Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από Mīngus »

Revolution mode: off.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

prist64 έγραψε:
chrisg4 έγραψε:Δυστυχώς θα το ξαναπώ ο ΠΑΟΚ είτε κατεβει είτε δε κατεβει θα βγει χαμένος. Αν δε κατεβει θα χάσει αγωνιστικά μιας και θα υπονομεύσει τις προσπάθειες της ομάδας και για φέτος αλλα και για του χρόνου ενω αν κατεβει θα χάσει επικοινωνιακά μιας και θα θεωρηθεί κωλοτούμπα. Γι αυτό καλο είναι την επομενη φορα οποιεσδήποτε δηλώσεις γίνονται σε τέτοιες καταστάσεις από Σαββίδη και μέλη της ΠΑΕ να γίνονται αφού ηρεμήσουν. Ποτε δε βγαίνεις κερδισμένος με δηλώσεις εν θερμώ. Το ότι θα σκοτωθούμε μεταξύ μας και ότι θα φάει κράξιμο ο Σαββίδης ότι και να γίνει τελικά, είναι το μονο σίγουρο!!!
Κατ' αρχας,δεν ηταν μονοδηλωσεις εν θερμω,
αλλά και μια ανακοινωση η οποια ανακοινωθηκε κατοπιν συνεδριασεως του Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Βεβαια μπορει να πινανε και τιποτα τσιπουρα στο ΔΣ και η ανακοινωση να βγηκε "εν θερμω".

Για το τελευταιο που λες,δεν εχεις δικιο.
Και οι "διαφωνουντες" θα ειναι ικανοποιημενοι
και οι υποστηρικτες(οτι κι αν κανει,οτι κι αν πει) του Σαββιδη
θα..........................στηριξουν.

Οπότε ολα......μέλι γάλα.

Το ΔΣ έγινε 12 ώρες μετά τις εν θερμω δηλώσεις Σαββίδη ότι ο ΠΑΟΚ δε θα κατεβει στον επαναληπτικό. Δε γινόταν να ανακοινωθεί κάτι διαφορετικό.

Δυστυχώς σαν λαός δεν έχουμε μάθει ακόμα να σεβόμαστε τις αποφάσεις του Σαββίδη κι αυτό έχει να κάνει κυρίως γιατί δεν έχουμε εκτιμήσει αυτά που έχει προσφέρει ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ. Όχι μονο στο ποδόσφαιρο, γενικά στον ΠΑΟΚ. Δε λέω ότι σαν λαός πρέπει να αρκούμαστε στο να είναι ο ΠΑΟΚ μονο οικονομικα υγιής. Απλά ας κάνουμε υπομονή κάποια στιγμή θα τη βρει την άκρη. Μπήκε σε έναν χώρο που νόμιζε ότι ήταν σαν όλες τις άλλες επιχειρήσεις του. Σιγά σιγά αρχίζει και καταλαβαίνει ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμια σχέση με τη ΣΕΚΑΠ και την Agrocom.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Odi έγραψε:Οι αλήθειες είναι απλές:

1)Ο Σαββίδης είναι οικονομική ευλογία για τον σύλλογο.Δεν ξέρω αν θα είχαμε πέσει αν δεν είχε έρθει,αλλά και χωρίς αυτόν επί 85 χρόνια δεν πέσαμε ποτέ.Μην το λέτε και το ξαναλέτε,προσβάλλετε τον σύλλογο.Χωρίς τον Σαββίδη θα είχαμε το μαύρο μας το χάλι οικονομικά.Αυτό.Με τον Σαββίδη έχουμε λεφτά,ηρεμία,ελπίδα για το μέλλον και είμαστε ξέγνοιαστοι από οικονομικά προβλήματα.

2)Ο Σαββίδης είχε απαιτήσει παραίτηση Γκιρτζίκη. Αυτό δεν έγινε.Έγιναν όμως τα πρώτα βήματα για την κάθαρση του ποδοσφαίρου.Αλλά μην διαβάζω για 0-4 και άλλα τέτοια γραφικά..Αν είναι δυνατόν..
Στο 1 συμφωνω.
Για τα βηματα που λες οτι εγιναν?

