Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
ΠΑΟΚ
εννοειτε οτι ειναι καφενειακη κουβεντα και απλα συζηταμε διαφορεσ περιπτωσεισ παικτων που θα μπορουσαν να βοηθησουν...εγω λοιπον απο την πλευρα μου και οσο το δυνατον πιο λογικα προτεινω...
1)σαλπιγγιδη (ειναι παικταρασ και θα τον παρεισ ελευθερο)
2)γιαντση (πολυ ταλεντο αν δεν κανω λαθοσ τελειωνει το συμβολαιο του)
3)γεωργιαδησ απο σερρεσ (ταλενταρα και δεν χρειαστεισ πολλα λεφτα) αυτοι και οι 3 ειναι παικτεσ που παιζουν σαν εξτρεμ και οι 2 και σαν φορ....
4)δασκαλακησ (θελεισ οπωσδηποτε ενα τερματοφυλακα με παιχνιδια στα ποδια του που να υπολογισεισ πανω του για τα επομενα χρονια)
5) παικτησ ερωτιματικο...τι θελω να πω;;;η αεκ θα αφησει καποιουσ ελευθερουσ λογικα για να κανει μεταγραφεσ...ομολογουμενωσ εχει παικτεσ καλουσ οποτε θα αξιζε να ριξουμε μια μται κατα κει μηπωσ βρουμε κατι καλο...οπωσ περσι που δεν πειραμε τον julio sezar....
οσο για τον εστογιανοφ,συμφωνω οτι ειναι ο καλυτεροσ παικτησ που επαιξε στην τουμπα τα τελευταια χρονια αλλα θελει 1,3 και πανω και για τον παοκ σημαινει οι 3 που προτεινα πιο πανω και 1-2 ακομα.....πολλα λεφτα για εναν παικτη...δεν ειμαστε σε αυτο το επιπεδο ακομα....
1)σαλπιγγιδη (ειναι παικταρασ και θα τον παρεισ ελευθερο)
2)γιαντση (πολυ ταλεντο αν δεν κανω λαθοσ τελειωνει το συμβολαιο του)
3)γεωργιαδησ απο σερρεσ (ταλενταρα και δεν χρειαστεισ πολλα λεφτα) αυτοι και οι 3 ειναι παικτεσ που παιζουν σαν εξτρεμ και οι 2 και σαν φορ....
4)δασκαλακησ (θελεισ οπωσδηποτε ενα τερματοφυλακα με παιχνιδια στα ποδια του που να υπολογισεισ πανω του για τα επομενα χρονια)
5) παικτησ ερωτιματικο...τι θελω να πω;;;η αεκ θα αφησει καποιουσ ελευθερουσ λογικα για να κανει μεταγραφεσ...ομολογουμενωσ εχει παικτεσ καλουσ οποτε θα αξιζε να ριξουμε μια μται κατα κει μηπωσ βρουμε κατι καλο...οπωσ περσι που δεν πειραμε τον julio sezar....
οσο για τον εστογιανοφ,συμφωνω οτι ειναι ο καλυτεροσ παικτησ που επαιξε στην τουμπα τα τελευταια χρονια αλλα θελει 1,3 και πανω και για τον παοκ σημαινει οι 3 που προτεινα πιο πανω και 1-2 ακομα.....πολλα λεφτα για εναν παικτη...δεν ειμαστε σε αυτο το επιπεδο ακομα....
- Isaak the Greek
ΠΑΟΚ
ΔΕΡΦΕ ΑΠΟ ΤΙ ΣΟΥΗΔΙΑ...2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΩ...ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ....ΕΚΕΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΣΟΙ...
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ ΠΑΛΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ...ΚΑΙ ΓΩ ΣΑΝ ΠΑΟΚΤΣΗ ΤΟΝ ΑΠΟΡΙΠΤΩ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΝ ΘΕΛΩ...ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΟΛΚΗΣ...ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ,ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ...ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΑΘΑ.....ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΚ,ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΕΤΑΝΕ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ .......;;;;;ΒΛΕΠΕ...JULIO SEZAR.....
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
sfu666
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ ΠΑΛΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ...ΚΑΙ ΓΩ ΣΑΝ ΠΑΟΚΤΣΗ ΤΟΝ ΑΠΟΡΙΠΤΩ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΝ ΘΕΛΩ...ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΟΛΚΗΣ...ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ,ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ...ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΑΘΑ.....ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΚ,ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΕΤΑΝΕ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ .......;;;;;ΒΛΕΠΕ...JULIO SEZAR.....
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
sfu666
πεστα ρε σουηδε γιατι μς πρηξανε με τον κοντο....sakisPAOK1926sweden έγραψε:αφήστε τον κοντό ρε, γιατί πιπιλίζετε κάτι που δεν πρόκεται να γίνει, τι θέλετε δηλαδή εσείς που ονειρεύεστε τον κοντό, πάλι να έχουμε τα παλιά στην ΤΟΎΜΠΑ εμφυλιους φασαρίες gouxes
δεν ξεχνάμε πως έφυγε, το εάν είναι καλός η κακός ποδοσφαιριστής, το ξέρει ο καθένας, σε εμάς δεν πρόκεται να ξαναπατήσει ούτε από έξω
NEXT
+100000
Dj_timo έγραψε:Βρε λες????ΤΖΕΚΙΣ ΧΑΝ έγραψε:Εγώ παιδιά θέλω Ντενίλσον!Παικταράς ο άνθρωπος!Το χειμώνα τελειώνει το συμβόλαιο του με τν Παλμέιρας οπότε Ζαγοράκη πάρτον και τρελανε μας!
Εδω λεει 1.000.000 αρα περιπου 500.000 θα ειναι !!
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.html
- Isaak the Greek
Re: ΠΑΟΚ
axilleas έγραψε: Από τη στιγμή που θελήσει να έρθει γιατί να μη τον δεχτούμε; Αν δεν ανανεώσει (όπως ακούγεται)θα είναι μια καλή επιλογή για την ομάδα μας.Ας τον δούμε σαν επαγγελματία όπως είπε ο sfu666 και όχι σαν Παοκτσή,δεν αξίζει να δημιουργήσουμε εμφύλιο για κανένα Σαλπιγγίδη.
Δηλαδη εμεις θα γινουμε η γκομενα του Σαλπιγγιδη
Οποτε θελει να φευγει και οποτε θελει να ερχεται
Και ποιος μου λεει εμενα οτι μετα απο 6 μηνες δεν θα δημιουργησει παλι προβλημα???Αν το εκανε μια φορα μπορει να το κανει και δευτερη και τριτη και....
Με συγχωρεις κιολας που ισως να πουλαω λιγο πνευμα εδω αλλα δεσ το κι ετσι