Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Mapogo, αν όμως του χρόνου χάσουμε το πρωτάθλημα για 2 βαθμούς, θα μας κυνηγούν παντού...κι εμάς και τον Ιβάν! :lol:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Καλά οτι νάναι και εξυπνάδες μόνο για την πρόκληση οχι για την ουσία.

Προσωπικά χαίρομαι που δε θα κατέβουμε, αλλά αυτό δε σημαίνει οτι θα έκραζα τον Ιβάν αν αναθεωρούσε. Υπάρχουν κι άλλα συμφέροντα ΠΑΛΙ της ομάδας μας, που θα οδηγούσαν και σε μια ανάποδη απόφαση.

Η συντριπτική πλειοψηφεία όσων τάχθηκαν υπέρ Ιβάν, είπε οτι τον δικαιολογεί, οχι οτι γουστάρει την προοπτική να πάμε Καραισκάκη.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Γραμμένο είναι το τι είπε ο καθένας.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Υπάρχει και το edit.
Duke_Rolson έγραψε:
DC έγραψε:Ελπίζω ότι το ότι δεν θα κατεβούμε να είναι οριστικό.
Ο μόνος κερδισμένος, αν κατεβούμε, θα είναι ο γάβρος, που θα κονομούσε στα ασιατικά αυτά που έχασε στην Τούμπα. Έβαλαν και τον καλογερόπουλο για ασφαλιστική δικλείδα.
Εμείς να χάσουμε κάποια μετρητά και 3 βαθμούς από το επόμενο πρωτάθλημα. Ό,τι χάσαμε δηλαδη και με την μπούκα-διακοπή. ;)
Εγώ είμαι εντάξει.
Το μόνο που με χάλασε είναι το ότι θα ήθελα να το ανακοίνωναν την Μ. Τετάρτη, την τελευταία στιγμή. Για ευνόητους λόγους.
ΔΣ, αφού είναι κοινή απόφαση, να μην κατέβαινε και η αεκ για να "διαμαρτυρηθεί"..
Μα φίλε μου (που εκτιμώ τα περισσότερα από τα γραπτά σου), αυτό ακριβώς που λες είναι που σε ξεχωρίζει και που σε κάνει ΠΑΟΚ.
Το να τραβάς τον δρόμο σου, όσο κακοτράχαλος και αν είναι, αδιαφορώντας και για το τι θα κάνουν οι άλλοι και για τις συνέπειες. Και αυτό είναι που κάνει διαφορετικό και τον Ιβάν, από τον ντεμέκ τίγρη (ύαινα είναι) και τον αφραγκούζο.
Το αν είμαστε έτοιμοι και πρόθυμοι σαν οπαδοί, να δεχθούμε και να στηρίξουμε τα παραπάνω, είναι άλλη κουβέντα.
Αντιπολιτεύσεις υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα. Και κάτι με λέει ότι ο Ιβάν έχει μάθει να ζει με αυτές. Βασικά, πολιτικός είναι. :)
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

βγηκε ενα αρθρο στο σδνα χωρις υπογραφη συντακτη (επανασταση χωρις αιμα, δεν υπαρχει) που πραγματικα ειναι λες και το διαβαζεις σε ενα παραλληλο συμπαν :lol: :lol: (καλο για τον ΠΑΟΚ ειναι, γι'αυτο το λεω :mrgreen: )
Άβαταρ μέλους
Duke_Rolson

Δημοσίευση από Duke_Rolson »