Ο χοντρος σηκωσε την κουπα ενω του απαγορευεται η ενασχοληση με το ποδοσφαιρο,
καθε λιγο και λιγακι ειναι στο Λονδινο ενω του εχει απαγορευτει(?) η εξοδος απο την χωρα και
για "επιδορπιο",για κατηγορια και μονο συστασης ε.ο. και συμμετοχη σε αυτην
ο νομος λέει αμεση προφυλακιση.
Ενω με συνοπτικες διαδικασιες,αρχηγος κομματος και βουλευτες της Ελληνικης Βουλης,
προφυλακιστηκαν "συρομενοι" και διαπομπευόμενοι με χειροπεδες,
ο χοντρος χαίρει ασυλιας ανωτερης και αυτης της βουλευτικης.
Καλειται απο τον κοντονη για συζητηση για την εξυγιανση :lol: :lol: του ποδοσφαιρου
και τρωει "κλασιμο"(η κοντολεμονια).

Βλεπεις πουθενα καποιο βημα προόδου?
Απο λογια χορτασαμε,εργα θα δουμε ποτε?

Σαραντα χρονια ακουω λογια υποσχεσεις..........
Ψηφιστηκαν νομοι και νομοι,ξερει κανεις αν με το νομο Ορφανου(ιδιωνυμο)
εκτος απο Π.Α.Ο.Κ.τσακια,μπηκε οπαδος αλλης ομαδας στην "μπουζου"?

Και μονο που στην γιορτη για τα 90ά γενεθλια ειπε,
ναι μεν .....αλλά,και 50 νοματαίοι μου ειπαν,κι εμεις δεν θελουμε,αλλά θα δουμε κ.λ.π.,κ.λ.π.
χέσε μεσα.

Επισης ειχε ζητησει και επαναληψη του ημιτελικου με ξενους διαιτητες
και.....και.....και......

ΥΓ Η αποψη μου για τον Δημητρη Σαλπιγγιδη ειναι γνωστη,αλλά
οταν λες θα του κανεις συμβολαιο για όσο θελει να παιζει
και μετα θα τον βαλεις στο Δ.Σ. της ΠΑΕ,
το να μην τον καλεις στην γιορτη ειναι.......... πως να το πω?

Καποιοι,έλεγε η γιαγια μου

καλυτερα να μασανε .....παρα να μιλανε
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Με την είδηση ότι "ίσως" παίξουμε ημιτελικό ..... μόνο εγώ νιώθω άσχημα;
Όχι ότι δεν το περίμενα. Ο Ιβάν πρώτα πολιτικός είναι και μετά πρόεδρος του ΠΑΟΚ.
Αλλά να ..... είχα μια ελπίδα .... :(

PS: Σάκος του μποξ θα γίνουμε αν κατεβούμε. Προς γνώση και συμμόρφωση και επίδειξη δύναμης του χοντρού.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Κάθαρση στο ποδόσφαιρο δεν πρόκειται να γίνει. Η πιο καλή περίπτωση είναι να αλλάξει το ΔΣ της ΕΠΟ, το ΔΣ της SL και να παραιτηθεί ο μεγαλομέτοχος Βαγγέλας. Αυτό δεν θα σημάνει αναγκαστικά ότι το ποδόσφαιρο θα είναι καθαρό, αλλά πιθανόν να είναι πιο καθαρό απ' ό,τι πριν.
Για να μιλήσουμε για κάθαρση θα πρέπει:
1. Να τιμωρηθεί ο Βαγγέλας
2. Να αφαιρεθουν κάποιοι τίτλοι από τον Θρήνο
3. Να τιμωρηθούν οι κατηγορούμενοι στο ΔΣ της ΕΠΟ
4. Να μην αναλάβει ένα νέο λαμόγιο στη θέση του Βαγγέλα.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

prist64 έγραψε:
Odi έγραψε:Οι αλήθειες είναι απλές:

1)Ο Σαββίδης είναι οικονομική ευλογία για τον σύλλογο.Δεν ξέρω αν θα είχαμε πέσει αν δεν είχε έρθει,αλλά και χωρίς αυτόν επί 85 χρόνια δεν πέσαμε ποτέ.Μην το λέτε και το ξαναλέτε,προσβάλλετε τον σύλλογο.Χωρίς τον Σαββίδη θα είχαμε το μαύρο μας το χάλι οικονομικά.Αυτό.Με τον Σαββίδη έχουμε λεφτά,ηρεμία,ελπίδα για το μέλλον και είμαστε ξέγνοιαστοι από οικονομικά προβλήματα.

2)Ο Σαββίδης είχε απαιτήσει παραίτηση Γκιρτζίκη. Αυτό δεν έγινε.Έγιναν όμως τα πρώτα βήματα για την κάθαρση του ποδοσφαίρου.Αλλά μην διαβάζω για 0-4 και άλλα τέτοια γραφικά..Αν είναι δυνατόν..
Στο 1 συμφωνω.
Για τα βηματα που λες οτι εγιναν?

