Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
Σαν θέμα αρχής πολύ καλά έκανε, άλλωστε ήταν και ο λόγος του μετα τον πρώτο αγώνα.
Από κει και πέρα δεν ξέρω πόσο θα βοηθήσει αυτό πρακτικά...Οι -3 πόντοι στο επόμενο πρωτάθλημα δεν είναι τίποτα αν αναλογιστεί κανείς ότι το πρωτάθλημα και πάλι θα διεξαχθεί κατά πάσα πιθανότητα με λερωμένα χέρια.
Θα έλεγα λοιπόν ότι η μή καθοδος της ομάδας είναι μια καλή αρχή αλλά η προσπάθεια για να αλλάξει το σύστημα πρέπει να κλιμακωθεί κι αυτό θα γίνει μόνο αν η ΠΑΕ πιέσει προς αυτή την κατεύθυνση με την απειλή της ΜΗ ΚΑΘΟΔΟΥ ΤΗΣ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
Από κει και πέρα δεν ξέρω πόσο θα βοηθήσει αυτό πρακτικά...Οι -3 πόντοι στο επόμενο πρωτάθλημα δεν είναι τίποτα αν αναλογιστεί κανείς ότι το πρωτάθλημα και πάλι θα διεξαχθεί κατά πάσα πιθανότητα με λερωμένα χέρια.
Θα έλεγα λοιπόν ότι η μή καθοδος της ομάδας είναι μια καλή αρχή αλλά η προσπάθεια για να αλλάξει το σύστημα πρέπει να κλιμακωθεί κι αυτό θα γίνει μόνο αν η ΠΑΕ πιέσει προς αυτή την κατεύθυνση με την απειλή της ΜΗ ΚΑΘΟΔΟΥ ΤΗΣ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Δευ 25 Απρ 2016, 19:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- john4serres
Μην δημιουργείς πάλι θέμα. Μια απλή ανακοίνωση στήριξης αρκεί να έχει ανάλογη συνέχεια ο Ιβάν.tutuyo έγραψε:Ναι αλλα τωρα πρεπει να βγει κωλοτουμπισια ανακοινωση απο τους συνδεσμους
Βασικά θα έπρεπε να κατέβει βόλτα στην Αθήνα η ομάδα, απλά να μην πήγανε στο γήπεδο.
Αυτό θα ήταν το απόλυτο τρολαρισμα.
Κι ας περίμεναν οι gay κι ο ΟΤΕ κι ο κολογαυροπουλος
SM-G920F
Αυτό θα ήταν το απόλυτο τρολαρισμα.
Κι ας περίμεναν οι gay κι ο ΟΤΕ κι ο κολογαυροπουλος
SM-G920F
Ξέρω είμαι πρόβατο μαυροασπρο ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΟΙ ΣΑΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ ΌΧΙ ΜΌΝΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΣΎΛΛΟΓΟΣ
και όταν είσαι ανεξάρτητος είσαι δυνατός πραγματικά
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Δευ 25 Απρ 2016, 19:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ζούμε σε εποχές που η τήρηση του λόγου έχει χάσει την αξία της.
Ακόμα κι αν πρακτικά δεν κερδίζεις κάτι, είναι μεγάλη η ηθική ικανοποίηση που παίρνει πολύς κόσμος από αυτή την απόφαση.
Ακόμα κι αν πρακτικά δεν κερδίζεις κάτι, είναι μεγάλη η ηθική ικανοποίηση που παίρνει πολύς κόσμος από αυτή την απόφαση.
- PAOK_Antarctica
Ακριβώς.
Ο ισχυρότερος λόγος που δεν ήθελα να κατέβει η ομάδα ήταν απλά... επειδή το είπαμε. Όσο ασήμαντο κι αν ακούγεται, για κάποιους είναι σημαντικότατο.
Ο ισχυρότερος λόγος που δεν ήθελα να κατέβει η ομάδα ήταν απλά... επειδή το είπαμε. Όσο ασήμαντο κι αν ακούγεται, για κάποιους είναι σημαντικότατο.