DC έγραψε:Υπάρχει και το edit.
Duke_Rolson έγραψε:
DC έγραψε:Ελπίζω ότι το ότι δεν θα κατεβούμε να είναι οριστικό.
Ο μόνος κερδισμένος, αν κατεβούμε, θα είναι ο γάβρος, που θα κονομούσε στα ασιατικά αυτά που έχασε στην Τούμπα. Έβαλαν και τον καλογερόπουλο για ασφαλιστική δικλείδα.
Εμείς να χάσουμε κάποια μετρητά και 3 βαθμούς από το επόμενο πρωτάθλημα. Ό,τι χάσαμε δηλαδη και με την μπούκα-διακοπή. ;)
Εγώ είμαι εντάξει.
Το μόνο που με χάλασε είναι το ότι θα ήθελα να το ανακοίνωναν την Μ. Τετάρτη, την τελευταία στιγμή. Για ευνόητους λόγους.
ΔΣ, αφού είναι κοινή απόφαση, να μην κατέβαινε και η αεκ για να "διαμαρτυρηθεί"..
Μα φίλε μου (που εκτιμώ τα περισσότερα από τα γραπτά σου), αυτό ακριβώς που λες είναι που σε ξεχωρίζει και που σε κάνει ΠΑΟΚ.
Το να τραβάς τον δρόμο σου, όσο κακοτράχαλος και αν είναι, αδιαφορώντας και για το τι θα κάνουν οι άλλοι και για τις συνέπειες. Και αυτό είναι που κάνει διαφορετικό και τον Ιβάν, από τον ντεμέκ τίγρη (ύαινα είναι) και τον αφραγκούζο.
Το αν είμαστε έτοιμοι και πρόθυμοι σαν οπαδοί, να δεχθούμε και να στηρίξουμε τα παραπάνω, είναι άλλη κουβέντα.
Αντιπολιτεύσεις υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα. Και κάτι με λέει ότι ο Ιβάν έχει μάθει να ζει με αυτές. Βασικά, πολιτικός είναι. :)
Το βλέπω τελείως ωμά και ψυχρά... ΠΡΕΠΕΙ να πάρεις πρωταθλήματα.. ΠΡΕΠΕΙ να μεγαλώσει ο αριθμός των οπαδών σου (ναι το ξέρω ότι ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ κάνει οπαδούς και χωρίς κούπες, αλλά το ίδιο κάνουν και οι άλλες ομάδες)...ΠΡΕΠΕΙ να πρωταγωνιστήσεις.. Οι δονκιχωτισμοί αγαπητέ πέθαναν... Ο πρωταθλητής, είναι και μέσα και έξω πρωταθλητής...

Για τον διάλογο, επέτρεψε μου να έχω τελείως διαφορετική άποψη.. Οι σύνδεσμοι είναι οι τελευταίοι για κουβέντα.. Εκεί επικρατεί το φωνάζω περισσότερο, άρα έχω δίκιο, το περίσσιο πάθος για την ομάδα και οι πρακτικές του "πεζοδρομίου".. Αυτά τα κριτήρια για μένα δεν φτάνουν να σε κάνουν "σύμβουλο" του προέδρου που οραματίζεται τον ΠΑΟΚ μεγάλο...
Γιατί όπως πολλοί σκεφτόμαστε, και κάποιος (δεν θυμάμαι όνομα) ανέφερε πολύ σωστά.. Ελάτε εδώ κύριοι συνδεσμίτες.. Είστε στην πρώτη γραμμή.. Για πείτε μας τι κάνατε για να προστατέψετε την ομάδα από κάτι 17χρονα που πετάνε μέσα φωτοβολίδες (και εννοώ τις περιπτώσεις που πέφτουν μετά και μερικές ψιλές ανάμεσα στους συνδέσμους για την μαλακία του πιτσιρικά)... Πότε κάνατε αυτοκριτική για το ότι δώσατε όλες τις δυνάμεις σας για να συμπορευτείτε με τον πρόεδρο, όπως κάνετε όταν με τόση λύσσα βγάζετε ανακοινώσεις ακόμη και για ψύλλου πήδημα.. Τότε ναι.. Θα μιλήσω για αντιπολίτευση.. Μέχρι τότε θα λέω για "κακομαθημένο πλουσιόπαιδο" και όχι για λεβέντη λαό..
υγ. Νιώθω την ανάγκη να πω το αυτονόητο.. Ο Ιβάν δεν είναι ο θεός.. Γιατί περιμένουν οι συνδεσμίτες να λύσει τα προβλήματα όλου του κόσμου.. Αν δεν το κάνει εν τέλει, δεν σημαίνει ότι είναι "κακός".. Τροφή για σκέψη...
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Μπραβο του που κρατησε τον λογο του.Τωρα πρεπει να παρεχουμε πληρη στηριξη σε αυτην την αποφαση χωρις μα μου και γκρινιες.

