Βόλλεϋ 2015-2016
-
Μπαρκαρούτσος
Re: Βόλλεϋ 2015-2016
Εγώ διάβασα Κουρνέτα να το θεωρεί σαν 0-0, αλλά Καλμαζίδη και Γκαρά να ζητάνε το 2-0 στο Παλατάκι...
Ήδη ο προπονητής έχει χάσει τα αποδυτήρια! Προφανώς υπάρχουν (τουλάχιστον) δύο κλίκες, η μία των "μεγάλων" με μπροστάρη τον 40άρη Κουρνέτα, που δεν γουστάρει τον προπονητή..τον οποίο στηρίζει η άλλη κλίκα, των "μπέμπηδων", που αποζητούν περισσότερο χρόνο συμμετοχής, με μπροστάρη τον Γκαρά και τον Εφραιμίδη σε trollο...εεεε ρόλο κλειδί...
Ήδη ο προπονητής έχει χάσει τα αποδυτήρια! Προφανώς υπάρχουν (τουλάχιστον) δύο κλίκες, η μία των "μεγάλων" με μπροστάρη τον 40άρη Κουρνέτα, που δεν γουστάρει τον προπονητή..τον οποίο στηρίζει η άλλη κλίκα, των "μπέμπηδων", που αποζητούν περισσότερο χρόνο συμμετοχής, με μπροστάρη τον Γκαρά και τον Εφραιμίδη σε trollο...εεεε ρόλο κλειδί...
-
Suleymanoglu
Ενδιαφέρον και ο Σαββίδης τι λέει για όλα αυτά? Εγώ λέω να του πρηξουμε τα παπ..άρια να αναλάβει και να τους διώξει όλους.
Mπράβο ρε ομαδάρα! Από το μηδέν και τώρα όμως, καμία χαλάρωση, τίποτα δεν τελείωσε!
Πάντως παιδιά, για ευρωπαική επιτυχία θα χρειαστεί πολύ μαρούλι. Είδα το φάιναλ φορ το περασμένο ΣΚ και έπαθα πλάκα. Άλλες ταχύτητες.
Πάντως παιδιά, για ευρωπαική επιτυχία θα χρειαστεί πολύ μαρούλι. Είδα το φάιναλ φορ το περασμένο ΣΚ και έπαθα πλάκα. Άλλες ταχύτητες.
- Παλαιολόγος
- painkiller4
Στην φάση που βρίσκεται η ομάδα δεν θέλει καθόλου χαλάρωση παρά μόνο εγρήγορση και προσοχή κοινώς να ναι όλοι στην τσίτα. Νομίζω ότι είναι πολύ πιο επικίνδυνο αυτό το ματς αφού οι άλλοι θα τα δώσουν όλα και δεν έχουν να χάσουν τίποτα δεδομένου ότι δεν θα έχουν άγχος. Θεωρώ όμως ότι εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσουμε και όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Πάντως σίγουρα θα ήθελα να δούμε και την ευρωπαϊκή διάκριση κάτι που είναι τρομερά δύσκολο κάτι αντίστοιχο σαν το champions league του ποδοσφαίρου αφού χρειάζεται αρκετό χρήμα και κυρίως εύστοχες κινήσεις. Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό όμως. Πρωτίστως βέβαια ας πάρουμε το πρωτάθλημα. Repeat που λέμε

- Metagrafakias
παιδες ο ΠΑΟΚ αυτη την στιγμη εχει μπατζετ 500χιλ...απο περιεργια εψαξα τα μπατζετ των καλυτερων ομαδων στην ευρωπη για να διαπιστωσω διαφορες και ειδα οτι ομαδες σαν την τρεντινο και την ζενιτ εχουν μπατζετ 2,5εκ περιπου.....δλδ με συν 2εκ κανεις ομαδα για τελικο τσου λου,καλα δεν το συζηταω οτι εδω στην ελλαδα κανεις πλακα.....αν θελει ο σαβιδης μπορει μεσω μιας χορηγιας να τα δωσει αυτα τα χρηματα....δεν ειναι αναγκη να γινει προεδρος κι εκει μιας και εχουμε μια χαρα διοικηση στο βολλει.....για τον σαβιδη 2εκ οπως ξερουμε δεν ειναι τπτ,νομιζω θα γουσταρε κι ο ιδιος να βλεπει γεματο παλατακι και τον κοσμο ενωμενο οσο ποτε εστω και στο βολλει....
Ας ξεκινήσει όπως ήδη έκανε και βλέπουμε
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να μην γίνει νοοτροπία κακή αυτό συμφωνώ
Μέσω του Ιβάν μπόρεσε ο ερασιτέχνης τα τελευταία χρόνια και χτύπησε τόσες κούπες (κύπελλο 2012 και νταμπλ πέρυσι στο χάντμπολ,νταμπλ στο βόλλευ πέρυσι και αν όλα πάνε καλά πρωτάθλημα φέτος).Για να μην μιλήσω για το μπάσκετ που σε λίγο καιρό θα είμαστε ελεύθεροι από όλα τα χρέη.
Ζητιανιά καταντάει να γράφετε μερικοί συνέχεια "αχ ρε Ιβάν".Δεν ταιριάζει στον ΠΑΟΚ αυτό.Ο άνθρωπος δίνει γιατί γουστάρει και μακάρι να συνεχίσει,αλλά ως εκεί.
Ζητιανιά καταντάει να γράφετε μερικοί συνέχεια "αχ ρε Ιβάν".Δεν ταιριάζει στον ΠΑΟΚ αυτό.Ο άνθρωπος δίνει γιατί γουστάρει και μακάρι να συνεχίσει,αλλά ως εκεί.
Προσωπικά θεωρώ ότι είναι πολύ φυσιολογικό, τουλάχιστον για εμάς τους οπαδούς, να ζητάμε απ τον Ιβάν Σαββίδη να χρηματοδοτήσει, βοηθητικά για αρχή, όλα τα τμήματα, επειδή έχει αυτήν την δυνατότητα, αλλά και επειδή έχει δείξει μέχρι τώρα ότι το "μικρόβιο" Π.Α.Ο.Κ. έχει φωλιάσει για τα καλά μέσα στο κυκλοφορικό του σύστημα!!!
Αυτό κάνει ήδη άλλωστε!!!
Ειδικά δε για ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ όπως το basketball, το volleyball και το handball, τα οποία έχουν δείξει εδώ και κάποια χρόνια ότι ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΙΜΙΑ, σε πολύ δύσκολες μάλιστα οικονομικά εποχές, από άριστους γνώστες του εκάστοτε αθλήματος, τους οποίους οφείλουμε όλοι να ευχαριστούμε για τις προσπάθειες τους κι ότι έχουν την δυνατότητα να πρωταγωνιστούν κάθε χρόνο σε Ελλάδα, αλλά και γιατί όχι και στην Ευρώπη ακόμα σε λίγα χρόνια, με μία (σχετικά με το ποδοσφαιρικό τμήμα) μικρή οικονομική ενίσχυση, την οποία θέλει και μπορεί να προσφέρει ο Ιβάν Σαββίδης, αυτό δεν αποτελεί παρά μια πολύ υγιή απαίτηση για κάθε οπαδό!!!
Συμπληρωματικά δε, με το κατάλληλο marketing και μετά από σοβαρές, οργανωμένες, στοχευμένες και οικονομικά υποβοηθούμενες ΚΑΙ από τον Ιβάν προσπάθειες και κινήσεις των ΣΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΜΙΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΤΟΥ, ο Π.Α.Ο.Κ. έχει την δυνατότητα σε λίγα χρόνια να ακούγεται παγκοσμίως ως ένα αθλητικό σωματείο πολύ μεγάλης οντότητας και σε τίτλους στην Ελλάδα και γιατί όχι και στην Ευρώπη, κάτι το οποίο θα αποφέρει όχι μόνο ΔΟΞΑ αλλά και ΕΣΟΔΑ από αρκετούς χορηγούς πανευρωπαϊκά, π.χ. Gazprom
σε όλα του τα τμήματα!!!
Μην ξεχνάτε ότι έτσι και οι οπαδοί θα αρχίσουν να αισθάνονται πολύ καλύτερα και να γεμίζουν σιγά σιγά τα γήπεδα όλων των αθλημάτων μας όσων τους προσφέρουν χαρές και ποιότητα συνάμα, που τόσο τους έχουν λείψει, αυξάνοντας τα έσοδα των τμημάτων και απ τις εισπράξεις των πολύ περισσότερων των 100, 200 και 500 σημερινών εισιτηρίων σε εβδομαδιαία βάση!!!
Επίσης, γιατί όχι άλλωστε, θα δημιουργούνται χρόνο με τον χρόνο σε πανελλήνια αλλά και σε παγκόσμια βάση νέα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια, εκτός απ τα ποδοσφαιρικά, και απ το μπάσκετ, το βόλεϊ και το χάντμπολ, όπως κάποτε γινόντουσαν σκουληκάκια λόγω "κάθε Πέμπτη σκουλήκι-τηλεόραση-Ευρώπη", έστω και με το ζόρι της δικτατορίας του ξανθού και του φιλοσκούληκου νονού του μπάσκετ, αλλά και της ρεαλιστικής αξίας του μεγαλύτερου ever Έλληνα μπασκετμπολίστα, εκείνου του γκάγκστερ N.G.!!!
Με το Π.Α.Ο.Κ.τσίδικο φρόνημα ψηλά λοιπόν και με την προσμονή συνεχόμενων επιτυχιών σε όλα τα τμήματα, ακόμα και οι πωλήσεις των απανταχού μπουτίκ του Π.Α.Ο.Κ. θα αποφέρουν ακόμα μεγαλύτερα έσοδα απ τα σημερινά και τα ασπρόμαυρα χρώματα θα κατακλύζουν χρόνο με τον χρόνο όλο και μεγαλύτερες πληθυσμιακά ομάδες ατόμων, κάνοντας κάποτε τον Π.Α.Ο.Κ. μια γιγάντια καθημερινότητα σε όλη την Ελλάδα και τον καθένα που φοράει τα ασπρόμαυρα ΝΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΤΑΙ...
Θα υπάρχει άραγε μεγαλύτερη αναγνώριση απ αυτήν για όλες του τις προσπάθειες στον ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ;;;
Προσωπικές όπως πάντα οι απόψεις μου περί "οπαδικών απαιτήσεων" δίχως ίχνος διάθεσης για αντιπαραθέσεις...
Αυτό κάνει ήδη άλλωστε!!!
Ειδικά δε για ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ όπως το basketball, το volleyball και το handball, τα οποία έχουν δείξει εδώ και κάποια χρόνια ότι ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΙΜΙΑ, σε πολύ δύσκολες μάλιστα οικονομικά εποχές, από άριστους γνώστες του εκάστοτε αθλήματος, τους οποίους οφείλουμε όλοι να ευχαριστούμε για τις προσπάθειες τους κι ότι έχουν την δυνατότητα να πρωταγωνιστούν κάθε χρόνο σε Ελλάδα, αλλά και γιατί όχι και στην Ευρώπη ακόμα σε λίγα χρόνια, με μία (σχετικά με το ποδοσφαιρικό τμήμα) μικρή οικονομική ενίσχυση, την οποία θέλει και μπορεί να προσφέρει ο Ιβάν Σαββίδης, αυτό δεν αποτελεί παρά μια πολύ υγιή απαίτηση για κάθε οπαδό!!!
