Βόλλεϋ 2015-2016

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Βόλλεϋ 2015-2016

Δημοσίευση από kataramenos5 »

marley 4 έγραψε: στα καθαρα αγωνιστικα η συρος προσπαθησε ν απαιξει χωρις μονο ντοκιτς ενω εμεις σεπεδα σεπεδα α και σεπεδα
ο χιμενεθ αλλου για αλλου και οχι μονο σημερα
Μονο ραδιο το τελος του 1ου σετ μετα το 20 και μ εκανε εντυπωση το παραπανω.6 ή 7 επιθεσεις ΜΟΝΟ Σεπεδα ,τον ελιωσε ο Κουρνετας λογικα.

Υγ Πιλοτε σ ορκιζομαι δεν ειδα καθολου.
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

Καταρχην δεν μιλησα για "στημενο", "το στημενο" παραπεμπει σε αλλο πραγμα και εγω κατι τετοιο δεν ειπα. Αυτο που ειπα λεγεται "επιλογη" και ειναι ιδιο με το να επιλεγεις αντιπαλο οπως γραφτηκε εδω πριν τα πλευ οφφ οταν χασαμε απο τον ηρακλη (και κανενας δεν μιλησε για στημενο τοτε), οπως ειναι και ιδιο σε μια σειρα πλει οφφ να αφηνεις ενα παιχνιδι για να εισαι πιο ξεκουραστος στο επομενο (και ο αντιπαλος πιο κουρασμενος). Σε καμια απο αυτες τις περιπτωσεις δεν υπαρχει κατι κακο γιατι στον αθλητισμο γινονται αυτα και καλως γινονται.

Προφανως και δεν γνωριζω ποια ηταν η εντολη του Καλμα, αλλα ακομα και να ηταν μια απο τις παραπανω δεν το θεωρω κακο, αυτο λεω.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Δεν υπάρχει καμία συνωμοσία... Απλή ψυχολογία!
Αφού δεν έγινε το 1-2 στις λεπτομέρειες και αφού είχαν ξεκωλωθεί στο 1ο σετ στο τέλος έκαναν λογικά κοιλιά. Μετράει η έδρα και το ότι η Σύρος έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο...
Την Μ. Πέμπτη λογικά θα πανηγυρίσουμε πρωτάθλημα!!!!
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

Marianov6 έγραψε:Καταρχην δεν μιλησα για "στημενο", "το στημενο" παραπεμπει σε αλλο πραγμα και εγω κατι τετοιο δεν ειπα. Αυτο που ειπα λεγεται "επιλογη" και ειναι ιδιο με το να επιλεγεις αντιπαλο οπως γραφτηκε εδω πριν τα πλευ οφφ οταν χασαμε απο τον ηρακλη (και κανενας δεν μιλησε για στημενο τοτε), οπως ειναι και ιδιο σε μια σειρα πλει οφφ να αφηνεις ενα παιχνιδι για να εισαι πιο ξεκουραστος στο επομενο (και ο αντιπαλος πιο κουρασμενος). Σε καμια απο αυτες τις περιπτωσεις δεν υπαρχει κατι κακο γιατι στον αθλητισμο γινονται αυτα και καλως γινονται.

Προφανως και δεν γνωριζω ποια ηταν η εντολη του Καλμα, αλλα ακομα και να ηταν μια απο τις παραπανω δεν το θεωρω κακο, αυτο λεω.

αλλο επιλεγεις αντιπαλο αλλα δεν σηκωνεις κουπα
ποιος σου ειπε εσενα οτι κερδιζεις οποτε γουσταρεις την συρο
αν μπορεις να παρεις πρωταθλημα σημερα το παιρνει
τι ξεκουραστος ρε φιλε τελειωνε η σεζον σημερα

ελα ειπες κατει χαζο ολοι λεμε τελειωσε παμε παρακατω
υγ δεν χασαμε απο ηρακλη νικησαμε αλλα με 3-2 σετ
απο την συρο χασαμε και ελγεν καποιοι για επιλογη αντιπαλου
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Θετική ενέργεια και όλοι την Πέμπτη στο παλατακι

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Τι να αφήσουμε ρε φίλε μου? Κ άμα αύριο ο Σεπεδα γλιστρησει στο μπάνιο του? Καμία σοβαρή ομάδα δεν αφήνει παιχνίδια, ειδικά άμα έχει χάσει 2 τρόπαια με τον τρόπο που έχασε φέτος.
Εγώ πάντως έχω πολύ άγχος για μεθαύριο

Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Ρε ηρεμήστε ....τίποτα δεν έγινε εσκεμμένα....
Απλά αν σου στραβώσει το ματς εκτός έδρας , δεδομένου ότι απέχεις μια νίκη από τον τίτλο, το επόμενο παίζεις εντός και έχοντας ξεκωλωθεί χάνεις δύο σετ στις λεπτομέρειες, όταν έφυγε λίγο η διαφορά η πλάστιγκα της ψυχολογίας πήγε στο φοίνικα και το πήρε.... Τόσο απλό!!!!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Τελικά παραμύθι τραυματισμός ήταν του ντοκιτς;

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

Ναι ρε Μαρλευ, απλα οπως εγραψα και προηγουμενος, την ζαρια του ο Καλμα την εριξε στο πρωτο σετ οταν επελεξε να παιζει συνεχεια με τον Σεπεδα. Πηγε να παρει το πρωτο σετ και να το τελειωσει απλα δεν του βγηκε, αυτο ομως θα εχει και συνεπεις μετα (εξτρα κουραση). Απο εκει και περα, δεν ειναι λαθος αν ειδε οτι δεν του βγαινει να επιλεξει να χτυπησει το επομενο παιχνιδι. Παιζαμε με τον δευτερο πασαδορο για αρκετη ωρα μετα αν ειδες, αυτο πρεπει να σου λεει κατι. Τεσπα δεν εχει σημασια, λεω καποια πραγματα επειδη εχω παιξει βολλει (οχι σε σχολικο επιπεδο :mrgreen: ) και ειναι καθαρα θεματα τακτικης. Γι'αυτο ελεγα και για τις πασες του Κουρνετα φετος που ηταν κακες, το ελεγα γιατι ξερω το αθλημα. Παρεπιπτοντως ο Παρις εκανε παρα πολλες λαθος πασες επισης, πολυ χαμηλες για τους παιχτες του, απορω γιατι τον θελετε. Ασχετα με αυτα, ακομα και το πρωτο που ειπα να ισχυει, εμενα δεν με χαλαει. Και ναι, εχουμε ομαδα να κερδισουμε την Συρο στο παλατακι οποτε θελουμε.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Δεν είδα καθόλου τον αγώνα, πήγα γυμναστήριο...λες και ήξερα...ωπ, μιλημένος alert!!

Μ. Πέμπτη δεν πάω εκκλησία εννοείται, πάω στον Ναό να σηκώσω...αγία κούπα πρωταθλητή!! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Duke_Rolson

Δημοσίευση από Duke_Rolson »

Γιατί ρε ρόμαν, θα είναι καχύποπτος όποιος πεί ότι περιμέναμε και τέταρτο ματς με τον γαύρο μετά το 0-2?
ή ότι η απονομή δεν θα γινόταν παλατάκι..?

είναι πολλά τα λεφτά άρη..
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Δεν μπορεσα να το δω σημερα τον αγωνα αλλα δεν πειραζει.Σε γεματο Παλατακι θα ειναι πολυ πιο ωραια η κουπα. Λοιπον 10000 μεσα και φυγαμε για τον τιτλο!!! :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Η πορεία του σκορ, ειδικά το 35-33 του 1ου σετ, δεν με δίνει την εντύπωση ότι το δώσαμε...

Ο Σούλης σίγουρα δεν θα έκανε κάτι τέτοιο, αν και τον Καλμαζίδη δεν τον κόβω για τέτοιο προπονητή 100%..
DV_L9

Δημοσίευση από DV_L9 »

Καλησπέρα συμφορουμιτες! Απειχα ενα διάστημα απο σχολιασμο γεγονοτων γύρω απο την ομαδα. Αυτο σαν αυτοτιμωρια γιατι με τα ματς που πατησαμε το θρηνο αυτοτιμωρηθηκα για παλιοτερες κουβεντες μου περι κλεισιματος κυκλων κλπ...
Τωρα πήρα αφορμή απο σχολια καποιων παιδιων για στημενο ματς κλπ... Ειμαι σιγουρος οτι δεν εχουν σχεση με τη πραγματικοτητα καθως ξεχνουν οτι ο ΠΑΟΚ παιζει ηδη με μειονεκτημα εδρας τοσα παιχνιδια κάτι που τον εχει επιβαρυνει σωματικά και πνευματικα οπως και οτι αυτη η ομαδα ματωνει για να παρει καθε ματς.
Μη δηλητηριαζετε το μυαλο σας για το μονο αγνο και ομορφο τμημα του συλλογου.
Τη Πεμπτη πρωταθλητες!
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

εγω σημερα ημουν 100% οτι θα χασουμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”