Φιλε μου από το όμορφο νησί των Κυθήρων συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.Νομίζω το ίδιο ισχύει και για Poyet αν κρίνω από το γεγονός ότι σηκώθηκε και έφυγε.Βεβαίως έχοντας το παράδειγμα Stevens δεν μπορώ να είμαι σίγουρος πλέον αν υπάρχει προπονητής που να μπορεί να εφαρμόσει τα δικά του θέλω στην ομάδα.Είδομεν...τσιριγώτης έγραψε:Ακριβώς,όταν ο προπονητής δεν θα δεχθεί να έχει τέτοιο ροστερ,τότε κάτι μπορεί να γίνει. Όταν θα απαιτησει παίχτες και δεν θα τους παίρνουν,να σηκωθεί να φύγει και όχι να λέει:αυτούς έχω,με αυτούς θα πορευτω...
Αδυνατώ να πιστέψω ότι με τον σαντος στο τιμόνι θα έχουμε τα ίδια καραγκιοζιλικια της τελευταίας τετραετιας
Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16
-
Re: Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16
-
Γι'αυτο και επιμένω για σαντος..οποιοσδήποτε άλλος πολύ φοβάμαι πως θα έχει την κατάληξη που λες . Μου φαίνεται πολύ δύσκολο να έχει ο καρπουζας τον τζαβελλα βασικό να μασάει τσίχλα και να κάνει αγκαλιτσες,όπως και να μιλάει για μπαλέτο και να έχεις τον Κλάους να κάνει γελακια με φωτογραφίες μπαλαρινων στο κινητό του. Προσωπικά πιστεύω ότι εάν έρθει (μακάρι) ,θα είναι οι πρώτοι που θα φύγουν
εγω απο την άλλη, γιατί πιστεύω ότι αν τυχόν έρθει κανας Φερναντάου, θα έχουμε Τζαβέλλα αρχηγό;

Κλαους, Τζαβελλας, Τζιολης ειναι τρεις απο τους παικτες με την μεγαλυτερη αγωνιστικη προσφορα στο ροστερ σου.
Αν ηταν εδω ο Σαντος η οποιοσδηποτε σοβαρος προπονητης θα σου ελεγε οτι και οι τρεις τους ειναι σημαντικοι για την ομαδα. Το προβλημα ειναι οτι σε ενα καλοσχεδιασμενο ροστερ 20εκ αυτοι οι παικτες δεν θα ηταν βαρομετρα αλλα χρησιμοι ρολιστες. Διαφωνω οτι βλεπουμε προπονητες αντιστοιχου επιπεδου με το ροστερ. Η πλειοψηφια των προπονητων ηταν χαμηλοτερου επιπεδου.
Αν ηταν εδω ο Σαντος η οποιοσδηποτε σοβαρος προπονητης θα σου ελεγε οτι και οι τρεις τους ειναι σημαντικοι για την ομαδα. Το προβλημα ειναι οτι σε ενα καλοσχεδιασμενο ροστερ 20εκ αυτοι οι παικτες δεν θα ηταν βαρομετρα αλλα χρησιμοι ρολιστες. Διαφωνω οτι βλεπουμε προπονητες αντιστοιχου επιπεδου με το ροστερ. Η πλειοψηφια των προπονητων ηταν χαμηλοτερου επιπεδου.
+ 1...και Τζιόλη ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ!!!K_geo έγραψε:εγω απο την άλλη, γιατί πιστεύω ότι αν τυχόν έρθει κανας Φερναντάου, θα έχουμε Τζαβέλλα αρχηγό;![]()
- Chuck Norris
Άντε για τον Τούντορ να το συμφωνήσωaoratos έγραψε:Κλαους, Τζαβελλας, Τζιολης ειναι τρεις απο τους παικτες με την μεγαλυτερη αγωνιστικη προσφορα στο ροστερ σου.
Αλλά ήταν κατώτερου επιπέδου ο Άγγελος για το περσινό ρόστερ και ακομα περισσότερο ο Στεφενς για το προπέρσινο? Με όλα τα υπόλοιπα συμφωνώ 1926%
-
αν ερθει ο σαντος και εχει αναντηκαταστατους τζιολη -τζαβελλα σημαινει οτι δεν επεσαν φραγκα για καλυτερους παικτες αρα θα πορευτει με αυτους αλλιως στον παγκο θα ειναι.
ΣωστάChuck Norris έγραψε:Ε καλά ας δώσουμε σε έναν προπονητή καλύτερους παίκτες από τον Τζιολη και τον Τζαβέλλα και μετά να του ζητήσουν να μην τους βάζει
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μα τον είχαμε βγάλει το ξέχασες; τα καλαμπόκια τα go Village γιατί είχαμε εικονισμα τις απόψεις του σπουδαίου βετερανου επαγγελματία ποδοσφαιριστη μυρτσου ;MANIAKOS έγραψε:Αν βγάλουμε και το Σαντος σκάρτο μετα τι;
- ΑποστόληςΑ
Ακριβώς. Υπενθυμίζω ότι ήθελε πολύ και τον Σαλπι.aoratos έγραψε:Κλαους, Τζαβελλας, Τζιολης ειναι τρεις απο τους παικτες με την μεγαλυτερη αγωνιστικη προσφορα στο ροστερ σου.
