Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
ο ιβαν, ως πολιτικος, χρησιμοποιησε την τακτικη ολων των κυβερνησεων των τελευταιων χρονων οταν ειναι να παρουν καποιο 'βαρυ' μετρο (οσα ειναι στο χερι τους τουλαχιστον): ριχνουν το τυρακι στα μμε και βλεπουν αντιδρασεις.η προθεση να παρθουν παντα υπαρχει, αλλα αμα δουν οτι γινεται χαμος ,το παιρνουν πισω και πολλες φορες μαλιστα λενε και 'δεν ηταν ποτε στις προθεσεις μας, ηταν κακοηθη δημοσιευματα'.ετσι και ο ιβαν, ειπε 'ειμαστε πολυ κοντα στο να κατεβουμε', ακολουθησε οτι ακολουθησε και τωρα το μαζεψε.ορθα κατα τη γνωμη μου υστερα απο ολα αυτα ,μην πω αργησε κιολας.αν δεν ειχε ειπωθει ποτε τιποτα ,ημουν υπερ στο να κατεβουμε, τωρα πια ηταν μονοδρομος.ηδη ειχαμε γινει σκατα, υπηρχε ο κινδυνος και για τα αποσκατα αν κατεβαιναμε.
τρόποι αντιμετώπισης μετά την απόφαση:
1. Μας άκουσε και μας φοβήθηκε.
2. Τον νουθετήσαμε.
3. Καταστρέφει το μέλλον του ΠΑΟΚ
4. Δεν μας ξεφτίλισε/Μας ξεφτιλίζει
5. Παντελόνια/φούστες/κολλάν.
6.
Και φυσικά θα κάνουμε το έξι.
1. Μας άκουσε και μας φοβήθηκε.
2. Τον νουθετήσαμε.
3. Καταστρέφει το μέλλον του ΠΑΟΚ
4. Δεν μας ξεφτίλισε/Μας ξεφτιλίζει
5. Παντελόνια/φούστες/κολλάν.
6.
Και φυσικά θα κάνουμε το έξι.
Ουτε μας φοβηθηκε, ουτε τον νουθετησαμε, ουτε τον ΠΑΟΚ καταστρεφει ουτε τιποτα...
Εκανε το αυτονοητο...αυτο που ελεγε τοσες μερες...
Κι αν δεν εκανε την επικοινωνιακη πατατα να αναφερει οτι μπορει να κατεβουμε...θα ηταν ακομη καλυτερα
Εκανε το αυτονοητο...αυτο που ελεγε τοσες μερες...
Κι αν δεν εκανε την επικοινωνιακη πατατα να αναφερει οτι μπορει να κατεβουμε...θα ηταν ακομη καλυτερα
Έκανε το αντίθετο από ότι κάνουν οι Έλληνες "πολιτικοί".... Άκουσε την πλειοψηφία!!!!giannina4 έγραψε:ο ιβαν, ως πολιτικος, χρησιμοποιησε την τακτικη ολων των κυβερνησεων των τελευταιων χρονων οταν ειναι να παρουν καποιο 'βαρυ' μετρο (οσα ειναι στο χερι τους τουλαχιστον): ριχνουν το τυρακι στα μμε και βλεπουν αντιδρασεις.η προθεση να παρθουν παντα υπαρχει, αλλα αμα δουν οτι γινεται χαμος ,το παιρνουν πισω και πολλες φορες μαλιστα λενε και 'δεν ηταν ποτε στις προθεσεις μας, ηταν κακοηθη δημοσιευματα'.ετσι και ο ιβαν, ειπε 'ειμαστε πολυ κοντα στο να κατεβουμε', ακολουθησε οτι ακολουθησε και τωρα το μαζεψε.ορθα κατα τη γνωμη μου υστερα απο ολα αυτα ,μην πω αργησε κιολας.αν δεν ειχε ειπωθει ποτε τιποτα ,ημουν υπερ στο να κατεβουμε, τωρα πια ηταν μονοδρομος.ηδη ειχαμε γινει σκατα, υπηρχε ο κινδυνος και για τα αποσκατα αν κατεβαιναμε.

Παντως εγω οσον αφορα τουλαχιστον το ποδοσφαιρο και την ενασχοληση του με τα του ΠΑΟΚ δεν θα ηθελα να ειμαι στην θεση του.Παρα τα οσα λαθη εχει κανει που ναι δεν ειναι λιγα εχει βιωσει και εξωφρενικες καταστασεις τοσο εξωτερικα οσο και εσωτερικα της ομαδας.Ευχομαι να εχει αντοχες.
Υ.Γ Με οσα εχουμε βιωσει ως οπαδοι του ΠΑΟΚ βαζω και στοιχημα οτι θα χασουμε το επομενο πρωταθλημα για 2 βαθμους!
Υ.Γ Με οσα εχουμε βιωσει ως οπαδοι του ΠΑΟΚ βαζω και στοιχημα οτι θα χασουμε το επομενο πρωταθλημα για 2 βαθμους!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Δευ 25 Απρ 2016, 19:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
joshua έγραψε:Παντως εγω οσον αφορα τουλαχιστον το ποδοσφαιρο και την ενασχοληση του με τα του ΠΑΟΚ δεν θα ηθελα να ειμαι στην θεση του.Παρα τα οσα λαθη εχει κανει που ναι δεν ειναι λιγα εχει βιωσει και εξωφρενικες καταστασεις τοσο εξωτερικα οσο και εσωτερικα της ομαδας.Ευχομαι να εχει αντοχες.
Όταν ήρθε το 2012 έβαλε τον Λυκουρέζο να ψάξει ακριβώς την ΠΑΕ. Του λέγανε τα χρέη οι ΖΖ αλλά οκ, ήθελε κάτι επίσημο. Όταν τελείωσε ο Λυκουρέζος και του παρέδωσε το πόρισμα τον ρώτησε αν ξέρει που μπλέκει.
Τα υπόλοιπα είναι ιστορία.
αν αψηφίσει το σύστημα και μείνει όντως απέναντι και δεν κατεβάσει την ομάδα, έχει μεγάλα @@
μόνο ένας ΠΑΟΚτσής ιδιοκτήτης θα έπαιρνε αυτή την απόφαση
μόνο ένας ΠΑΟΚτσής ιδιοκτήτης θα έπαιρνε αυτή την απόφαση
μπραβο του γιατι τηρησε αυτο που ειπε δις...
αλλα κατεβαιναμε δε κατεβαιναμε συμφωνω με γκεο οτι δεν ηταν το ολο νοημα εκει
αλλα κατεβαιναμε δε κατεβαιναμε συμφωνω με γκεο οτι δεν ηταν το ολο νοημα εκει
- john4serres
Το πρώτο βήμα έγινε. Με τις ανάλογες σωστές ενέργειες πάμε για στήριξη και τουλάχιστον 15 χιλ διαρκείας.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk