νατχο έπαιζε φιλικά 6 μήνες μέχρι να υπογράψει στην τσσκα,μαρτενς ,βετεράνος,μαντουρο ποιο αργός αιι απο θορηκτο .Λουκας κατάλαβε τι παίζει καθ την έκανε με ελαφρά για να σωθεί .Νετσιντ θαμμένος στην μπουρσα και αυτός όσο για τον μπερμπατοφ έχουμε ξεχάσει ότι παίζει καν στην ομάδα μας .Που τα είδες αορατε 20 εκ μπατζετ?στον ύπνο σου?δεν έχετε γιατρειά κάποιοι 4 χρονια Σαββίδης και μυαλό δεν βάλατε.Να δω τι παλτά θα μας κουβαλήσει πάλι .Εκανε τόσο γαματες μεταγραφες για αυτό έχουμε βασικούς την τζαβελιτα,τον speedy gonzalez τζιωλη ,τον νταςαεφ γλυκό και γενικά αλλα τέτοια πουλια μες την ομάδα.Εγώ το παραμυθάκι μου θέλετε να με ταιςετε δεν το τρώω ,είπαμε επανάσταση ,βεβειως ότι παίζω με τον τζιωλη κι τον τζαβελλα βασικό δεν φταίει ότι είμαι 5ος .Εγινεεεεεεεεεεε
Τα είπες όλα Μακη
Ρε συ Μάκη, αν καθόταν ο χριστιανός να σε απαντήσει σε όσα τον ρωτάς θα έγραφε όλα αυτά τα επουσιώδη, εμπρηστικά και τουλάχιστον αφελή σχόλια σε 2-3 topics;;; Σιγά να μην σε απαντήσει ρε φίλε μου...makispaspartou έγραψε:Αφού τα καλά ονόματα(εκτός κι αν δεν τα θεωρείς) κάνανε τουρισμό και δεν προσφέραν τίποτα,τα υπόλοιπα ονόματα που ακούγονται είναι χαμηλού επιπέδου και οι ήδη υπάρχοντες παίκτες σαπάκια αφού με το ζόρι μπήκαμε στα play off,πες μου αλήθεια εσύ πώς φανταζεσαι ότι μπορεί ο ΠΑΟΚ να μεγαλώσει?Και εννοώ να μου δώσεις παραδείγματα παικτών που θεωρείς ικανούς να φοράνε τι φανέλα,αν υπάρχουν για σένα παίκτες του σημερινού roster που αξίζουν κτλ.Εκτός κι αν ούτως ή άλλως δεν εμπιστεύεσαι τους ήδη υπάρχοντες για σχεδιασμό ομάδος και ειδικά τον Ιβάν οπότε ότι και να κάνουν σε επίπεδο προγραμματισμού θα το αποδοκιμάσεις απριόρι.blackjack80 έγραψε:Νομποα έκανε 6 μήνες τουρισμό και μετά ξανά ρωσσια,στοχ ο καλύτερος πελάτης του μαρκιζ και τώρα θαμενος στην μπουρσασπορ,νατχο έπαιζε φιλικά 6 μήνες μέχρι να υπογράψει στην τσσκα,μαρτενς ,βετεράνος,μαντουρο ποιο αργός αιι απο θορηκτο .Λουκας κατάλαβε τι παίζει καθ την έκανε με ελαφρά για να σωθεί .Νετσιντ θαμμένος στην μπουρσα και αυτός όσο για τον μπερμπατοφ έχουμε ξεχάσει ότι παίζει καν στην ομάδα μας .Που τα είδες αορατε 20 εκ μπατζετ?στον ύπνο σου?δεν έχετε γιατρειά κάποιοι 4 χρονια Σαββίδης και μυαλό δεν βάλατε.Να δω τι παλτά θα μας κουβαλήσει πάλι .Εκανε τόσο γαματες μεταγραφες για αυτό έχουμε βασικούς την τζαβελιτα,τον speedy gonzalez τζιωλη ,τον νταςαεφ γλυκό και γενικά αλλα τέτοια πουλια μες την ομάδα.Εγώ το παραμυθάκι μου θέλετε να με ταιςετε δεν το τρώω ,είπαμε επανάσταση ,βεβειως ότι παίζω με τον τζιωλη κι τον τζαβελλα βασικό δεν φταίει ότι είμαι 5ος .Εγινεεεεεεεεεεε

-
