ρεεεεεε.....
ξεκολλάατεε με το ΣαββίδΑΡΟ ρεε σεις ωρε....
εντάξ. Έχει κάνει στο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ τμήμα λάθη, παραλείψεις κτλ κτλ. ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ. ΝΑΙ.
Αλλά ρε μάγκες, το ΣΥΝΟΛΟ του ΠΑΟΚ, έχει απογειωθεί σε σχέση με την προηγούμενη σχεδόν δεκαετία τουλάχιστον. Δλδ διαφωνούμε ότι ΣΤΗΡΙΖΕΙ και τα άλλα ΤΜΗΜΑΤΑ που μας δίνουν ΤΟΣΕΣ ΧΑΡΕΣ; Βόλλευ; Χάντμπολ; Ακόμα και το μπασκετάκι ρε σεις, κάτι λίγο κάνει. Και ποιος; ο ./...Ρωσοπόντιος, ο ένα σακάκι, ο,ο,ο... Σκεφτείτε τί έλεγαν χθές όλοι στην εκδήλωση ρεεε...
ξεκολλάτε ρε σεις λίγο με τον Ιβάναρο.
Αν θέλει να παει, ας πάει. Αν θέλει με τους βασικούς, με τους βασικούς. Ας κάνει ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.
Πόσα χρόνια ρε σείς είχε ο ΠΑΟΚ να κοιτάει ΣΤΑ ΙΣΑ και ΜΕ ΦΩΝΗ τους κάτω; ΠΟΣΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΟΥ; Πόσα;;;
Εντάξ. Θα κατέβουμε τελικά στον ημιτελικό να αντρέψουμε το...0-3, ΑΝ κατέβουμε τελικά

, και χέστηκε η φοράδα Στα 'λόνια. Με την ΕΠΟ να ΠΑΡΑΠΕΕΙ πια, το κλίμα να ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ στο εξωτερικό να παίρνει τουλάχιστον μια διαφορετική στάση, με τις εκλογές να έρχονται τον Οκτώβρη με το θέμα του ποδοσφαίρου πια να είναι θέμα μιας ολόκληρης χώρας.
Άρτος και θεάματα έλεγαν οι Ρωμαίοι και οι τύποι/εξουσιαστές ξέρουν ότι όσο συνεχίζει αυτή η παρωδία, τόσο το μυαλό θυμάται ΚΑΙ τον Άρτο -που λείπει πια-.
ΔΕΝ γίνεται να συνεχίσει αυτή η κατάσταση. Κρίνεται έκρυθμη και συνεπώς ΤΙΠΟΤΑ δεν την αλλάζει. ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ και ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ. Το θέμα είναι μετράει ένα μάτς τόσο πολύ για να αλλάξει τα παραπάνω; το αν θα συμμετέχουμε ή όχι; με κανονική ή μή ομάδα; Το αν και πως θα θυμούνται απο ένα ματς οι..επόμενες γενεές;
Να σου πω εγώ τι θα λέω. Ότι έγινε ότι έγινε στη Τούμπα και ο Ιβάν τα έκανε %#$%@#ανα. Και όλοι απο τότε μπήκαν στη πρίζα. Και ακολούθησε ότι ακολούθησε, πήραν το μπ$#@$@ο όσοι ήταν να πάρουν το μπ$#@$@ο.
Ναι.
Και έτσι φτάσαμε φέτος να βλέπεις τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή παιδί μου.
ΠΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ;