Videos του ΠΑΟΚ (internet, tv, κλπ)
Re: Videos του ΠΑΟΚ (internet, tv, κλπ)
Ωραίος ο Μπαλογιαννης
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- navigator11
Υποθέτω πως θα ανέβει η εκδήλωση στο κανάλι της ΠΑΕ, ε; Ο φαούλας δεν εκλήθη; Πιστεύω ότι ο Μπάνε μια πρόσκληση (με άνθρακα για περιεχόμενο) θα την απέστειλε στον Πειραιά ...

- painkiller4
pilotos έγραψε:Με συγκίνησε ο Μπουντουρης.......
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΗΛΩΣΗ...ΚΑΙ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΑΠΕΙΝΟ Κ ΣΕΜΝΟ, ο οποίος ποτέ δεν είχε διάθεση για υπερβολές αποκτάει ακόμη μεγαλήυτερη σημασία.
SM-G920F
Κρίμα πάντως να μην αφήσουν κόσμο να γεμίσει το Μέγαρο για λόγους διαφόρους...
SM-G920F
SM-G920F
- sourmenetes
- Moderator
Πρωτα απο ολα ειναι πολυ προσβλητικο να αναφερεσαι σε χαρτογιακαδες την ωρα που αυτοι ειναι το παρελθον του ΠΑΟΚ.Δευτερον αν θελανε εκδηλωση με το λαο θα θελαμε σταδιο.Kostas_Peraia4 έγραψε:Μαλλον με παρεξηγησατε.Δεν ειπα οτι δεν ειναι μεγαλοπρεπεστατη η γιορτη.Εγω αυτο που εννοουσα ειναι οτι ΠΑΟΚ γκλαμουρια και χαρτογιακαδες δεν πανε μαζι.Μου την δινει ας πουμε που φωναζει ο Μαυριδης το Ο Μπανε Μπανε και δεν υπαρχει κοσμος να συνεχισει το συνθημα και να τον αποθεωσει.Μου λειπει ο λαος πολυ
Δεν καταλαβαινω γιατι τα μπλεκουμε...
Επισης η γκλαμουρια ποια ειναι??
Δηλαδη οταν πας σε μια εκδηλωση τιμης με τι θα πας??Με το σανδαλι και το σορτς??
Γιατι τα ανακατεβουμε ολα???
- Kostas_Peraia4
Ρε συ σουρμε,πλακα με κανεις?Για πρωην αθλητες και παραγοντες μιλαω?Σε κατι τυπους μπουταρη,καμμενου και λοιπων ασχετων αναφερομαι.sourmenetes έγραψε:Πρωτα απο ολα ειναι πολυ προσβλητικο να αναφερεσαι σε χαρτογιακαδες την ωρα που αυτοι ειναι το παρελθον του ΠΑΟΚ.Δευτερον αν θελανε εκδηλωση με το λαο θα θελαμε σταδιο.Kostas_Peraia4 έγραψε:Μαλλον με παρεξηγησατε.Δεν ειπα οτι δεν ειναι μεγαλοπρεπεστατη η γιορτη.Εγω αυτο που εννοουσα ειναι οτι ΠΑΟΚ γκλαμουρια και χαρτογιακαδες δεν πανε μαζι.Μου την δινει ας πουμε που φωναζει ο Μαυριδης το Ο Μπανε Μπανε και δεν υπαρχει κοσμος να συνεχισει το συνθημα και να τον αποθεωσει.Μου λειπει ο λαος πολυ
Δεν καταλαβαινω γιατι τα μπλεκουμε...
Επισης η γκλαμουρια ποια ειναι??
Δηλαδη οταν πας σε μια εκδηλωση τιμης με τι θα πας??Με το σανδαλι και το σορτς??
Γιατι τα ανακατεβουμε ολα???
ok...sourmenetes
- navigator11
pilotos έγραψε:Κρίμα πάντως να μην αφήσουν κόσμο να γεμίσει το Μέγαρο για λόγους διαφόρους...
SM-G920F
Με κάθε σεβασμό το λέω αλλά πλέον για πολλούς λόγους δεν έχω εμπιστοσύνη στον κόσμο (όχι αποκλειστικά του ΠΑΟΚ αλλά και σημαντικής μερίδας αυτού) και βρίσκω προτιμότερη την απουσία του από την εκδήλωση.
Ειναι δυνατον να μην καλεσεις τον Δημαρχο Θεσσαλονικης στην εκδηλωση; Ρωταω ειλικρινα
- ace79grpaok
Το βίντεο του Τριανταφυλλίδη και το,βίντεο με τις ευχές που μπορώ να τα δω ?μήπως ξέρει κανένας?