Αν ηταν εδω ο Σαντος η οποιοσδηποτε σοβαρος προπονητης θα σου ελεγε οτι και οι τρεις τους ειναι σημαντικοι για την ομαδα.
Σωστόeorptol έγραψε:Μα τον είχαμε βγάλει το ξέχασες; τα καλαμπόκια τα go Village γιατί είχαμε εικονισμα τις απόψεις του σπουδαίου βετερανου επαγγελματία ποδοσφαιριστη μυρτσου ;MANIAKOS έγραψε:Αν βγάλουμε και το Σαντος σκάρτο μετα τι;
Ο μεσος παικτης σου πρωτης γραμμης και ο μεσος ρολιστας σου ειναι παικτης ομαδας επιπεδου 2ης εως 5ης θεσης στην superleague. Αντιθετα αν εξαιρεσεις τον Στεφενς που και αυτος ηρθε λιγο πριν την συνταξη, ο Αγγελος ειναι προπονητης επιπεδου Πλατανια και Γιαννινα οταν παλευαν να σωσουν την κατηγορια, ο Δωνης επιπεδου Λαριςας και Ατρομητου και ο ΓΧ επιπεδου Βεροιας.Chuck Norris έγραψε:Άντε για τον Τούντορ να το συμφωνήσωaoratos έγραψε:Κλαους, Τζαβελλας, Τζιολης ειναι τρεις απο τους παικτες με την μεγαλυτερη αγωνιστικη προσφορα στο ροστερ σου.
Αλλά ήταν κατώτερου επιπέδου ο Άγγελος για το περσινό ρόστερ και ακομα περισσότερο ο Στεφενς για το προπέρσινο? Με όλα τα υπόλοιπα συμφωνώ 1926%
- Chuck Norris
Ο προπονητής επιπέδου Πλατανια πήρε ένα ρόστερ επιπέδου αμφιβόλου ποιότητας και για μιση χρονια έκανε πρωταθλητισμο , μετά έγινε ότι γινεται με κάθε προπονητη.aoratos έγραψε:Ο μεσος παικτης σου πρωτης γραμμης και ο μεσος ρολιστας σου ειναι παικτης ομαδας επιπεδου 2ης εως 5ης θεσης στην superleague. Αντιθετα αν εξαιρεσεις τον Στεφενς που και αυτος ηρθε λιγο πριν την συνταξη, ο Αγγελος ειναι προπονητης επιπεδου Πλατανια και Γιαννινα οταν παλευαν να σωσουν την κατηγορια, ο Δωνης επιπεδου Λαριςας και Ατρομητου και ο ΓΧ επιπεδου Βεροιας.Chuck Norris έγραψε:Άντε για τον Τούντορ να το συμφωνήσωaoratos έγραψε:Κλαους, Τζαβελλας, Τζιολης ειναι τρεις απο τους παικτες με την μεγαλυτερη αγωνιστικη προσφορα στο ροστερ σου.
Ο Γ.Χ. νομιζω μονο από ανάγκη γινόταν καθε φορα προπονητής
Για τον Δώνη συμφωνώ , άσχετα που με τον ΑΠΟΕΛ επαιξε Τσουλου
Ποιόν θα θεωρούσες εσύ προπονητή επιπέδου ΠΑΟΚ?
Όπως το λες είναι, έκανε μισή χρονιά πρωταθλητισμou. Γιατί στον δεύτερο γύρο έκανε πορεία υποβιβασμού. Το προπονητής επιπέδου Πλατανιά, Γιάννενα, Βέροια δεν το λέω υποτιμητικά ούτε εκφράζω άποψη. Αυτό είναι το επίπεδο στο οποίο βρίσκουνε εργασία η πλειοψηφία των προπονητών που ανεχτήκαμε τα τελευταία χρόνια στον πάγκο της ομάδας.
Ιδανικό θεωρώ τον Σάντος και 'επιπέδου ΠΑΟΚ' όποιος εκει έξω ενεργός προπονητής έχει ή είχε στο πολύ πρόσφατο παρελθόν σοβαρά δείγματα γραφής σε ομάδες αντίστοιχου μπάτζετ ή αντίστοιχης πίεσης με τον ΠΑΟΚ. Για να δώσω ένα ακόμα παράδειγμα αν αυτήν την στιγμή ο Μίχελ όπως γράφουν παλεύει να φέρει προπονητή από το ράφι που κάθεται ο Πάουλο Φονσέκα ή και τον ίδιο τότε προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένος.
Ιδανικό θεωρώ τον Σάντος και 'επιπέδου ΠΑΟΚ' όποιος εκει έξω ενεργός προπονητής έχει ή είχε στο πολύ πρόσφατο παρελθόν σοβαρά δείγματα γραφής σε ομάδες αντίστοιχου μπάτζετ ή αντίστοιχης πίεσης με τον ΠΑΟΚ. Για να δώσω ένα ακόμα παράδειγμα αν αυτήν την στιγμή ο Μίχελ όπως γράφουν παλεύει να φέρει προπονητή από το ράφι που κάθεται ο Πάουλο Φονσέκα ή και τον ίδιο τότε προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένος.