Goran, πέρα από τα άλματα λογικής που κάνεις, τα οποία είναι γεμάτα καχυποψία, απέναντι σε συμforumίτες και σε αθλητές/παράγοντες του Π.Α.Ο.Κ., διότι βλέπεις παντού φαντάσματα (δικαίωμά σου), έχω να επισημάνω και το εξής: Όταν σε γίνεται μια παραίνεση από μέλος εδώ μέσα, απαντάς καθησυχαστικά και "πυροσβεστικά", αλλά στο τέλος (όσο έχω δει) αφήνεις ένα ΥΓ που θα αναρωτιέσαι για το αν οι προθέσεις του άλλου είναι καλές ή όχι, για το αν εννοεί ο άλλος αυτά που λέει, και γενικά αναιρείς τα όσα είπες παραπάνω.
Οι λιγότερο ψύχραιμοι εδώ μέσα, ενοχλούνται και το λένε σε κάθε ευκαιρία, με αποτέλεσμα να εκνευρίζουν εσένα και να διαιωνίζεται μια κατάσταση που κουράζει και εμάς που πρέπει να βρούμε τη χρυσή τομή, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη που μας διαβάζουν, λίγο ή πολύ.
Μέλη όπως o Dimg4 σε χαρακτηρίζουν αρνητικά κι εμείς οφείλουμε να τους συμμορφώσουμε, όμως πρέπει και η δική σου στάση να διορθωθεί, για να μην ερχόμαστε σε δύσκολη θέση, όταν κάποιες συμπεριφορές επαναλαμβάνονται.
Η αθλητική σεζόν για τον Π.Α.Ο.Κ. τελειώνει, ας τελειώσουν και αυτά τα φαινόμενα, σε παρακαλώ πολύ.
Κανείς δεν αμφισβητεί ότι είσαι ή νιώθεις Π.Α.Ο.Κ., απλώς πρέπει να συνυπάρχουμε ομαλότερα εδώ μέσα όλοι εμείς, που ο καθένας μας έχει 15-20 απόψεις επί του χ,y θέματος (όπως είδαμε στο topic των ανακοινώσεων), γιατί Π.Α.Ο.Κ. είμαστε...
Από όσους έφαγαν ban από εδώ, μόνιμο ή μη, το 80% ήσαν ΠΑΟΚτσήδες.
Έχω φάει κι εγώ μια φορά ban...και μια με χαρίστηκαν..