Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από eorptol »

Βέβαια ισχύει να φας τέσσερα από τον γαβρο την υπερομαδα αυτή εξάλλου η εικόνα μας στο Καραϊσκάκη ήταν για τέσσερα γκολ .....οτι ναναι ....δεν πρέπει να κατεβουμε αλλά άλλο αυτό και αλλο να προβλεπουμε τεσσαρες της πρώτης ομάδας και ο καλοπροαιρετος τρέχει να συμφωνήσει γιατί θαυμάζει την αρμάδα του γαβρου .....στο Ντόρτμουντ γιατί πήγαμε αφού θα τρώγαμε 7 ;

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Sfinas έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Πογετ τελος απο την κουλα. Θα αξιζε μια νυξη με ιβιτς διπλα του.
μετά τον παιχταρά σκόνδρα και βαζελιδη κοντο,ο dimg4 ξαναχτυπά ! θέλει poget στον ΠΑΟΚ :lol: :lol: :lol: τον αποτυχημένο τις μπράιτον santerlant αεκ που τρώει 3 μπαλάκια από λεβαδειακό,που μενει ο γαύρος με 9 παίχτες και αυτός παίζει άμυνα.... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Επεξεργάστηκε.
Roman
Κλασσική περίπτωση δημοσιεύματος που ο γράφων (sfinas) ειρωνεύεται την άποψη άλλου. Κι εγώ διαφωνώ με αυτό που έγραψε ο dimg4, αλλά από το να εκφράσω την διαφορετική άποψή μου μέχρι να αναφερθώ, ονομαστικά και χλευαστικά σε άλλο μέλος έχει διαφορά και μάλιστα μεγάλη.
θα έπαιρνα στα σοβαρά την παρατήρηση που έκανες για το "δημοσίευμα" μου,άμα είχες την ίδια ευαισθησία όταν ο dim έτρεχε πίσω από τον γκόραν να τον προκαλεί, η όταν έτρεχε πίσω από εμενα να μου τα κάνει τσουρέκια , τωρα δεν εχει καμια αξια η αποψη σου.... :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η άποψή μου έχει κάποια αξία, έστω και ελάχιστη, γιατί την εκφράζει ένα μέλος του paokmania. Δεν είμαι πολύξερος βέβαια, ούτε νοητικά εύστροφος. Αυτό όμως είναι άλλο και άλλο το να μην σέβεσαι τα άλλα μέλη επειδή εκφράζουν διαφορετική άποψη.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

90 χρονια,ετσι γι αλλαγη σημερα,τιμης ενεκεν να μη τρωγομασταν μεταξυ μας?

[youtube]0yU0JuE1jTk[/youtube]
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

καταραμένος δεν τρωγόμαστε ρε φιλε, απλά έχουμε διαφορετικές απόψεις και ενίοτε λέμε καμια mlkia παραπάνω :lol: μπορείς να φανταστείς ένα forum χωρίς διαφορετικές απόψεις και αναπόφεκτα και κόντρες? δεν υπάρχει στον πλανήτη τέτοιο forum ...ακόμα και στο γήπεδο που είναι ναός, μπορεί να ακούσεις να κράζει ο ένας τον άλλον επειδή πχ έκραξαν κάποια άτομα τον σαΒίδη...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Αλλο η διαφορετικη αποψη κι αλλο οι μπηχτες και οι ειρωνειες .
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

άμα κάτι είναι μπηχτή η ειρωνεία , έχει να κάνει με το πως το αντιλαμβάνεται ο καθένας. πχ στην περίπτωση του ίβιτς που δεν μου κάνει, η ερμηνεια που έδωσες είναι ότι το κάνω για να την πω στον dim, καταλήγοντας με το κλισέ μειώνεται το επίπεδο του forum...
δηλαδή δεν έχουμε δικαίωμα εδώ πέρα να λέμε την άποψη μας για τον ίβιτς , πρέπει ντε και καλά είτε να είμαστε με τον ίβιτς η λεγομενη στήριξη , είτε να μην μας κάνει επομενως το κάνουμε για την πούμε στον καθε dim...
ποιο επικίνδυνο από κάθε μπηχτή η ειρωνεία είναι η παρερμηνεία.
και στην τελική στα παπάρια του τον dim άμα εγώ γουστάρω τον ίβιτς η όχι, τι λογική είναι αυτή?
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δηλαδη τοσο καιρο και οι δυο κανετε καλοπιστη κριτικη..ΟΚ τελος συζητησης.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Sfinas έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Πογετ τελος απο την κουλα. Θα αξιζε μια νυξη με ιβιτς διπλα του.
μετά τον παιχταρά σκόνδρα και βαζελιδη κοντο,ο dimg4 ξαναχτυπά ! θέλει poget στον ΠΑΟΚ :lol: :lol: :lol: τον αποτυχημένο τις μπράιτον santerlant αεκ που τρώει 3 μπαλάκια από λεβαδειακό,που μενει ο γαύρος με 9 παίχτες και αυτός παίζει άμυνα.... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Επεξεργάστηκε.
Roman
Ποσο αμπαλος εισαι ρε φιλε, εσυ ηθελες τον αχρηστο κροατη που εκανε 12 ματς χωρις νικη... εδω θα κολλουσες?
Αμα βγαζεις αχρηστο τον πογετ δειχνει ποσο μπαλα βλεπεις.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Τι μέρα και η σημερινή. :lol:
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

john4serres έγραψε:Τι μέρα και η σημερινή. :lol:
Επετειακή

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ακριβώς!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Είμαστε γαλατικό χωριό πολεμαμε τους Ρωμαίους και στον ελεύθερο χρόνο μας μαλώνουμε μεταξύ μας

Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

:evil: Έτσι ανανεωσε Τζαβέλλα,κρατα και την υπόλοιπη κλίκα κλαους-γλυκό τζιολη και περίμενε να δεις χαΐρι μιστερ.Αιωνια 4-5ος θα είσαι,κρατα τους να μεινεις με 1000 εισητηρια στο τελος και τον γιο σου να πίνει καφεδάκια με τον σελφιε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”