Ο χοντρος σηκωσε την κουπα ενω του απαγορευεται η ενασχοληση με το ποδοσφαιρο,
καθε λιγο και λιγακι ειναι στο Λονδινο ενω του εχει απαγορευτει(?) η εξοδος απο την χωρα και
για "επιδορπιο",για κατηγορια και μονο συστασης ε.ο. και συμμετοχη σε αυτην
ο νομος λέει αμεση προφυλακιση.
Ενω με συνοπτικες διαδικασιες,αρχηγος κομματος και βουλευτες της Ελληνικης Βουλης,
προφυλακιστηκαν "συρομενοι" και διαπομπευόμενοι με χειροπεδες,
ο χοντρος χαίρει ασυλιας ανωτερης και αυτης της βουλευτικης.
Καλειται απο τον κοντονη για συζητηση για την εξυγιανση :lol: :lol: του ποδοσφαιρου
και τρωει "κλασιμο"(η κοντολεμονια).

Βλεπεις πουθενα καποιο βημα προόδου?
Απο λογια χορτασαμε,εργα θα δουμε ποτε?

Σαραντα χρονια ακουω λογια υποσχεσεις..........
Ψηφιστηκαν νομοι και νομοι,ξερει κανεις αν με το νομο Ορφανου(ιδιωνυμο)
εκτος απο Π.Α.Ο.Κ.τσακια,μπηκε οπαδος αλλης ομαδας στην "μπουζου"?

Και μονο που στην γιορτη για τα 90ά γενεθλια ειπε,
ναι μεν .....αλλά,και 50 νοματαίοι μου ειπαν,κι εμεις δεν θελουμε,αλλά θα δουμε κ.λ.π.,κ.λ.π.
χέσε μεσα.

Επισης ειχε ζητησει και επαναληψη του ημιτελικου με ξενους διαιτητες
και.....και.....και......

ΥΓ Η αποψη μου για τον Δημητρη Σαλπιγγιδη ειναι γνωστη,αλλά
οταν λες θα του κανεις συμβολαιο για όσο θελει να παιζει
και μετα θα τον βαλεις στο Δ.Σ. της ΠΑΕ,
το να μην τον καλεις στην γιορτη ειναι.......... πως να το πω?

Καποιοι,έλεγε η γιαγια μου

καλυτερα να μασανε .....παρα να μιλανε

Καλά,εννοείται να χαμε να λέγαμε είναι τα βήματα αν δεν τα δούμε στην πράξη,οι ελπίδες μου είναι σ αυτή την επιτροπή που λένε οτι θα συσταθεί.

Κατά τα άλλα,εδώ ο υφυπουργός καλεί σε συνάντηση για το ποδόσφαιρο άνθρωπο που έχει απαγόρευση ενασχόλησης και ο ίδιος αυτός άνθρωπος υπόσχεται 15 πρωταθλήματα ακόμη δημόσια και δεν κουνιέται φύλλο.Αν έχεις κράτος μπουρδέλο αυτά συμβαίνουν.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

DC έγραψε:Με την είδηση ότι "ίσως" παίξουμε ημιτελικό ..... μόνο εγώ νιώθω άσχημα;
Όχι. Ούτε εγώ θα ήθελα να κατέβουμε.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

chrisg4 έγραψε:

Το ΔΣ έγινε 12 ώρες μετά τις εν θερμω δηλώσεις Σαββίδη ότι ο ΠΑΟΚ δε θα κατεβει στον επαναληπτικό. Δε γινόταν να ανακοινωθεί κάτι διαφορετικό.

Δυστυχώς σαν λαός δεν έχουμε μάθει ακόμα να σεβόμαστε τις αποφάσεις του Σαββίδη κι αυτό έχει να κάνει κυρίως γιατί δεν έχουμε εκτιμήσει αυτά που έχει προσφέρει ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ. Όχι μονο στο ποδόσφαιρο, γενικά στον ΠΑΟΚ. Δε λέω ότι σαν λαός πρέπει να αρκούμαστε στο να είναι ο ΠΑΟΚ μονο οικονομικα υγιής. Απλά ας κάνουμε υπομονή κάποια στιγμή θα τη βρει την άκρη. Μπήκε σε έναν χώρο που νόμιζε ότι ήταν σαν όλες τις άλλες επιχειρήσεις του. Σιγά σιγά αρχίζει και καταλαβαίνει ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμια σχέση με τη ΣΕΚΑΠ και την Agrocom.
Αν μετα απο 12 ωρες δεν εισαι σε θεση να παρεις μια αποφαση που θα την εφαρμοσεις,
δεν την βγαζεις ανακοινωση.
Και αν μετα απο 12 ωρες βγαλεις ανακοινωση,για την οποια συζητησαν αρκετα στελεχη,
τα οποια κρατουν τις τυχες της ομαδας στα χερια τους,και σε ενα μουχαμπετι καποιοι σου λενε....,
και λιγο πριν καποιοι άλλοι σου ειπανε,και ναι μεν ...αλλά,δεν πας πουθενα ετσι.