Συμπληρωματικά δε, με το κατάλληλο marketing και μετά από σοβαρές, οργανωμένες, στοχευμένες και οικονομικά υποβοηθούμενες ΚΑΙ από τον Ιβάν προσπάθειες και κινήσεις των ΣΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΜΙΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΤΟΥ, ο Π.Α.Ο.Κ. έχει την δυνατότητα σε λίγα χρόνια να ακούγεται παγκοσμίως ως ένα αθλητικό σωματείο πολύ μεγάλης οντότητας και σε τίτλους στην Ελλάδα και γιατί όχι και στην Ευρώπη, κάτι το οποίο θα αποφέρει όχι μόνο ΔΟΞΑ αλλά και ΕΣΟΔΑ από αρκετούς χορηγούς πανευρωπαϊκά, π.χ. Gazprom
Μην ξεχνάτε ότι έτσι και οι οπαδοί θα αρχίσουν να αισθάνονται πολύ καλύτερα και να γεμίζουν σιγά σιγά τα γήπεδα όλων των αθλημάτων μας όσων τους προσφέρουν χαρές και ποιότητα συνάμα, που τόσο τους έχουν λείψει, αυξάνοντας τα έσοδα των τμημάτων και απ τις εισπράξεις των πολύ περισσότερων των 100, 200 και 500 σημερινών εισιτηρίων σε εβδομαδιαία βάση!!!
Επίσης, γιατί όχι άλλωστε, θα δημιουργούνται χρόνο με τον χρόνο σε πανελλήνια αλλά και σε παγκόσμια βάση νέα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια, εκτός απ τα ποδοσφαιρικά, και απ το μπάσκετ, το βόλεϊ και το χάντμπολ, όπως κάποτε γινόντουσαν σκουληκάκια λόγω "κάθε Πέμπτη σκουλήκι-τηλεόραση-Ευρώπη", έστω και με το ζόρι της δικτατορίας του ξανθού και του φιλοσκούληκου νονού του μπάσκετ, αλλά και της ρεαλιστικής αξίας του μεγαλύτερου ever Έλληνα μπασκετμπολίστα, εκείνου του γκάγκστερ N.G.!!!
Με το Π.Α.Ο.Κ.τσίδικο φρόνημα ψηλά λοιπόν και με την προσμονή συνεχόμενων επιτυχιών σε όλα τα τμήματα, ακόμα και οι πωλήσεις των απανταχού μπουτίκ του Π.Α.Ο.Κ. θα αποφέρουν ακόμα μεγαλύτερα έσοδα απ τα σημερινά και τα ασπρόμαυρα χρώματα θα κατακλύζουν χρόνο με τον χρόνο όλο και μεγαλύτερες πληθυσμιακά ομάδες ατόμων, κάνοντας κάποτε τον Π.Α.Ο.Κ. μια γιγάντια καθημερινότητα σε όλη την Ελλάδα και τον καθένα που φοράει τα ασπρόμαυρα ΝΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΤΑΙ...
Θα υπάρχει άραγε μεγαλύτερη αναγνώριση απ αυτήν για όλες του τις προσπάθειες στον ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ;;;
Προσωπικές όπως πάντα οι απόψεις μου περί "οπαδικών απαιτήσεων" δίχως ίχνος διάθεσης για αντιπαραθέσεις...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 21 Απρ 2016, 01:38, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- Dimitris_L4
Πριν απο χρονια εβλεπα βολευ και είχαν οι ομαδες κατα καιρους κατι παιχταραδες οπως στανλευ μπολ χοφ αγκαμεζ γκομεζ νταντε μιλκοβιτς και πολλοι αλλοι..αναρωτιομουν γιατι ρε πουστη αυτες οι διοικησεις κανουν τετοιες κινησεις κ εμείς οχι...γιατι σε ενα αθλημα που ερχονται τετοιοι παιχταραδες να μην δω κ εγω στην καψουρα μου..
Εδω και δυο χρονια ομως γεμιζει η ψυχη μου..βλεπω παιχταραδες - παγκοσμιους αστερες οπως ο λι ο σεπεδα ο γκομεζ και μελλοντικους τετοιους οπως ο σκουλ...ευχαριστω και τις δυο διοικησεις που καταφερανε να με γεμισουν τόσα συναισθηματα που εφεραν τετοιους παιχτες και σηκωσαμε τιτλους..εμενα αυτό μου μενει απο ολο αυτο..
Πλεον γιναμε φαβορι και για αυτό το πρωταθλημα αλλα θελει τεραστια προσοχη..τιποτα δεν τελιωνει εαν δεν παρουμε τρεις νικες..
Μακαρι η ομαδα να κρατησει κορμο και προπονητη για του χρονου και με δυο ποιοτικες προσθηκες να κανουμε και ενα ευρωπαικο μπαμ..