goran 64 έγραψε:Ρε συ Μάκη, αν καθόταν ο χριστιανός να σε απαντήσει σε όσα τον ρωτάς θα έγραφε όλα αυτά τα επουσιώδη, εμπρηστικά και τουλάχιστον αφελή σχόλια σε 2-3 topics;;; Σιγά να μην σε απαντήσει ρε φίλε μου...makispaspartou έγραψε:Αφού τα καλά ονόματα(εκτός κι αν δεν τα θεωρείς) κάνανε τουρισμό και δεν προσφέραν τίποτα,τα υπόλοιπα ονόματα που ακούγονται είναι χαμηλού επιπέδου και οι ήδη υπάρχοντες παίκτες σαπάκια αφού με το ζόρι μπήκαμε στα play off,πες μου αλήθεια εσύ πώς φανταζεσαι ότι μπορεί ο ΠΑΟΚ να μεγαλώσει?Και εννοώ να μου δώσεις παραδείγματα παικτών που θεωρείς ικανούς να φοράνε τι φανέλα,αν υπάρχουν για σένα παίκτες του σημερινού roster που αξίζουν κτλ.Εκτός κι αν ούτως ή άλλως δεν εμπιστεύεσαι τους ήδη υπάρχοντες για σχεδιασμό ομάδος και ειδικά τον Ιβάν οπότε ότι και να κάνουν σε επίπεδο προγραμματισμού θα το αποδοκιμάσεις απριόρι.blackjack80 έγραψε:Νομποα έκανε 6 μήνες τουρισμό και μετά ξανά ρωσσια,στοχ ο καλύτερος πελάτης του μαρκιζ και τώρα θαμενος στην μπουρσασπορ,νατχο έπαιζε φιλικά 6 μήνες μέχρι να υπογράψει στην τσσκα,μαρτενς ,βετεράνος,μαντουρο ποιο αργός αιι απο θορηκτο .Λουκας κατάλαβε τι παίζει καθ την έκανε με ελαφρά για να σωθεί .Νετσιντ θαμμένος στην μπουρσα και αυτός όσο για τον μπερμπατοφ έχουμε ξεχάσει ότι παίζει καν στην ομάδα μας .Που τα είδες αορατε 20 εκ μπατζετ?στον ύπνο σου?δεν έχετε γιατρειά κάποιοι 4 χρονια Σαββίδης και μυαλό δεν βάλατε.Να δω τι παλτά θα μας κουβαλήσει πάλι .Εκανε τόσο γαματες μεταγραφες για αυτό έχουμε βασικούς την τζαβελιτα,τον speedy gonzalez τζιωλη ,τον νταςαεφ γλυκό και γενικά αλλα τέτοια πουλια μες την ομάδα.Εγώ το παραμυθάκι μου θέλετε να με ταιςετε δεν το τρώω ,είπαμε επανάσταση ,βεβειως ότι παίζω με τον τζιωλη κι τον τζαβελλα βασικό δεν φταίει ότι είμαι 5ος .Εγινεεεεεεεεεεε
Δεν εχεις και πολυ αδικο.Απλα μου αρεσει να ακουω ολες τις αποψεις αρκει να στοιχειοθετουνται.Μπορει ο συνοπαδος να εχει τη δικη του σκεψη.Δεν μπορω τους αφορισμους..Οποτε αν θελησει μπορει να μας εξηγησει..
- ΑποστόληςΑ
Βρήκαμε τον αντικαταστάτη του Mak, γεννηθέντα 02.04.1993
inpaok - 26. Απριλίου 2016 - 18:01
Όπως αναφέραμε και νωρίτερα, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ολλανδία, στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ φέρεται να είναι ο 23χρονος Ολλανδομαροκινός εξτρεμ Ταρίκ Τισουντάλι.
Δείτε σε δράση τον νεαρό μεσοεπιθετικό που αγωνίζεται στην Β’ κατηγορία του πρωταθλήματος της Ολλανδίας με την φανέλα της Τέλσταρ, εντυπωσιάζοντας με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του, έχοντας πετύχει 19 γκολ σε 35 εμφανίσεις, ενώ έχει μοιράσει και 9 ασίστ.
[youtube]yMnHc1FCn6g[/youtube]
inpaok - 26. Απριλίου 2016 - 18:01
Όπως αναφέραμε και νωρίτερα, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ολλανδία, στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ φέρεται να είναι ο 23χρονος Ολλανδομαροκινός εξτρεμ Ταρίκ Τισουντάλι.
Δείτε σε δράση τον νεαρό μεσοεπιθετικό που αγωνίζεται στην Β’ κατηγορία του πρωταθλήματος της Ολλανδίας με την φανέλα της Τέλσταρ, εντυπωσιάζοντας με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του, έχοντας πετύχει 19 γκολ σε 35 εμφανίσεις, ενώ έχει μοιράσει και 9 ασίστ.
[youtube]yMnHc1FCn6g[/youtube]