Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από goran 64 »

giannina4 έγραψε:ρε γκοραν μας δουλευεις? την τριτη απαντησες κατω απο αρθρο που ελεγε οτι ο ιβαν και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ξεκαθαρισαν οτι εμμενουν στην αποφαση τους να μην κατεβασει την ομαδα και πως 'δεν παμε αθηνα' :
goran 64 έγραψε:Μπράβο σου ρε Ίβανε!!!

Άντε και τον Οκτώβρη να τελειώνουμε με τα λ@μόγια!!!
και σημερα παρασκευη μας λες οτι ειναι συμφερον για την ομαδα να κατεβει?

για τον ιβαν δεν ξερω, αλλα εσυ εισαι σιγουρα μεγαλος κωλοτουμπας.
Εσένανε παλικαράκι μου, όπως και κάποιων άλλων εδώ μέσα, το πρόβλημα σου είμαι εγώ, γι αυτό ψάχνεις τα προηγούμενα posts μου, τα παραθέτεις επιλεκτικά και δημιουργείς εντυπώσεις για πάρτη μου!!!

Γιατί δεν παραθέτεις κι εκείνο που αναλύω γιατί δεν θα ήθελα να είμαι ο Ιβάν Σαββίδης όταν ο ΜΕΓΑΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ, εκείνος ο υπουργός "γατάκι-νιάου", έδωσε "άφεση" στην ΕΠΟ και εντολή να ξαναρχίσει το Κύπελλο;;;

Γιατί λοιπόν παλικάρι μου, υπερασπιστή εσύ του κάθε βρωμοκόρακου που βγάζει τα μάτια του Π.Α.Ο.Κ., παραδεχόμενος σε άλλο post σου ότι ενοχλείσαι από την υπερ-Π.Α.Ο.Κ. κριτική μου σε κάθε περίπτωση, "κρύβεις" γεγονότα, όπως ακριβώς έκανε η gazeta, κρύβοντας στους πουστόγ@υρους ότι αποκλείστηκαν στο βόλεϊ απ την Π.Α.Ο.Κ.άρα μας και παραμυθιάζοντας τους ότι παίζουμε και πέμπτο ματσάκιον;;;

Πιστεύω να ξέρεις πως λέγεται αυτό που κάνεις και πόσο ντροπιαστικό είναι!!!

Εμένα το πρόβλημα μου παλικάρι μου είναι το καλό του Π.Α.Ο.Κ. κι αυτό μονάχα επιδιώκω!!!

Αν λοιπόν ο Ιβάν Σαββίδης, ο μεγαλομέτοχος του Π.Α.Ο.Κ., είναι κωλοτούμπας για το καλό της ομάδας μου, μπορώ άνετα να είμαι και του λόγου μου!!!

Ελπίζω να σε κάλυψα με την παραδοχή μου παλικάρι μου!!! Αν όχι... :(

Υ.Γ. Θα σε παρακαλούσα ακόμα παλικάρι μου, στον Ιβάν Σαββίδη, τον μεγαλομέτοχο μας, να δείχνεις (έστω τυπικά και από στοιχειώδη ευγένεια) μεγαλύτερο σεβασμό, όπως και σε κάθε άνθρωπο, γράφοντας το αρχικό του ονόματος και του επιθέτου του με ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΡΑΜΜΑ, όπως ακριβώς και το Π.Α.Ο.Κ.!!! Άνθρωπος είναι κι αυτός κι όχι "ζώο, φυτό, πράγμα, κ.τ.λ." !!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 22 Απρ 2016, 22:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

KOSTAS54 έγραψε:
desperando έγραψε:Αυτό που δεν μπορούν πολλοί να καταλάβουν είναι ότι τα πράγματα σε εταιρείες μεγάλες συνεχώς μεταβάλλονται και όταν τα γεγονότα μεταβάλλονται εσύ δεν μπορείς να παραμένεις κολλημένος στις απόψεις σου και τις κρίσεις σου και εκεί είναι που ξεχωρίζουν οι σπουδαίοι είτε επιχειρηματίες είτε σύμβουλοι κ.ο.κ

Εξ λέξη κωλοτούμπα είναι ότι πιο αστείο μπορεί να ακούσει κάποιος που ασχολείται με στρατηγικές αποφάσεις

Και επιτέλους σταματήστε να είστε κάθετοι στις απόψεις σας για θέματα που το 99%όσων γίνονται είναι στο παρασκήνιο και δεν θα τα μάθουμε πότε

Υγ Φυσικά υπάρχουν και αυτοί που είναι ιδεολογικά αντίθετοι στο κεφάλαιο και ο Σαββίδης ως ένας αντιπρόσωπος το κεφαλαίου είναι λογικό να δέχεται αρνητισμό αυτών των ατομων ώ
++++++++++++++++
Σημ. Μην το αλλάξειςτώρα, επειδή συμφωνούμε απολύτως.
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει
Δεν έχω θέμα ούτε να διαφωνούμε ούτε να συμφωνούμε
Όχι μόνο με σένα με τον καθένα
Ακόμα και όταν πολλές φορές μπορεί οι τόνοι να
ανέβουν δεν έχω πρόβλημα γιατί κάτι τέτοιο είναι φυσιολογικό όταν μπαίνεις στην διαδικασία ανταλλαγής απόψεων
Αυτό που με ενοχλεί όμως είναι οι εμμονικες συμπεριφορές
Είναι λογικό άτομα πιο κοντά στην δική μας λογική να τα εκτιμάμε περισσότερο αφού νομίζουμε ότι έχουν δίκιο και ότι αυτά που λένε είναι σωστά ενώ με άτομα μακριά απ το δικό μας σκεπτικό να φτάνουμε στα μαχαίρια. Όλα καλά και όλα ωραία αρκεί όπως προείπα να μην είμαστε εμμονικοι απέναντι σε άτομα και σε απόψεις.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι όσο πιο μακρινά είναι τα δημογραφικά χαρακτηριστικά δύο ανθρώπων τόσες λιγότερες οι πιθανότητες οι απόψεις τους να ταιριάζουν.

Υγ μαμω το κωλοκινητο μου σε λίγο σαν τον μανιακό θα καταντησω
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Εγώ προσωπικά αν ήμουν σαββιδης σήμερα το πρωί θα αποχωρούσα από τον ΠΑΟΚ παραδίδοντας τις μετοχές στον ας χωρίς δεύτερη σκέψη και κλείνοντας οριστικά την πόρτα.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Αυτή θα ήταν μεγάλη ήττα του συλλόγου ΠΑΟΚ τελικά η πτώση του ρουλη έκανε μεγάλο κακό και σε μας γιατί είμαστε ικανοί να τους ακολούθησουμε στην μιζερια του αρκεί να παίζουμε με αυτους. ....αθώωσε και τον ρεβολουσιον ε ; την ομάδα του ρεβολουσιον μνημονευουμε συνέχεια όμως; το ντου με την Ντόρτμουντ τι νόημα είχε ; μην το παίζουμε ήρωες για τα γεγονότα με γαβρο γιατί πολλά άλλα ντου κάνανε μόνο ζημιά στον ΠΑΟΚ. .....κάποιος είπε ότι ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς στραβοστομηδες δεν υπάρχει ποιο κατάλληλη λέξη να περιγράψει την τσάμπα μαγκιά την θεωρία χωρίς να υπάρχει πραγματική βοήθεια πουθενά για τον σύλλογο. .....ας ρωτήσουν την βοήθεια που προσφέρει στον ερασιτέχνη για να έχουμε τίτλους η μόνη αποτυχία μέχρι τώρα είναι το αγωνιστικό σε όλα τα άλλα μας έβγαλε από την εντατική, και αυτό θα βρει το δρόμο του αλλά οι συγκεκριμενοι σύνδεσμοι τον πολεμάνε από την αρχή και κάνουν διχαστικες ανακοινώσεις σε κάθε ευκαιρία

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Σάβ 23 Απρ 2016, 08:53, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Φύγε βρε κορόιδο από την ομάδα. Δεν θα αλλάξεις εσύ αυτο το υπέροχο dna μας
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ξέρεις τασεο με ξεχρεωμενη παε τι παρτυ θα κάνουν αυτοί που έχουν dna και θα αναλάβουν ;

Άβαταρ μέλους
Taseos

Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από Taseos »

Σε μενα το λες; Το παοκτσηδικο dna εδιωξε τον παντελακη και ξεκινησε το παρτυ. Αλλα πραγματικα δεν ξερω αν αξιζει να ασχολειται καποιος σοβαρος επιχειρηματιας με αυτον τον συλλογο. εχω αμφιβολιες πλεον. Και καταλαβαινω γιατι δεν εχει παραγοντικο δυναμικο ο συλλογος ενω υπαρχουν δεκαδες επιχειρηματιες φιλοι του ΠΑΟΚ.

Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ο ιβαν έχει την στήριξη της πλειοψηφίας του κόσμου και πρέπει να συνεχίσει γιατί πισωγύρισμα θα έχει πρωτοδικεια και συναυλίες για να πληρώσουμε κανέναν παικτη για να μην κάνει προσφυγή ....με όλα τα λάθη του στο αγωνιστικό ο κρόκους 4 χρόνια έκανε να βγαλει άκρη, που εμείς που δεν είμαστε και στα κέντρα αποφάσεων

Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Θα ειναι μεγαλη τιμη για τους συνδεσμους να γινουν πρωτοσελιδο σε γαβρο και πρωταθλητη. Τεραστιο παρασημο

Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
e8nos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από e8nos »

Οι γράφοντες και υπογράφοντες τις ανακοίνωσης ας δούν τα σχόλια σε ανεξάρτητα σαιτ. Όλοι οι αλλόθρησκοι συμφωνούν μαζί τους, κάπου λάθος το πάτε αδέρφια. Πόσα διαρκείας έχουν οι σύνδεσμοι σε μπάλα και μπάσκετ? Δυστηχώς ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγαλύτερος από την μιζέρια μερικών ραδιοφωνατζήδων και διαφόρων που εξυπηρετούν συμφέροντα προσωπικά ή μη. Επειδή το γουστάρω πολύ το θέμα το συνδεσμιακό και αναγνωρίζω την προσφορά σε πολλά πράγματα των παιδιών θα προτιμούσα να μείνουν στο οπαδικό κομμάτι γιατί έχουν ευθύνη για ότι γίνετε στην 4 και την χαλαρότητα που υπάρχει,πχ πιο χαλαρή κερκίδα από το ματς με τον γαύρο δεν έχω ξαναδεί, κάποιος λόγος υπάρχει που δεν έχουν οι σφ τα άτομα του παρελθόντως.

Υγ Χωρίς τον Ιβάν Σαββίδη σκεφτείτε σε τι κατάσταση θα ήταν ο σύλλογος.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι απ τα γραφτά των χτεσινών μου διαφωνιών με Φιντέλ, Ψυχομάν και Γιάννινα4, σε σχέση με τον Ιβάν και την απόφαση του να κατέβουμε τελικά στο πουστοτήγ@νο κανονικά και να σου που βγήκαν και τα μαχαίρια απ τα θηκάρια μεταξύ Π.Α.Ο.Κ.τσήδων με αφορμή αυτήν ακριβώς την απόφαση!!!

Γιατί μονάχα αφορμή είναι αυτό το γεγονός κι όχι η ουσιαστική αιτία!!!

Ο Π.Α.Ο.Κ. για μία ακόμα φορά ξεσκίζει μόνος του τις σάρκες του πάνω που πάνε να κλείσουν οι βαθιές πληγές που είχαν ανοίξει παλιότερα ξανά και ξανά με τα ίδια τους τα δόντια και τα νύχια άνθρωποι μέσα απ αυτόν τον ίδιο!!! Πόσο κρίμα ρε παιδιά, πόσο πολύ κρίμα!!!

Τις αιτίες τις αληθινές, αν τις βρείτε, ελάτε να τις συζητήσουμε για να δούμε τι χρειάζεται να γίνει στο εξής για να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε όσα περισσότερα μπορούμε για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.!!! Ελάτε να στείλουμε όλοι μαζί, συμφωνώντας επιτέλους, έστω και σε 1, 2 ή περισσότερα θέματα, μια κοινή Επιστολή στον μεγαλομέτοχο μας, τον Ιβάν Σαββίδη!!!

Χρειάζεται εκτιμώ την βοήθεια κάποιων, πολλών από εμάς για να καταλάβει, για να μην αποτρελαθεί πια!!!

Όσοι περισσότεροι υγιώς σκεπτόμενοι άνθρωποι που αγαπάμε πρώτα απ όλα τον Π.Α.Ο.Κ. κι όχι τα μικροσυμφέροντα μας, που βάζουμε το ΕΓΩ μας κάτω από τον Π.Α.Ο.Κ., όσοι αγαπάμε πραγματικά την ομάδα της θυσίας και της προσφοράς που ίδρυσαν και μας παρέδωσαν οι πρόγονοι μας κι όχι τον υπαρκτό "στραβοστόμικο" κωλοεγωισμό μας που κρύβεται πίσω από κλεμμένες αλλά ακατανόητες για κάποιους εκφράσεις, τύπου "Π.Α.Ο.Κ. ΕΙΣΑΙ", "Ο Π.Α.Ο.Κ. ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ" κι άλλα τέτοια, γλαφυρά μεν αλλά κατά το δοκούν ισχύοντα για πολλούς δυστυχώς, έχουμε την υποχρέωση να βοηθήσουμε τώρα τον οργανισμό Π.Α.Ο.Κ. και μέσω αυτού και τον Ιβάν Σαββίδη!!!