Για μενα ο Π.Α.Ο.Κ. πλέον εχει ιδιοκτητη,εχει πληρωσει τα χρεη αλλων,εχει φερει παικτες που
καποτε ηταν ονειρο θερινης νυκτος,εχει σουλουπωσει το γηπεδο και αρκετα άλλα θετικα.
Και παιρνει αποφασεις που τις τηρει ή δεν τις τηρει.
Δικαιωμα του ειναι αφου αυτος πληρωνει,οπως πληρωνει για ολα τα "μαγαζια" του.
Το θεμα ομως ειναι οτι ο κοσμος συμπεριφερεται σαν "πελατης" και οχι σαν οπαδος(η πλειοψηφια).
Ας καθεται λοιπον στην σουιτα του με τα "τζιτζι" "μιτζι" και τα DNA να απολαμβανει
τους "καρπους" των "κοπων" του.

Ετσι οπως λειτουργει ομως,με τα φυγε εσυ ελα εσυ, με τα ειπα ξειπα,
με τις "συμμαχιες",τις "φιλιες" :lol: κ.λ.π.
να μην εχει την απαιτηση να εχει κοσμο στο γηπεδο,
κι αυτα περι ιδεων και λοιπα κουραφεξαλα να τα λεει στους 50 και σε όσους αλλους συμβουλευεται.

Το γαμω το ειναι οτι με αυτα που κανει μου στερει κατι που εγω το ειχα 50 χρονια
κι αυτος εδω και τεσσερα το εκανε "μαγαζι" του.

Οταν καταλαβει οτι για καποιους ο Π.Α.Ο.Κ. ειναι "αγκαθι"
αλλά για καποιους ειναι τροπος ζωης και θελουν ΕΝΑΝ ηγετη που θα "τραβηξει" μπροστα,
και ΜΟΝΟΣ του θα παλεψει για το καλο του Π.Α.Ο.Κ. να ειναι βεβαιος οτι ενας "στρατος"
αφοσιωμενων θα βρεθει στο πλάι του.
Και δεν θα χρειαζεται ουτε φιλιες,ουτε συμμαχιες,ουτε κουμπαριά,ουτε συμπεθεριά.

Μεχρι τοτε......................

Και μια συμβουλη,προτροπη που έλεγε η γιαγια μου.

Αν ειναι να τουρκεψεις,να γινεις αγάς.....................οχι γιουσουφακι.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Έγραψα κοτζάμ σεντόνι κάνα δυο μέρες νωρίτερα για τους λόγους που δεν θα ήθελα να ήμουν ο Ιβάν Σαββίδης, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ξαναγράψω κάτι περί "λήξης επανάστασης, κωλοτούμπας" και λοιπές ταρζανιές!!!

Ένα είναι όμως το σίγουρο:

Εάν προηγουμένως δεν έχει προκύψει κάποια αντιδημοκρατική ενέργεια, κάνα πραξικόπημα δηλαδή, οι λαοί διαχρονικά έχουν τους ταγούς (πάσης φύσεως) που τους αξίζουν, αφού αυτοί τους ψηφίζουν"!!!