Ανακοίνωση στήριξης σ αυτόν με τους παραφουσκωμένους ισολογισμούς και τις απανωτές AMK? Πως γίνετε αυτό?john4serres έγραψε:Μην δημιουργείς πάλι θέμα. Μια απλή ανακοίνωση στήριξης αρκεί να έχει ανάλογη συνέχεια ο Ιβάν.tutuyo έγραψε:Ναι αλλα τωρα πρεπει να βγει κωλοτουμπισια ανακοινωση απο τους συνδεσμους
- dimitrissss
Κι εγώ διαφωνώ. Οφείλεις να αγωνίζεσαι. Κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, ακόμα και τις πιο δυσοίωνες. -3 πρόπερσι, -3 φέτος και -3 του χρόνου γιατί η κληρωτίδα έτυχε να βγάλει ένα συγκεκριμένο αντίπαλο σε δύο ημιτελικούς Κυπέλλου, πάει πολύ. Πάρα πολύ.KOSTAS54 έγραψε:Αν και διαφωνώ στηρίζω την απόφαση του ηγέτη της ομάδας μας.
Από την άλλη, δεν μπορεί ο ιδιοκτήτης να χαϊδεύει τα αυτιά των οργανωμένων, αυτό το βρίσκω επικίνδυνο, ελπίζω να μη μας βγει σε κακό σε βάθος χρόνου.
- desperando
- Επικοινωνία:
Καταπιαν την γλώσσα τους οι - ότι και να κάνει ο Ιβάν είμαστε απέναντι-
Μεγάλη μαγκιά έτσι όπως έγινε το πράγμα για να δει και ο πιο αφελής ποιοι είναι αυτοί που κοιμούνται και ξυπνάνε με μόνη εγνοια το πως θα φύγει ο Ιβάν από τον ΠΑΟΚ
Μεγάλη μαγκιά έτσι όπως έγινε το πράγμα για να δει και ο πιο αφελής ποιοι είναι αυτοί που κοιμούνται και ξυπνάνε με μόνη εγνοια το πως θα φύγει ο Ιβάν από τον ΠΑΟΚ
Μεγάλα @@ έχεις ρε Μάγκα!
Για μένα είσαι ΠΑΟΚ πιο πολύ απ τον καθένα μας γιατί όπως και εμείς έτσι και εσύ ομάδα μπορεί να μην κάναμε 90 χρόνια αλλά @@ είχαμε πάντα με μόνη διαφορά οτί εσύ πλερώνεις μύρια και χρέοι άλλων!
Ευεργέτης είσαι και Αλάνι δικό μας..ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!
υγ: Αν ήμουν ποδοσφαιριστής στον ΠΑΟΚ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΩ!
Για μένα είσαι ΠΑΟΚ πιο πολύ απ τον καθένα μας γιατί όπως και εμείς έτσι και εσύ ομάδα μπορεί να μην κάναμε 90 χρόνια αλλά @@ είχαμε πάντα με μόνη διαφορά οτί εσύ πλερώνεις μύρια και χρέοι άλλων!
Ευεργέτης είσαι και Αλάνι δικό μας..ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!
υγ: Αν ήμουν ποδοσφαιριστής στον ΠΑΟΚ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΩ!
Ανεξάρτητος είσαι, μόνο όταν οικονομικά είσαι δυνατός και αυτό συμβαίνει γιατί ο Ιβάν το εξασφαλίζει και όχι οι τζάμπα μαγκιές και οι ανακοινώσεις.eorptol έγραψε:Ξέρω είμαι πρόβατο μαυροασπρο ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΟΙ ΣΑΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ ΌΧΙ ΜΌΝΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΣΎΛΛΟΓΟΣ
Διαφωνώ αλλά στηρίζω,γιατί οποιαδήποτε ζημιά θα την πληρώσει, πρωτίστως, αυτός που πήρε την απόφαση.
Ήμουν υπέρ να κατεβούμε και να τους ξεφτυλίσουμε.
Εφόσον όμως αποφασίσθηκε το να μην κατέβουμε, στηρίζω.
Εφόσον Διοίκηση, οργανωμένοι και οπαδοί συμφωνούν,
εγώ στηρίζω.
Εφόσον όμως αποφασίσθηκε το να μην κατέβουμε, στηρίζω.
Εφόσον Διοίκηση, οργανωμένοι και οπαδοί συμφωνούν,
εγώ στηρίζω.