Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από pilotos »

Έρχεται η χαρά στην τούμπα λαιμαι.
Προς το παρόν ας πάω Παλατάκι την Παρασκευή...

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
Alekakius

Δημοσίευση από Alekakius »

Αχ ρε Ιβάν γαμο του μαλακές που έχεις γύρο σου γαμο.

Sent from my S55 using Tapatalk
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

goran 64 έγραψε:Ιβάν, κατά την άφιξη σου στο Μέγαρο, την αγκαλιά που χάρηκα περισσότερο απ όλες, ήταν αυτή με τον Παρχαρίδη!!! Αυτή ήταν όλα τα λεφτά!!!

Αυτή η αγκαλιά σου με έναν μεγάλο γιατρό, έναν πολύ μεγάλο Έλληνα, έναν τεράστιο και θρησκευόμενο Πόντιο, έναν πραγματικά τιτάνιο άνθρωπο!!!

Να λελεύω σας...
ποιος είναι ο Παρχαρίδης ?
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Εμείς μαζί για μια ζωή! ΠΑΟΚ χρόνια πολλά! Χρόνια Πολλά Δικέφαλε Αετέ! Σας δίνω τον λόγο μου θα σας χαρίσω την χαρά. Σας δίνω τον λόγο του Πόντιου, ο οποίος δεν πετάει ποτέ λόγια στον αέρα. Θα φέρω την χαρά στην «Τούμπα». Πιστέψτε το!»
:pano: :opaokara: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Επειδη εισαι πολιτικος ρε Ποντιε θα σου μιλησω με ορους πολιτικης.

Εφαγες την πρωτη 4ετια. Πολλα τα θα λιγα τα αποτελεσματα. Προσοχη. Οχι οι πραξεις. Τα αποτελεσματα.

Παμε για τη δευτερη λοιπον 4ετια με πιο βροντερα ΘΑ. Αλλαξε οτι εκανες λαθος κ ο παντελως ξενερωμενος τωρα λαος του ΠΑΟΚ εδω ειναι. Και ειναι ετοιμος γιατι ειναι πρωταθλητης λαος ακομα και με ομαδα 7η και 8η. Αρκει να βρει λογο να εμπνευστει και να ενωθει.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Είπε οτι θα κατεβούμε κανονικά στο κύπελλο ή εγώ δεν κατάλαβα καλά;
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο και το νέο γήπεδο:
«Ας ξεκινήσουμε από το γήπεδο. Το γήπεδο θα υπάρχει έτσι ή αλλιώς. Πιστεύω ότι τα 100 χρόνια θα τα γιορτάσουμε είτε σε απόλυτα ανακαινισμένη Τούμπα είτε σε καινούργιο γήπεδο. Το έχω πει πολλές φορές, ότι δε θέλω να χτίσω νέο γήπεδο και να χάσω την Τούμπα.

Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έχει κάνει αρκετές συζητήσεις. Εγώ σαν Σαββίδης, είμαι εναντίον του να παίξουμε το δεύτερο παιχνίδι του Κυπέλλου. Αλλά σήμερα έχω κάνει μια πολύ μεγάλη συνάντηση με τους προέδρους των ομάδων που ήρθαν στη Θεσσαλονίκη για τη γιορτή. Πίστευα ότι θα είναι πολλοί της άποψης, να μην πάμε να παίξουμε το δεύτερο παιχνίδι. Αλλά όλοι μου είπαν ομόφωνα ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάει και να παίξει. Η ζωή μου έχει μάθει να ακούω τους ανθρώπους και μου έχει μάθει επίσης να κάνω σωστή ανάλυση για κάθε βήμα. Σήμερα μπορώ να πω ότι υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη πιθανότητα -και δεν είναι τυχαίο ότι το τονίζω αυτό- ότι εμείς θα πάμε στο Καραϊσκάκη με την πρώτη ομάδα και θέλω να τους τιμωρήσω έτσι. Αυτό θα είναι το μήνυμα προς τους ποδοσφαιριστές και τη διοίκηση. Αν θα πάμε πρέπει να παίξουμε με την πρώτη ομάδα. Σήμερα έχω συζητήσει με 50 άτομα αυτό το θέμα. Πιστεύω μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες θα αποφασίσουμε. Ότι και αν είναι, εγώ περιμένω αποτέλεσμα. Όχι τα λόγια, αλλά των ενεργειών για την κάθαρση του ελληνικού ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει διαφορά αν πάμε ή όχι. Δεν είναι αυτό το σημαντικό πρόβλημα. Δε θέλουμε να παίζουμε βρώμικο ποδόσφαιρο και να έχουν σχέση με εμάς άνθρωποι που προσβάλλουν το ποδόσφαιρο. Δε θέλουμε να έχουμε σχέση με ανθρώπους που δεν είναι εντάξει με το νόμο. Υπάρχει η ηθική. Δεν είναι ηθικό, να κάνουν αυτά που κάνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν είναι νόμιμο ή παράνομο πρέπει να αποφασίσει το δικαστήριο. Αν μπορούσατε να αναρωτηθείτε τι έναυσμα δίνει ο ΠΑΟΚ και το καταλάβετε, θα αντιληφθείτε τι ποδόσφαιρο θα υπάρχει στο μέλλον. Θα συμβεί αυτό. Η Ελλάδα θα είναι περήφανη για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όλος ο ελληνικός κόσμος ήταν περήφανος για την εθνική ομάδα. Όμως εμείς οι Έλληνες της διασποράς δε μπορούσαμε να φανταστούμε ότι είναι τόσο βρόμικα τα πράγματα. Δεν πειράζει. Υπάρχει δύναμη και δυνατότητες. Υπάρχει μια ομάδα που σκέφτεται με τον ίδιο τρόπο. Θα προχωρήσουμε μόνο μπροστά, δεν υπάρχει άλλη λύση».
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Εγω απο οτι καταλαβαινω μαλλον κατεβαινουμε κανονικα.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Ποιοι ειναι αυτοι οι 50 ρε γαμωτο που του λενε τετοια πραγματα; Τελοσπαντων. Αν κατεβασει την πρωτη ομαδα κωλοτουμπας θα χαρακτηριστει ο ιδιος και οχι οι 50 που του το ειπαν. Θα πρεπει να παιρνει αποφασεις μονος του και οχι να ακουει τους γυρω του, γιατι ειδαμε τι αποτελεσματα ειχε αυτο τα τελευταια 4 χρονια.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

γιατι να μην την κατεβασει;
ντορος εγινε,κατι αλλαζει

ας την κατεβασει αμα θελει
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς , αλλά εγώ βλέπω πως ο Ιβαν γκ@υλωσε με τις προτροπές των γύρων του που θέλουν να τιμωρήσουμε τα μ@υνιά στο σπίτι τους .... ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΩΡΑ! Δεν θεωρείτε τούμπας κάποιος που ξέρει ν' ακούει και να διορθώνει πιθανές λάθος αποφάσεις. Και γω προσωπικά ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΡΕΛΑ να πάμε με την βασική ομάδα (θα έχουμε και τους τραυματίες πίσω) και να τους πηδήξουμε με τρέλα και κορδέλα! Το να πάμε με τους μικρούς και να μας ρίξουν ένα 20-0 (γιατί θα το κάνουν) , δεν βλέπω τι θα κερδίσουμε, εκτός της καζούρας...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

theo G4 έγραψε:
goran 64 έγραψε:Ιβάν, κατά την άφιξη σου στο Μέγαρο, την αγκαλιά που χάρηκα περισσότερο απ όλες, ήταν αυτή με τον Παρχαρίδη!!! Αυτή ήταν όλα τα λεφτά!!!

Αυτή η αγκαλιά σου με έναν μεγάλο γιατρό, έναν πολύ μεγάλο Έλληνα, έναν τεράστιο και θρησκευόμενο Πόντιο, έναν πραγματικά τιτάνιο άνθρωπο!!!

Να λελεύω σας...
ποιος είναι ο Παρχαρίδης ?
Καθηγητής καρδιολόγος, Πρόεδρος μιας "υπερένωσης" πολλών Ποντιακών Συλλόγων ανά τον κόσμο, μεγάλη Ποντιάρα κι αυτός, απ τους πρωτοστάτες για την επαναλειτουργία της εκκλησίας της Παναγίας Σουμελά στην Τουρκία με κανονικά Ορθόδοξη δοξολογία, που γίνεται εδώ και κάποια χρόνια κάθε 15αύγουστο!!! Τιμή και δόξα για τους Ποντίους και τον απανταχού Ελληνισμό είναι τέτοιου είδους άνθρωποι πάντως!!!

Ο pilotos τα ξέρει καλύτερα, νομίζω κι ο Πτολεμαίος... ;)
gpap

Δημοσίευση από gpap »

Λίγη αισιοδοξία ρε γαμ@το!!!!!!!!!!

Κατεβαίνουμε κάτω, τους ρίχνουμε 4 γκολ και περνάμε.

ΠΑΟΚ ρε είμαστε.

Εδώ και τόσα μηνύματα, προσπαθώ να περάσω το σενάριο ''κατεβαίνουμε και παίρνουμε το αποτέλεσμα'' και οι περισσότεροι είναι ''όχι'' και ''μη'' και ''δεν ξέρω'' και ''θα χάσουμε'' και ''θα φάμε 4'' και άντε και να γαμ@θ@με όλοι μας αν είμαστε τόσο απαισιόδοξοι.

Όχι ρε. ΠΑΟΚ είμαστε. Και θα κατεβούμε κάτω και θα τους σκίσουμε τους γαύρους.
Τρία γκολ στα 90' και ένα στην παράτα και φύγαμε για τελικό.

Διαχειριστά, άνοιξε νήμα να μπαίνουμε στο κλίμα.

Αποχωρήσεις και μαλακίες. Τον τσαμπουκά σου, να τον αποτυπώνεις στο ταμπλό ρε, όχι στις εφημερίδες.
Αυτό τουλάχιστον μας δίδαξαν οι μεγάλες ομάδες όλων των τμημάτων μας.

Χρόνια Πολλά στο σύλλογο.
Καρκίνο στον πρεζέμπορα.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

εχουν την μοναδικη ευκαιρια οι παιχτες να κανουν μια εμφανιση που θα την λενε και στα εγγονια τους,που θα σβησει οτι βλακεια εχουν κανει
διοτι μεταξυ μας ποιος τα μαμει τα play offs :lol:

γιατι να μην πανε; ακομα και χ να παρουν παντελονατοι,αν νικησουν μαλιστα θα λενε ιδου,αν δεν υπηρχε η αλλοιωση θα σας περνουσαμε χαλαρα
ασε που αν σκασει καμια τριαρα θα χουμε και ενα εκδηλωση για τα 90 χρονια :lol:
βεβαια τωρα δεν το πιστευουμε και πολυ,αφου λειπουν προσωπικοτητες τυπου γκαρσια

να κατεβουμε ηδη η κινηση που εκανε προκαλεσε το ενδιαφερον της πολιτειας ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και αλλαξε ρητορεια
εχουν αλλαξει τα δεδομενα,αρα αλλαζει και η αποφαση
gpap

Δημοσίευση από gpap »

εσείς αν θέλετε να μην το πιστεύετε αλλά να το κρατάτε για τον εαυτό σας.

Όσοι το πιστεύουν, δουλειά τους να περάσουν αυτή την πίστη στους παίχτες μας.

Τσίμιροτ έχω. Κάτσε έχω. Ροντρίγκες και Μακ έχω. Pelcihno έχω. Επιστρέφει ο Κλάους ο τοξότης.
Δεν θέλει πολύ.

Είδα πρόσφατα το Λίβερπουλ-Ντόρντμουντ. 1-3 έχαναν οι εγγλέζοι και το γύρισαν.
Έχουν καλύτερη ομάδα από τους Γερμανούς; Ή έχουν καλύτερους παίχτες;
Όχι. Απλά είχαν πίστη έως το τέλος πως θα τα καταφέρουν.

Η πίστη δίνει ώθηση και δύναμη.

Η πολιτεία θα ντραπεί να επιτρέψει νέα σφαγή.
Ο πρεζέμπορας δεν μπορεί να διακινδυνεύσει νέα ξεφτίλα.

Τρία μπαλάκια στα 90' και ένα στην παράταση.

Τέλος.

Ανοίξτε θέμα διαχειρισταί να γίνει της γαυρίνας το κάγκελο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”