Βόλλεϋ 2015-2016
Re: Βόλλεϋ 2015-2016
Στο 35-33 και εγώ πίστεψα ότι σήμερα δύσκολα και στο 26-24 ακόμη περισσότερο .....σήμερα δεν είμασταν καλοί δεν είχαμε τύχη και τα κορακια ήταν εναντίον μαςpaoktzis έγραψε:εγω σημερα ημουν 100% οτι θα χασουμε.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Dimitris_L4
Αρχισε παλι η ιδια κουβεντα περι ελλειψης νοοτροπιας πρωταθλητη και λοιπα και περι χαρισματος του παιχνιδιου για να το παρουμε εδω..οτι να ναι..
Ειναι αδιανοητο δηλαδη η ομαδα ολη εκτος σεπεδα να ειναι σε κακη μερα..κ μαλιστα εχασε δύο σετ στη λεπτομερεια της λεπτομερειας..κλαιν μαιν...Σε μια ομαδα που εσπασε δυο φορες την εδρα του γκει και μια της συρου και μαλιστα οι δυο απο αυτες με χαρακτηριστικη ανεση...τι να πω...
ΠΑΟΚΑΡΑ εγω δν σε φοβάμαι...
Ειναι αδιανοητο δηλαδη η ομαδα ολη εκτος σεπεδα να ειναι σε κακη μερα..κ μαλιστα εχασε δύο σετ στη λεπτομερεια της λεπτομερειας..κλαιν μαιν...Σε μια ομαδα που εσπασε δυο φορες την εδρα του γκει και μια της συρου και μαλιστα οι δυο απο αυτες με χαρακτηριστικη ανεση...τι να πω...
ΠΑΟΚΑΡΑ εγω δν σε φοβάμαι...
Συμφωνώ για Πάρις, 100%. Μια που από όσο σε διαβάζω φίλε μου, το ξέρεις το άθλημα και εγώ είμαι περιθωριακός και δεν γνωρίζω πολλά πράγματα, μπορείς να μου εξηγήσεις την περίπτωση του Καρασαββίδη; Είναι όντως καλός στην υποδοχή, τόσο ώστε να είναι η πρώτη αλλαγή της θέσης σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό; Δεν έχω τίποτα με το παιδί και μου είναι απίστευτα συμπαθής, φαίνεται άλλωστε ψυχούλα, αλλά κάθε φορά που μπαίνει εγώ σταυροκοπιέμαι ρε σύ φίλε μου. Είμαι άμπαλος και εμπαθής ή όντως υπάρχει θέμα;Marianov6 έγραψε:Ναι ρε Μαρλευ, απλα οπως εγραψα και προηγουμενος, την ζαρια του ο Καλμα την εριξε στο πρωτο σετ οταν επελεξε να παιζει συνεχεια με τον Σεπεδα. Πηγε να παρει το πρωτο σετ και να το τελειωσει απλα δεν του βγηκε, αυτο ομως θα εχει και συνεπεις μετα (εξτρα κουραση). Απο εκει και περα, δεν ειναι λαθος αν ειδε οτι δεν του βγαινει να επιλεξει να χτυπησει το επομενο παιχνιδι. Παιζαμε με τον δευτερο πασαδορο για αρκετη ωρα μετα αν ειδες, αυτο πρεπει να σου λεει κατι. Τεσπα δεν εχει σημασια, λεω καποια πραγματα επειδη εχω παιξει βολλει (οχι σε σχολικο επιπεδο) και ειναι καθαρα θεματα τακτικης. Γι'αυτο ελεγα και για τις πασες του Κουρνετα φετος που ηταν κακες, το ελεγα γιατι ξερω το αθλημα. Παρεπιπτοντως ο Παρις εκανε παρα πολλες λαθος πασες επισης, πολυ χαμηλες για τους παιχτες του, απορω γιατι τον θελετε. Ασχετα με αυτα, ακομα και το πρωτο που ειπα να ισχυει, εμενα δεν με χαλαει. Και ναι, εχουμε ομαδα να κερδισουμε την Συρο στο παλατακι οποτε θελουμε.