Υ.Γ. Το σκωτσέζικο ντουζ λένε ότι σε γενικές γραμμές κάνει καλό...Σφίγγει το κορμί...Μην το μπερδεύουμε μόνο με το μαρτύριο του Σίσυφου!!! ;)

Υ.Γ. 2...Το να θεωρούμε 1.000% ανέφικτο ότι σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ δύο ομάδων της ίδιας χώρας και εθνικής κατηγορίας το αποτέλεσμα ίσως έρθει και 0-3 ή και 0-4, μαρτυράει από μόνο του την ημιθανή κατάσταση που βρίσκεται ο Π.Α.Ο.Κ.τσής, μετά από τόσα χρόνια "ψεκασμού του βαρέως τύπου αρρώστιας" με βρωμιά, κλεψιά, αδικία, σφαγή και απαγόρευση για διεκδίκηση των αυτονόητων μέσα στο "αγιοποιημένο" ελληνικό ποδόσφαιρο!!!
Το να "την πέφτει" όμως κάποιος σε κάποιον άλλο και μάλιστα συνοπαδό του, ο οποίος ακόμα πιστεύει στα θαύματα, έστω και γιατί δεν θέλει να δείξει ηττοπάθεια αλλά θάρρος, αισιοδοξία και προσμονή κάποτε των αυτονόητων, ΑΠΛΑ ΜΕ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 21 Απρ 2016, 12:19, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Κάθαρση στο ποδόσφαιρο δεν πρόκειται να γίνει. Η πιο καλή περίπτωση είναι να αλλάξει το ΔΣ της ΕΠΟ, το ΔΣ της SL και να παραιτηθεί ο μεγαλομέτοχος Βαγγέλας. Αυτό δεν θα σημάνει αναγκαστικά ότι το ποδόσφαιρο θα είναι καθαρό, αλλά πιθανόν να είναι πιο καθαρό απ' ό,τι πριν.
Για να μιλήσουμε για κάθαρση θα πρέπει:
1. Να τιμωρηθεί ο Βαγγέλας
2. Να αφαιρεθουν κάποιοι τίτλοι από τον Θρήνο
3. Να τιμωρηθούν οι κατηγορούμενοι στο ΔΣ της ΕΠΟ
4. Να μην αναλάβει ένα νέο λαμόγιο στη θέση του Βαγγέλα.
Ωραια αυτα που λες Αποστολε, αλλα δυστυχως δεν πιστευω οτι θα το δουμε ποτε αυτο....

Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Α ρε Ιβάν, και το πήγαινες μια χαρά ρε γαμώτο...

Δηλαδή ρε απίθανε, ακούς για το μέλλον του ΠΑΟΚ τις συμβουλές προέδρων ΑΛΛΩΝ ομάδων; Που ο καλύτερος από αυτούς έχει το τσουτσουνάκι του χοντρού μέρα νύχτα στο στόμα του;

Τι να πω ρε γμτ.

ΥΓ. Γιατί ρε παιδιά να παίξουμε παράταση και να κουραστούμε έξτρα; 4 γκολ στα 90' να τελειώνουμε. Το έχουμε κάνει πολλές φορές, πρώτη φορά θα είναι;
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Πλακα-πλακα σε βλεπω να πληρωνεις και τα 25 μυρρια της ΣΕΚΑΠ
τα οποια ειναι προστιμα για λαθρεμποριο(?) καποιων πρωην στελεχων.

Αληθεια,πηγε κανεις απ' αυτους φυλακη?
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

prist64 έγραψε:
chrisg4 έγραψε:

Αν μετα απο 12 ωρες δεν εισαι σε θεση να παρεις μια αποφαση που θα την εφαρμοσεις,
δεν την βγαζεις ανακοινωση.
Και αν μετα απο 12 ωρες βγαλεις ανακοινωση,για την οποια συζητησαν αρκετα στελεχη,
τα οποια κρατουν τις τυχες της ομαδας στα χερια τους,και σε ενα μουχαμπετι καποιοι σου λενε....,
και λιγο πριν καποιοι άλλοι σου ειπανε,και ναι μεν ...αλλά,δεν πας πουθενα ετσι.

Για μενα ο Π.Α.Ο.Κ. πλέον εχει ιδιοκτητη,εχει πληρωσει τα χρεη αλλων,εχει φερει παικτες που
καποτε ηταν ονειρο θερινης νυκτος,εχει σουλουπωσει το γηπεδο και αρκετα άλλα θετικα.
Και παιρνει αποφασεις που τις τηρει ή δεν τις τηρει.
Δικαιωμα του ειναι αφου αυτος πληρωνει,οπως πληρωνει για ολα τα "μαγαζια" του.
Το θεμα ομως ειναι οτι ο κοσμος συμπεριφερεται σαν "πελατης" και οχι σαν οπαδος(η πλειοψηφια).
Ας καθεται λοιπον στην σουιτα του με τα "τζιτζι" "μιτζι" και τα DNA να απολαμβανει
τους "καρπους" των "κοπων" του.