Οταν λες κατι και το κανεις,δειχνει κυρος
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

στηριζοντας τον σαββιδη στηριζεις τον ΠΑΟΚ καθως ειναι ο αιμοδοτης ο τροφοδοτης αρα και η καρδια του οργανισμου ..
δεν ειναι καμια κωλοτουμπα..
οποιος πιστευει οτι τωρα θα εχει στηριξη απο αυτους που δεν χανουν την ευκαιρια να του κανουν υποδειξεις σε μειωτικο υφος ειναι βαθεια νυκτωμενος..
αυτοι θα ειναι που θα ξεδιπλωσουν παλι πολυ τη γλωσσα τους αν αυτη η αποφαση οδηγησει σε αλυσιδωτες αρνητικες συνεπειες που λογικα θα γινει..
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

θελω να κανω μια ερωτηση χωρις να φαω μπαν και χωρις να ανοιξω συζητηση με αλλους θελω ενα ναι η ενα οχι απο καποιον μπλε και τιποτε αλλο
αν βαλω υπογραφη
(εχεις προεδρο παλικαρο λεβεντη αλλα μπερδεμενο συνδεσμιακο λαο)
θα φαω μπαν?
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ariskatiforos έγραψε:στηριζοντας τον σαββιδη στηριζεις τον ΠΑΟΚ καθως ειναι ο αιμοδοτης ο τροφοδοτης αρα και η καρδια του οργανισμου ..
δεν ειναι καμια κωλοτουμπα..
οποιος πιστευει οτι τωρα θα εχει στηριξη απο αυτους που δεν χανουν την ευκαιρια να του κανουν υποδειξεις σε μειωτικο υφος ειναι βαθεια νυκτωμενος..
αυτοι θα ειναι που θα ξεδιπλωσουν παλι πολυ τη γλωσσα τους αν αυτη η αποφαση οδηγησει σε αλυσιδωτες αρνητικες συνεπειες που λογικα θα γινει..
Καποιοι που έχουν εμπάθεια και προκατάληψη ναι θα το κάνουν σίγουρα

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

το -3 ειναι σιγουρο αλλα καποιοι θελουν να μας πεισουν οτι θα φαμε παραπανω
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Μια χαρα ειναι η υπογραφη σου,γιατι να την αλλαξεις?
Ειδικα αυτο με την καχυποψια μεγαλη αληθεια.

Re: Βόλλεϋ 2015-2016

Δημοσίευσηαπό paoktzis » Τρί Απρ 26, 2016 12:08 am
εγω σημερα ημουν 100% οτι θα χασουμε. ευχαριστω για το ταμειο και τα λεφτα για το αρνι
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

paoktzis έγραψε:το -3 ειναι σιγουρο αλλα καποιοι θελουν να μας πεισουν οτι θα φαμε παραπανω
-3 και πρόστιμο τίποτε άλλο

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Δανεισμενο απο αλλου.
Μετά από αυτήν την απόφαση ο Ιβάν Σαββίδης συσπειρώνει τους οπαδούς και γίνεται πραγματικός καπετάνιος στο δύσκολο καράβι που λέγεται Π.Α.Ο.Κ.

-3 να είναι οι ώρες σας!.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

paoktzis έγραψε:θελω να κανω μια ερωτηση χωρις να φαω μπαν και χωρις να ανοιξω συζητηση με αλλους θελω ενα ναι η ενα οχι απο καποιον μπλε και τιποτε αλλο
αν βαλω υπογραφη
(εχεις προεδρο παλικαρο λεβεντη αλλα μπερδεμενο συνδεσμιακο λαο)
θα φαω μπαν?
Θα φας σύσταση αρχικά για να αλλάξεις την υπογραφή σου...αν δεν συμμορφωθείς, τότε ναι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”