Κοιτα, καταρχας ειναι μικρος, μολις εγινε 21 και θυμαμαι ηταν διεθνης στις μικρες ομαδες. Είναι ταλεντακι και για το μελλον, να ξερεις.
Απο κει και περα, σιγουρα θα μπορουσαμε να εχουμε και καλυτερο στη θεση του (για τωρα) αλλα χανεις ενα παικτη σε πολυ πολυ μικρη ηλικια, και ο μονος που μπορει να παιξει και λιμπερο εκτος του Γκαρα (παλιοτερα θυμαμαι να εχει παιξει τουλαχιστον)
Απο κει και περα, σιγουρα θα μπορουσαμε να εχουμε και καλυτερο στη θεση του (για τωρα) αλλα χανεις ενα παικτη σε πολυ πολυ μικρη ηλικια, και ο μονος που μπορει να παιξει και λιμπερο εκτος του Γκαρα (παλιοτερα θυμαμαι να εχει παιξει τουλαχιστον)
- ΑποστόληςΑ
Όταν ο Φοίνικας, που αναγεννάται από τις στάχτες του, προηγηθεί 2-0 σετ στο Παλατάκι να δω ποιοι πραγματικοί ΠΑΟΚτσήδες θα εξακολουθούν να πιστεύουν ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα...
(κάτι που θα γίνει, τελικά).
(κάτι που θα γίνει, τελικά).
Kαι η ηττα στο προγραμμα ειναι απο μια αξιομαχη ομαδα. Απλα το σύστημα ολοι στον Σεπεδα δεν πολυτραβαει στην διαρκεια του αγωνα. Ανθρωπος ειναι.
Και πάλι 5 ευρώ θα είναι το εισιτήριο στον τελικό της Μεγάλης Πέμπτης.
Όλοι στο Παλατάκι στις 19:00.
Όλοι στο Παλατάκι στις 19:00.
- Dimitris_L4
Το κακο με την ομαδα φετος ειναι οτι ο χιμενεζ και ο γκαρας ειναι σε ρηχα νερα..ο δε γκαρας χθες ειχε 7/20 υποδοχες την ωρα που το λιμπερο της συρου ειχε 16/19!!!!!!!!απιστευτη διαφορα...
- ΑποστόληςΑ
ένα ματς μπορούμε να δούμε κι εμείς, λόγω διακοπών για Πάσχα, και τυχαίνει να είναι τη Μεγ. Πέμπτη????

Εγω απο τους πρώτους και για ακομη μια φορα χθες βγηκα απο τα ρούχα κ ηθελα να σπάσω την τηλεόραση με Γκαρά και Χιμένεζ...εάν αυτοι οι 2 ανεβάσουν λιγο την αποδοση τους ετσι ώστε η υποδοχή να ανεβεί σε καλα επίπεδα και ο καλος περσινός Χιμένεζ τελειώσει καμία φάση και μην τα περιμένουμε ολα απο σεπεδα τοτε νομιζω οτι δεν μπορει αυτη η ομαδα να μας χτυπήσει!
Και η ήττα στο πρόγραμμα είναι, έστω κι αν ήρθε με κακές επιλογές αλλά και με την βοήθεια των κορακιών!!!
Μεγάλη Πέμπτη σταυρώθηκε ο Χριστός, όμως δίχως να θέλω να φανώ ασεβής, Μεγάλη Πέμπτη θα.................. Αναστηθεί ένας Πρωταθλητής Π.Α.Ο.Κ.!!!
Όσο μπορούμε περισσότεροι στο Παλατάκι, αυτά τα παλικάρια μας το αξίζουν 1.000.000% !!!
Μεγάλη Πέμπτη σταυρώθηκε ο Χριστός, όμως δίχως να θέλω να φανώ ασεβής, Μεγάλη Πέμπτη θα.................. Αναστηθεί ένας Πρωταθλητής Π.Α.Ο.Κ.!!!
Όσο μπορούμε περισσότεροι στο Παλατάκι, αυτά τα παλικάρια μας το αξίζουν 1.000.000% !!!
- Μπαρκαρούτσος