Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
prist64

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από prist64 »

desperando έγραψε:Μοορει ο καθενας να λεει σημερα για κωλοτουμπες και αλλες ωραιες καφενιακες @@@@ αλλα εγω ξερω οτι μετα τα οσα εγιναν για πρωτη φορα η φιφα πηρε ξεκαθαρη θεση εναντιον της επο αλλα καποιοι ηθελημένα το παραβλεπετε αυτο.
Και λεω ηθελημενα γιατιη ευφυια σας ειναι τετοια που κατι τετοιο αποκλειεται να μηνεγινε συνειδητα.

Ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι τετοιο μισος και εχθρα απεναντι σε ολη την οικογένεια σαββιδη

Μαλλον καποιοι ειστε ντεμεκ επαναστατες και ισως θα θελατε καποιον ιδιοκτητη στα πρότυπα του φαταουλ, να ανατιναζει φουρνους και νααγοραζει οτι αγοραζεται, ισως τοτε ησασταν στο πλευρο του ιδιοκτητη
Δηλαδη απο αυτα που εγραψα αυτο καταλαβες?
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

giannina4 έγραψε:
paokovios1974 έγραψε:Για να συστρατευτουνε τα ΜΜΕ Θα πρεπει να δουνε φως δεξια και αριστερα του παντελονιου τους.
Και ο Σαββιδης μεχρι στιγμης δεν φαινεται διατεθημενος να κανει κατι τετοιο.
o σαββιδης μεχρι πριν απο λιγο καιρο εδινε χρηματοδοτηση στο sdna ,την εκοψε προ διμηνου περιπου με την αποτυχια να περασει το σαιτ τις αποψεις του ΠΑΟΚ να χρεωνεται στην γκοντσαροβα που ηταν δικη της προταση να χρηματοδοτηθει το σαιτ.πληροφορια απο σχετικα γνωστο (ραδιοφωνικο) δημοσιογραφο.
δε νοειται επιχειρηματιας να μη δινει το κατιτις σε μεριδα δημοσιογραφων.και αντιστροφα να μη
σκυλιαζουν οσοι αρδ δεν ειναι μεσα στη λιστα και να μη βγαζουν 'ομορφα' αρθρα.
για τα μμε της θεσσαλονικης δεν ξερω, αλλα αν κρινω απο τη χολη που βγαζουν απο οτι λενε συμφορουμιτες, μαλλον τους εχει στην απεξω.
Φανταζομαι η πληροφορία ειναι τοσο έγκυρη οσο η καθαρότητα του μιτσιου

Ρε τι διαβαζουμε στο φορουμ
Εχουν διωχθει φωνες καθ φωνες για να παρουν την θεση τους υμνητές των κορακιων
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

paokovios1974 έγραψε:Ακριβως αυτο ειπα και γω πατερ.
Οτι θα καταδειχθει η προκριση στα χαρτια.
Αυτη τη στιγμη ειναι το μεγαλυτερο κερδος με βαση τα δεδομενα που υπαρχουν.
Καταλαβαινω το σκεπτικο σου,αλλά διαφωνω.
Τουλαχιστον δε με "χαρακτηρισες" διαφορετικα απο οτι "μου πρεπει".

Παω να πιω κι ενα "νεκταρ" για την επομενη διαφωνια μας.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

prist64 έγραψε:
K_geo έγραψε:θα του λεει ο μικρός ότι αυτά που μετράς ρε ππρα είναι παππάς... :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Πολυ ωραια,
τωρα ανοιξε το τοπικ του επαναληπτικου,μια και εισαι γουρλης
να ξεδωσουμε εκει.

ΥΓ Σεραφειμ,εγω παω για καφε στην "πιάτσα", δεν εχει πλεον νοημα.
εγινα και γουρλής τώρα... μάλιστα... :D

κάτσε να δούμε και ότι είναι να ΄νοίξει, θα ΄νοίξει. :roll:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

prist64 έγραψε:
desperando έγραψε:Μοορει ο καθενας να λεει σημερα για κωλοτουμπες και αλλες ωραιες καφενιακες @@@@ αλλα εγω ξερω οτι μετα τα οσα εγιναν για πρωτη φορα η φιφα πηρε ξεκαθαρη θεση εναντιον της επο αλλα καποιοι ηθελημένα το παραβλεπετε αυτο.
Και λεω ηθελημενα γιατιη ευφυια σας ειναι τετοια που κατι τετοιο αποκλειεται να μηνεγινε συνειδητα.

Ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι τετοιο μισος και εχθρα απεναντι σε ολη την οικογένεια σαββιδη

Μαλλον καποιοι ειστε ντεμεκ επαναστατες και ισως θα θελατε καποιον ιδιοκτητη στα πρότυπα του φαταουλ, να ανατιναζει φουρνους και νααγοραζει οτι αγοραζεται,

ισως τοτε ησασταν στο πλευρο του ιδιοκτητη
Δηλαδη απο αυτα που εγραψα αυτο καταλαβες?
Δεν πήγαινε προς τα σενα πατερ
Και συγνωμη αλλα ακομα δεν καταφερα να διαβασω ολα οσα εγραψες
blackjack80

Δημοσίευση από blackjack80 »

παντως δεν θελει και πολυ αν δεν κατεβεις με γαυρο οι -3 απο του χρονου να γινουν στα πλευ οφς.ΜΕ αυτους .της επο, που μπλεξαμε ολα πρεπει να τα σκεφτεται καποιος.Μπορει να κατσει 0-4 who knows
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Μαλλον καποιοι ειστε ντεμεκ επαναστατες και ισως θα θελατε καποιον ιδιοκτητη στα πρότυπα του φαταουλ, να ανατιναζει φουρνους και νααγοραζει οτι αγοραζεται, ισως τοτε ησασταν στο πλευρο του ιδιοκτητη
H χρονικη σειρα των γεγονοτων που εχω εγω μες το κεφαλι μου:
1)Σφαγη και επεισοδια στην Τουμπα
2)Δηλωσεις Σαββιδη για μη συμμετοχη στον επαναληπτικο
3)Επικυρρωση δηλωσεων Σαββιδη επισημα απ το ΔΣ της ΠΑΕ
4)Αποφαση Κοντονη για διακοπη κυπελου
5)ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ(εμενα προς κουκουλωση της ΕΠΟ μου κανει και οχι θεση εναντιον της.)
6)Κωλοτουμπα Κοντονη για να μην χρεωθει το grexit.
7)Κωλοτουμπα Σαββιδη αφου δεν εκπληρωθηκε καμια προυποθεση που εθεσε το ΔΣ της ΠΑΕ.*

*
"Το ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνεδρίασε και ομόφωνα αποφάσισε σήμερα:

- Η ομάδα δεν θα αγωνιστεί στον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας.

- Απαιτούμε την παραίτηση του Προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Γιώργου Γκιρτζίκη και όλων όσων διώκονται ποινικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

– Απαιτούμε να γίνει αποδεκτή από την Ομοσπονδία η πρότασή μας για ξένους διαιτητές από τη νέα χρονιά.

Τα παραπάνω θα κοινοποιηθούν στους: Πρωθυπουργό, Υπουργό Δικαιοσύνης, Εσωτερικών Υποθέσεων, Αθλητισμού, στην ΕΠΟ, την ΚΕΔ και τη Superleague"
Άβαταρ μέλους
ramolimendo

Δημοσίευση από ramolimendo »

Ειναι απλα τα πραγματα.
Κατεβαινεις με την κανονικη ομαδα. Στο 15' 0-1. Δυο φαλτσοσφυριγματα στα επομενα 10' και αποχωρεις.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Odi έγραψε:Οι αλήθειες είναι απλές:

1)Ο Σαββίδης είναι οικονομική ευλογία για τον σύλλογο.Δεν ξέρω αν θα είχαμε πέσει αν δεν είχε έρθει,αλλά και χωρίς αυτόν επί 85 χρόνια δεν πέσαμε ποτέ.Μην το λέτε και το ξαναλέτε,προσβάλλετε τον σύλλογο.Χωρίς τον Σαββίδη θα είχαμε το μαύρο μας το χάλι οικονομικά.Αυτό.Με τον Σαββίδη έχουμε λεφτά,ηρεμία,ελπίδα για το μέλλον και είμαστε ξέγνοιαστοι από οικονομικά προβλήματα.