Γιατί ναι μεν ο Π.Α.Ο.Κ. ανήκει στον λαό του, αυτόν όμως που τον αγαπάει και θυσιάζεται γι αυτόν, όχι αυτόν που τον κατακομματιάζει σε κάθε ευκαιρία για να τσιμπήσει κάνα μεζέ από τις ίδιες του τις σάρκες!!!

Κι αν κάποιοι πιστεύουν ότι θυσία για τον Π.Α.Ο.Κ. είναι να κάνουνε χιλιόμετρα πίνοντας κανέναν μπάφο, σπάζοντας κανένα κεφάλι, φωνάζοντας ΝΤΟΥ για να μπούνε "μαγκιά και κούτρα" σε κανένα Λιβάδι ή καμιά Τριπολιτσά ή ακόμα και στην Τουμπάρα και μετά για όλα αυτά διεκδικούν μετάλλιο ανδρείας και προσφοράς, θα τους θυμίσω ότι κάποιοι άλλοι κάποτε πεθάνανε με κάνα σφυρί, κάνα μυστρί, κάνα σκεπάρνι ή κάνα πηλοφόρι στον ώμο, μέσα στο λιοπύρι και πάνω στα καλούπια των σημερινών ένδοξων τσιμέντων της Τούμπας, για να τα φτιάξουν εντελώς δωρεάν και να αποκτήσει ο πρόσφυγας Π.Α.Ο.Κ. ένα νέο σπίτι που θα στεγάσει την αγάπη και την προσφορά όσων περισσότερων Π.Α.Ο.Κ.τσήδων γινόταν!!! Και σε κείνους μπροστά οι σημερινοί Π.Α.Ο.Κ.τσήδες που διεκδικούν την αποκλειστικότητα στην αγάπη και την θυσία για τον Π.Α.Ο.Κ. πρέπει να κάθονται "τουμπεκιασμένοι και σακουλεμένοι" και να κάνουν μονάχα τον σταυρό τους που υπήρξαν για να υπάρχουν κι οι ίδιοι σήμερα, για να υπάρχει ο μπιζίμ Π.Α.Ο.Κ. στους αιώνες!!! Γιατί Π.Α.Ο.Κ. θα πει πάνω απ όλα αναγνώριση στην αληθινή θυσία του διπλανού μας και ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ όταν αναγνωρίζεται η δική μας προσφορά από τον άγνωστο διπλανό μας, ΟΧΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ λόγω αναγνώρισης απ τον ίδιο μας τον εαυτό και τα γνωστά παρεάκια μας!!!

Ας βγουν τώρα λοιπόν οι αδερφοί Φιντέλ, Ψυχομάν και Γιάννινα4 να με κατηγορήσουν και να με μέμψουν γιατί εχθές είπα σε κάποιον τους ότι πρέπει να ντρέπεται που συγκρίνει τον Ιβάν Σαββίδη με τον Άκη και τον πρεζέμπορα κι ας με πουν οι άλλοι κωλοτούμπα!!!

Ας βγουν επιτέλους να απαντήσουν κάποιοι γιατί είναι στημένοι στην γωνία να πυροβολήσουν αυτόν που έχει αναλάβει εδώ και 4 χρόνια τις τύχες της αγαπημένης μας ομάδας σε κάθε μα κάθε του ανθρώπινο λάθος!!! Γιατί δεν υπάρχει γι αυτούς καμία ανοχή, καμία διάθεση για συγχώρεση για το παραμικρό, σε ποιον;;; Στον μεγαλομέτοχο του μπιζίμ Π.Α.Ο.Κ. κι όχι στον κάθε αλλόθρησκο πρεζέμπορα και λαμόγιο!!!

Ας βγουν να μας πουν αν συμφωνούν με την διχαστική και "σαρκοβόρα-Π.Α.Ο.Κ." ανακοίνωση που ήρθε στο φως της ΑΡΔοσιότητας και γιατί!!! Ας επωμιστούν επιτέλους την ευθύνη για τα αποτελέσματα των προτροπών τους κι αυτοί και πολλοί άλλοι εδώ μέσα κι ας μην λουφάζουν κρύβοντας επιμελώς το δικό τους "μία έτσι και μία γιουβέτσι"!!!

" Άιντε μπακαλούμ" που λένε κι οι γείτονες μας οι Τούρκοι!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 23 Απρ 2016, 12:22, έχει επεξεργασθεί 9 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

γιατι πριν την αποφαση να κατεβουμε ή οχι καραισκακη
στην τουμπα δεν τον ειχανε βρισει;
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

η κόντρα άρχισε με τις σκληρές δηλώσεις που έκανε o σαββιδης,και τον περιμένουν στην γωνια....