Ετσι οπως λειτουργει ομως,με τα φυγε εσυ ελα εσυ, με τα ειπα ξειπα,
με τις "συμμαχιες",τις "φιλιες" :lol: κ.λ.π.
να μην εχει την απαιτηση να εχει κοσμο στο γηπεδο,
κι αυτα περι ιδεων και λοιπα κουραφεξαλα να τα λεει στους 50 και σε όσους αλλους συμβουλευεται.

Το γαμω το ειναι οτι με αυτα που κανει μου στερει κατι που εγω το ειχα 50 χρονια
κι αυτος εδω και τεσσερα το εκανε "μαγαζι" του.

Οταν καταλαβει οτι για καποιους ο Π.Α.Ο.Κ. ειναι "αγκαθι"
αλλά για καποιους ειναι τροπος ζωης και θελουν ΕΝΑΝ ηγετη που θα "τραβηξει" μπροστα,
και ΜΟΝΟΣ του θα παλεψει για το καλο του Π.Α.Ο.Κ. να ειναι βεβαιος οτι ενας "στρατος"
αφοσιωμενων θα βρεθει στο πλάι του.
Και δεν θα χρειαζεται ουτε φιλιες,ουτε συμμαχιες,ουτε κουμπαριά,ουτε συμπεθεριά.

Μεχρι τοτε......................

Και μια συμβουλη,προτροπη που έλεγε η γιαγια μου.

Αν ειναι να τουρκεψεις,να γινεις αγάς.....................οχι γιουσουφακι.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

prist64 έγραψε:Πλακα-πλακα σε βλεπω να πληρωνεις και τα 25 μυρρια της ΣΕΚΑΠ
τα οποια ειναι προστιμα για λαθρεμποριο(?) καποιων πρωην στελεχων.

Αληθεια,πηγε κανεις απ' αυτους φυλακη?
Όσο μεγαλύτερη λαμογιά κάνεις, τόσο περισσότερο απομακρύνεσαι από τη φυλακή. Νόμος.
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω την τόσο σκληρή κριτική (θα μπορούσα να πω και ειρωνεία κτλ) που δέχεται ο Ιβάν για το θέμα αυτό. Εδω ο άλλος που υπερασπιστηκε τον σφαγέα Μητσιο εδώ μέσα, τον είπε και παπατζή... :cry:

Αν δηλ . ο Ιβάν θεώρησε ότι πήρε κάποια πράγματα ή ότι άρχισε μια διαδικασία ξηλώματος εγκληματικής ή ότι δεν θέλει να φάει -3 του χρόνου η ομάδα γιατί αυτό θα πρέπει να είναι κολοτουμπα?

Τι νομίζετε ότι θα κερδίσουμε με την μη-συμμετοχή μας? Θα στεναχωρηθεί νομίζετε ο φαταουλ?
Το επιχείρημα οτι δεν θα νομιμοποιήσουμε την σφαγή και ότι δεν θα συμμετέχουμε στο στημένο κύπελλο κτλ. , είναι "να χαμε-να λέγαμε".
Αν είναι έτσι, να μην συμμετέχουμε και στο πρωτάθλημα. Εκεί δεν μας βιάζουν διαιτητικά???Δεν είναι στημένο το πρωτάθλημα??? Τι σόι επανάσταση είναι αυτή που εξαντλείται στο κύπελλο?
Να μην κατεβούμε ούτε στα πλει-οφ ή να το διαλύσουμε το πράγμα.

Αν θέλετε να κριτικάρεται τον Ιβαν κάντε το για κει που φταίει,δλδ. στα θέματα της ομάδας.....
¨Η ακόμη καλύτερα στο γιατί 4 χρόνια τώρα , πήγε με τον σταυρό στο χέρι για να αλλάξει την εγκληματική. Και δεν " πλήρωνε" ή έκαιγε κανα φούρνο για να τα καταφέρει....Αλλά αυτά εμείς δεν τα θέλουμε, σωστά?

Και μην μου πείτε για τις δηλώσεις της παε...Οι δηλώσεις όλων μας εκείνη την μέρα ήταν σε άλλο μήκος κύματος...
Να μην πούμε για τις δηλώσεις του λαού του ΠΑΟΚ (οργανωμένου και μη) κατά καιρούς...
Δηλώσεις που μείνανε δηλώσεις... ;)

Εγώ πάντως θεωρώ ότι σε αυτό το θέμα ,ο Ιβαν ξέρει καλύτερα τι παίρνει και τι χάνει από την κάθε κίνηση και ας αποφασίσει αυτός το καλύτερο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”