2)Ο Σαββίδης είχε απαιτήσει παραίτηση Γκιρτζίκη. Αυτό δεν έγινε.Έγιναν όμως τα πρώτα βήματα για την κάθαρση του ποδοσφαίρου.Αλλά μην διαβάζω για 0-4 και άλλα τέτοια γραφικά..Αν είναι δυνατόν..
Χωρίς τον Σαββίδη θα είχαμε πέσει τελεσιδικουσαν τα 30 δικαστήρια το ένα πίσω από το άλλο και θα άρχιζε ο χορός του Ζαλόγγου

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Φυσικά θέλω να μην κατεβουμε δεν θα κερδίσουμε τίποτε αν κατεβουμε αλλά και να μην κατεβουμε πάλι εμείς είμαστε οι χαμένοι. .....ο γκιρτζικης με θράσος χιλίων πιθήκων βγαίνει σε όλα τα σαιτ και πουλαει τρέλα. .....Όλα είναι στον αέρα τουλάχιστον αυτά που βλέπουμε στο θέμα της κάθαρσης εκτός αν παρασκήνιακα γίνονται πράγματα που δεν ξέρουμε. .....

Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Ναι συμφωνοι θα ειχαμε πεσει. Αυτο ειναι ξεκαθαρο.

Απλα φυσικα και πρεπει να το θυμομαστε οτι μας εσωσε στο παρα 5 απο την αλλη ομως αυτο δεν αποτελει αντεπιχειρημα οταν καποιος λεει οτι απο την ημερα που ηρθε αγωνιστικα παμε και χειροτερα.

Τραβηγμενο παραδειγμα... 2020. Ο ΠΑΟΚ του Σαββιδη παλευει για σωτηρια. Κραζουνε καποιοι το Σαββιδη. Απαντανε καποιοι αλλοι "Ναι αλλα το 2008 μας εσωσε απο τη Γ εθνικη".

Μην αρχισετε να μου την πεφτετε. Δεν το λεω γιατι θελω να φυγει. Να αλλαξει θελω και να προχωρησουμε ολοι μαζι για τις επιτυχιες
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ο κοκαλης 4 χρόνια έκανε να βγαλει άκρη ο δικός μας σαν Έλληνας του εξωτερικού θα αργήσει λίγο παραπάνω να μάθει το ελληνικό μπουρδελο

Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

λες και ειχαμε και πολλες επιτυχιες τα τελευταια 30 χρονια στην μπαλα και εξαντλειται η υπομονη μας με Ιβαν :lol:
στην τελικη εμεις δεν γιναμε ΠΑΟΚ για τους τιτλους

το θεμα με ιβαν ειναι πως οσα λαθη και αν κανει,τα πληρωνει απο την τσεπη του
οχι σαν τους αλλους που φεσωσαν την ομαδα και ουσιαστικα την εριξαν στην Γ
και ο ιβαν εκανε ανεξαρτητο τον ΠΑΟΚ

οποιος εχει λεφτα και νομιζει θα τα κανει καλυτερα να παει

οχι που ειδα καποιους να βριζουν μεσα στο γηπεδο τον Σαββιδη! :o επι δεκαετιες λεγαμε να βρεθει ενας σωστος ανθρωπος με λεφτα να παρει την ΠΑΕ ! δεν θα τον διωξουν καποιοι τωρα!η μεγαλη πλειοψηφια στηριζει ιβαν,οποιος δεν γουσταρει ας μην πηγαινει γηπεδο

ο ιβαν φερνει τιτλους στον συλλογο παντως εστω και εμμεσως
οι τιτλοισ το βολευ,στο χαντμπωλ ειναι και δικοι του
ενω και στο μπασκετ ,που δεν παταν ουτε 1000 ατομα υπαρχουμε εξαιτιας του
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Έτσι ακριβώς είναι τα λάθη του τα πληρώνει και θα βρούμε τον δρόμο μας......είναι όπως είπε ο κατσαρης σωτηρας του συλλόγου ΠΑΟΚ όχι μόνο της παε .....όταν κοιτάς γύρω σου βλέπεις χαλάσματα στην πόλη ακόμη και στην Αθήνα και στον αθλητισμό και εμείς είμαστε σε τελείως διαφορετικό επίπεδο

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”