Η εισβολή οπαδών του ΠΑΟΚ στο ματς με την Ντόρτμουντ δεν άρεσε καθόλου στον Ιβάν Σαββίδη ο οποίος αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο ζήτημα με γραπτή του δήλωση. Στον "Δικέφαλο" λένε πως ήδη έχουν ληφθεί κάποια μέτρα, ωστόσο από την ΠΑΕ τονίζεται πως δεν θα ανακοινωθούν μέχρι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Σαββίδη: "Μετά από μια ακόμη μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά του ΠΑΟΚ στο γήπεδο, θα ήθελα σήμερα να μπορώ μόνο να εκφράσω την περηφάνια μου γι’ αυτή την ομάδα. Θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να νιώθω μόνο χαρά, τιμή, ανυπομονησία να δω ξανά αυτόν τον ΠΑΟΚ. Μετά από ένα -εν ριπή οφθαλμού- sold out, θα ήθελα να μπορώ να εκφράσω μόνο την ευγνωμοσύνη μου στους φιλάθλους μας, που υποστήριξαν υποδειγματικά την ομάδα στον αγώνα, που ανέχτηκαν τις προκλήσεις των αντιπάλων οπαδών, που έδειξαν ποιες είναι οι πραγματικές ΠΑΟΚτσήδικες αρχές και αξίες.

Δυστυχώς κάποιοι αυτοαποκαλούμενοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, δεν μου δίνουν αυτή τη δυνατότητα. Ίσως δεν αισθάνονται ότι το αξίζω… Δυστυχώς, δεν είναι μόνον εναντίον μου και εναντίον του οράματός μου. Στέκονται απέναντι στην μεγάλη πλειοψηφία των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ οπαδών του ΠΑΟΚ, απέναντι στην οικογένεια στην οποία ισχυρίζονται ότι συμμετέχουν. Αυτό είναι το τέλος για εκείνους. Έχουμε τα μέσα για να τους αποβάλουμε και λαμβάνουμε τα μηνύματα των αυθεντικών και σοβαρών οπαδών να προχωρήσουμε σ´ αυτή την αποστολή.

Τους θεωρούμε το ίδιο εχθρούς, όπως οποιονδήποτε άλλον προβοκάτορα εναντίον του ΠΑΟΚ. Από το ματς εναντίον του Ολυμπιακού θα δουν ένα άλλο πρόσωπο. Είναι μια υπόσχεσή μου προς τους πραγματικούς οπαδούς και φιλάθλους μας, ότι θα είναι περήφανοι μα και ασφαλείς στην Τούμπα. Και μέχρι σήμερα εκπληρώνω όλες τις υποσχέσεις μου. Με τιμή, Ιβάν Σαββίδης".
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Aχ ρε Π.Α.Ο.Κ......ΑΧ.........
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

psykoman έγραψε:Ο Ιβαν καταφερνει συνεχεια μα συνεχεια να βαζει τα χερακια του...και να βγαζει τα ματακια του...
Μεχρι προχθες που υποτιθετε οτι δεν θα πηγαιναμε στο πουστρολιμανο δεν εγραφε κανεις...και γενικοτερα υπηρχε μια ατμοσφαιρα στον κοσμο οτι δεν παμε...και ενταξει κτλ...
Βγαινει προχθες..πεταει την κουβεντα για να κατεβουμε..και ο κοσμος του ΠΑΟΚ μεσα σ ενα απογευμα εγινε κωλος.
Γιατι ρε Ιβαν...γιατι ρε πασακα μου;;;
Εγω θα φταιω απο αυριο που σε οτι κι αν λες θα το κοιταω με μισο ματι;;; Να σε πιστεψω η οχι; Αυτα που υποσχεθηκες στην εκδηλωση να τα πιστεψω η οχι; θα με τα γυρισεις σε 5-10-15-20 μερες;;;

Το θεμα ρε παιδες δεν ειναι αν θαα ειναι βομβα μεγατονων αν κατεβουμε η οχι...η το τι αντικτυπο θα εχει στους αλλους...
Το θεμα ειναι το τι αντικτυπο θα εχει στο εσωτερικο....
Και ηδη εδω και 2 μερες φαινετε....
Επικοινωνιακά ρε Ιβάν παίρνεις 0...
Για τους 3 κωλοβαθμους της επόμενης χρονιάς πάλι κωλος γίναμε...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”