Τελικα ωραιος παιχτης και ο παρις...μ αρεσει για αντικουρνετας..
Κρατηστε με νυχια και με δοντια τον δασκαλο ΚΑΛΜΑ...
Εδω και δυο χρονια ομως γεμιζει η ψυχη μου..βλεπω παιχταραδες - παγκοσμιους αστερες οπως ο λι ο σεπεδα ο γκομεζ και μελλοντικους τετοιους οπως ο σκουλ...ευχαριστω και τις δυο διοικησεις που καταφερανε να με γεμισουν τόσα συναισθηματα που εφεραν τετοιους παιχτες και σηκωσαμε τιτλους..εμενα αυτό μου μενει απο ολο αυτο..
Πλεον γιναμε φαβορι και για αυτό το πρωταθλημα αλλα θελει τεραστια προσοχη..τιποτα δεν τελιωνει εαν δεν παρουμε τρεις νικες..
Μακαρι η ομαδα να κρατησει κορμο και προπονητη για του χρονου και με δυο ποιοτικες προσθηκες να κανουμε και ενα ευρωπαικο μπαμ..
Τελικα ωραιος παιχτης και ο παρις...μ αρεσει για αντικουρνετας..
Κρατηστε με νυχια και με δοντια τον δασκαλο ΚΑΛΜΑ...
-
Suleymanoglu
Κατα τη γνώμη μου αυτή η συζήτηση-παρακάλια-λιτανίες για το Σαββίδη έχει καντήσει αρρώστια και μάλιστα εν μέσω κρίσιμων αγώνων για την Κατάκτηση του Πρωταθλήματος στο Βόλευ. Μπαίνω σε άσχετα site να διαβάσω νέα για το Ποδόσφαιρο και διαβάζω σχόλια του τύπου, Φύγε ρε Ιβάν απο το Ποδόσφαιρο και πάνε στο Βόλευ. Σημεία των Καιρών όλα... Αλλά απο κάποιο σημείο και έπειτα (α) υποβιβάζει τη δουλειά του νέου Προέδρου ο οποίος έχει σοβαρή Εταιρία και ανέλαβε το βόλευ του ΠΑΟΚ το Δεκέμβριο και μου έχει αφήσει Εξαιρετικές εντυπώσεις μέχρι σήμερα αλλά και (β) τη δουλειά του Προπονητή και Παικτών για τη δημιουργία ομάδας μέσα σε λίγες εβδομάδες, την αντιστροφή του κλίματος και τη διατήρηση στην Κορυφή. Μακάρι να συνεχίσει να βοηθά ο Σαββίδης. Αλλά πρέπει να σταματήσουμε να του ζαλίζουμε τα παπ..αρια. Αν θέλει κάτι, θα το κάνει, δεν είναι χαζός.
Τα εισητηρία για την Παρασκεύη είναι προς πώληση? Γνωρίζει κανείς αν πωλούνται φανέλες βόλευ?
Τα εισητηρία για την Παρασκεύη είναι προς πώληση? Γνωρίζει κανείς αν πωλούνται φανέλες βόλευ?
-
Μπαρκαρούτσος
Suleymanoglu, για φανέλες μίλα στη μπουτίκ με το Σήφη καλύτερα, αν και χλωμό να βρεις κάτι εκεί... Μετά πάνε Τσαλόπουλο!
Πολύ ωραίο αυτό που είπες...με έφερε εικόνα ένα άρθρο που θα λέει κάπως έτσι:
"PAOK, the newcomers with the crazy fans, that enter CEV Champions League with a promising squad!"

Dimitris_L4 έγραψε:Μακαρι η ομαδα να κρατησει κορμο και προπονητη για του χρονου και με δυο ποιοτικες προσθηκες να κανουμε και ενα ευρωπαικο μπαμ..
Πολύ ωραίο αυτό που είπες...με έφερε εικόνα ένα άρθρο που θα λέει κάπως έτσι:
"PAOK, the newcomers with the crazy fans, that enter CEV Champions League with a promising squad!"